Akis_Huawei Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η Cortana δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μας. Εάν σου είναι απαραίτητη πρέπει να αλλάξεις region + γλώσσα στο κινητό σου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μου ήρθε νέα ενημέρωση λογισμικού.Αλλά απ ότι λέει ειναι αναβάθμιση για τα 8.1. http://s16.postimg.org/if65xup5x/wp_ss_20151202_0001.png Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Λογικά είναι οι ετοιμασίες για τα 10.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μου ήρθε νέα ενημέρωση λογισμικού.Αλλά απ ότι λέει ειναι αναβάθμιση για τα 8.1. http://s16.postimg.org/if65xup5x/wp_ss_20151202_0001.png Ειναι το update 2 το οποίο εχω κι εγώ στο 830 μου εδώ και καιρό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το 640 το είχε προεγκατεστημένο το update 2 από την μέρα παραγωγής του. Κάτι άλλο είναι λογικά όπως είπε ο alex_gate_7 ετοιμασίες για τα windows mobile 10. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το 640 το είχε προεγκατεστημένο το update 2 από την μέρα παραγωγής του. Κάτι άλλο είναι λογικά όπως είπε ο alex_gate_7 ετοιμασίες για τα windows mobile 10. Δεν έχει καμια διαφορα η εικόνα πιο πάνω. Ίδιο με το update 2 ειναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Μου ήρθε νέα ενημέρωση λογισμικού.Αλλά απ ότι λέει ειναι αναβάθμιση για τα 8.1. http://s16.postimg.org/if65xup5x/wp_ss_20151202_0001.png Μάλλον δεν είχες κάνει κάποιο OS update στη συσκευή σου. Είναι σχετικά παλιό update και αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με προετοιμασία για τα W10M. Το ίδιο OS version έχουμε. Πήγαινε Settings -> Extras -> Extras & info. Θα είναι στο τέλος της λίστας πλέον και η λέξη Extras θα ξεκινάει με κεφαλαίο E, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Edited December 3, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μάλλον δεν είχες κάνει κάποιο OS update στη συσκευή σου. Είναι σχετικά παλιό update και αν θυμάμαι καλά είχε να κάνει με προετοιμασία για τα W10M. Το ίδιο OS version έχουμε. Πήγαινε Settings -> Extras -> Extras & info. Θα είναι στο τέλος της λίστας πλέον και η λέξη Extras θα ξεκινάει με κεφαλαίο E, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Δεν γράφει πουθενά κατι τέτοιο. Εκτός αυτού, εμένα όλα στα ελληνικά τα γράφει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Tις τελευταίες ημέρες η μπατάρια πέφτει περιπου 35-40 % την νυχτα ενώ το τηλεφωνο δεν χρησιμοποιέιται.Η μονη καινούργια εφαρμογή που έβαλα τελευταία ήταν το instagram Beta...το απεγκατέστησα σήμερα και περιμένω να δω αν ευθυνεται αυτό.Καποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Δεν γράφει πουθενά κατι τέτοιο. Εκτός αυτού, εμένα όλα στα ελληνικά τα γράφει! Άλλαξε γλώσσα... :p Tις τελευταίες ημέρες η μπατάρια πέφτει περιπου 35-40 % την νυχτα ενώ το τηλεφωνο δεν χρησιμοποιέιται.Η μονη καινούργια εφαρμογή που έβαλα τελευταία ήταν το instagram Beta...το απεγκατέστησα σήμερα και περιμένω να δω αν ευθυνεται αυτό.Καποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Κοίτα τι σου λέει το battery saver... Κάνε κι ένα restart... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Κοίτα τι σου λέει το battery saver... Κάνε κι ένα restart... Τιποτα το ενδιαφερον...που να εξηγει το βραδυνο "ρουφηγμα" της μπαταρίας, Το έκανα ήδη και θα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ☹️ ☹️ 11-12-15 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι η ημερομηνία που θα πάρουμε τα Windows 10 όπως μου είπε πριν από λίγο εκπρόσωπος της Microsoft. Καλώς να μας έρθει λοιπόν. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Beta testers με το στανιό δηλαδή; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 αν δεν διαβασω κριτικες δεν βαζω 10 με τιποτα ..και ας ερθουν απντειτσ...better safe than sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ψηνομαι να γινω πειραματόζωο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 αν δεν διαβασω κριτικες δεν βαζω 10 με τιποτα ..και ας ερθουν απντειτσ...better safe than sorryΚαι γω το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εγώ πάντως θα τα βάλω αμέσως. Εδώ διάβασα οτι τα 10 χτίστηκαν πάνω στο 640. Ούτως η άλλως είμαι συνηθισμένος από τα android να φορμάρω κάθε μήνα. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Παιδια επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας στο παρακατω θεμα ωστε να μην βγω και off topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6432372#post6432372 Ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Oλα οκ με την μπαταρία...απεγκατεστησα το ινσταγκραμ και όλα οκ..ευτυχώς... Edited December 5, 2015 by rafalef1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Μόλις το πήρα και (προσπαθώ να) το σετάρω.. Δύο ερωτήσεις παιδιά: 1. Δε μπορώ να μεταφέρω τις επαφές απο iphone 4S. Δοκίμασα με την εφαρμογή που έχει μέσω Bluetooth αλλά το ακατανόμαστο (iphone) δε το βλέπει καν. Δοκίμασα με μεταφορά το αρχείο .vcf και ή .csv αλλά το πρώτο δε το αναγνωρίζει το Lumia και το δεύτερο το ανοίγει με Excel Δεδομένου ότι δε Θέλω να περάσω τις επαφές στο gmail και να συγχρονίσω, ξέρει κανείς άλλο κόλπο? 2. Πως περνάω τους σελιδοδείκτες μου απο τον firefox του Η/Υ μου (τους έχω εξάγει σε bookmarks.html) στον iexplorer ή UCBrowser του Lumia? Edited December 5, 2015 by nutrialex Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Κατέβασε το αρχείο με τις επαφές και πέρασέ το στο people.live.com, στο email που δήλωσες με το set up της συσκευής. Μετά, με ένα συγχρονισμό, αν όχι κατευθείαν, θα φανούν στη συσκευή Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Εγώ πάντως θα τα βάλω αμέσως. Εδώ διάβασα οτι τα 10 χτίστηκαν πάνω στο 640. Ούτως η άλλως είμαι συνηθισμένος από τα android να φορμάρω κάθε μήνα.Bλεποντας και κανοντας......Κατσε να ερθουν πρωτα και εχουμε μερες να πουμε τις εντυπωσεις μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν μαυρο καπακι ειναι τυπου ματ και το μπλε ειναι γυαλιστερο Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Χθες κόλλησε και δεν έκανε τίποτα. Ήταν στην οθόνη προστασίας. Έβγαλα την μπαταρία και οκ. Καλώς έκανα ;; Να ανησυχώ μήπως ;; Έχει κολλήσει σε κάποιον από σας ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν μαυρο καπακι ειναι τυπου ματ και το μπλε ειναι γυαλιστερο Ναι, το μαύρο είναι ματ και το μπλε γυαλιστερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts