Jump to content

suedehead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by suedehead

  1. To δοκιμασε κανεις;
  2. Μπορει καποιος κατοχος του Note 5 να δοκιμασει να κανει το ιδιο με το παρακατω video; Αν δεν εχουν φτιαξει το Noise Cancellation στο Note 5...αστα να πανε..
  3. Σε ευχαριστω πολυ :)
  4. να εισαι καλα. Ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με την εγγραφη ηχου, το τηλεφωνο ειναι φανταστικο για την κατηγορια τιμης του.
  5. θα ηταν πραγματικα μεγαλη η βοηθεια σου! Σε ευχαριστω προκαταβολικα :)
  6. κανεις κατοχος παιδια να βοηθησει;
  7. Ειδα το τηλεφωνο σε γνωστη αλυσιδα και δειχνει παρα πολυ καλο. Οι ενδοιασμοι μου ειναι κυριως 2: καμερα και ποιοτητα ηχου κατα την εγγραφη video. Καμερα απο οτι διαβαζω ειναι βελτιωμενη και δειχνει οτι υπαρχει καποια βελτιωση σε σχεση με το παρελθον. Στο θεμα της ποιοτητας ηχου κατα την εγγραφη video; Σε διαφορα θεματα για xiaomi συσκευες, εδω στο myphone διαβαζα για το ποσο χαλια ειναι η ποιοτητα του ηχου κατα την εγγραφη video. Ειτε προκειται για video σε ανοιχτο χωρο ειτε για μια σχολικη γιορτη. Επειδη ειναι κατι που με απασχολει πολυ, καποιος κατοχος της συσκευης ας δωσει πληροφοριες για τον ηχο; πχ sample rate/ stereo η mono, ποιοτητα γενικα.....
  8. suedehead

    Huawei P20 Lite

    Ειμαι ετοιμος να το αγορασω...με προβληματιζει η ελλειψη OIS..βεβαια ποιο midrange εχει....σε video recording παει καλα;
  9. suedehead

