Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, παρατηρω πως οταν τραβαω video στην sd κολλαει και κρασαρει σε πολλα καρε.

Μαλλον φταιει το οτι η microsd μου ειναι level 4.

Ποια προτεινετε να παρω ωστε να μην εχω αυτα τα κολληματα;

Το UHS Speed Class 1 και 3 που βλεπω ειναι ανωτερα απο τα απλα levels που φτανουν μεχρι 10;

Επισης κατι ακομα ασχετο. Παρατηρω πολυ υψηλο grain σε ολες τις φωτογραφιες που βγαζει το κινητο που κυριως διακρινεται στις νυχτερινες. Εχω παιξει με ολες τις ρυθμισεις (ISO, κ.λ.π.) αλλα παντα υπαρχει αυτο το grain. :mad:

EDIT: Ενα ακομη αρνητικο του κινητου ειναι πως το navigation του με το Here Drive αργει αρκετα 9 στις 10 φορες να βρει την τοποθεσια μου ωστε να αρχισει να μου δινει οδηγιες (εχω πλεον παντα ανοιχτο το 3G οταν χρησιμοποιω το Here Drive γιατι σε offline mode μπορει να κανει και 5 λεπτα να με βρει).

Edited by Cyberdemon87

Καλησπερα, παρατηρω πως οταν τραβαω video στην sd κολλαει και κρασαρει σε πολλα καρε.

Μαλλον φταιει το οτι η microsd μου ειναι level 4.

Ποια προτεινετε να παρω ωστε να μην εχω αυτα τα κολληματα;

Το UHS Speed Class 1 και 3 που βλεπω ειναι ανωτερα απο τα απλα levels που φτανουν μεχρι 10;

Επισης κατι ακομα ασχετο. Παρατηρω πολυ υψηλο grain σε ολες τις φωτογραφιες που βγαζει το κινητο που κυριως διακρινεται στις νυχτερινες. Εχω παιξει με ολες τις ρυθμισεις (ISO, κ.λ.π.) αλλα παντα υπαρχει αυτο το grain. :mad:

EDIT: Ενα ακομη αρνητικο του κινητου ειναι πως το navigation του με το Here Drive αργει αρκετα 9 στις 10 φορες να βρει την τοποθεσια μου ωστε να αρχισει να μου δινει οδηγιες (εχω πλεον παντα ανοιχτο το 3G οταν χρησιμοποιω το Here Drive γιατι σε offline mode μπορει να κανει και 5 λεπτα να με βρει).

Με class 10, HC, θα είσαι μια χαρά. :)

Το grain που γράφεις, πρέπει να φταίει η ποιότητα του φακού. Δεν έχει και Carl Zeiss οπτικά, οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και την καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες, δεδομένου και του κόστους απόκτησης της συσκευής μας.

Περίεργο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Here Drive. Έχεις καλό σήμα 3g; Φαντάζομαι την τοποθεσία την έχεις στο On, ε;

Huawei Nova 5T

Ναι τοποθεσια και 3G ενεργοποιημενα και παλι θελει 1-2 λεπτα μεχρι να με βρει. Updates κλπ ολα σωστα. Τι να πω...

Το grain μου κανει εντυπωση που δεν το αναφερει κανενας αλλος απο οσα posts διαβασα.

Για microsd τι να παρω καλυτερα για να μην εχω θεμα στo βιντεο;

Class 10, UHS Speed Class 1 ή UHS Speed Class 3??

Ναι τοποθεσια και 3G ενεργοποιημενα και παλι θελει 1-2 λεπτα μεχρι να με βρει. Updates κλπ ολα σωστα. Τι να πω...

Το grain μου κανει εντυπωση που δεν το αναφερει κανενας αλλος απο οσα posts διαβασα.

Για microsd τι να παρω καλυτερα για να μην εχω θεμα στo βιντεο;

Class 10, UHS Speed Class 1 ή UHS Speed Class 3??

Δεν το αναφέρει κανείς, γιατί, 1. είναι περισσότερο ψαγμένοι από εσένα και 'μένα στη φωτογραφία, οπότε και το αντιμετωπίζουν όσο μπορούν και 2. ξέρουν και ξέρουμε τι ποσό έδωσαν/δώσαμε, για να πάρουν/πάρουμε τη συσκευή.

Για την SD. Εννοείται class 10. Τέτοια έχω κι εγώ. Είναι και οδηγία της Microsoft, έτσι ώστε, όταν εγκαθιστάς εφαρμογές στην κάρτα, να μην έχεις επίπτωση στην ταχύτητα.

Huawei Nova 5T

Για το θέμα του gps δεν καταλαβαίνω τι έκανε η Microsoft. Έχω δει σε τρεις διαφορετικές συσκευές 535, 540 και 640 ότι σε σχέση με το gps των συσκευών Nokia Lumia, είναι πολύ χειρότερο τόσο σε ισχύ όσο και σε ταχύτητα εντοπισμού.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πως γίνεται με το ταπιν;o 640 με 512 ram να πιάνω με τη μια σήμα σε υπόγειο και με τις προαναφερθείσες συσκευές να χρειάζομαι ειδικές συνθήκες;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν το αναφέρει κανείς, γιατί, 1. είναι περισσότερο ψαγμένοι από εσένα και 'μένα στη φωτογραφία, οπότε και το αντιμετωπίζουν όσο μπορούν και 2. ξέρουν και ξέρουμε τι ποσό έδωσαν/δώσαμε, για να πάρουν/πάρουμε τη συσκευή.

Συμφωνω, αλλα και παλι μου κανει εντυπωση σε συκγριση με το παλιο μου galaxy ace 2 οποιο ειχε μεν χειροτερη καμερα και λιγοτερα mp αλλα τουλαχιστον δεν εκανε grain.

Δεν ξερω, για εμενα κατανταει εκνευριστικο.

Εγώ περιμένω αυτό από ebay.

Φίλε το έβαλες τι λέει καλό? γιατί γυρεύω και εγώ γύρω στα 10 ευρώ το δίνω αν έβαλε κάποιος γυαλί και του βγήκε καλό ας βάλει link :D και κατι φθηνό δεν μας πειράζει :D

Edited by kipreosomonoiati

Φίλε το έβαλες τι λέει καλό? γιατί γυρεύω και εγώ γύρω στα 10 ευρώ το δίνω αν έβαλε κάποιος γυαλί και του βγήκε καλό ας βάλει link :D και κατι φθηνό δεν μας πειράζει :D

Έχω βάλει να γυαλί και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά είναι Ελλάδα το μαγαζί..

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδια, για Gmail ποια εφαρμογή θεωρειτε η επαρκέστερη;
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

εγω βαλει ακριβως το ιδιο!ειναι τρομερο!!αλλα απο τα πολλα βαλε βγαλε γιατι το μ#$*&^% πολυ εχω κατι σκονιτσες απο κατω!αν δεν εχαμε την απογορευση για συναλλαγές στο εξωτερικο θα επερνα ακομα ενα..και αυτο που εχει βαλει ο mr_47 ειναι καλο (στο λεει και το εχει δοκιμασει)και σε συμφερει να το παρεις.

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλύτερα η συζήτηση για τα αξεσουάρ του 640 να συνεχιστεί εδώ:

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Άψογο!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για λήψη MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".;

Καλησπέρα σε όλους...

Προσπαθώ ακομα να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του τηλεφώνου.Το οποίο με εκπλήσει θετικά καθημερινά.

Ερώτηση ισως και χαζή,προσπαθώ να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο.Και το τηλεφωνο απλά επανεκκινεί και δέν κλείνει.

Υπάρχει τρόπος που να κλείνει τελέιως το τηλέφωνο, και να μην κάνει επάνεκκινηση, ή ειναι κάτι που μου διαφεύγει;;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σε όλους...

Προσπαθώ ακομα να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του τηλεφώνου.Το οποίο με εκπλήσει θετικά καθημερινά.

Ερώτηση ισως και χαζή,προσπαθώ να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο.Και το τηλεφωνο απλά επανεκκινεί και δέν κλείνει.

Υπάρχει τρόπος που να κλείνει τελέιως το τηλέφωνο, και να μην κάνει επάνεκκινηση, ή ειναι κάτι που μου διαφεύγει;;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα.

Την ώρα που προσπαθείς να απενεργοποιήσεις τη συσκευή σου μήπως είναι συνδεδεμένη στο φορτιστή; Διότι τα WP δεν φορτίζουν κλειστά και επανεκκινούν εάν απενεργοποιηθούν ενώ είναι σε διαδικασία φόρτισης.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα.

Την ώρα που προσπαθείς να απενεργοποιήσεις τη συσκευή σου μήπως είναι συνδεδεμένη στο φορτιστή; Διότι τα WP δεν φορτίζουν κλειστά και επανεκκινούν εάν απενεργοποιηθούν ενώ είναι σε διαδικασία φόρτισης.

Καλησπέρα φιλε ,όχι καθολου συνδεδεμένο.Απλά πατάω το κουμπι που ενεργοποιει απενεργοποιει το τηλέφωνο, και αντι να κλεισει,απλά επαπεκκινει.

Καλησπέρα φιλε ,όχι καθολου συνδεδεμένο.Απλά πατάω το κουμπι που ενεργοποιει απενεργοποιει το τηλέφωνο, και αντι να κλεισει,απλά επαπεκκινει.

Πάτα το power και το volume down ταυτοχρονα για 10 δευτερόλεπτα για να κάνει hard reset.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Πατώντας αυτά τα κουμπιά κάνει soft reset και όχι hard, δηλαδή δεν θα χάσεις τίποτα από το κινητό.

Έχεις δίκιο απο λάθος έγραψα hard reset. :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Να ρωτήσω.κάτι που θα ταίριαζε σε όλα τα θέματα με συσκευές, τις ίντσες πως τις μετράνε; πχ 5 ίντσες είναι όλη η πρόσοψη μαζί με τα μπάζελς ή μόνο το ενεργό μέρος της;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Να ρωτήσω.κάτι που θα ταίριαζε σε όλα τα θέματα με συσκευές, τις ίντσες πως τις μετράνε; πχ 5 ίντσες είναι όλη η πρόσοψη μαζί με τα μπάζελς ή μόνο το ενεργό μέρος της;

Μόνο η οθόνη, το ενεργό μέρος της πρόσοψης.

Το πηρα χθες για την κορη μου. Φοβερο κινητο για τα λεφτα του και μεγαλη βελτιωση σε σχεση με το 630 που εχω εγω. Αντιμετωπιζουμε ομως προβλημα με το facebook. Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες. Παταω το εικονιδιο με την φωτογραφικη μηχανη , με παει στο φωτογραφιες ,βιντεο αλλα μολις επιλεξω φωτογραφιες δεν μου τις εμφανιζει. Ειναι σαν να μην υπαρχουν φωτογραφιες. Ανοιγοντας απ ευθειας την εφαρμογη φωτογραφιες,εμφανιζονται κανονικα.

Εχω δοκιμασει soft reset, απεγκατασταση της εφαρμογης φβ, εγκατασταση την εφαρμογη φβ beta αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. Εχει κανεις καμια ιδεα για να διορθωσει το προβλημα χωρις hard reset?

Edited by dimzi

Το πηρα χθες για την κορη μου. Φοβερο κινητο για τα λεφτα του και μεγαλη βελτιωση σε σχεση με το 630 που εχω εγω. Αντιμετωπιζουμε ομως προβλημα με το facebook. Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες. Παταω το εικονιδιο με την φωτογραφικη μηχανη , με παει στο φωτογραφιες ,βιντεο αλλα μολις επιλεξω φωτογραφιες δεν μου τις εμφανιζει. Ειναι σαν να μην υπαρχουν φωτογραφιες. Ανοιγοντας απ ευθειας την εφαρμογη φωτογραφιες,εμφανιζονται κανονικα.

Εχω δοκιμασει soft reset, απεγκατασταση της εφαρμογης φβ, εγκατασταση την εφαρμογη φβ beta αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. Εχει κανεις καμια ιδεα για να διορθωσει το προβλημα χωρις hard reset?

Δοκιμασες να μπεις facebook απο τον Internet Explorer; Δοκιμασε να μπεις στο (mobile)m.facebook.com καινα ανεβασεις φωτο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Προσπάθησα να κάνω αυτό που δε μπορείς και μια χαρά μου εμφάνισε τις φωτογραφίες, για να επιλέξω αυτή που θέλω να ανεβάσω. Όλο αυτό σε 640.

Huawei Nova 5T

Δυστυχώς ούτε από mobile facebook φαίνονται οι εικόνες. Έχω ένα 630 και ένα 520 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μάλλον παω για hard reset...

• The title was changed to Microsoft Lumia 640