Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δύσκολες περιοχές νομίζω πως θέλει ίντερνετ!

Να πω για το αγριοβοτανο ενταξη δεν ειναι γνωστο παρα μονο στους μελλισοκομους αλλα το περτουλι το ξερει ολος ο κοσμος. Αν και σε καποιον αλλο υπαρχει αυτο το προβλημα να μην του βγαζει το here drive καποια χωρια χωρις συνδεση παντα ας γραψει.

Υ.Γ. Με συνδεση ειναι πολυ καλο. Lumia 640

για την φουλ κάλυψη 3G.

τυχαίνει να έχω και τις 3 εταιρίες.μακράν η χειρότερη στην κινητή.

Σε ποια περιοχη; Θεσσαλονικη στην Χαριλαου ειναι καλυτερη και απο την Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε ποια περιοχη; Θεσσαλονικη στην Χαριλαου ειναι καλυτερη και απο την Vodafone.

Δεν είναι το κατάλληλο θέμα για vs κινητής τηλεφωνίας.

Αλλά φαίνεται σε ποια περιοχή αναφέρομαι.

Xiaomi 12 Pro

Καταρχήν ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Ο λόγος είναι πως και στο Lumia 820 που είχε πριν,το είχε στο 2g . Σπάνια έμπαινε internet και δεν ήθελε να αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας. Όποτε θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση αν αλλάξει rom?

Θα του πω να το χρησιμοποιήσει όπως είναι και αν δεν πέφτει γρήγορα η μπαταρία όλα καλά. Ίσως στην αναβάθμιση στα δεκάρια να φανεί στο menu.

Αν αλλάξει ROM υπάρχει η πιθανότητα η οποιαδήποτε μελλοντική βλάβη να αποδοθεί στην αλλαγή αυτή άρα να μην καλυφθεί. Αν πάλι θέλει οπωσδήποτε την αλλαγή σε 2G, δεδομένου ότι πολλά άλλα 640 δίνουν την δυνατότητα για εναλλαγή σε 2G, καλύτερα να απευθυνθεί στο service της MS για διευκρινίσεις. Ίσως η συγκεκριμένη ROM να μην έχει καν σαν επιλογή το 2G.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Αν αλλάξει ROM υπάρχει η πιθανότητα η οποιαδήποτε μελλοντική βλάβη να αποδοθεί στην αλλαγή αυτή άρα να μην καλυφθεί. Αν πάλι θέλει οπωσδήποτε την αλλαγή σε 2G, δεδομένου ότι πολλά άλλα 640 δίνουν την δυνατότητα για εναλλαγή σε 2G, καλύτερα να απευθυνθεί στο service της MS για διευκρινίσεις. Ίσως η συγκεκριμένη ROM να μην έχει καν σαν επιλογή το 2G.

Αυτό ακριβώς θα του πω να κάνει. Αν είναι ευχαριστημένος με το 3G καλώς αν όχι θα πάρει τη Microsoft. Να είμαστε σίγουροι.

Τα μηνύματα που αφορούσαν τις εφαρμογές πλοήγησης μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο τόπικ:

Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8

Συνεχίζουμε στο θέμα μας :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider.

Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ?

Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω.

Τι δεν κάνω καλά ή μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;;

Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω.

Αν είναι Qcard να ενεργοποίησης την περιαγωγη .

Κανονικά θα έπρεπε να συνδεθεί. Κάνε μια επανεκκίνηση.

TCL 40 NXTPAPER

Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider.

Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ?

Το αυτο.

Σκεφτομαι να τα περασω.

Το αυτο.

Σκεφτομαι να τα περασω.

Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα.

Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα.

Tην βαζω ηδη.

Αντε να δουμε!!

Να υπενθυμίσω ότι για συζητήσεις σχετικά με την technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile υπάρχει ξεχωριστό θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) στο οποίο και πρέπει να απεθυνόμαστε μιας και στο παρόν θέμα είμαστε off topic.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640;
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640;

Για Δεκέμβριο λένε.

TCL 40 NXTPAPER

Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook.

Το έψαχνα παλιότερα και δεν βρήκα κάτι. Μάλλον δεν γίνεται στα windows :wacko:

TCL 40 NXTPAPER

Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook.

Ούτε εγώ έχω βρει κάτι..

Καλησπέρα παιδιά

Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά

Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται

Ευχαριστώ

Ναι υπαρχει εφαρνογη που γινεται...

Τις ζωντανές εικόνες τις βλέπουμε μόνο μέσα από την εφαρμογή Lumia camera;Στο pc και σε άλλο κινητό δεν κινούνται.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 640