k_xristos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Για δύσκολες περιοχές νομίζω πως θέλει ίντερνετ! Να πω για το αγριοβοτανο ενταξη δεν ειναι γνωστο παρα μονο στους μελλισοκομους αλλα το περτουλι το ξερει ολος ο κοσμος. Αν και σε καποιον αλλο υπαρχει αυτο το προβλημα να μην του βγαζει το here drive καποια χωρια χωρις συνδεση παντα ας γραψει. Υ.Γ. Με συνδεση ειναι πολυ καλο. Lumia 640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 ειδικά αν έχεις και wind.:p:lol: Το αυτό! :lol: :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 για την φουλ κάλυψη 3G. τυχαίνει να έχω και τις 3 εταιρίες.μακράν η χειρότερη στην κινητή. Σε ποια περιοχη; Θεσσαλονικη στην Χαριλαου ειναι καλυτερη και απο την Vodafone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σε ποια περιοχη; Θεσσαλονικη στην Χαριλαου ειναι καλυτερη και απο την Vodafone. Δεν είναι το κατάλληλο θέμα για vs κινητής τηλεφωνίας. Αλλά φαίνεται σε ποια περιοχή αναφέρομαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Ο λόγος είναι πως και στο Lumia 820 που είχε πριν,το είχε στο 2g . Σπάνια έμπαινε internet και δεν ήθελε να αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας. Όποτε θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση αν αλλάξει rom? Θα του πω να το χρησιμοποιήσει όπως είναι και αν δεν πέφτει γρήγορα η μπαταρία όλα καλά. Ίσως στην αναβάθμιση στα δεκάρια να φανεί στο menu. Αν αλλάξει ROM υπάρχει η πιθανότητα η οποιαδήποτε μελλοντική βλάβη να αποδοθεί στην αλλαγή αυτή άρα να μην καλυφθεί. Αν πάλι θέλει οπωσδήποτε την αλλαγή σε 2G, δεδομένου ότι πολλά άλλα 640 δίνουν την δυνατότητα για εναλλαγή σε 2G, καλύτερα να απευθυνθεί στο service της MS για διευκρινίσεις. Ίσως η συγκεκριμένη ROM να μην έχει καν σαν επιλογή το 2G. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αν αλλάξει ROM υπάρχει η πιθανότητα η οποιαδήποτε μελλοντική βλάβη να αποδοθεί στην αλλαγή αυτή άρα να μην καλυφθεί. Αν πάλι θέλει οπωσδήποτε την αλλαγή σε 2G, δεδομένου ότι πολλά άλλα 640 δίνουν την δυνατότητα για εναλλαγή σε 2G, καλύτερα να απευθυνθεί στο service της MS για διευκρινίσεις. Ίσως η συγκεκριμένη ROM να μην έχει καν σαν επιλογή το 2G. Αυτό ακριβώς θα του πω να κάνει. Αν είναι ευχαριστημένος με το 3G καλώς αν όχι θα πάρει τη Microsoft. Να είμαστε σίγουροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τα μηνύματα που αφορούσαν τις εφαρμογές πλοήγησης μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο τόπικ: Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8 Συνεχίζουμε στο θέμα μας :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider. Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω. Τι δεν κάνω καλά ή μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω. Τι δεν κάνω καλά ή μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;; Αν είναι Qcard να ενεργοποίησης την περιαγωγη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω. Τι δεν κάνω καλά ή μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;; Κανονικά θα έπρεπε να συνδεθεί. Κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Οκ φιλοι μου συνδέθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider. Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ? Το αυτο. Σκεφτομαι να τα περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το αυτο. Σκεφτομαι να τα περασω. Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα. Tην βαζω ηδη. Αντε να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Να υπενθυμίσω ότι για συζητήσεις σχετικά με την technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile υπάρχει ξεχωριστό θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) στο οποίο και πρέπει να απεθυνόμαστε μιας και στο παρόν θέμα είμαστε off topic. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πως θα δούμε την αναβάθμιση και πως θα περάσουμε τα 10 αρια ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640; Για Δεκέμβριο λένε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook. Το έψαχνα παλιότερα και δεν βρήκα κάτι. Μάλλον δεν γίνεται στα windows :wacko: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook. Ούτε εγώ έχω βρει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται ΕυχαριστώΝαι υπαρχει εφαρνογη που γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Τις ζωντανές εικόνες τις βλέπουμε μόνο μέσα από την εφαρμογή Lumia camera;Στο pc και σε άλλο κινητό δεν κινούνται. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts