Jump to content

suedehead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

suedehead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To δοκιμασε κανεις;
  2. Μπορει καποιος κατοχος του Note 5 να δοκιμασει να κανει το ιδιο με το παρακατω video; Αν δεν εχουν φτιαξει το Noise Cancellation στο Note 5...αστα να πανε..
  3. Σε ευχαριστω πολυ :)
  4. να εισαι καλα. Ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με την εγγραφη ηχου, το τηλεφωνο ειναι φανταστικο για την κατηγορια τιμης του.
  5. θα ηταν πραγματικα μεγαλη η βοηθεια σου! Σε ευχαριστω προκαταβολικα :)
  6. κανεις κατοχος παιδια να βοηθησει;
  7. Ειδα το τηλεφωνο σε γνωστη αλυσιδα και δειχνει παρα πολυ καλο. Οι ενδοιασμοι μου ειναι κυριως 2: καμερα και ποιοτητα ηχου κατα την εγγραφη video. Καμερα απο οτι διαβαζω ειναι βελτιωμενη και δειχνει οτι υπαρχει καποια βελτιωση σε σχεση με το παρελθον. Στο θεμα της ποιοτητας ηχου κατα την εγγραφη video; Σε διαφορα θεματα για xiaomi συσκευες, εδω στο myphone διαβαζα για το ποσο χαλια ειναι η ποιοτητα του ηχου κατα την εγγραφη video. Ειτε προκειται για video σε ανοιχτο χωρο ειτε για μια σχολικη γιορτη. Επειδη ειναι κατι που με απασχολει πολυ, καποιος κατοχος της συσκευης ας δωσει πληροφοριες για τον ηχο; πχ sample rate/ stereo η mono, ποιοτητα γενικα.....
  8. suedehead

    Huawei P20 Lite

    Ειμαι ετοιμος να το αγορασω...με προβληματιζει η ελλειψη OIS..βεβαια ποιο midrange εχει....σε video recording παει καλα;
  9. suedehead

    Huawei P20 Lite

    Απο camera τι λεει το τηλ παιδια; Σκεφτομαι να το παρω η να περιμενω το Mi A2
  10. Πόσο είναι το. Pixel size της μπροστινής κάμερας του mate 10 Lite ; 1.12 η 1.25μm;
  11. Νομιζω οτι το Mate ουσιαστικα ειναι ενα P10 Lite με επιπλεον καμερα για Bokeh μεταξυ αλλων. Με βαση τα reviews ειναι καλυτερο απο το P10 Lite. To εχω βρει μεταχειρισμενο στα €240 σε εξαιρετικη κατασταση. Το μεγεθος με τρομαζει λιγο.
  12. Αξιζει για camera phone; ειμαι μεταξυ αυτου και του P10 lite. Κατοχος P9 lite 2016 2GB
  13. Παίζει το autofocus κατά την εγγραφή video στο nougat;
  14. το Auto Focus παιζει στην ληψη video; ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν κανω τπτ ακομη.
  15. Συνδεονται μεταξυ τους με κοινο παρανομαστη την υποστηριξη του τελικου πελατη. Και μαλιστα η περίπτωση μου ειναι χειροτερη. Διοτι αποτελει παραπλανηση. Εφοσον κατι διαφημιζεται, υπαρχει στα τεχνικα εγχειριδια θα πρεπει να το εχει ο πελατης στην διαθεση του ανα πασα στιγμη. Ειναι αυτονοητο. Δεν ξερω αν ειναι γενικο το θεμα αλλα σε οσα P9 Lite εχω δει, κανενα δεν υποστηριζε AF κατα το video recording. Η Ελληνικη αντιπροσωπεια με ενημερωσε οτι δεν υποστηριζει AF, μονο touh to focus. Τοτε τι στα τσακιδια γραφει το manual, το site; Κριμα, πολυ κριμα. Αυτο δεν ειναι αντιμετωπιση πελατη με συσκευη 5 ημερων. Ειχα την αισθηση οτι η Huawei ειχε κατι απο το support εταιρειων φημισμενων για το end user support οπως Iwill, ABIT στα 90ς-00ς. Εκανα λαθος.
×
×
  • Create New...