Jump to content

Lenovo K3 Note


Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει στο playstore εδώ και καιρό. Απο εδώ θα το κατεβάσεις . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

Ευχαριστώ! Το εγκατέστησα, το έτρεξα, πάτησα download files and apply ad blocking, μου έβγαλε οκ αλλά το Firefox συνεχίζει να πετάει διαφημιστικά tabs. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ! Το εγκατέστησα, το έτρεξα, πάτησα download files and apply ad blocking, μου έβγαλε οκ αλλά το Firefox συνεχίζει να πετάει διαφημιστικά tabs. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

 

 

Έκανες επανεκκίνηση;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα, παρήγγειλε κάνεις το κινητό από To2c.com τώρα στα κοντά? Το παρήγγειλα στις 25/6 και ακόμα δεν με έδωσαν tracking number. Στο site τους με βγάζει processing. Πριν από σχεδόν 1 μήνα παρήγγειλα κινητό για την γυναίκα μου και την επόμενη μέρα με δώσαν tracking number.

 

Έστειλα email και με είπαν ότι θα το τσεκάρουν και θα το στείλουν μέσα στην εβδομάδα, είμαι λίγο ανυπόμονος και έλεγα άμα κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ή είμαι μόνος σε αυτό.

 

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα, παρήγγειλε κάνεις το κινητό από To2c.com τώρα στα κοντά? Το παρήγγειλα στις 25/6 και ακόμα δεν με έδωσαν tracking number. Στο site τους με βγάζει processing. Πριν από σχεδόν 1 μήνα παρήγγειλα κινητό για την γυναίκα μου και την επόμενη μέρα με δώσαν tracking number.

 

Έστειλα email και με είπαν ότι θα το τσεκάρουν και θα το στείλουν μέσα στην εβδομάδα, είμαι λίγο ανυπόμονος και έλεγα άμα κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ή είμαι μόνος σε αυτό.

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

Και γω παρηγγειλα στις 19/06 και πηρα τρακιν ναμπερ στις 29/06. Ειχανε ενα φεστιβαλ - αργία τριημερο και καθυστερησανε καπως οι παραγγελιες.επισης οταν παρεις νουμερο θα αργησει λιγο να εμφανιστει στο 17track.

Link to comment
Share on other sites

Προσοχή! Με δική σας ευθύνη ότι κάνετε. Δεν θα φταίω για πιθανότητα λάθους.

 

 

Γράφω ένα μίνι οδηγό εδώ για την εγκατάσταση της ROM του Ιταλού. Προυπόθεση είναι βασικά να έχουμε custom revovery,είτε cwm είτε twrp. Για την εγκατάσταση του CWM έχω γράψει πως γίνεται μέσω sp flashtool στην πρώτη σελίδα.

Αν λοιπόν δεν έχουμε custom recovery περνάμε μέσω του οδηγου το cwm .Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα vol + ,vol - και το power button ταυτοχρονα και δεν τα αφήνουμε μέχρι να μπει στο cwm . Καλό θα ήταν πρώτα να έχουμε πάρει back up απο την εσωτερική μνήμη τις εφαρμογες και τα αρχεία που θέλουμε αφού θα σβηστούν όλα. Εχουμε βάλει στην κάρτα SD τα εξής αρχεία :

1 ) Την ROM του Ιταλού https://docs.google.com/file/d/0B6lOK7oLM0mmS21Ia2xnRmdMVTg/edit

2) Το twrp recovery. ( Αυτο χρειάζεται για να παίρνουμε τα μελλοντικά updates του κινητού ) https://www.dropbox.com/s/9so9p688m0nmn7v/TWRP_2.8.6.0_K3_cuoco92.zip?dl=0

 

Μολις μπούμε λοιπόν στο cwm κάνουμε 3 wipes

1 wipe data-factory reset

2 wipe cache partition

3 advanced--> wipe dalvik cache

 

Αφού τα κάνουμε αυτά παμε στην αρχική του cwm και κάνουμε install zip και επιλέγουμε το αρχείο με την ROM . Kάνει install και μπαίνει η rom . Κανουμε επανεκκίνηση και περιμένουμε .Θα κάνει λίγη ώρα .Μολις μπούμε στο λειτουργικο και το σεταρουμε μετα κλεινουμε το κινητο και μπαινουμε σε cwm recovery παλι.Εκέι κάνουμε πάλι install zip και επιλέγουμε το αρχείο twrp .Επανεκκίνηση και τέλος .Εχουμε την multilanguage rom με ελληνικά gapps root και με twrp recovery . Ενας ευκολος τρόπος να μπαίνουμε στο recovery είναι να κατεβάσουμε το mobile uncle tools και έχει επιλογη reboot to recovery . https://www.dropbox.com/s/sg9uijwaxmp7bdh/movileuncle%2064bits.apk?dl=0

 

Έχω την τελευταία stable, root, και έχω εγκαταστήσει TWRP. Μπορώ από πάνω να βάλω τη ROM του Ιταλού; Αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, μπορείτε να μου πείτε τι; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την διαδικασία φλασαρίσματος της ROM με την Ιταλική 1.4 θα ήθελα να σας αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου πιστεύοντας ότι ίσως και να βοηθήσει κάποιους νέους στο σπορ αυτό. Επίσης έχω ακόμη κάποιες απορίες τις οποίες θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου λύσει...

Το κινητό ήρθε από Vickmall με την 1520 multilanguage, ρουταρισμένο και με εγκατεστημένα όπως είδα CWM και TWRP. Την ύπαρξή τους την είδα μέσα από την εφαρμογή ROM Manager ψάχνοντας να βρω πως θα μπω σε CWM recovery ώστε να περάσω την Ιταλική. Προφανώς κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω μέσα από αυτήν την εφαρμογή. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου ήταν ότι ξεκινόντας το κινητό με vol+ + vol- + power δεν έμπαινε σε cwm recovery αλλά σε ένα άλλο revovery ονοματι Lenovo-recovery. Και εκεί δεν υπήρχαν οι επιλογές ούτε οι διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν ώστε να περάσω την ROM. Μην μπορώντας να κάνω κάτι για να μπω σε cwm recovery αποφάσισα να ακολουθήσω τον οδηγό στην πρώτη σελίδα στο σημείο που αναφέρει για το cwm recovery, έφτασα στο σημείο που αναφέρει για το αρχείο scatter του ROM και εκεί άρχισα να πειραματίζομαι (δεδομένου ότι η ROM του Ιταλού δεν μπορεί να περαστεί με το flash tool). Το πείραμα μου έκανα και οδήγησε αμεσα σε soft brick ήταν να πάρω το scatter αρχείο από το Cwm Recovery και τα υπόλοιπα να τα φορτώσω από την ROM του Ιταλού. Κουτή κίνηση για κάποιον που γνωρίζει..., κίνηση απελπισίας για κάποιον που δεν γνωρίζει... Για να επαναφέρω το κινητό έψαξα και βρήκα μία ROM με αρχείο scatter την οποία πέρασα με flash tool επιτυχώς. Έτσι το κινητό λειτούργησε ξανά χωρίς όμως πλέον να είναι rootαρισμένο. Δοκίμασα να το κάνω root με το rootGenius και με τις οδηγείες από εδώ http://forum.xda-developers.com/android/development/ufficial-thread-lenovo-k3-note-t3102997 αλλα δεν τα κατάφερα. Το πρώτο μετά από ώρα ανέφερε ότι δεν μπορεί να ρουτάρει ενώ στις οδηγίες του link μου έμπαινε και πάλι στο Lenovo-recovery. Ψάχνοντας περισσότερο βρήκα το KingRoot 4.1 (app) με το οποίο τα κατάφερα μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Η συνέχεια ηταν με το πως θα περάσω το CWM Recovery και πως θα μπω σε αυτό καθώς ο συνδιασμός με τα πλήκτρα της έντασης και το power με οδηγούσε στο Lenovo-Recovery. Τελικά ακολούθησα τις οδηγίες για την εγκατάσταση του Cwm από το πρώτη σελίδα (κάπου στην μέση του κειμένου) με την διαφορά ότι ενδιάμεσα ακολούθησα τις οδηγίες ενός άλλου χρήστη (σε ξένο forum). Έτσι τα βήματα που ακολούθησα ήταν. 1) Άνοιγμα του flashroot, φόρτωμα του scatter από τον φάκελο Cwm, επιλογή download only 2) Απομάκρυνση της μπαταρίας του κινητού και πάτημα για 1 sec του power χωρίς την μπαταρία 3) Τοποθέτηση της μπαταρίας στην θέση της, 4) Πάτημα του κουμπιού dowload στο flash tool, 5) Γρήγορη σύνδεση του (σβηστού) κινητού στο usb 6) Αναμονή για ολοκλήρωση του download. Κανένα restart δεν συνέβη μετά το download. Πάτησα απλά το συνδιασμό των κουμπιών μέχρι και 3 sec μετά την δόνηση και έτσι έφτασα στο πολυπόθητο πλέον μενού του Cwm. Ο ίδιος χρήστης ανέφερε ότι για να ξαναμπούμε στο Cwm και να αποφύγουμε το Lenovo Recovery κάθε φορά θα πρέπει να βγάζουμε την μπαταρία, να πατάμε το power για 1 sec, να την ξαναβάζουμε και μετά να πατάμε το συνδιασμό πλήκτρων. Ωστόσο δεν δοκίμασα να ξαναμπώ δεύτερη φορά γιατί δεν χρειάστηκε. TO ROM και το TWRP του Ιταλού εγκαταστάθηκε αμέσως μέσα από το CWM ακολουθώντας τα βήματα ένα προς ένα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834 (φίλε Darth_Revan σε ευχαριστώ).

Ένα δεν έχω καταλάβει ακόμα... Πως χρησιμοποιώ το TWRP για να παίρνω updates, που βρίσκεται και πως μπαίνω σε αυτό.. Βρίσκεται εντός των εργαλείων του android (πχ στο μενού των ρυθμίσεων) ή μπαίνω με κάποιο τρόπο όπως μπαίνω στο CWM (και με ποιο συνδιασμό πλήκτρων).

Κάθε σχόλιο σας για την διαδικασία που ακολούθησα είναι πραγματικά ευπρόσδεκτο καθώς πιθανότατα θα με βοηθήσω να ξεκαθαρίσω και άλλο το τοπίο. Ειδικά για το θέμα της TWRP καίγομαι να μάθω :).

Σας ευχαριστώ όλους εδώ. Η δουλειά που κάνετε είναι πραγματικά αξιόλογη.

 

 

Καλησπέρα φίλε μου και χαίρομαι που σε βοήθησε ο οδηγός. Καλά τα έκανες. Το twrp χρειάζεται για τα updates του Ιταλού. Το system update είναι το επίσημο της Lenovo. Στα εικονίδια από ότι θυμάμαι πρέπει να έχει ένα που λέει cucoo92 update κάτι τέτοιο. Αυτό πατάς και σου βρίσκει αν έχει update ο Ιταλός και αν ναι σε πάει σε twrp και το κάνεις. Μόνο του σε καθοδηγεί. Τώρα εγώ έχω βάλει την 1526 dev vibe 2.8 Android 5.1 . Μερικές γρήγορες εντυπώσεις. Πολύ γρήγορη σε όλα. Πιο smooth ο launcher. Μπαταρία θα δείξει πάντως δεν έκανε αυτό το απότομο drain από 30 σε 20. Το music είναι στα κινέζικα αλλά βρήκα μια έκδοση από xda με αγγλικά και την έβαλα. Το Maxx audio είναι στα αγγλικά πλέον. Στο gmail όταν βάζεις δεύτερο account google λέει Google Play services have stopped. Μάλλον bug της rom ή σε συνδυασμό με τα gapps πού έβαλα. Είναι κανονικά root με τον ίδιο τρόπο όπως στις stable και με twrp recovery. Ο ήχος νομίζω είναι πιο δυνατός. Εγώ την πέρασα μέσω twrp, την κατέβασα από ένα link που έβαλε ένα παλικάρι 4 5 σελίδες πιο πίσω. Επίσης έχει αλλάξει και ο dialer. Καλή φαίνεται μέχρι στιγμής. Επίσης ξεχνάει το power manager την χρήση μετά από reboot. Είχε 1.40 λεπτά sot. Κάποια κινέζικα στον power manager.

Edited by Darth_Revan
Link to comment
Share on other sites

Ηρθε και εμενα σημερα. Απο minideal spain warehouse.

Ηρθε σε λιγοτερο απο εβδομαδα με fedex . με νορμαλ αποστολη που ειναι δωρεαν.

Φοραει την 1520 με ρουτ

Ειναι καλυτερα να βαλω του ιταλου ; και πως;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου και χαίρομαι που σε βοήθησε ο οδηγός. Καλά τα έκανες. Το twrp χρειάζεται για τα updates του Ιταλού. Το system update είναι το επίσημο της Lenovo. Στα εικονίδια από ότι θυμάμαι πρέπει να έχει ένα που λέει cucoo92 update κάτι τέτοιο. Αυτό πατάς και σου βρίσκει αν έχει update ο Ιταλός και αν ναι σε πάει σε twrp και το κάνεις. Μόνο του σε καθοδηγεί. Τώρα εγώ έχω βάλει την 1526 dev vibe 2.8 Android 5.1 . Μερικές γρήγορες εντυπώσεις. Πολύ γρήγορη σε όλα. Πιο smooth ο launcher. Μπαταρία θα δείξει πάντως δεν έκανε αυτό το απότομο drain από 30 σε 20. Το music είναι στα κινέζικα αλλά βρήκα μια έκδοση από xda με αγγλικά και την έβαλα. Το Maxx audio είναι στα αγγλικά πλέον. Στο gmail όταν βάζεις δεύτερο account google λέει Google Play services have stopped. Μάλλον bug της rom ή σε συνδυασμό με τα gapps πού έβαλα. Είναι κανονικά root με τον ίδιο τρόπο όπως στις stable και με twrp recovery. Ο ήχος νομίζω είναι πιο δυνατός. Εγώ την πέρασα μέσω twrp, την κατέβασα από ένα link που έβαλε ένα παλικάρι 4 5 σελίδες πιο πίσω. Επίσης έχει αλλάξει και ο dialer. Καλή φαίνεται μέχρι στιγμής. Επίσης ξεχνάει το power manager την χρήση μετά από reboot. Είχε 1.40 λεπτά sot. Κάποια κινέζικα στον power manager.

 

Επίσης είναι πιο δυνατή η δόνηση στα capacitive κουμπιά

Link to comment
Share on other sites

Beta tester έχεις γίνει κανονικά φίλε Darth_Revan και ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις σου. Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot από τον αλλαγμένο dialer και γενικά να μας πεις αν τον βρίσκεις πιο εύχρηστο?
Link to comment
Share on other sites

Επίσης είναι πιο δυνατή η δόνηση στα capacitive κουμπιά
κάνει άμεση ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα του facebook?

το led ειδοποιήσεων ανάβει?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Beta tester έχεις γίνει κανονικά φίλε Darth_Revan και ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις σου. Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot από τον αλλαγμένο dialer και γενικά να μας πεις αν τον βρίσκεις πιο εύχρηστο?

 

Μοιάζει με του Ιταλού. Εύχρηστος είναι, εμένα με βόλευε και ο παλιότερος. Πρώτη φορά βάζω dev πάντα με stable ήμουν :-P

Edited by Darth_Revan
Link to comment
Share on other sites

κάνει άμεση ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα του facebook?

το led ειδοποιήσεων ανάβει?

 

Ναι κανονικά. Το led μόνο σε κλήσεις και μηνύματα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι κανονικά. Το led μόνο σε κλήσεις και μηνύματα.
σ εμένα με την 1,4 του ιταλού,μονο οταν ανοιξω το κινητο ερχονται οι ειδοποιησεις απο fecebook.μηπως κατι δεν κανω σωστα?
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Την καλησπερα μου σε ολους.

Οπως ειχα αναφερει το κινητο το παρελαβα χθες απο vickmall root 1520.Σημερα πρωτη μερα μαζι του με μπαταρια 50% περπου την εφαγε σε χρονο db.

Εχω μερικες ερωτησεις( ξερω ισως να εχουν ξαναρωτηθεί ,αλλα δεν βρηκα απαντησεις).

1)Η ρομ του Ιταλου εχει διαφορα με την 1520 του vickmall, και αν ναι που (Αξιζει να ασχοληθω ,ωστε να βρω καποιες διαφορες καλες.Πχ Διαρκεια μπαταριας,καμερα κλπ)

 

2) Στο προηγουμενο μου κινητο ειχα το apexlauncher το οποιο με ειχε διευκολύνει αφανταστα με της επιλογες του.Μια απο αυτες τα "συρταρια"στην κατω μπαρα.

Το εκανα εγκατασταση αλλα μεσα το μενου ειναι το φοντο ο λευκο με αποτελεσμα να μην βλεπω τα γραμματα απο της εφαρμογες.

Εχω κατεβασει και διαφορα themes αλλα το λευκο παραμενει.

Εχει καποιος δοκιμασει αλλα launcher και να ταιριαζει κουτι :lol: στο lenovo?

 

3)Εχω μερικες αποσυνδεσης στο wifi στο μαγαζι (cosmote) ενω στο σπιτι με φορνετ δεν εχω κανενα προβλημμα.Εχει κανενας αλλος προβλημμα με ρουτερ cosmote προβλημμα?

 

4) Για ιντερνετ εχω το chrome.Με το που ανοιγω σελιδα καπακι βγαζει μια αλλοι που με παει σε κινεζικα(πολλες φορες δεν μπαινει και βγαζει μηνυμα για επανασυνδεση).Παταω επιστροφη και μετα μπαινω.-εχω βαλει στης εφαρμογες anaway-adblock plus αλλα τιποτα δεν κανουν.

Αληθεια το anaway ενεργοποιημενο δεν πρεπει να βγαζει επανω καποια εικονα?

 

Εχουμε καποια αλλοι ελαφρια εφαρμογη για ιντερνετ με αποθηκευση σελιδο.

 

Σορυ παιδια για το σεντονι αλλα βλεπε καινουργιος χρηστης lenovo k3

Link to comment
Share on other sites

http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fmega.nz%2F%23!15tVTCJK!FtZXcuRO26bZ1aAXUL3HqZ71hshK2sNZlyEcvqKnsS4

Νέα έκδοση 1526 LTT_LEMONADE

 

Root by Chainfire

Gapps 5.1 & arm64 by Google

Busybox

Lspeed2.2 by Paget96

Transparent weather clock by Droid27

VLC for Android by VideoLAN

By BigTinCan AdFree

MobileUncleTools

Terminal for android

Dolby Atmos

Viper4Android

Music app without Chinese

App without Chinese and synchronizing Calendar

Chinese FM App no

Master Translation & LTT

Fix SD writing to avoid restrictions

Boot animation without Chinese characters

 

Bugs found:

It does not work to lock the screen dobletap

Access to print service gives FC settings

The app Btnotification is not supported.

 

Recommended

 

Lower animations in settings Developer 0.5

In the settings Date and Time put automatic time zone.

Do not install Xposed

Remove weather widget Lenovo and configure the other

Configure AdFree

 

 

Installation procedure:

 

Make wipe of data (forced)

Flash zip through TWRP

Mobile : One+8T
Link to comment
Share on other sites

Την καλησπερα μου σε ολους.

Οπως ειχα αναφερει το κινητο το παρελαβα χθες απο vickmall root 1520.Σημερα πρωτη μερα μαζι του με μπαταρια 50% περπου την εφαγε σε χρονο db.

Εχω μερικες ερωτησεις( ξερω ισως να εχουν ξαναρωτηθεί ,αλλα δεν βρηκα απαντησεις).

1)Η ρομ του Ιταλου εχει διαφορα με την 1520 του vickmall, και αν ναι που (Αξιζει να ασχοληθω ,ωστε να βρω καποιες διαφορες καλες.Πχ Διαρκεια μπαταριας,καμερα κλπ)

 

2) Στο προηγουμενο μου κινητο ειχα το apexlauncher το οποιο με ειχε διευκολύνει αφανταστα με της επιλογες του.Μια απο αυτες τα "συρταρια"στην κατω μπαρα.

Το εκανα εγκατασταση αλλα μεσα το μενου ειναι το φοντο ο λευκο με αποτελεσμα να μην βλεπω τα γραμματα απο της εφαρμογες.

Εχω κατεβασει και διαφορα themes αλλα το λευκο παραμενει.

Εχει καποιος δοκιμασει αλλα launcher και να ταιριαζει κουτι :lol: στο lenovo?

 

3)Εχω μερικες αποσυνδεσης στο wifi στο μαγαζι (cosmote) ενω στο σπιτι με φορνετ δεν εχω κανενα προβλημμα.Εχει κανενας αλλος προβλημμα με ρουτερ cosmote προβλημμα?

 

4) Για ιντερνετ εχω το chrome.Με το που ανοιγω σελιδα καπακι βγαζει μια αλλοι που με παει σε κινεζικα(πολλες φορες δεν μπαινει και βγαζει μηνυμα για επανασυνδεση).Παταω επιστροφη και μετα μπαινω.-εχω βαλει στης εφαρμογες anaway-adblock plus αλλα τιποτα δεν κανουν.

Αληθεια το anaway ενεργοποιημενο δεν πρεπει να βγαζει επανω καποια εικονα?

 

Εχουμε καποια αλλοι ελαφρια εφαρμογη για ιντερνετ με αποθηκευση σελιδο.

 

Σορυ παιδια για το σεντονι αλλα βλεπε καινουργιος χρηστης lenovo k3

 

Οι κινεζικεσ ρομ (των μαγαζιων) αυτο το κακο εχουν!

Βαλε του Ιταλου που λενε τα παιδια, ειναι μουλτι, εινια σταθερη, δουλευουν ολα , μονο η φωτο ειναι λιγο περιεργη.

επισης σου βαζει αν θελεις να χρησιμοιποιησεις τον ΝΟVA Launcher και κανεις τα κολπακια που θες μετα!

 

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Ειμαι με την 1.2 του Ιταλου.

Ομολογω οτι η φωτογραφικη σε καποιες συνθηκες βγαζεις αθλιες φωτο.Λες και εχουν επεξεργαστει και αποθηκευτει σε υψηλη συμπιεση.

Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις.

Φτιαχνει με επομενη ρομ?

 

@@ μεντολες :D

Link to comment
Share on other sites

Έχω την τελευταία stable, root, και έχω εγκαταστήσει TWRP. Μπορώ από πάνω να βάλω τη ROM του Ιταλού; Αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, μπορείτε να μου πείτε τι; Ευχαριστώ!
Link to comment
Share on other sites

Έχω την τελευταία stable, root, και έχω εγκαταστήσει TWRP. Μπορώ από πάνω να βάλω τη ROM του Ιταλού; Αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, μπορείτε να μου πείτε τι; Ευχαριστώ!

 

...με wipe->factory reset πριν το install είσαι οκ.

Edited by emxa2k
Link to comment
Share on other sites

Eπειδη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γράφω εδώ τον οδηγο για root cwm recovery k gapps βασισμένο στου kogi.gr με κάποιες μικρές δικές μου προσθήκες.Πρώτα απο όλα κατεβάζουμε την 1520 stable απο εδώ:

https://userscloud.com/jilrn8jik026

το cwm recovery απο εδώ https://mega.co.nz/#!a5gwjCTL!F7clGZJiELx6_4CR2QckPvpj2mafqmgWi4mmhBtRDUA

Tα gapps απο εδώ

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934548933

 

Flash tool εδώ : http://www.needrom.com/download/sp-flash-tool-v5-1424-00/

 

Super su pro εδώ : https://mega.co.nz/#!qoIwGSRY!bP3dds5kplNzIqmq_L4_IcM0gBcGYZl71coWSLhW-Is

 

Εδω είναι του kogi τα αρχεία https://mega.nz/#!ht0EBJAB!HkqEUO0uvdmvZZuseFRfKvMB0Yv6CN3wlHxjv7V3MAk

 

Αρχικά, αποσυμπιέστε το αρχείο LenovoK3Note.zip στον φάκελο που σας βολεύει. Μέσα στο zip θα βρείτε 3 φακέλους και 2 αρχεία. Σ Στους φακέλους υπάρχει η CWM Recovery,

το Flashtool, ο Driver για το κινητό, τα Google Apps και το SuperSu για το root.

Μετά κατεβάστε το rom από το needrom.com. Θα είναι συμπιεσμένο, οπότε αποσυμπιέστε το

στον φάκελο στον οποίο είχατε αποσυμπιέσει το LenovoK3Note.zip.

Κάνετε εγκατάσταση τους drivers στον αντίστοιχο φάκελο. Αν σας βγάλει μηνύματα για να δώσετε

το ΟΚ, δώσ'τε το.

Αυτό το βήμα δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο, αλλά επειδή είχα πρόβλημα με την αναγνώριση του κινητού

στα Windows 7 64bit, Θα το περιγράψω.

Σβήστε το κινητό.

Ανοίξτε το κινητό, πατώντας VOLUME DOWN + POWER για να μπείτε σε Meta Mode.

Συνδέστε το USB και τα Windows θα αναγνωρίσουν τη συσκευή και θα εγκαταστήσουν τους drivers.

Αφού εγκαταστηθούν οι drivers, πατήστε συνεχόμενα το POWER μέχρι να κλείσει η συσκευή.

Μπείτε στον φάκελο Flashtool κι ανοίξτε το flash_tool.exe . Πηγαίνετε στα Options, στην επιλογή

Download και τσεκάρετε το κουτάκι "DA DL All with Checksum", αν δεν είναι τσεκαρισμένο. Μετά πηγαίνετε

στην επιλογή Connection και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα USB, High Speed και auto detect.

Στη συνέχεια, στο κεντρικό παράθυρο αλλάξτε το Download Only σε Firmware Upgrade. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι σε Format All + Download!)

Πατήστε το κουμπί Scatter-loading και μπείτε στο φάκελο της ROM που κατεβάσατε. Επιλέξτε το αρχείο που τελειώνει σε "scatter.txt".

Πατήστε Download κι αμέσως συνδέστε το κλειστό κινητό στο USB. Θα αρχίσει να βάζει τη ROM στο κινητό. Όταν τελειώσει, θα κάνει reboot.Θα αργήσει αρκετά μην αγχωθείτε .

Μπείτε κανονικά στο κινητό, βάλτε αυτά που σας ζητάει, ΜΗΝ λάβετε μέρος στο User Experience, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι για καλό.

Πηγαίνετε στο app "System Update" και κάντε Update, αν υπάρχει. Επίσης, συνδέστε το κινητό στο PC μέσω USB, θα το αναγνωρίσει σαν αποθηκευτικό χώρο.

Βάλτε τα αρχεία "gapps-du-flounder-arm64-20150331-signed.zip" και "K3_Note_ROOT_SuperSU-Pro-v2.46.zip" στον κεντρικό φάκελο του κινητού

(Lenovo K3 Note/Built-in Storage).

Ύστερα, κλείστε το κινητό και μπείτε πάλι στο flashtool. Αλλάξτε το Firmware Upgrade σε Download Only και πατήστε στο

"Scatter Loading". Μπείτε στον φάκελο "CWM" κι επιλέξτε το αρχείο που τελειώνει σε "scatter.txt". Πατήστε το κουμπί Download και γρήγορα

συνδέστε το κλειστό κινητό στο USB.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα κάνει reboot το κινητό. Κλείστε το και ανοίξτε το ξανά, αυτή τη φορά πατώντας VOLUME UP, VOLUME DOWN και POWER.

(Τα τρία κουμπιά που έχει το κινητό στα δεξιά, δηλαδή.) Πατήστε τα μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη επιλογή γλώσσας English ή Αλαμπουρνέζικα. Επιλέξτε English.

Με τα VOLUME UP και VOLUME DOWN μετακινείτε την επιλογή σας στη λίστα, με το POWER επιλέγετε. Επιλέξτε Install Zip, Choose zip from /sdcard κι επιλέξτε το

ένα από τα 2 αρχεία που βάλατε στο κινητό μέσω USB. Μετά πατήστε Yes - Install κλπ. Κάντε το ίδιο για το άλλο αρχείο, και μόλις τελειώσει κι αυτό, πατήστε "Go Back",

Reboot Options και Reboot System Now.

Πλέον είστε έτοιμοι, έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του OS, Play Store και root. Αν θέλετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή σαν το Titanium Backup Pro

και να κάνετε Freeze όλα τα Bloatware. Προσωπικά, εγώ έχω κάνει Freeze τα: Amap, Badou, Duomi, Email, Game Center, iReader, JD.COM, JJ Lord, LASK SDK Lite,

Lenovo Launcher, Lenovo Service, LenovoStore, MaxxAudio, Mobile Assistant, NetWase News, Search, SHAREit, SYNCit, UC Browser, User Experience, Video, Weather Reader,

Weibo, ZAKER κι ένα κινέζικο. Νομίζω είχα φριζάρει ακόμα ένα, αλλά το ESET το βρήκε μαζί με το Badou σαν ιούς και τα απεγκατέστησα τελείως.

 

Για να γίνει τώρα update μόλις βγάλει ειδοποίηση για stable το system update ,θα κάνετε πρώτα απο όλα ένα back up με το cwm recovery και με το titanium back up όλα τα προγράμματα που θέλετε και τα μυνήματα wifi δικτυα .Μετά πάτε στο supersu εικονίδιο στις ρυθμίσεις και κάνετε settings---> full unroot και reboot .Υστερα με κλειστό το κινητό περνάτε με sp flash tools το stock recovery https://mega.co.nz/#!XkplnJ7L!_pIqrvjGMFPMbZKkOISpYwGspwZYTdL_bPEXdKyGp2c. Τέλος πάτε στο system update και κάνετε update στην τελευταία εκδοση . Πάλι επανεκκίνηση και θα κάνει κάποια ώρα να μπει. Επιλέγετε Αγγλικά και συνεχιζετε το σεταρισμα

.Παλι κλείσιμο το κινητο και με το sp flash tools βαζουμε παλι το cwm recovery .Μόλις γίνει εχουμε βάλει πάλι το super su pro και τα google apps στην εξωτερική κάρτα του κινητού ή στην εσωτερική και μπαίνουμε στο cwm recovery και κάνουμε πάλι install zip τα 2 αρχεία κανοντας και ενα wipe cache k advanced wipe dalvik . Ξανά επανεκκίνηση και περιμένετε λίγη ώρα αργεί να μπει .Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την τελευταία stable με gapps και root. Αφαιρούμε και κάνουμε freeze τις κινεζικές εφαρμογές.Χίλια ευχαριστώ στον kogi.gr και αν θέλει να αφαιρέσω τον οδηγό του ας μου το πει.Απλά βοηθάει αρκετό κόσμο .

 

Μόλις ανέβασαν και οι ρώσοι την 1522 stable οπότε είναι ακόμα πιο ευκολο,γίνεται μέσω cwm recovery το update ,install zip και μετα τα γνωστά supersu και gapps .https://yadi.sk/d/HQxbXyIUgxNiW

 

Εκανα ολοι τη διαδικασια οπως ακριβως τα λεει και στο τελος μου εβγαλε το τικ οτι ειναι κομπλε...Ομως εχω περασει την 1.2 πως κανω update τωρα ?? + οτι ειναι στα αγγλικα και εχει παρα πολλα κινεζικα... περασαν την https://userscloud.com/jilrn8jik026

Edited by panosspa
Link to comment
Share on other sites

Το δοκιμάζω! Και τα 3 wipe?

 

...εφόσον στο TRWP επιλέγεις factory reset (με swipe κάτω από αριστερά στα δεξιά), κάνει στην ουσία format data, wipe cache/dalvic. Δε χρειάζεται κάτι άλλο (το system το κάνει format κατά τη διαδικασία εγκατάστασης της rom) ή μεμονωμένα wipes, ωστόσο δε βλάπτει μετά το install η επιλογή επανάληψης των wipes (cache/dalvic).

Edited by emxa2k
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...