Jump to content

super_duffy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by super_duffy

  1. Μίσο λεπτό πριν τα παίξω τείως με αυτά που διαβάζω. το 698 είναι το πρόβλημα; Τότε η άτυπη συμφωνία που υπάρχει στις αμερικανικές ταινείες να αρχίζουν τα τηλ. από "555" σημαίνει ότι οι ταινίες είναι χάλια; Ναι, ήταν γκρίζα διαφήμιση αυτή. Απόδειξη ότι μία ολόκληρη σελίδα εδώ μέσα μιλούσε για την ΤΙΜ και όχι για το Παρά 5. Για σκεφτείτε το, αν είχαν βάλει άλλη μουσική θα το αναλύαμε τόσο; Δεν θα ήταν καλύτερα αντί για μουσική να είχε δράση ή σενάριο; Με τοχέρι στην καρδιά, αν αυτό ήταν ένα από τα 5 πρώτα επεισόδια θα είχε κάνει τόση εντύπωση η σειρά όσο πέρυσι; Το επεισόδιο προχθές ήταν μετριότατο. Το γιατί έπαιξε η Ντενίση ανούσιο. Κι όχι μόνο επειδή είναι τελείως ατάλαντη.Οι ατάκες μια από τα ίδια. Δράση; Εξέλιξη; Υπήρχαν; Αστεία υπήρχαν αλλά υπήρχαν και αμήχανες στιγμές. Κι επιτέλους εκτός αν σας λένε Καπουτζίδη ή είστε ένας εκ των υπολοίπων ηθοποιών σταματήστε να μιλάτε λες και πρόκειται για ζήτημα προσωπικό γιατί καταντάει κουραστικό. Μία απλή σειρά είναι.
  2. Πώς δίνει στόχο; Είναι απόρρητα στοιχεία αυτά και κάθε εταιρία τηλεφωνίας θα έπρεπε να αρνείται να τα δώσει. (Εξαιρείται η Νικολούλη ευτυχώς!!)
  3. Το να βλέπεις το CSI στα Ελληνικά κάθεται κάπως περίεργα. Γι'αυτό και δεν το βλέπω μεταγλωττισμένο. Δεν ξέρω κι όλας αν έχουν ντουμπλάρει την Κανακαρίδη ή την φώναξαν την κοπέλλα να κάνει ίδια τη μεταγλώττιση.:lol: Παρ' όλα αυτά, τα ντοκυμανταίρ είναι για μένα πολύ πιο ευχάριστα στα Ελληνικά.
  4. Αλήθεια, τόσα χρόνια το έχω απορία: γιατί κάνουν τραχειοτο... πως το λένε τόσο συχνά; είναι για εφέ ή όντως έτσι γίνεται;
  5. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Επειδή έχω επηρεαστεί λίγο από την παραφιλολογία, να πώ κι εγώ ποιός μου έκατσε περίεργα από την αρχή; ο Θωμάς. Μάλιστα μέχρι εκεί έσωσαν τη Ζουμπουλία από το νοσοκομείο νόμιζα ότι αυτός ήταν ο κακός.:p
  6. Τρελλαίνομαι για το παρά 5, και μακάρι να την έβγαζαν σε DVD όπως κάνουν με όλες τις σειρές στο εξωτερικό. Το ότι είναι η καλύτερη κωμική σειρά δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να μας γκα-γκαστρ.... ώσπου να τελειώσει.
  7. Κι άμα τους έρθει να δείξουν τα 26 επεισόδια σε 26 μήνες; Τελικά οι Σαββατογεννημένες που έπαιξαν σερί σε μία σαιζόν έγιναν ήδη κλασσική σειρά και χωρίς να μας κουράσει. Τότε ο Καπουτζίδης δεν είχε υποχρεώσεις;
  8. Έτσι που τα διάβαζα τώρα όλα μαζεμένα μου ήρθε και μια σκέψη: κι αν ο Καπουτζίδης περιμένει να δει τί σχολιάζει το κοινό για να τροποποιήσει την πλοκή, και γι' αυτό έχουμε καθυστερήσεις; (Κάτι σαν το "Εσύ αποφασίζεις":lol: :lol: :lol: )
  9. Η καινούργια διαφήμιση στο Άλτερ με παιδικό χριστουγεννιάτικο CD. Τραγουδάνε κάτι παιδάκια στα αγγλικά λες και δεν έχουμε δικά μας κάλαντα, με μία φριχτή αγγλική προφορά. Επίσης στο ίδιο κανάλι το καινούργιο έπος του Καρβέλα, "προσοχή προσοχή, κυκλοφορούν παντού πτώματα", το οποίο σημειωτέον είχαν το θράσσος να βάλουν χθες το βράδυ ανάμεσα στα ρεπορταζ του "δελτίου" ειδήσεων για το 5πλό φονικό στο Αγρίνιο.:worry:
  10. Καλά όλα αυτά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η δουλειά τους. Να εξετάσουν τις δυσκολίες πριν παραδώσουν τη σειρά για να είναι έτοιμοι. Δεν είμαστε στην εποχή της ΥΕΝΕΔ για να δικαιολογείται κάθε προχειρότητα. Και το 50-50 έχει παύσεις και επαναλήψεις αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό!
