Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πουν κ΄άλλοι την γνώμη τους με του Ιταλού! Σε μένα (στης γυναίκας μου για την ακρίβεια) ο ήχος είναι πολύ δυνατός!!!

Δεν κολλάει να είναι αδύναμος, από την στιγμή που με το ίδιο hardware βγάζει την έκδοση με το κεραμικό ηχείο!

Γενικά ο ήχος είναι χαμηλής έντασης για να αυξηθεί η ένταση πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το sound effect στο notification panel το οποίο σε οδηγεί ουσιαστικά στην εφαρμογή MaxxAudio. Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να κάνεις ''παπάδες'' όχι μόνο στην ένταση αλλά και στην ποιότητα του ήχου.

frastgr

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρα ειναι ο ηχος.

Και εχει αρκετα καλο ηχειο.εμενα μου ακουγεται ιδιαιτερα ποιοτικα.

Εμενα παντως με του ιταλου οταν το ζοριζω αρκετα,ζεσταινεται μπολικο.

βεβαια επιασαν και οι ζεστες σημερα.

απο εφαρμογες το maxxaudio και το lenovo security απο οτι καταλαβα δε πρεπει να τα βγαλουμε.

Το lenovo security ειναι χρησιμο κιολας γιατι μπορεις να κοβεις δικαιωματα σε εφαρμογες και εχει και να βλεπεις το traffic και να καθαριζει τη ραμ.

δε μου δουλευει ρε γμτ το Ndrive που ειχα και στο προηγουμενο.βεβαια ηταν για android 4 ,οποτε πολλα ζηταω :p

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Super hardware το κινητό

Αλλά Από software.......

Aπλα εφιάλτης.......

Ουτε καν.

Με το που το παρεις,περνας του ιταλου και εισαι ετοιμος.δε θελει τιποτα αλλο το κινητο.

τωρα το ψαξιμο που κανουμε εμεις ειναι αλλο θεμα.

Το gps ποσο γρηγορα κλειδωνει :blink:

Το ανοιξα μεσα στο σπιτι και στη στιγμη βρηκε 11 δορυφορους και με το που βγηκα εξω στο μπαλκονι κλειδωσε!

Και με ακριβεια 3 μετρα.

Στο needrom τις τελευταίες μέρες εχουν ανεβει αυτες οι δυο custom rom:

1) CyanogenMod 12.1

http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-cyanogenmod-12-1/

2) VIBEUI 2.5 Multilanguage (Custom)

http://www.needrom.com/download/rom-k3-note-vibeui-2-5-multilanguage-root/

Έχει δοκιμάσει κάποιος τις παραπάνω roms να μας πει τις εντυπώσεις του....

Και κάτι ακόμα: Αυτή η rom(http://www.needrom.com/download/lenovo-k50-t5-vibe-ui/) ειναι του ιταλού;

Επανήλθε το τηλέφωνο;

Ναι. μόλις έβαλα τη rom του Ιταλού και τώρα προσπαθώ να διώξω τις Κινέζικες εφαρμογές.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση: Πώς κάνω freeze εφαρμογές με το titanium backup?

βαζω ντα ιταλια ρομ ,κανω update , σεταρω τα παντα, και μου βγαζει να ξανακανω update (για του Ιταλου την ρομ παντα) ,αν κανω buckup με titanium μετα κανω το update, μετα ποσο ευκολο ειναι να τα μεταφερω ολα οπως πριν (εφαρμογες συγχρονισμοι δικαιωματα κτλπ) για να μν χρονοτριβω παλι? Και επηδει δν εχω ξανακανει buck up - restore οτι πληροφορια δεκτη!!!

Ευχαριστω!!!

Παρατηρησα οτι καποιες εφαρμογές όπως google earth, Viber, my Vodafone δεν εμφανιζονται στις εγκατεστημενες εφαρμογες παρα μονο μεσα στο play store! Εχω τι ρομ του Ιταλού

Sony Xperia Neo V

Amoi N828

Jiayu G4S

Lenono K3 Note

Παρατηρησα οτι καποιες εφαρμογές όπως google earth, Viber, my Vodafone δεν εμφανιζονται στις εγκατεστημενες εφαρμογες παρα μονο μεσα στο play store! Εχω τι ρομ του Ιταλού

Αφού τις έχει ως εφαρμογές συστήματος φυσικά και δεν θα εμφανίζονται στις εγκατεστημένες αλλά εκεί που γράφει ALL, δλδ - όλες.

frastgr

Είσαι σίγουρος οτι εχεις βάλει του Ιταλού;γιατι εγω δεν εχω δει κινεζιες

Τι θες να πεις; Λες να έβαλα του Ιταλού πάνω από της Vicmall; Δηλαδά δεν έχεις το maxxaudio, το lenovo lawncher, shareit shyncit safe antivirus?

Αφού τις έχει ως εφαρμογές συστήματος φυσικά και δεν θα εμφανίζονται στις εγκατεστημένες αλλά εκεί που γράφει ALL, δλδ - όλες.

Αυτό είναι το θέμα, δεν τις βγαζει στο all. Ανοίγουν μόνο μέσω play store

Sony Xperia Neo V

Amoi N828

Jiayu G4S

Lenono K3 Note

Παιδιά καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω το k3 note και θα ήθελα να μου προτείνεται από που να το πάρω και αν κάποιος το έχει να μου πει τις εντυπώσεις του.......

Παιδιά καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω το k3 note και θα ήθελα να μου προτείνεται από που να το πάρω και αν κάποιος το έχει να μου πει τις εντυπώσεις του.......

