Jump to content

panosspa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosspa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

panosspa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Η sensation τι launcher εχει ??
  2. Εχω περασει του ιταλου... τα εχω φτιαξει ολα κομπλε και εχω περασει κ εφαρμογες... μπορω καπως να τα κρατησω ολα και να περασω limoncello ?? (απο οτι διαβασα η διαδικασια για τη limoncello ειναι ιδια με του ιταλου οποτε εκει δεν νομιζ να εχω προβλημα)
  3. τι διαφορες εχει ?? Με βαζεις σε σκεψεις
  4. Η limoncelo καλυτερη τελικα ??
  5. Ευχαριστω πολυ φιλε !! :D
  6. Εχω ενα προβληματακι....Ενω εχω περασμενες τις επαφες οταν με περνουν τηλεφωνο κανει κανονικα αναγνωριση κλησης ομως οταν μου ερχετε μηνυμα δεν μου κανει αναγνωσιση !! Μαλλον επειδη στα μηνυματα βγαζει +30 69........ μηπως ξερεις πως μπορω να το φτιαξω ??
  7. Για να έχεις widget πρέπει να τον κάνεις system app, κοίτα πιο πάνω γράφουν τα παιδιά πως θα το κάνεις. Μιλας για το nova ετσι ?
  8. Ωραια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !! :D
  9. Χαχα απλος ειχα ανχωθει μην κανω κανα λαθος γιατι δεν την εχω κανει ξανα τη διαδικασια χαχα αλλα ενταξει τωρα αφου το εκανα δεν θα ρωταω οτι ναναι. Κανα αλλο tips υπαρχει ?? (θα κανω freeze τις εφαρμογες που εχουν ανεβασει στην αρχικη) κατι αλλο ??
  10. Εμενα μου λεει οτι δεν εχει update αυτη την rom δεν εβαλες https://mega.co.nz/#!XtQlETTL!sKKonEF_B-dUfGZ-ptrHknri_M3xVDlWlmc8mt7vVM0?? :p εσυ το lenovo ή το nova launcher χρησιμοποιεις ?? ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω περασα αυτο το TWRP https://www.dropbox.com/s/9so9p688m0nmn7v/TWRP_2.8.6.0_K3_cuoco92.zip?dl=0 σωστο ειναι ?? Δεν μου ειπατε για το launcher ακομα χαχα και περιμενω
  11. ολα κομπλε το σεταρισα εβαλα και το αλλο zip τωρα η τελευταια απορια ειναι να χρησιμοποιησω το nova launcher ή το lenovo launcher ??
  12. Το καταφερα... εκανα ολα τα βηματα τωρα ανοιγω το κινητο. Εχει κατσει κανα λετπο και παραπανο εκει που ειναι πριν ανοιξει που λεει lenovo for those who do και κατω φορτωνει και λεει initializing... ειναι φυσιολογικο ?? να το αφησω ?? ή εχει κολησει και να βγαλω μπαταρια ?? οταν λεμε το σεταρουμε τι ακριβως ενοουμε ??
  13. Περασα το recovery το ανοιγω να δω αν το εκανα σωστα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθω με το volume+,volume- kai power να μπω αλλα δεν μπενει απλος μου ανοιγει το κινητο
  14. εγκατάσταση του CWM έχω γράψει πως γίνεται μέσω sp flashtool στην πρώτη σελίδα. αυτο το βημα δεν εχω καταλαβει...+ με αυτη τη ROM που περασα δεν υπαρχουν οι εφαρμογες απο το video και δεν εχω και playstore. αν μπορει καποιος να μιλησει μεσω skype ή κατι σχετικο και να με καθοδηγησει και να το καταλαβω θα βοηθουσε τρελα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβασα το CWM για να χρησιμοποιησω το flash tool το ξεζιπαρω αλλα δεν υπαρχει αρχειο scatter για να χρησιμοποιησω το flash toll αμα καταφερω και περασω το CWM θα το φτιαξω... Εκει εχω κολησει
  15. Περασα ακριβως οπως λεει στο forum αυτη την rom https://userscloud.com/jilrn8jik026 καθως προσπαθησα να περασω με την ιδια διαδικασια την 1.4 multilanguage και οταν ξεκιναγα με το flash tool το dowload και συνδεσα το κινητο μου εβγαζε error οτι κατι λυπει και δεν εκανε τη διαδικασια... + οταν ανοιγα το scatter με τον 1.4 δεν μου εκανε τικ σε ολα τα αρχεια που ειχε απο κατω ( σαν να μην υπηρχαν στον υπολογιστη) ενω με την αλλη ρομ που του περασα μολις πατησα το scatter εκανε τικ σε ολα με την μια.... τι μπορω να κανω για να βαλω την 1.4 ?? Γιατι αυτη που εβαλα δεν ειναι multilanguage και εχει παρα πολλα κινεζικα... Πηγα να περασω την 1.4 βαζοντας την στην SD και κανοναντας το συνδιασμο με το volume με εβγαλε σε ενα μενου που εμενα ειναι αφης και ελενε reboot,instal update package,wipe user data,poweroff πατησα το δευτερο και πατησα να κανει instal to zip της 1.4 rom ομως μου εβγαλε οτι δεν γινεται..... Πρεπει να την περασω οπως και οπωσδηποτε γιατι με αυτη δεν μπορω να χρησημοποιησω το κινητο
×
×
  • Create New...