  11. Αναρωτιέμαι γιατί δεν γυρίζουν περισσότερα επισόδεια πριν αρχίσουν να τα προβάλλουν. Έτσι ούτε επαναλήψεις θα χρειάζονταν, ούτε (πιθανές) αλλαγές στην πλοκή θα γίνονταν. Π.χ. να ήταν έτοιμα τα επόμενα 10 επισόδεια και να άδειαζαν τον χρόνο για specials στο τέλος. Τώρα αυτό το ξεκίνα-σταμάτα, κι άντε να θυμηθείς τί έβλεπες την τελευταία φορά δεν το καταλαβαίνω.
  12. Εξακριβωμένο αυτό; Για γλάστρα καλή θα είναι αρκεί να μην μιλάει.:lol:
  13. Αυτή τη φορά όμως με ποιά δικαιολογία. Επειδή πέρυσι έριξαν το κόψιμο στα "ατυχήματα".
  14. Έχει αδικηθεί το 50-50 και πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε το "Παρά 5" θα είχε τρελλό σουξέ. Βασικά είναι τα δύο ελληνικά σήριαλ που παρακολουθώ από πέρυσι, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει μείνει σταθερό σε ποιότητα το 50-50. Ελπίζω μόνο να μην το πάνε για τρίτη σαιζόν για να μην μας απογοητεύσει.
  15. Στη σελίδα του Μέγκα λέει ότι "η Ντάλια θα συναντήσει τον Δημοσθένη σε μία κατ' οίκον επίσκεψη με αποκαλυπτικό τέλος". Ενδιαφέρον ακούγεται.
  16. Ο τύπος που παίζει στο House δεν είναι ο δικηγόρος από το Ally MacBeel;
  17. Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ που λένε συνέχεια "ο χοντρός", λες και είναι κάτι αστείο. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από σειρά. Και να προλάβω όσους σκεφτούν ειρωνικά σχόλια, για να πω ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το βάρος μου. Είναι όμως μία έκφραση που βγάζει κακία και φόβο.
  18. Έβλεπα τον πρώτο κύκλο και καμία σχέση δεν έχει με το δεύτερο, είναι σαν δύο διαφορετικά σήριαλ. Κρίμα γιατί μου άρεσε.
  19. Το ER έχει φανταστικό σενάριο. Έχει δράμα (χωρίς κλάψα) αλλά σε ανύποπτο χρόνο έχει ατάκες που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι. Για το Scrubs έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν το έχω δει γιατί δεν έχω Filmnet. Το House καλό είναι αλλά δεν τρελλαίνομαι τόσο. Υπήρξε κάποτε και το Chicago Hope που πήγε άπατο!
  20. :wacko: Με ποιο σκεπτικό τον εβαλαν και σε επανάληψη;:wacko:
  21. Άμα είναι πιο ασφαλή τα κίνητά παλιάς τεχνολογίας λέω να ανέβω στο πατάρι να ξεθάψω κάτι τούβλα-κινητά που είχα το '90.
  22. οι δημοσιογράφοι, γιατί σε όλα τα σήριαλ έχουν Motorolla.:lol: :lol:
  23. Το ζουμί είναι αλλού: Σοβαρές πολιτικές επιπτώσεις. Το λέει και το ξαναλέει, άρα μάλλον προς τα εκεί το πάει και τα κινητά είναι η αφορμή.
  24. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ΠΩΣ κάνει τις υποκλοπές. Δεν αναφέρομαι στο αν αυτά που λέει είναι σωστά ή λάθος (αν και προσωπικά νομίζω ότι λέει αρκετές υπερβολές).
×
×
  • Create New...