τουμπανο ειναι το κινητο, θεματακια με λογισμικο τα εχει αλλα ξεπερνιουνται σιγα σιγα , ομορφο ειναι, ηχειο μετριο αλλα πιστευω με την upgrade εκδοση καπακιου 8α γινει καλυτερο, οθονη καλη (και στο ηλιο) ,μπαταρια μια χαρα, το μεγιστο που επιασα στο internet ηταν 25Mps (οσον αφορα το 4G) ,GPS μπομπα, καμερα εμενα με ενθουσιασε, σημα δν μπορω να πω αν ειναι καλο ή κακο αλλα μεχρι στιγμης πιανει καλα, το μονο που ξενερωνω ειναι οι ειδοποιησεις λεντ ,εχει ενα στανταρ αχνο πρασινο χρωμα (εχω δοκιμασει εφαρμογες δν αλλαζει) και αναβωσβηνει τοσο αργα που το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το παρεις χαμπαρι οταν πρεπει, οσον αφορα με τις ειδοποιησεις μεσω ιντερνετ ( viber ,fb , mail κτλπ) με ξενερωνει λιγο γτ οταν κλειδωνεις ή αμα κανεις wipe cash της λεοβο (πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο μενου ,οπως και σε αλλες συσκευες) σε βγαζει εξω απο τις εφαρμογες, λογικα για την μπαταρια ,αλλα ειναι μουφα!!!

Αυτα προς το παρων!!

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί κάποιος να μου πει στη ρομ του Ιταλού πού είναι η επιλογή για τη διάρκεια που μένει ανοιχτή η οθόνη?

ρυθμισεις /προβολη/απουσια δραστηριοτητας/ και παει μεχρι 30 λεπτα

Παιδιά καλησπέρα

Τούμπανο το κινητό. Από vickmall να το πάρεις!

τουμπανο ειναι το κινητο, θεματακια με λογισμικο τα εχει αλλα ξεπερνιουνται σιγα σιγα , ομορφο ειναι, ηχειο μετριο αλλα πιστευω με την upgrade εκδοση καπακιου 8α γινει καλυτερο, οθονη καλη (και στο ηλιο) ,μπαταρια μια χαρα, το μεγιστο που επιασα στο internet ηταν 25Mps (οσον αφορα το 4G) ,GPS μπομπα, καμερα εμενα με ενθουσιασε, σημα δν μπορω να πω αν ειναι καλο ή κακο αλλα μεχρι στιγμης πιανει καλα, το μονο που ξενερωνω ειναι οι ειδοποιησεις λεντ ,εχει ενα στανταρ αχνο πρασινο χρωμα (εχω δοκιμασει εφαρμογες δν αλλαζει) και αναβωσβηνει τοσο αργα που το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το παρεις χαμπαρι οταν πρεπει, οσον αφορα με τις ειδοποιησεις μεσω ιντερνετ ( viber ,fb , mail κτλπ) με ξενερωνει λιγο γτ οταν κλειδωνεις ή αμα κανεις wipe cash της λεοβο (πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο μενου ,οπως και σε αλλες συσκευες) σε βγαζει εξω απο τις εφαρμογες, λογικα για την μπαταρια ,αλλα ειναι μουφα!!!

Αυτα προς το παρων!!

Αδερφε σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση

Κατι άλλο..... Από που το αγόρασες?

Και σου ήρθε ροοταρισμενο το κινητο?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τούμπανο το κινητό. Από vickmall να το πάρεις!

Σε πόσο σου ήρθε το κινητο?

Και σου ήρθε ροοταρισμενο

Αλλιώς πρέπει να κάνω αλλαγές όταν μου έρθει σε άλλη ρομ η κατι τετοιο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν μπορει καποιος μια βοηθεια.

Να μπει με εναν file manager και δει στο system/apps κατω απο το music2 ποιος φακελος ειναι.

Ευχαριστω!

Αυτο για τη ρομ του ιταλου!

Πηγα να σβησω το google music και μεσα στη βιασυνη εσβησα τον απο κατω φακελο και δε ξερω τι ηταν!

Edited by _Dante_

Αυτα προς το παρων!!

Αδερφε σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση

Κατι άλλο..... Από που το αγόρασες?

Και σου ήρθε ροοταρισμενο το κινητο?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε πόσο σου ήρθε το κινητο?

Και σου ήρθε ροοταρισμενο

Αλλιώς πρέπει να κάνω αλλαγές όταν μου έρθει σε άλλη ρομ η κατι τετοιο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

15 μέρες. Ήρθε με μια ρομ απάτη,ροοταρισμενη.περαστηκε του Ιταλού και τώρα πετάει, σε όλους τους τομείς!

15 μέρες. Ήρθε με μια ρομ απάτη,ροοταρισμενη.περαστηκε του Ιταλού και τώρα πετάει, σε όλους τους τομείς!

Χίλια ευχαριστώ αδερφε..... Ίσως να σε ενοχλησω όταν μου έρθει για βοήθεια με τη ρομ του Ιταλού

Από ποιο μαγαζί να το πάρω?

Χίλια ευχαριστώ αδερφε..... Ίσως να σε ενοχλησω όταν μου έρθει για βοήθεια με τη ρομ του Ιταλού

Από ποιο μαγαζί να το πάρω?

Σου έγραψα... Vickmall

Αν μπορει καποιος μια βοηθεια.

Να μπει με εναν file manager και δει στο system/apps κατω απο το music2 ποιος φακελος ειναι.

Ευχαριστω!

Αυτο για τη ρομ του ιταλου!

Πηγα να σβησω το google music και μεσα στη βιασυνη εσβησα τον απο κατω φακελο και δε ξερω τι ηταν!

Ήταν το musicFX