snik Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 psaxno mai tainia pou epaize o keanu reeves kai i jessica biel auto itan paixtis tou baseball kai goustare tin jessica tora perisotera den thimamai giati itan palia tainia tis 10etias tou 90 logika Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 psaxno mai tainia pou epaize o keanu reeves kai i jessica biel auto itan paixtis tou baseball kai goustare tin jessica tora perisotera den thimamai giati itan palia tainia tis 10etias tou 90 logika Αν δε με απατά η μνήμη μου και το imdb ο Reeves δεν έχει παίξει σε ταινία με την Biel. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 psaxno mai tainia pou epaize o keanu reeves kai i jessica biel auto itan paixtis tou baseball kai goustare tin jessica tora perisotera den thimamai giati itan palia tainia tis 10etias tou 90 logika όχι ο Reeves...Ο Freddie Prinze Jr. έπαιζε και φυσικά :love: η Jessica Biel :love: και η ταινία είναι του 2001 και λέγεται Summer Catch (http://imdb.com/title/tt0234829/) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 όχι ο Reeves...Ο Freddie Prinze Jr. έπαιζε και φυσικά :love: η Jessica Biel :love: και η ταινία είναι του 2001 και λέγεται Summer Catch (http://imdb.com/title/tt0234829/) Άνα μπράβο.. αυτή είναι.. απλά είπε Reeves.. είπε και δεκατία του 90.. :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Μου ηρθε φλασια απο μια ταινια που ειχα δει σχετικα μικρη...λοιπον ειναι ενας πατερας εργασιομανης που του λεει η κορη του να παει να τη δει στο μπαλετο κι αυτος εχει δουλεια. Μετα γινεται αυτοκινητιστικο ατυχημα και η κορη του σκοτωνεται. Αυτος βρισκει μια ζωγραφια της κορης του που εχει ζωγραφισει ενα σπιτι κι αυτος προσπαθει να το βρει. Οταν το βρισκει, εκει υπαρχουν κατι παιδια-πνευματα που ειναι σαν κουκουβαγιες, νυχτεριδες και για καποιο λογο ηταν παγιδευμενα εκει. :blink: Απο κει και μετα εχω ενα κενο, αλλα θυμαμαι οτι αυτα τα φαντασματοπαιδια-κουκουβαγιες με ειχαν τρομοκρατησει αρκετα. :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ας το ξεθάψω. Χθες βράδυ είχε το Αλτερ ένα έργο που έπαιζε αυτός που κάνει το βασικό πρωταγωνιστή στο "Οι μαχητές των δρόμων 1 & 2 " (The fast and the furious, 2 fast 2 furious) αυτόν τον ξανθομάλη και γαλανομάτη. Ήταν θρίλερ και έκανε τον μικρό αδερφό που είχε ένα αυτοκίνητο και είχε ως συνοδηγό το μεγαλύτερο αδερφό του, και πήγαιναν να πάρουν μια παλιά φίλη του από μια πολιτεία της Αμερικής να την πάνε κάπου. Και ο μεγάλος του αδερφός έβαλε στο αυτοκίμητο σι-μπι (αυτό που έχουν και οι αστυνομικοί για να επικοινωνούν απο περιπολικό σε περιπολικό) για να κάνουν πλάκες με άλλους καθ'οδόν. Ώσπου αυτός, αφού τον ανέγκασε ο αδερφός του έκανε την Κάντυ-Κάντυ σε έναν αλλά κάποια στιγμή έχασαν το σήμα. Και μόλις το βράδυ έφτασαν σε ενα μοτέλ και ξαναέπιασαν το σήμα αυτουνού και τον προσκάλεσαν να έρθει και να πάει στο διπλανό από αυτούς δωμάτιο, που ήταν ένας ενοχλητικός. Τελικά αυτός πήγε και το πρωί μόλις ξύπνησαν, τους είπαν οι αστυνομικοί ότι βρέθηκε αυτός που έμενε δίπλα τους στην εθνική με κομμένο σαγόνι. Και απο 'κει και πέρα τους καταδίωκε αυτός ο παρανοϊκός δολοφόνος με την νταλίκα. Δεν είδα το τέλος (με πήρε ο ύπνος αλλά είχε και πολλές διαφημίσεις το Άλτερ) και μόλις κοίταξα το πρόγραμμα της τηλεόρασης έλεγε ένα άλλο έργο με τον Τόμπι Μαγκουάιρ (το Joyride αν δεν κάνω λάθος). Παρακαλώ βοήθεια. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ας το ξεθάψω. Χθες βράδυ είχε το Αλτερ ένα έργο που έπαιζε αυτός που κάνει το βασικό πρωταγωνιστή στο "Οι μαχητές των δρόμων 1 & 2 " (The fast and the furious, 2 fast 2 furious) αυτόν τον ξανθομάλη και γαλανομάτη. Ήταν θρίλερ και έκανε τον μικρό αδερφό που είχε ένα αυτοκίνητο και είχε ως συνοδηγό το μεγαλύτερο αδερφό του, και πήγαιναν να πάρουν μια παλιά φίλη του από μια πολιτεία της Αμερικής να την πάνε κάπου. Και ο μεγάλος του αδερφός έβαλε στο αυτοκίμητο σι-μπι (αυτό που έχουν και οι αστυνομικοί για να επικοινωνούν απο περιπολικό σε περιπολικό) για να κάνουν πλάκες με άλλους καθ'οδόν. Ώσπου αυτός, αφού τον ανέγκασε ο αδερφός του έκανε την Κάντυ-Κάντυ σε έναν αλλά κάποια στιγμή έχασαν το σήμα. Και μόλις το βράδυ έφτασαν σε ενα μοτέλ και ξαναέπιασαν το σήμα αυτουνού και τον προσκάλεσαν να έρθει και να πάει στο διπλανό από αυτούς δωμάτιο, που ήταν ένας ενοχλητικός. Τελικά αυτός πήγε και το πρωί μόλις ξύπνησαν, τους είπαν οι αστυνομικοί ότι βρέθηκε αυτός που έμενε δίπλα τους στην εθνική με κομμένο σαγόνι. Και απο 'κει και πέρα τους καταδίωκε αυτός ο παρανοϊκός δολοφόνος με την νταλίκα. Δεν είδα το τέλος (με πήρε ο ύπνος αλλά είχε και πολλές διαφημίσεις το Άλτερ) και μόλις κοίταξα το πρόγραμμα της τηλεόρασης έλεγε ένα άλλο έργο με τον Τόμπι Μαγκουάιρ (το Joyride αν δεν κάνω λάθος). Παρακαλώ βοήθεια. Kαλά έλεγε το περιοδικό που κοίταξες. Το Joy Ride ειναι η ταινία που περιγράφεις και ο ηθοποιός ειναι ο Paul Walker http://www.cartelia.net/fotos/j/joyride.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kαλά έλεγε το περιοδικό που κοίταξες. Το Joy Ride ειναι η ταινία που περιγράφεις και ο ηθοποιός ειναι ο Paul Walker http://www.cartelia.net/fotos/j/joyride.jpg Ευχαριστω πολύ. Αυτά να τα πείς στο TV ZAΠΙΝΓΚ που έλεγε το έργο με λάθος συντελεστές και λάθος έτος. Το θυμάμαι ότι πρίν από κανα δυο τρία χρόνια είχα δει το τρέιλερ και μου άρεσε. Και πάλι ευχαριστώ.:) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 όχι ο Reeves...Ο Freddie Prinze Jr. έπαιζε και φυσικά :love: η Jessica Biel :love: και η ταινία είναι του 2001 και λέγεται Summer Catch (http://imdb.com/title/tt0234829/) ευχαριστω παιδια την εψαχνα καιρο και κατι θυμομουνα για ενα summer τωρα πως μου ειχε κολησει οτι αυτος ηταν ο reeves δεν εχω ιδεα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ευχαριστω παιδια την εψαχνα καιρο και κατι θυμομουνα για ενα summer τωρα πως μου ειχε κολησει οτι αυτος ηταν ο reeves δεν εχω ιδεα Την οποια ταινια αν ειδα καλα την παιζει αυριο το Μega το μεσημερι. ;) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 θα την δω αν την εχει γιατι αξιζει να ξαναδω την jessica γαι ακομα μια φορα :love: Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ki omos, i tainia pou eixe simera to mesimeri to mega den itan to Summer Catch. Mporei na epaize o freddie prinze jr. alla itan to Down to you. TOulaxiston epaize kai i Selma Blair... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο μιας κωμωδίας με θέμα την Πολωνία υπό τη Ναζιστική κατοχή ,που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλη Πέμπτης ή κάποιας κοντινής μέρας ; Είχε φοβερές ατάκες και πολύ γέλιο το έργο :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Νομίζω ότι λες για το "To Be or Not to Be" με τον Mel Brooks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Mia tainia me kataskopo pou paizei enas mauros me xaraktiristiko stul maliwn afana - afro louk kai foraei kati san derma i kolan:lol: ... kai ton boithaei episis mia mauri kai mia ksanthia :love:... prepei na einai polu gnwsti tainia...alla kai ATHLIA!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Γεια! Έβλεπα παλιά μια σειρά (ήταν κάπου μέσα στην δεκαετία του 90) στην ιδιωτική τηλεόραση (νομίζω MEGA) η οποία είχε ως εξής. Ήταν ένας τύπος ο οποίος το έπαιζε εκδικητής. Η σειρά ήταν φουτουριστική. Αυτός φορούσε μια περίεργη στολή και οδηγούσε μια μηχανή η οποία έκανε και κάτι περίεργα όπως πολύ μεγάλη ταχύτητα και άλλα. Έχω την εντύπωση ότι η σειρά λεγόταν super cop αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν κανείς θυμάται κάτι. Ευχαριστώ. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ξένη να φανταστω?:confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 egw pistevw oti xalara anaferesai se xeni seira! perissoteres leptomereies???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 egw pistevw oti xalara anaferesai se xeni seira! perissoteres leptomereies???:confused: Γεια! Ναι είναι ξένη σειρά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι επιστημονικής φαντασίας, διαδραματίζεται στο μέλλον, ο τύπος είναι το πρωί απλά αστυνομικός και το βράδυ φοράει μια περίεργη στολή και εξάρτηση, καβαλάει μια μηχανή πολύ φουτουριστική και λύνει τα εγκλήματα...Δεν μπορώ να βρω πουθενά. Ανησυχώ μόνο εγώ την θυμάμαι... Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Το θέμα του Firebrand ενώθηκε με το γενικό των αναζητήσεων που έχουμε. Δυστυχώς δε γνωρίζω τη σειρά που αναφέρεσαι,καλή τύχη στην αναζήτησή σου παρόλα αυτά! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Καλησπέρα και sorry αν δεν έπρεπε να δημιουργήσω νέο θέμα για την αναζήτηση που θέλω και την βοήθεια απο εσάς :) Αν θυμάστε καλά υπήρχε παλιότερα μια ταινία που λεγόταν κάπως έτσι "Ραντεβού στην ibiza" αν θυμάμαι καλά και την ψάχνω...:O Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? **Αν δεν αρμόζει το θέμα μου εδώ μπορεί να μεταφερθεί... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Εχω προσπαθήσει πααρα πολύ να θυμηθώ την συγκεκριμένη ταινία, αλλά ..ατύχησα. Λοιπον, εκτυλίσεται σε μια γειτονιά μαύρων, όπου έχει καύσωνα, ξεκινάει με παιδιά να παιζουν με τους πυροσβεστικούς κρουνούς πηδώντας σε συντριβάνια νερών και γενικά δείχνει να υποφέρουν ολοι απο την υπερβολική ζέστη. Η ταινία ειναι ασπρομαυρη, έχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, οι συντελεστές (έχω την εντύπωση) ότι ειναι όλοι μαυροι και (πάλι έχω την εντύπωση, αλλά μπορεί να κανω και λάθος) δεν πρέπει να είναι του Spike Lee. Οποιος καλός συμφορουμίτης ξέρει για τι μιλάω, θα με υποχρεώσει αν γραψει τον τίτλο τάχιστα. Οσο γρηγορότερα τη δω, τοσο θα μου περάσει η μανία που μ' εχει πιασει την τελευταία βδομαδα μαζί της.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Εχω προσπαθήσει πααρα πολύ να θυμηθώ την συγκεκριμένη ταινία, αλλά ..ατύχησα. Λοιπον, εκτυλίσεται σε μια γειτονιά μαύρων, όπου έχει καύσωνα, ξεκινάει με παιδιά να παιζουν με τους πυροσβεστικούς κρουνούς πηδώντας σε συντριβάνια νερών και γενικά δείχνει να υποφέρουν ολοι απο την υπερβολική ζέστη. Η ταινία ειναι ασπρομαυρη, έχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, οι συντελεστές (έχω την εντύπωση) ότι ειναι όλοι μαυροι και (πάλι έχω την εντύπωση, αλλά μπορεί να κανω και λάθος) δεν πρέπει να είναι του Spike Lee. Οποιος καλός συμφορουμίτης ξέρει για τι μιλάω, θα με υποχρεώσει αν γραψει τον τίτλο τάχιστα. Οσο γρηγορότερα τη δω, τοσο θα μου περάσει η μανία που μ' εχει πιασει την τελευταία βδομαδα μαζί της.:p Το "Do the right thing" του Spike Lee είναι δραματικά κοντά σε υπόθεση (γειτονιά μαύρων, καύσωνας κλπκλπ) αλλά είναι έγχρωμη... Σίγουρα δεν εννοείς αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Γεια! Ναι είναι ξένη σειρά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι επιστημονικής φαντασίας, διαδραματίζεται στο μέλλον, ο τύπος είναι το πρωί απλά αστυνομικός και το βράδυ φοράει μια περίεργη στολή και εξάρτηση, καβαλάει μια μηχανή πολύ φουτουριστική και λύνει τα εγκλήματα...Δεν μπορώ να βρω πουθενά. Ανησυχώ μόνο εγώ την θυμάμαι... Ισως την έχεις βρεί τη σειρά μετά από τόσο καιρό αλλά αν τυχόν δεν... μήπως είναι το street hawk? (αν μιλάμε για εποχή που παιζόταν ο michael knight με το σούπερ ντούπερ αμάξι, τον Κιτ?:lol: ) Με κάτι τέτοια μου έρχονται εικόνες από Τέτα ντούζου, κουμπούρες στα θρανία (jesuussss!:p ) και barbarela! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Το "Do the right thing" του Spike Lee είναι δραματικά κοντά σε υπόθεση (γειτονιά μαύρων, καύσωνας κλπκλπ) αλλά είναι έγχρωμη... Σίγουρα δεν εννοείς αυτή? Θα το δω και θα σου πω. Είμαι σχεδόν (για να μη σου πω απόλυτα σίγουρη) ότι ειναι μαυροασπρη, αλλά πάλι πάνε πολλά χρόνια που την έχω δει. Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts