Chryssostomos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 το έκανε και το δικό μου με τα 8.1 Από τότε που έβαλα τα 10 δεν το έχει ξανακάνει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ναι ενεργοποιημένο είναι το glance screen. Παλιότερα, σε Symbian συσκευές, είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Και λυνόταν με τον τρόπο που έγραψες. Κλείδωμα και ξεκλείδωμα της συσκευής. Όπως διαβάζω παραπάνω, αυτό λύθηκε με τα 10άρια. Όχι ότι έπρεπε να υπάρχει μέχρι τώρα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 κι εμενα απο τον ιουλιο που το εχω εχει συμβει 3-4 φορες αλλα φευγει ειτε ανοιγμα κλεισιμο ειτε με σοφτ ρισετ. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Και εμένα μου έχει συμβεί 3-4 φορές στο 820 μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μια φίλη μου που έχει το 640 δεν διαπίστωσε ποτέ κατι τέτοιο με τα χρώματα, αλλά ούτε κι εγω! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχω το εξής πρόβλημα, δεν ανοίγει το Office και το OneNote. Ξέρει κάποιος κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Όταν λες δεν ανοίγει τι εννοείς? Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω... Διαγραφή προσωρινών δεδομένων και soft reset έκανες? Στο Store τσέκαρες μήπως θέλουν κάποιο update? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μετα απο μια εβδομαδα χρησεις εχω να πω οτι το κινητο ειναι απεχτο!!! Πολυ ωραια οθονη ανετα βλεπεις απο πλαγια, πολυ γρηγορο σε οτι πατησεις για να ανοιξει. Μπαταρια σκετο θηρειο, σιγα-σιγα το συνήθιζω. Υ.Γ. Θελω να ρωτησω για το HERE DRIVE γραφω μια πολη και δεν μου την βρισκει π.χ. Περτουλη ή ενα χωριο στην εύβοια το Αγριοβοτανο με αλλα gps δεν ειχα προβλημα. Το δοκιμασα χωρις συνδεση internet. Α και αργει να κανει επανυπολογισμό διαδρομης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Όταν λες δεν ανοίγει τι εννοείς? Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω... Διαγραφή προσωρινών δεδομένων και soft reset έκανες? Στο Store τσέκαρες μήπως θέλουν κάποιο update? Το κάνει και μετά από hard reset. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής, αυτή δεν ανοίγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το κάνει και μετά από hard reset. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής, αυτή δεν ανοίγει. Όταν επιλέγεις να ανοίξεις την εφαρμογή, το κάνεις από τη Start Screen; Αν ναι, αφαίρεσε το tile καρφίτσωσέ το πάλι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το κάνει και από τις εφαρμογές και όχι μόνο από την κεντρική οθόνη (shortcut) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το κάνει και από τις εφαρμογές και όχι μόνο από την κεντρική οθόνη (shortcut) Στη μονή εφαρμογή που έχω το ίδιο θέμα, είναι ο messenger. Επίσης, γίνεται και "αχνό" το tile. Μετά από κανα 5λεπτο επανέρχεται μόνο του. Έχεις αφήσει καθόλου τις εφαρμογές να "κάτσουν"; Να μην ασχολείσαι με αυτές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδιά το πήρε ο ξάδερφος και δεν βρίσκω το κουμπί εναλλαγής 2G-3G. Βρήκα μόνο 3g-4g. Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ρυθμίσεις -> κινητή τηλεφωνία + SIM -> Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης, όπου επιλέγεις ανάμεσα σε 2G, 3G, 4G. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μετα απο μια εβδομαδα χρησεις εχω να πω οτι το κινητο ειναι απεχτο!!! Πολυ ωραια οθονη ανετα βλεπεις απο πλαγια, πολυ γρηγορο σε οτι πατησεις για να ανοιξει. Μπαταρια σκετο θηρειο, σιγα-σιγα το συνήθιζω. Υ.Γ. Θελω να ρωτησω για το HERE DRIVE γραφω μια πολη και δεν μου την βρισκει π.χ. Περτουλη ή ενα χωριο στην εύβοια το Αγριοβοτανο με αλλα gps δεν ειχα προβλημα. Το δοκιμασα χωρις συνδεση internet. Α και αργει να κανει επανυπολογισμό διαδρομης. Για δύσκολες περιοχές νομίζω πως θέλει ίντερνετ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ρυθμίσεις -> κινητή τηλεφωνία + SIM -> Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης, όπου επιλέγεις ανάμεσα σε 2G, 3G, 4G. Σε αυτο το μενού έχει να επιλέξει μόνο 3G-4G ,για αυτό το έγραψα εδώ. Τι λέτε να φταίει και δεν έχει την επιλογή 2G? μήπως επειδή έχει wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σε αυτο το μενού έχει να επιλέξει μόνο 3G-4G ,για αυτό το έγραψα εδώ. Τι λέτε να φταίει και δεν έχει την επιλογή 2G? μήπως επειδή έχει wind? Κατά πάσα πιθανότητα, είναι επιλογή της ROM να μην δίνει 2G. Δοκίμασε με άλλη κάρτα, και αν συνεχίσει, θα πρέπει να βρείτε ROM άλλης χώρας για να το βάζετε σε 2G Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αυτό γίνεται εύκολα με το Nokia care suite και που βρίσκω το product code ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Επειδή η αλλαγή της ROM δύναται να εγείρει και θέματα εγγύησης επιτρέψτε μου να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να έχετε τα δεδομένα σε ταχύτητα 2G, καθώς με την κάλυψη που υπάρχει πλέον σε δίκτυο 3G έχει εξαφανιστεί και το πρόβλημα της αδικαιολόγητης κατανάλωσης μπαταρίας (κάτι που δεν συμβαίνει με το 4G μιας και οι κεραίες είναι ελάχιστες). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Επειδή η αλλαγή της ROM δύναται να εγείρει και θέματα εγγύησης επιτρέψτε μου να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να έχετε τα δεδομένα σε ταχύτητα 2G, καθώς με την κάλυψη που υπάρχει πλέον σε δίκτυο 3G έχει εξαφανιστεί και το πρόβλημα της αδικαιολόγητης κατανάλωσης μπαταρίας (κάτι που δεν συμβαίνει με το 4G μιας και οι κεραίες είναι ελάχιστες). Καταρχήν ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Ο λόγος είναι πως και στο Lumia 820 που είχε πριν,το είχε στο 2g . Σπάνια έμπαινε internet και δεν ήθελε να αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας. Όποτε θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση αν αλλάξει rom? Θα του πω να το χρησιμοποιήσει όπως είναι και αν δεν πέφτει γρήγορα η μπαταρία όλα καλά. Ίσως στην αναβάθμιση στα δεκάρια να φανεί στο menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αυτό γίνεται εύκολα με το Nokia care suite και που βρίσκω το product code ? Ευχαριστώ Όχι δεν γίνεται μέσω του Nokia Care Suite καθώς όσες συσκευές βγήκαν με το brand της Microsoft δεν υποστηρίζονται από το εν λόγω πρόγραμμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 καθώς με την κάλυψη που υπάρχει πλέον σε δίκτυο 3G έχει εξαφανιστεί και το πρόβλημα της αδικαιολόγητης κατανάλωσης μπαταρίας (κάτι που δεν συμβαίνει με το 4G μιας και οι κεραίες είναι ελάχιστες). Μην είσαι και τόσο σίγουρος... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μην είσαι και τόσο σίγουρος... :lol: ειδικά αν έχεις και wind.:p:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 ειδικά αν έχεις και wind.:p:lol: Τι εννοεις με αυτο; Επειδη δεν πιανει φουλ 3G; Σε πληροφορω ουτε και στο σπιτι μου πιανει και δεν εχω battery drain.Σταθερα 2/4. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τι εννοεις με αυτο; Επειδη δεν πιανει φουλ 3G; Σε πληροφορω ουτε και στο σπιτι μου πιανει και δεν εχω battery drain.Σταθερα 2/4. για την φουλ κάλυψη 3G. τυχαίνει να έχω και τις 3 εταιρίες.μακράν η χειρότερη στην κινητή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts