Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν να πώ ότι δεν εχω περάσει τα 10 γιατι φοβάμαι οτι θα βαρύνουν τη συσκευή

Έχω android και έχω συνηθίσει το ψαξιμο :)

όλα αυτά που λες έχουν λυθεί στα 10άρια.

Καλό είναι να μην κάνουμε παραπληροφόρηση εφόσον έχουμε μείνει πίσω στις εξελίξεις.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Λίγο πολύ τα ξέρω τα μειονεκτήματα που αναφέρετε αλλά η φίλη μου το θέλει κυρίως για κλήσεις/SMS (με dual SIM). Και που θα έχει 3G θα της φανεί super αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό της. Εφαρμογές δεν την απασχολούν και youtube στο κάτω κάτω βλέπει και μέσω του browser. Σίγουρα θα εκτιμήσει περισσότερο το smoothness και μια αξιοπρεπή κάμερα παρά ένα καλό market.

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Λίγο πολύ τα ξέρω τα μειονεκτήματα που αναφέρετε αλλά η φίλη μου το θέλει κυρίως για κλήσεις/SMS (με dual SIM). Και που θα έχει 3G θα της φανεί super αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό της. Εφαρμογές δεν την απασχολούν και youtube στο κάτω κάτω βλέπει και μέσω του browser. Σίγουρα θα εκτιμήσει περισσότερο το smoothness και μια αξιοπρεπή κάμερα παρά ένα καλό market.

με αυτά τα δεδομένα όχι μόνο θα υπερκαλυφθεί αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Το τηλεφωνο μου εχει αλλάξει προς το χειροτερο και μετα απο την επετειακη αλλα το κακό ξεκινάει απο την μερα που έβαλα τα δεκάρια επάνω.Και hard Rest εχω κανει αλλα μετα την επατειακη,οταν βάζω τον φορτιστή στο κινητο,μου λεει οτι το τηλέφωνο μπαινει σε αργή φόρτιση.Το οποιο δεν μου το έβγαζε,και το κινητο για να φορτισει θέλει περιπου 4 ώρες να φορτισει! Edited by emmanuelle
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Το τηλεφωνο μου εχει αλλάξει προς το χειροτερο και μετα απο την επετειακη αλλα το κακό ξεκινάει απο την μερα που έβαλα τα δεκάρια επάνω.Και hard Rest εχω κανει αλλα μετα την επατειακη,οταν βάζω τον φορτιστή στο κινητο,μου λεει οτι το τηλέφωνο μπαινει σε αργή φόρτιση.Το οποιο δεν μου το έβγαζε,και το κινητο για να φορτισει θέλει περιπου 4 ώρες να φορτισει!
Για αυτο θα μεινω στα 8.1 και ας λενε οτι θελουν μερικοι..14 μηνες και το τηλ.απροβληματιστο.. Edited by giorgos365

Το τηλεφωνο μου εχει αλλάξει προς το χειροτερο και μετα απο την επετειακη αλλα το κακό ξεκινάει απο την μερα που έβαλα τα δεκάρια επάνω.Και hard Rest εχω κανει αλλα μετα την επατειακη,οταν βάζω τον φορτιστή στο κινητο,μου λεει οτι το τηλέφωνο μπαινει σε αργή φόρτιση.Το οποιο δεν μου το έβγαζε,και το κινητο για να φορτισει θέλει περιπου 4 ώρες να φορτισει!

Και εμένα μου το έχει κάνει τις πρώτες 2-3 φορές μετά την επετειακή και έπειτα δεν μου το ξαναέβγαλε.

Αναφορικά με την φόρτιση κι εγώ παρατηρώ να αργεί στην φόρτιση, ίσως και όσες ώρες αναφέρεις.

Παιδια πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στα email έχετε κι εσείς η μόνο εγώ; Δεν άκουγε ήχος ούτε και μπανερ Εμφανίζεται. Μόνο στο live tile το βλέπω. Ενεργοποιημένο Είναι στις ειδοποιήσεις, μέχρι και ήχους άλλαξα αλλα πάλι δεν...

Κάνενα πρόβλημα με Τίποτα ούτε στην φορτιση ούτε Ειδοποίησεις ούτε η οθόνη να μαυριζει ούτε να κολλάει το κινητο ούτε Τίποτα το 640 είναι άψογο. Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

καλημερα,εκανα update και πλεον ραδιοφωνο γιοκ.

εβαλα τις εφαρμογες ραδιο και radio fm αλλα δεν καταλαβαινω αν μπορεις να ακουσεις με ανοιχτη ακροαση οχι απλα απο τα ακουστικα.

Edited by niotheros
Απαγορεύεται η γραφή SMS

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Στο 640 LTE παρατηρησα σημερα το εξης παραξενο: στην εγγραφη video, 1920 αναλυση, 30FPS και ενεργοποιημενο το συστημα σταθεροποιησης, τα video εχουν προβληματα. Συγκεκριμενα, σαν να κουνιετε το "καδρο" χωρις να κουναω εγω το τηλεφωνο. Αν αφαιρεσω το συστημα σταθεροποιησης ή αν βαλω 25FPS δεν εχω προβλημα. W10m 10.0.14393.67 εγκατεστημενα. Αν μπορει καποιος ας δοκιμασει και να πει. Ευχαριστω :)

Στο 640 LTE παρατηρησα σημερα το εξης παραξενο: στην εγγραφη video, 1920 αναλυση, 30FPS και ενεργοποιημενο το συστημα σταθεροποιησης, τα video εχουν προβληματα. Συγκεκριμενα, σαν να κουνιετε το "καδρο" χωρις να κουναω εγω το τηλεφωνο. Αν αφαιρεσω το συστημα σταθεροποιησης ή αν βαλω 25FPS δεν εχω προβλημα. W10m 10.0.14393.67 εγκατεστημενα. Αν μπορει καποιος ας δοκιμασει και να πει. Ευχαριστω :)

Το έχω και εγω αυτο.Και το ειχα και πριν απο το hard Reset και μετά!

Edited by emmanuelle

καλημερα,εκανα update κ πλεον ραδιοφωνο γιοκ.

εβαλα τις εφαρμογες ραδιο κ radio fm αλλα δεν καταλαβαινω αν μπορεις να ακουσεις με ανοιχτη ακροαση οχι απλα απο τα ακουστικα.

Δεν παίζει χωρίς ακουστικά,μόνο στην Ελληνική εφαρμογή ράδιο υπάρχει τρόπος που το γράφει το παλικάρι μέσα στην εφαρμογή εκεί που γράφει κάτι για μπινελικια αν δεν κάνω λάθος.

Σήμερα για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν κλείδωνε η οθόνη για κάμποσο και δυστυχώς το πήρα κάπως αργά χαμπάρι.

Με επανεκκίνηση έστρωσε, αλλά από 98% μπαταρία με πήγε στα 62% χωρίς χρήση.

Το έχω και εγω αυτο.Και το ειχα και πριν απο το hard Reset και μετά!

Αρα περιμενουμε καποιο νεο build για να το φτιαξουν; μια χαρα λειτουργουσε η εγγραφη video. Ενα φτιαχνουν, 5 χαλανε εκει στην MS.

Αρα περιμενουμε καποιο νεο build για να το φτιαξουν; μια χαρα λειτουργουσε η εγγραφη video. Ενα φτιαχνουν, 5 χαλανε εκει στην MS.

Και πολυ χειροτερα.Τώρα ανακάλυψα κ αλλο θέμα. Είχα 35γιγα μουσική στην κάρτα μνημης και στο κινιτο γενικοτερα.Μέχρι πριν το hard reset ολο περιεχομενο διαβαζοταν κανονικοτατα απο το τηλέφωνο.Μέτα το hard reset διαβάζει 10-15 φακέλους απο τα 35 γιγα!

Αν δεν το πετ'αξω απο το παράθυρο το μαραφέτι :mad:

Τον τελευταίο καιρό μου κάνει συχνά το θέμα με την φόρτιση ότι είναι αργη. Το τηλέφωνο θέλει πολύ χρόνο για φόρτιση και για να ξεκλειδώσει η οθόνη θέλει να βάλεις χαμστερ να τρέχει επάνω τίς.

Με hard θα λυθεί η είναι πρόβλημα συσκευής και θέλει σέρβις; η μήπως καινούργια μπαταρία;

Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα, είμαστε 2-3 που έχουμε παρατηρήσει πιο αργή φόρτιση, όπως κι εσύ.

Αυτό με την οθόνη δεν το κατάλαβα.

Προσπαθω να ξεκλειδωσω αλλα για να γινει πρεπει να περασω το δαχτυλο δυο τρεις φορες πολύ γρηγορα.

Προς το παρον εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις USB και ήσυχα από αυτές.

Ναι αν ξεκλειδωσω όλα καλά απλά λίγο πιο αργή απόκριση.

Όταν μπει στην φόρτιση και πετάξει το μήνυμα αν σειρω για ξεκλείδωμα το ρολόι φτάνει σχεδόν στην μέση τις οθόνης με γρήγορο δεύτερο περασμα λίγο πάνω από την μέση και με το τρίτο αν είμαι τυχερός ξεκλειδώνει αλλιώς θέλει και τέταρτο.

Απλά το θέμα είναι πώς δεν μπορώ να προσδιορισώ το πότε του πιάνει να το κάνει. Χρησιμοποιώ τους δύο ίδιους φορτιστές μπορεί να περάσουν και μέρες για να εμφανιστεί κρατάει μερικές μέρες και μετά χάνεται.

Ακόμα και μεγαλύτερο φορτιστή δοκίμασα και πάλι το βγάζει.

Θα εκανα ρεσετ με φορματ καρτας χωρις επαναφορα μπακαπ και αν κανει τα ιδια και μετα τοτε σερβις. Λογικα πρεπει να σου ζεσταίνετε κιολας με τετοια κολληματα.

Παιδιά εγώ το κλείνω πρώτα, και μετά βάζω το φορτιστή για να ξεκινήσει η φόρτιση μαζί με τα Windows . Με φορτιστή 2Α και με usb tester το κινητό τραβάει 1,05α μέχρι περίπου 80% και μετά αρχίζει να μειώνεται μέχρι να γεμίσει. Κάνει 2 ώρες 45 λεπτά, από 0% έως 100%. Ο φορτιστής που είχε στο κουτί είναι 0,75α και για αυτό ζεσταίνετε και αργεί.

ξερει κανεις πως θα παω στην προηγουμενη εκδοση ....? σας ειχα αναφερει παλιοτερα οτι οταν το τηλεφωνο ειναι σε 4g με καρτα wind χανω το 60% απο τις κλησεις δειχνει οτι ειναι κλειστο και μου ερχεται sms με τις κλησεις

στην προγηγουμενη εκδοση ειχαν βαλει επιλογη στο network 4g η 3g οταν το εβαλα εκει το τηλεφωνο ειχε και 4G και δεν εχανε κλησεις

δηλαδη ειχε 4G σκετο εδω εχω το θεμα 4G η 3G σε ενα κουτακι 3G μονο 3G και 2G

σημερα εκανα ενημερωση σε αυτη που θα δειτε παρακατω με αποτελεσμα να χαθει η επιλογη 4g η3g

και να εχω ξανα τα ιδια

http://i64.tinypic.com/309nift.jpg

sos οποιος ξερει.λεω να του κανω hard reset αλλα κραταω μικρο καλαθι

το παραπανω κειμενο ειναι απο μεταφραση της google απο την wikipedia

εαν δεν βρουμε ακρη θα φαει σουτ γιατι ημουν παρα πολλη ενεκτικος με την microsoft αντε γιατι πειραματοζωο εγινα με τα λεφτα μου

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Microsoft Lumia 640