    Huawei P20 Lite

    Απο camera τι λεει το τηλ παιδια; Σκεφτομαι να το παρω η να περιμενω το Mi A2
  10. Πόσο είναι το. Pixel size της μπροστινής κάμερας του mate 10 Lite ; 1.12 η 1.25μm;
  11. Νομιζω οτι το Mate ουσιαστικα ειναι ενα P10 Lite με επιπλεον καμερα για Bokeh μεταξυ αλλων. Με βαση τα reviews ειναι καλυτερο απο το P10 Lite. To εχω βρει μεταχειρισμενο στα €240 σε εξαιρετικη κατασταση. Το μεγεθος με τρομαζει λιγο.
  12. Αξιζει για camera phone; ειμαι μεταξυ αυτου και του P10 lite. Κατοχος P9 lite 2016 2GB
  13. Παίζει το autofocus κατά την εγγραφή video στο nougat;
  14. το Auto Focus παιζει στην ληψη video; ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν κανω τπτ ακομη.
  15. Συνδεονται μεταξυ τους με κοινο παρανομαστη την υποστηριξη του τελικου πελατη. Και μαλιστα η περίπτωση μου ειναι χειροτερη. Διοτι αποτελει παραπλανηση. Εφοσον κατι διαφημιζεται, υπαρχει στα τεχνικα εγχειριδια θα πρεπει να το εχει ο πελατης στην διαθεση του ανα πασα στιγμη. Ειναι αυτονοητο. Δεν ξερω αν ειναι γενικο το θεμα αλλα σε οσα P9 Lite εχω δει, κανενα δεν υποστηριζε AF κατα το video recording. Η Ελληνικη αντιπροσωπεια με ενημερωσε οτι δεν υποστηριζει AF, μονο touh to focus. Τοτε τι στα τσακιδια γραφει το manual, το site; Κριμα, πολυ κριμα. Αυτο δεν ειναι αντιμετωπιση πελατη με συσκευη 5 ημερων. Ειχα την αισθηση οτι η Huawei ειχε κατι απο το support εταιρειων φημισμενων για το end user support οπως Iwill, ABIT στα 90ς-00ς. Εκανα λαθος.
  16. Εγω παντως στο email διαμαρτυριας που εστειλα στην Huawei σχετικα με την ελλειψη υποστηριξης autofocus, με εγραψαν κανονικα. Σκεφτηκα να ασχοληθω με ΙΝΚΑ, συνηγορο αλλα στα τσακιδια. Τελειως ασοβαρη εταιρεια, με την εδω αντιπροσωπεια να ειναι για γέλια. Δεν πειραζει, το P9 lite ειναι το πρωτο και τελευταιο huawei.
  17. Έτσι για την ιστορία, 2 p9 lite 3gb με τα οποια έπαιξα (android 7) δεν υποστηριζαν autofocus
  18. Επανέρχομαι στο θέμα του autofocus. H ελληνική αντιπροσωπία με ενημερωσε οτι το P9 lite δεν υποστηρίζει autofocus ,κατά την εγγραφή video. Όταν τους είπα ότι υπάρχει και pro mode με af-c τα μασησαν, αερολογιες. Όταν τους μίλησα για παραπλανηση καταναλωτή δεν απάντησαν τπτ. Έστειλα email στο .eu αναμονή.
  19. Να στείλουμε στην Η να το διορθωσουν
  20. Ναι χρησιμοποιώ την open camera με continuous autofocus. Έχω την εντύπωση ότι παίζει περίφημα. Λιγο στα πολυ κοντινά έχει μεγάλη ευαισθησία στην εστίαση και εστιαζει με μικρές αλλαγές του πλάνου. Ψάχνομαι :)
  21. οχι δεν ειναι ενεργοποιημενη η παρακολουθηση αντικειμενου...τι να κανω, να το παω πισω στα media markt, φοβαμαι οτι δεν θα το αναγνωρισουν σαν βλαβη
  22. Λιγη βοηθεια παιδιά! Απο την Παρασκευη κατοχος του P9 Lite 2GB DS και σε γενικες γραμμες αρκετα ικανοποιημενος. Έχω ξενερωσει πολυ με την καμερα του και συγκεκριμενα με την εγγραφη video. Θεωρητικα προσφερει πολλες δυνατοτητες στην εστιαση (MF, AF-C, AF-S) ωστοσο δεν λειτουργει το πολυ απλό: autofocus κατα την εγγραφη video. Πριν ξεκινησει η εγγραφη (preview), το autofocus λειτουργει μια χαρα πχ εχει εστιασει σε ενα αντικειμενο μακρυα μου και μολις πλησιαζω καποιο αλλο αντικειμενο ή βαλω το χερι μου μπροστα απο τον φακο, εστιαζει ξανα, οπως πρεπει να κανει. Αυτο δεν συμβαινει μολις ξεκινησει η εγγραφη Video. Πχ Τραβαω βιντεο ενα αντικειμενο μακρυα μου 3-4 μετρα, ολα ΟΚ. Οταν πλησιασω το κινητο σε αλλο κοντινο αντικειμενο η βαλω το χερι μου μπροστα απο το φακο, το κινητο ΔΕΝ εστιαζει εκ νεου, οπως κανει στο preview. θα πρεπει εγω να πατησω στην οθονη (tap to focus) προκειμενου να εστιασει, αλλιως παραμενει θολο, κλειδωμενο στην αρχικη εστιαση. Με λιγα λογια δεν λειτουργει το autofocus. Μου κανει εντυπωση διοτι κανεις εδω μεσα δεν ανεφερε κατι αντιστοιχο. Στο εξωτερικο, διαβασα οτι συμβαινει σε πολλους. Μπορει καποιος να το δοκιμασει για να βγαλω καμια ακρη; Ενα ταπεινο 640 που εχω προσφερει μακραν πολυ καλυτερη αυτοματη εστιαση.
  23. Ειναι τραγικό πάντως να μην υποστηρίζει autofocus καθώς γράφει video.Και ειναι μέγιστη χαζομάρα της Huawei, ενώ πριν την εγγραφή να παίζει το AF και να σου δίνει αρκετές επίλογες, να μην λειτουργεί καθώς γράφει video...
  24. Νέος κάτοχος p9 lite...σχετικά με την κάμερα, δεν ύποστηριζει auto focus κατά την διάρκεια εγγραφής video; πρέπει να κάνω tap στην οθόνη για να εστιασει, κυρίως όταν αλλάζω από μακρυα σε κοντα και ανάποδα...
  25. P9 lite :) σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας
×
×
  • Create New...