nkmosch Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ποτε το πήρες ; εγω πριν 2 εβδομάδες και οταν το ανοιξα μου εβγαλε update. Τωρα φοράει την 5.02 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιο update? δεν μου έχει έρθει καμια ενημέρωση...! έκανα και έλεγχο για ενημέρωσης έχω την τελευταία έκδοση... Ποτε το πήρες ; εγω πριν 2 εβδομάδες και οταν το ανοιξα μου εβγαλε update. Τωρα φοράει την 5.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ποτε το πήρες ; εγω πριν 2 εβδομάδες και οταν το ανοιξα μου εβγαλε update. Τωρα φοράει την 5.02 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χτες το απόγευμα από public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Οπότε λογικά έχει την τελευταία έκδοση. Στην αρχή είχε κάτι κολήματα αλλά μετά το restore defaults έτρεχε σφαίρα, απίστευτο... χτες το απόγευμα από public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Οπότε λογικά έχει την τελευταία έκδοση. Στην αρχή είχε κάτι κολήματα αλλά μετά το restore defaults έτρεχε σφαίρα, απίστευτο... δεν κολλάει τόσο πολύ... απλά όπως είπα δεν είναι τόσο smooth στο fb,twitter και σε αλλα apps.... και η ram φτάνει στο 90-92% και γενικά είναι μόνιμα στο 70-85% από την ώρα που το ανοίγω... και όσο για την θερμοκρασία φτάνει στους 45 με 50C η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ακομα και restore που το κανατε καποιοι κ παει σφαιρα ειναι προσωρινο.. Ειναι κλασσικο android, οποια συσκευη ειχα (εκτος απο iphone) μετα απο καιρο χρησης και εγκαταστασης διαφορων εφαρμογων σερνεται. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εγώ πάλι δεν είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα με οποιαδήποτε android συσκευή κι αν πήρα,το σέρνεται δεν υπάρχει σε σοβαρή android συσκευή.και χωρίς restarts η hard resets. Εχουν αναφερθεί πουθενά hardware προβλήματά?με οθόνη η κάτι άλλο? Στην θερμοκρασία τώρα,δεν το λες και δροσερό όντως. Κατά τα άλλα,υποδειγματική συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ακομα και restore που το κανατε καποιοι κ παει σφαιρα ειναι προσωρινο.. Ειναι κλασσικο android, οποια συσκευη ειχα (εκτος απο iphone) μετα απο καιρο χρησης και εγκαταστασης διαφορων εφαρμογων σερνεται. Αυτο φιλε μου μπορουμε να το αποτρέψουμε κάπως; Γιατι ειλικρινα σε iphone δεν επιστρέφω… κι ας έχω ολους μου τους υπολογιστές apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 καλημερα,απο οτι βλεπω στα unboxing,υπαρχει αυτοκολλητο στην πλατη της συσκευης με το ιμει?αφαιρειται ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 92% ram.... Δεν ανεβάζεις και ένα screenshot με το τι τρέχει;;;; Ειναι γνωστό πρόβλημα που εχει αναφερθεί και αναμένεται software update για να επιλυθεί. http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-admits-the-galaxy-s6-has-a-major-problem-1292631 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ακομα και restore που το κανατε καποιοι κ παει σφαιρα ειναι προσωρινο.. Ειναι κλασσικο android, οποια συσκευη ειχα (εκτος απο iphone) μετα απο καιρο χρησης και εγκαταστασης διαφορων εφαρμογων σερνεται. Κλασσικό android δεν είναι, τουλάχιστον σε nexus, motorola, htc, τέτοιο πρόβλημα δεν έχω συναντήσει. Απλά το S6 και η lollipop 5.0 έχει ένα θεματάκι με τη ram. Είναι θέμα χρόνου να λυθεί, οπότε υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλημερα. Λοιπον πηγα στα public της μεσογειων καθως και στον κωτσοβολο και σε συνολο 6 εκθεσιακων που ειδα τα 5 ηταν τελειως σταθερα και το ενα ειχε ας πουμε τον μισο τζογο απο το δικο μου. Επειδη σημερα λογω δουλειας δεν προλαβαινα να το παω στον γερμανο την δευτερα ισχυει ακομα το doa? Πεμπτη το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι μην ανησυχείς. Ενδεχομένως να είναι ανοικτα και αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) παιδια καπου διαβασα εδω μεσα νομιζω οτι καποιος δεν μπορουσε να κανεις φακελους στο app drawer αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω για να δω πως τους εκανε. ξερεις κανεις? (το βρηκα) Edited May 2, 2015 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τι εννοεις ενδεχομενως????? Ποσες μερες ειναι το doa? Επιτοπου γινεται η αλλαγη η παει στο service? Πρωτη φορα θα κανω χρηση doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τι εννοεις ενδεχομενως????? Ποσες μερες ειναι το doa? Επιτοπου γινεται η αλλαγη η παει στο service? Πρωτη φορα θα κανω χρηση doa. 7 ημερολογικες ημερες απο την στιγμη/μερα που το παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Οι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα πως διορθωνονται.κ κεφαλαια παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 παιδια καπου διαβασα εδω μεσα νομιζω οτι καποιος δεν μπορουσε να κανεις φακελους στο app drawer... Σε branded cosmote νομιζω δε δουλευουν οι φακελοι. Πρεπει να περασεις καποια unbranded, καλυτερα, rom μεσω odin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Οι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα πως διορθωνονται.κ κεφαλαια παλι τα ιδια. Στην κωδικοποίηση έβαλες ΑΥΤΟΜΑΤΟ? (Στα μηνύματα περισσότερα SMS κωδικοποίηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 :!::!::!: Καλημέρα σας , τα μηνύματα που αφορούσαν την διαθεσιμοτητα της συσκευης μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα . Προσέξτε λίγο που σε ποιο θέμα γράφετε τα μήνυμα σας ώστε να μην είναι off topic :!::!::!: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ας μεταφέρω και εγώ την δικιά μου εμπειρία από το S6, το έχω από την Πέμπτη το βράδυ και μέχρι και αυτή την ώρα του έχω κάνει 3 πλ. φορτίσεις (οι 2 από τον quick charger της Samsung και η 1 από τον turbo charger της motorola). Και οι 2 φορτιστές προχωράνε σε πλήρη φόρτιση της συσκευής στο ίδιο χρονικό διάστημα (έτσι όπως το παρουσίαζε η Samsung είχα καταλάβει πως άλλο το σύστημα της Samsung και άλλο της motorola/qualcomm, από ότι φαίνεται όμως είναι το ίδιο (?) καθότι αν φορτίσω το moto maxx με τον charger της Samsung τον αναγνωρίζει και αυτόν σαν turbo charger). Με την ίδια χρήση που έκανα και στο moto maxx, και δεδομένου του ότι το h/w και των 2 συσκευών είναι παρόμοιο, το S6 μετά από 3 φορτίσεις μου δίνει ένα sot περί τις 3:30 ώρες, όταν το moto maxx μου δίνει σχεδόν 6, αλλά οκ δεν περίμενα αντίστοιχους χρόνους όπως και να έχει. Αυτά σχετικά με την μπαταρία.. και ευτυχώς δεν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες.. Τώρα, σχετικά με κάποιες γενικότερες εντυπώσεις, είναι δυνατόν να μην υπάρχει επιλογή σορταρίσματος των apps στο drawer??.. Είναι δυνατόν με τον ίδιο αριθμό apps, ίδια έκδοση του lolli (5.0.2), παρόμοιο ή και ισχυρότερο σε θέμα soc το S6, με το καλημέρα η ελέυθερη ram στο S6 να είναι 15% και στο moto maxx 30%??.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ας μεταφέρω και εγώ την δικιά μου εμπειρία από το S6, το έχω από την Πέμπτη το βράδυ και μέχρι και αυτή την ώρα του έχω κάνει 3 πλ. φορτίσεις (οι 2 από τον quick charger της Samsung και η 1 από τον turbo charger της motorola). Και οι 2 φορτιστές προχωράνε σε πλήρη φόρτιση της συσκευής στο ίδιο χρονικό διάστημα (έτσι όπως το παρουσίαζε η Samsung είχα καταλάβει πως άλλο το σύστημα της Samsung και άλλο της motorola/qualcomm, από ότι φαίνεται όμως είναι το ίδιο (?) καθότι αν φορτίσω το moto maxx με τον charger της Samsung τον αναγνωρίζει και αυτόν σαν turbo charger). Με την ίδια χρήση που έκανα και στο moto maxx, και δεδομένου του ότι το h/w και των 2 συσκευών είναι παρόμοιο, το S6 μετά από 3 φορτίσεις μου δίνει ένα sot περί τις 3:30 ώρες, όταν το moto maxx μου δίνει σχεδόν 6, αλλά οκ δεν περίμενα αντίστοιχους χρόνους όπως και να έχει. Αυτά σχετικά με την μπαταρία.. και ευτυχώς δεν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες.. Τώρα, σχετικά με κάποιες γενικότερες εντυπώσεις, είναι δυνατόν να μην υπάρχει επιλογή σορταρίσματος των apps στο drawer??.. Είναι δυνατόν με τον ίδιο αριθμό apps, ίδια έκδοση του lolli (5.0.2), παρόμοιο ή και ισχυρότερο σε θέμα soc το S6, με το καλημέρα η ελέυθερη ram στο S6 να είναι 15% και στο moto maxx 30%??.. Για την ραμ, θα βγει ενημερωσει που διορθωνει το προβλημα του ποσοστου της % ελευθερης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 γνωρίζουμε ποτε θα πάρει την 5.1.1? η κατάσταση τώρα είναι πολύ τραγική με την 5.0.2 μονο 200mb ram μένουνε ελευθερα από bloatware τις samsung κάτι services κλπ... καθημερινά κάνω και ένα reboot τώρα για να φτιάχνει λίγο η κατάσταση... όσο για την υπερθέρμανση τις συσκευής είναι και αυτή τραγική κατάσταση... μα είναι δυνατόν 50C θερμοκρασία???? καλά εδώ βεβαια καιγόμαστε και εμείς λόγο του καιρού... και κινητό με 2K οθόνη δεν θα ανέβαζε θερμοκρασία?? αυτό να μου πεις... :P αλλα κάνα update για την ram ρε παιδί μου να πάρει λίγο αέρα το κινητό... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Στην κωδικοποίηση έβαλες ΑΥΤΟΜΑΤΟ? (Στα μηνύματα περισσότερα SMS κωδικοποίηση ) Ναι στο αυτοματο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι στο αυτοματο ειναι. Δεν εχω δει να μετρα χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 τι εννοεις να μετραει??οταν πλησιαζει τους 70 το δειχνει και οταν συμπληρωσεις 210 το μετατρεπει σε mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts