Leolipop Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δεν θα κανει και την τρομερη διαφορα.Προσωπικα ειχα τοσο κακη ληψη σε 4g σημα που δεν ειδα καποια διαφορα με το 3G.Μια χαρα την κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Καλησπέρα-καλημέρα, έχω την εντύπωση οτι μου ήρθα τα δεκάρια!Ειμαι σε μια οθονη με κάτι γρανάζια! Ακυρο, δεν ήταν τελικα Edited February 4, 2016 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδια απο που βγαινει η δονηση οταν παταμε το πισω γιατι μου την δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Παιδια απο που βγαινει η δονηση οταν παταμε το πισω γιατι μου την δινει Ρυθμίσεις -- Πρόσθετα -- Αφή: Βάλε ανενεργή την 2η επιλογή. Όσον αφορά γενικά το θέμα του κινητού. Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε, αλλα με μια ενημέρωση δημιουργήθηκε ενα κομμάτι που λέγεται "Μικροεφαρμογες". Δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις διάφορες παραμέτρους όταν συνδέσεις κάποιες συσκευές. Με βόλεψε απίστευτα γιατί πλέον το Spotify ανοίγει αυτόματα όταν το Lumia συνδεθεί στο Bluetooth του αυτοκινήτου.! Γιατί κυρίως μέσω αυτού ακούω μουσική. Κάτι σαν NFC λοιπόν, πολύ έξυπνη λειτουργία. +640 λοιπόν.! :-P Edited February 6, 2016 by Dihnekis300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ρυθμίσεις > αφή > πλήκτρα πλοήγησης Κάπως έτσι πρέπει ναναι στα ελληνικά, επειδή το έχω στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν εχεις 10αρια πας ρυθμισεις , προσθετα , αφη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Sorry δεν το διευκρινησα.τα 8.1 εχω.εκει το ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 τωρα ξεκιναει απο 108 ευρω ειναι σωστη η τιμη γιατι στα γνωστα μαγαζια κανει 139? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 τωρα ξεκιναει απο 108 ευρω ειναι σωστη η τιμη γιατι στα γνωστα μαγαζια κανει 139? Μια χαρα τιμουλα ειναι πιστευω..δεν παει κατω απο 100Ε θαρρω.. Εγώ θα το τσιμπουσα στα 90Ε ανετα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μια χαρα τιμουλα ειναι πιστευω..δεν παει κατω απο 100Ε θαρρω.. Εγώ θα το τσιμπουσα στα 90Ε ανετα.. μου φαινεται πολυ καλη τιμη γιαυτο ρωταω, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Είναι πολύ καλή τιμή και φτηνότερο από αρκετά πολύ χειρότερα κινητά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Είναι πολύ καλή τιμή και φτηνότερο από αρκετά πολύ χειρότερα κινητά. οντως απλα αυτη η διαφορα 139-108 ευρω μεταξυ των eshops μου φανηκε παραξενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 οντως απλα αυτη η διαφορα 139-108 ευρω μεταξυ των eshops μου φανηκε παραξενη Αν το κοιτάς μέσα στο skroutz και σε ένα μεγάλο γνωστό μαγαζί,λογικό είναι να βλέπεις τόσο μεγάλη δοαφορά. Εγώ χθες πχ πήγα στην βόνταφον της γειτονιάς μου και αν δε κάνω λάθος το έχει 190 ευρώ ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αν το κοιτάς μέσα στο skroutz και σε ένα μεγάλο γνωστό μαγαζί,λογικό είναι να βλέπεις τόσο μεγάλη δοαφορά. Εγώ χθες πχ πήγα στην βόνταφον της γειτονιάς μου και αν δε κάνω λάθος το έχει 190 ευρώ ακόμα. Παιδια,αμα κοιτουσα τωρα δικαρτο θα το τσιμπουσα ανετα παντως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Να σου πω πάντως, εγώ που το πήρα για τη γυναίκα μου που δεν είχε ανάγκη από δίκαρτο μια χαρά της είναι και με μία SIM το κινητό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κινητό είναι πολύ καλό με μεγάλη οθόνη, μια χαρά. Με αυτά τα λεφτά δε παίρνεις καλό κινητό σε άλλη μάρκα. Και επειδή σκάω και θέλω να το πω, μη νομίζεις ότι έχει παρατηρήσει η γυναίκα το app gap! Με μέση χρήση που περίπου το 30 με 35 % των χρηστών αυτήν κάνει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα αν ψάχνεις το τελευταίο feature μια εφαρμογής ή τα παιχνίδια τότε ναι όντως υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Οι γυναίκες μας μοιάζουν..:) Αύριο το περιμένω το μονόκαρτο και πραγματικά πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετικό! Να σου πω πάντως, εγώ που το πήρα για τη γυναίκα μου που δεν είχε ανάγκη από δίκαρτο μια χαρά της είναι και με μία SIM το κινητό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κινητό είναι πολύ καλό με μεγάλη οθόνη, μια χαρά. Με αυτά τα λεφτά δε παίρνεις καλό κινητό σε άλλη μάρκα. Και επειδή σκάω και θέλω να το πω, μη νομίζεις ότι έχει παρατηρήσει η γυναίκα το app gap! Με μέση χρήση που περίπου το 30 με 35 % των χρηστών αυτήν κάνει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα αν ψάχνεις το τελευταίο feature μια εφαρμογής ή τα παιχνίδια τότε ναι όντως υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τα αρχεια που παιρνεις με το bluetooth ξερει κανεις που αποθηκευονται? Τραγουδια ειναι δεν υπαρχουν ουτε στο τηλ. ουτε στην sd που εχω την ρυθμιση να πανε εκει. Καπου στο τηλ. ειναι γιατι εχουν μειωθει τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τα αρχεια που παιρνεις με το bluetooth ξερει κανεις που αποθηκευονται? Τραγουδια ειναι δεν υπαρχουν ουτε στο τηλ. ουτε στην sd που εχω την ρυθμιση να πανε εκει. Καπου στο τηλ. ειναι γιατι εχουν μειωθει τα mb. Στον φάκελο στοιχεια λήψης ή downloads. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια,οντως και εγω τωρα το δοκιμασα.εστειλα μια φωτο απο το λαπ τοπ και δεν την βρισκω στο τηλεφωνο με το metro file manager με 8.1,ουτε στο pc με 10αρια με την εξερευνηση αρχειων. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 εγω που δεν βρισκω το μαμα file manager? εχει η τσαμπα εψαχνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παντως, παρατηρω οτι και στα windows phone οπως και στα apple το ρολαρισμα των σελιδων γινεται τμηματικα εν αντιθεσει με τα ανδροιδ που γινεται αστραπιαια. Ε αυτο λιγο καπως καθεται..υπαρχει τροπος να σκρολαρουμε στους browsers αστραπιαια; πονηρη μαηκρο τα κανει αυτα για να μην κολλανε και καλα.. Κατα τα αλλα μου αρεσε πολυ το κινητακι και σε ασπρο δειχνει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παντως, παρατηρω οτι και στα windows phone οπως και στα apple το ρολαρισμα των σελιδων γινεται τμηματικα εν αντιθεσει με τα ανδροιδ που γινεται αστραπιαια. Ε αυτο λιγο καπως καθεται..υπαρχει τροπος να σκρολαρουμε στους browsers αστραπιαια; πονηρη μαηκρο τα κανει αυτα για να μην κολλανε και καλα.. Κατα τα αλλα μου αρεσε πολυ το κινητακι και σε ασπρο δειχνει. Τι ακριβώς εννοείς. Γενικά, νομίζω οτι ο browser είναι πιο γρήγορος από αντίστοιχου android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι ειναι.Με τα 8αρια που εχουμε οντως σκαλωνει λιγο ο browser,με τα 10αρια που δοκιμασα για λιγες μερες παει καλυτερα Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τι ακριβώς εννοείς. Γενικά, νομίζω οτι ο browser είναι πιο γρήγορος από αντίστοιχου android. Οχι δεν ειναι πιο γρηγορο γιατι στο ανδροιδ ενα σκρολαρισμα αστραπιαιο να κανεις φτανεις στο τελος της σελιδας, αλλα συνηθεια ειναι και αυτο. Εξαλλου στο ios ειναι πολυ πιο αργο με την εννοια οτι θες καμια 7-8 δαχτυλιες για να φτασεις κατω κατω. Με αλλον browser περαν του μανισιου αλλαζει συμπεριφορα; οντως με τα δεκαρια θα ειναι πιο αστραπιαια; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) ""Στον φάκελο στοιχεια λήψης ή downloads. "" Στις ρυθμισεις- ληψεις δεν υπαρχει τιποτα 0 byte downloads που ειναι? Edited February 8, 2016 by k_xristos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts