Jump to content

sunshine2k5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sunshine2k5

  1. Τι θα γινει με αυτο το θεμα,. τους παιρνω τηλεφωνο και με δουλευουν κανονικοτατα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να σηκωθώ να φύγω? Δεν μπορούμε να κάνουμε μια μαζική καταγγελία κατά της Wind?
  2. Περάστηκε η 11s του Cuoco χθες γρηγορα και ευκολα... Eυχαριστώ τα παιδιά για τους οδηγούς. Τώρα με το camera2 api τι γινεται; Υποστηρίζεται απο την συσκευή ή όχι (με ενδιαφέρει να μπορώ να τραβάω σε raw format).
  3. Μολις σήμερα παρέλαβα το δικό μου και μεχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα στη stock 11s που είχε. Μπορώ απο κάπου να δώ αν είναι όντως η original ή καποια άλλη (πχ cuoco etc. etc.). edit: απο tinydeal το πήρα, διαβάζω τους παραπάνω... οκ θα φλασαρω asap.
  4. Παιδιά η band 20 ξεκλειδώνει στο US? (4g για wind)
  5. Παιδιά γρήγορη ερώτηση: Το θέμα με την κάμερα στο κινητό έφτιαξε καθόλου?
  6. Πληροφοριακά πότε έκανες την παραγγελία;
  7. Ειχα ξαναγραψει πριν καμια δεκαρια μερες... ¨Εχω αγορασει απο gearbest 31/5 και απο τις 6/6 έχει κολλήσει στο tracking status να λεει The item is pre-advised. Το gearbest μου είπε ότι έγινε shipping 1/6. Aκόμη θεωρείται normal για το gearbest? Δε μου χει ξανατύχει να αργεί τόσο πολύ να πάει κάτι απο κίνα σε NL... Ή τέλος πάντων να λέει item picked up. στο status update (έχω ξεσκίσει το aliexpress οπότε έχω μια εμπειρία πάνω στο πως δουλεύουν οι κινέζοι με Post Nl... Απο Gearbest ψωνίζω πρώτη φορά.). Tα φώτα σας παρακαλώ.
  8. Τις US version του cuoco τις δοκίμασε κανείς; https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=64249 Το US σημαίνει για US version του κινητού ή τα έχω μπερδέψει; Γιατί έχει CN και US
  9. Σαν cpu μπορεις να πεις οτι ναι ειναι πιο ισχυρος. Σαν gpu ομως ο SD εχει προβάδισμα και μαλιστα αρκετα μεγαλο. Δες εδώ: Manhattan και κυρίως T-Rex Long Term Performance (αυτά σε ενδιαφέρουν για το 90% των περιπτώσεων). https://gfxbench.com/compare.jsp?benchmark=gfx40&did1=34265172&os1=Android&api1=gl&hwtype1=GPU&hwname1=ARM+Mali-T880&D2=Xiaomi+Redmi+Note+3+%28Adreno+510%29 και μιλάμε για την x25 εκδοση με πυρήνα στα 850 mhz. Για τουλάχιστον 50+ ευρώ λιγότερα (που υπολογίζεται κοντά στο 25-30% της τιμής, μιλαμε για τεράστιο ποσοστό) έχεις καλύτερες αποδόσεις σε gaming. Tώρα ότι η cpu είναι ελαφρώς ισχυρότερη... Δε νομίζω να σε περιορίζει η cpu στο κινητό σε καμία απολύτως εφαρμογή. Τέλος το θέμα με την mediatek είναι οι αναβαθμίσεις. Δε τα πάει καλά σε αυτό το θέμα.
  10. Οχι αλλα ανακοινωθηκε προχθες για Ινδια. Φανταζομαι σε κανα μηνα δυο θα ειναι διαθεσιμο (?) και στον υπολοιπο κοσμο μεσω resellers.
  11. Αυτη τη στιγμη το le2 pro με SD652 ειναι το πιο value κινητο που υπαρχει. Εγω τσιμπησα το x800 στα 150 και λογω τιμης αλλα κυριως γιατι βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγει το sd652 version... Μερικες μερες μετα ανακοινωθηκε για Ινδια :lol:
  12. Παίδες μιας και το topic του gearbest διαγραφηκε (?) ας μου πει κάποιος. Παρήγγειλα το x800 1 ιουνίου (ας ειναι καλα τα παιδια με τους εκπτωτικους κωδικους και το givingassistant, μου βγηκε 154 ευρω ο τηλεφωνο) και μου εστειλαν 6 Ιουνιου μηνυμα οτι έγινε shipped. Το θέμα είναι οτι το tracking δείχνει ακομη status preadvised. Εστειλα ενα μεηλ πηρα αυτοματοποιημενη απαντηση. Να αρχίσω να ανησυχώ;
  13. Matt Darey pres Urban Astronauts feat Kristy Thirsk - black flowers (aurosonic remix) Jochen Miller - Humanoid http://www.youtube.com/watch?v=B0c1lzUCChk εχουν γίνει released και τα δυο εδω και κανα μήνα (το humanoid το χω κανα διμηνο απο leak οποτε δε θα δυσκολευτείτε να το βρείτε ;) ) gareth emery - global
  14. ναι ουτε εγω... παντως ειναι η 2η(!) φορα που γινεται αυτό (έγινε και σε άλλη συσκευη αλλα εμφανίζοταν κάπως αλλιωμένο) μεσα σε ενα 3μηνο... α ρε wind με τα κενά σου... δεν θα χρειαζονται υποκλοπες σε λίγο! τα βγάζεις όλα στη φόρα μόνη σου!
  15. Ειμαι περιεργος να μαθω πως κατεληξε ενα τετοιο μηνυμα στο κινητο μου.
  16. Παιδιά μου ήρθε ένα μήνυμα απο μια φίλη το οποίο έλεγε (για ευνόητους λόγους καλύπτω τα νουμερα με αστερακια) Message for 693*******, with identification ***********, has been delivered on 2010-01-02 at 4:12:23, @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Το παραπάνω νούμερο δεν το αναγνωρίζω, ούτε και ο κάτοχος του αναγνωρίζει το δικό μου, όπως αποδείχθηκε μετα απο μία σύντομη συνομιλία μας. wtf is this? αναφορά παράδοσης που πήγαινε στο συγκεκριμένο άτομο; και γιατί ήρθε σε εμένα; (ps. το συγκεκριμένο άτομο ΔΕΝ μου το έκανε forward το συγκεκριμένο, δεν έλαβε ΚΑΝ αυτό το μήνυμα).
×
×
  • Create New...