Jump to content

Dangor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    294
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dangor

  • Ημ. Γέννησης 31/07/1985

Dangor's Achievements

  1. Αξιζει η threeuk για roaming σε πχ Αμερικη/Μεξικο ή υπάρχει καλυτερη εναλλακτική?
  2. Για να δω την λιστα αποκλεισμενων αριθμων πρεπει να εχω καρτα sim μεσα? Θελω να μεταφερω τους αποκλεισμενους αριθμους απο το note 4 στο note 8 pro ,υπαρχει καποιος τροπος εστω και χειροκινητος?
  3. λες? παντως note4x λεει σε ενα αυτοκολλητο
  4. προσπαθησα να βαλω το tempered glass που δινει δωρο το shop αλλα βάζοντας πρωτα τις τρυπες του ακουστικο και των αισθητηρων τα 3 φωτιζομενα κουμπια δεν εφαπτουν οποτε δεν περναει το φως, τι κανω λαθος?
  5. οτι και να κανω οταν πραγματοποιω κληση το παει σε bluetooth ακομα κιοταν δεν εχω καποιο συνδεδεμενο. Στις ρυθμισεις εκει που διαλεγεις δρομολογηση ηχου σε bluetooth ή ηχειο οπου και να το βαλω παλι στο bluetooth θα το παει στις κλησεις, εχει φαει καποιο κολλημα? σας εχει συμβει εσας?
  6. καμια λυση που σταματαει το youtube βιντεο στο κλεισιμο της οθονης ο edge εχουμε? ο UC δεν το κανει αλλα σταματαει μετα απο ~1 λεπτο σαν να μην φορτωνει
  7. επιλογη να αλλαζει 3g και 2g εχει πουθενα?
  8. ναι φιλε με το scan σε βγαζει σαυτη τη σελιδα που λεει you cant get κτλ , στο store ουτε καν το βγαζει μετα απο search
  9. εμενα μου βγαζει το γνωστο You can’t get this App. This page is for info only κι ας του χω mobile στον IE και logged in στην ms δεν με αφηνει ακομα και με soft reset, το κοβω για hard reset αλλα αμα μου το κανει και με hreset?
  10. οσοι βαλατε 10 κανατε επαναφορα εργοστασιακων ή ετσι χυμα?
  11. εγω που δεν βρισκω το μαμα file manager? εχει η τσαμπα εψαχνα?
×
×
  • Create New...