Jump to content

Slash666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Slash666

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 23

Slash666's Achievements

  1. Slash666

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα Ούτε ξεκλειδωτο bootloader έχω ούτε root είναι το τηλέφωνο, για αυτό λέω ότι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει χωρίς να πειράξω κάτι. Επίσης, μου γράφει κανονικά ότι έχει πιστοποιηθεί η συσκευή.
  2. Slash666

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα σε όλους Τις τελευταίες μέρες ξαφνικά και χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στη συσκευή, σταμάτησε να λειτουργεί η ανέπαφη πληρωμή με την αιτιολογία ότι το τηλέφωνο δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας. Επισυνάπτω το μήνυμα. Όσο έψαξα δε βρήκα κάτι πέραν από ένα σχόλιο στο playstore, όμως όταν έψαξα το αντίστοιχο μήνυμα στα αγγλικά είδα ότι είχαν πολλοί αυτό το πρόβλημα και ότι διορθώθηκε μόνο του μέσα σε 2-3 μέρες. Εγώ το έχω πάνω από βδομάδα και έχω θέμα, καθώς έχω άυλες κάρτες περασμένες. Έχεις κάνεις αντίστοιχο πρόβλημα;
  3. Slash666

    OnePlus 8T

    Σας ευχαριστώ. Έκανα αίτημα και βλέπουμε. Κι εγώ θεωρώ ότι κάτι παίζει με τη θύρα, αλλά θα δοκιμάσω κι ένα reset καλού κακού.
  4. Slash666

    OnePlus 8T

    Παραμένει θολή ό,τι και να κάνω, όπως απάντησα και πιο πάνω. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τί ισχύει με το σέρβις και πώς μπορώ να στείλω για επισκευή γενικά;
  5. Slash666

    OnePlus 8T

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο, η συγκεκριμένη επιλογή είναι θολή σε εμένα και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.
  6. Slash666

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα με το τηλέφωνο. Ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά, τους τελευταίους δύο μήνες δε λειτουργεί το otg.Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, όλα γνήσια, διάφορα φλασάκια, επανεκκινήσεις, δε φτιάχνει με τίποτα. Το άλλο θέμα προέκυψε σήμερα. Όταν συνδέω το καλώδιο usb με τον υπολογιστή, το κινητό απλά φορτίζει. Δεν εμφανίζεται μήνυμα να επιλέξω τί θέλω να κάνει. Επίσης, κάτι άλλο. Το τηλέφωνο το έχω αγοράσει από το επίσημο site της oneplus. Με το service τί ισχύει και πώς μπορώ να το στείλω για επισκευή αν χρειαστεί.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το ήξερα ότι δε θα έχω πρόβλημα, απλά όταν ψάχτηκα για κινητό το Μάιο του 2015 προτίμησα το Lenovo Κ3 Note λόγω τιμής. Τότε όμως δεν υπήρχαν τα Kenzo και Kate. Επειδή στο Lenovo άλλαξα 4-5 rom και μία δε δούλευε το dt2w, μία το otg, θα δω τί φοράει και βλέπω.
  8. Καλησπερα. Διαβάζοντας για kate και kenzo και δεν ξέρω τί άλλο μπερδεύτηκα. Έχω παραγγείλει αυτό. Θα έχω πρόβλημα? Αν παίζει ρόλο, έχω vodafone, σε επαρχία χωρίς καλά καλά 3g.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Ξέμεινα από lenovo k3 note και παρήγγειλα χθες τέτοια ώρα περίπου το 16gb από gearbest μέσω nl post στα 120€. Μετά από πόσο καιρό τα στέλνουν, γνωρίζετε? Όπως επίσης και πόσο κάνουν να έρθουν? Το lenovo από to2c επίσης με nl post είχε κάνει 10-12 μέρες. Στο gearbest λέει για 15-30. Είχα βολευτεί με τις 5,5" και τώρα που είμαι με ένα neo v, ούτε να γράψω μήνυμα δεν μπορώ... :grin:
  10. Με NL σε 10 μέρες, αλλά μιλάμε για πέρσι τέτοιον καιρό...
  11. Το έλυσα τελικά. Για όποιον έχει θέμα, πρώτα με root explorer για να διαβάσω μία φλας έπρεπε να πάme root/storage/ Τώρα στο android 6 πρέπει να πάme root/mnt/media_rw .
  12. Και μπορείς κανονικά να αντιγράψεις από και προς τη flash? Μόνο με es explorer μπορώ να "διαβάσω" το usb stick και μόνο να αντιγράψω από αυτό προς το κινητό. Το αντίστροφο όχι. Κάνω κάτι λάθος? Είμαι με την 1608 του Ιταλού.
×
×
  • Create New...