Jump to content

hid3tosi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hid3tosi

  1. Ελεγα μηπως μπροστα εβαζες το skin πανω απο ενα tempered glass που πιανει ολοκληρη την οθονη.. :(
  2. Να κανω και μια ερωτηση που μπορει να ακουστει χαζη. Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε skin σε κινητο, το tempered glass παει πανω απο το skin η το αναποδο?! :)
  3. Καλησπερα παιδια. Και γω το περιμενω την Τεταρτη το S8+ και ενω ελεγα να παραγγειλω καμμια spigen απο ιντερνετ μαλλον καταληγω στην alcantara για πιο αμεσα. Εχει δοκιμασει κανενας tempered glass απο Public? Η εφαρμογη του πως ειναι? Η μονο μεσω ιντερνετ παιζει να βρω κατι καλο?
  4. Αυτο σκέφτηκα και γω αλλά ζωγράφου και να μην πιάνει 4g+ μου φάνηκε περίεργο και έλεγα μήπως θέλει καμμία ρύθμιση. Εκτός αν το 4g+ είναι για να πιάνουν οι τεχνικοί κάτω από τις κεραίες!! :-)
  5. Παιδιά ενεργοποιησα το 4g και όταν μπαίνω με data μου εμφανίζει 4g αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να μου εμφανίζει 4g+?
  6. Πριν είχα είχα το g2 και με το που το πήρα αυτό άλλαξα και sim. Δεν ενεργοποιήθηκε αυτοματα? Στις ρυθμίσεις LTE γράφει. Αν βλέπω το σωστο.
  7. Ποιό γυαλί έχεις βάλει? Για το απλό s6 ε? Αν σου είναι εύκολο βαλς ένα link.
  8. Παρέλαβα το s6 μετά την αντικατάσταση λόγω προβληματικού start button . Πραγματικά καμμία σχέση τα δύο κουμπιά . Ισως είναι λίγο ακεντραριστη η πίσω κάμερα αλλά ελάχιστα και δε νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα. Οι αισθητήρες μπρος και πίσω είναι isοcell αλλά οι φωτογραφίες τα μάτια μου φαίνονται τρομερές . Το μόνο που δεν ξέρω, είναι γιατί μου δείχνει Η + κ όχι 4G. Εκτός αν είναι το ίδιο και λέω βλακείες .
  9. Εμενα παντως που το εκανε αυτο το πηγα για doa και μου το αλλαξαν μπαμ μπαμ. (Βεβαια παλι σε isocell αισθητηρα επεσα!!!!!!) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια πανω να προσθεσω το mail μου στην εφαρμογη mail και μου βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας. Γιατι????
  10. Ακριβως αυτο μου εκανε και το πηγα. Και ηταν και λιγο χαλαρο. Και μενα τελεια δουλευε αλλα μου ξυνισε. Ελπιζω τωρα που θα το παρω να μην την πατησω και εχω αλλο χειροτερο θεμα!
  11. Κοιτα το δικο μου ειχε τζογο. Οχι πολυ αλλα ειχε. Δεν ξερω αν ειναι συνηθισμενο καθως πρωτη φορα samsung αλλα ειδα περιπου 10 εκθεσιακα και στα 9 ηταν τερμα σταθερο ενω το ενα ηταν καπως σαν το δικο μου. Οποτε μιας και το κινητο δεν το λες και φθηνο αποφασισα να το παω για doa και ευτυχως με εξυπηρετησαν αμεσα χωρις πολλα πολλα. Ολα αυτα σε μεγαλη αλυσιδα καθως το πηρα και με επιδοτηση. Αναμενω παραλαβη δευτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλικα παντα,δεν διαφωνω οτι θα αποκτησει τζογο. Κακως βεβαια αλλα ας ειναι. Το θεμα ειναι να αποκτησει απο δικη μου χρηση και οχι με το που το βγαλω απο το κουτι.
  12. Τοσο χαλια??? 3 φορες?? Με wifi κανα 3ωρο δεν την βγαζει την μερα?? Γτ κανα τριωρο την μερα σε surfarisma στην δουλεια ειναι στανταρ! Υ.γ Σχετικα με το θεμα με το κουμπι που ειχα το εδωσα για αντικατασταση. Αμεση εξυπηρετηση χωρις πολλα πολλα! Αυριο το περιμενω!
  13. Ειχα την αισθηση οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.. αυτο το free που λεει τι ειναι? Σορρυ αλλα απο ebay πρωτη φορα! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα θα παραγγειλω κανα 50€ πραγματα
  14. Λες αυτη να ναι μουφα??http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=191554823005 ?? Για tempered glass ελεγα γιαυτο http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=181724920939 η βλακεια ειναι οτι θελω να παραγγειλω αμεσα για να μην μεινει χωρις θηκη. Η θηκη στο κινητο πως καθεται? Κολλαει πανω του οπως κατι μουφες η στεκεται καλα?
  15. Επειδη γενικα απο ebay δεν εχω ξαναπαραγγειλει η spiegen liquid crystal που εχει στις 9 λιρες ειναι αυθεντικη? Επισης tempered glass σε απλο s6 εχει δοκιμασει κανεις? Εχει ενα nillkin με 8 λιρες.
  16. Ρε παιδια ωραια η clear view αλλα 60 ευρω δεν παραπαει για θηκη?? Θα φτασουμε στο σημειο να θελουμε θηκη για να προστατεψουμε την θηκη! :P
  17. Καλα ας ειν καλα η επιδοτηση αλλιως θα χε πεσει αμαζον σιγουρα!
  18. Τι εννοεις ενδεχομενως????? Ποσες μερες ειναι το doa? Επιτοπου γινεται η αλλαγη η παει στο service? Πρωτη φορα θα κανω χρηση doa.
  19. Καλημερα. Λοιπον πηγα στα public της μεσογειων καθως και στον κωτσοβολο και σε συνολο 6 εκθεσιακων που ειδα τα 5 ηταν τελειως σταθερα και το ενα ειχε ας πουμε τον μισο τζογο απο το δικο μου. Επειδη σημερα λογω δουλειας δεν προλαβαινα να το παω στον γερμανο την δευτερα ισχυει ακομα το doa? Πεμπτη το πηρα.
  20. Οντως ομως εχυν διαφορα οι δυο φακοι η απλα κουβεντα να γινεται?
  21. Καλα ενας κοκκος που δεν φαινεται με γυμνο ματι σιγουρα ειναι κατι αμελητεο.. το κουμπι ομως να ναι λασκα απο την πρωτη στιγμη δεν ειναι το ιδιο.. Με επιφυλαξη παντα γτ μπορει οπως ειπα να ναι η ιδεα μου καθως δεν το εχω συγκρινει με καποιο αλλο κομματι. Γενικες εντυπωσεις παντως οσον αφορα την μπαταρια εχει διαφορα αρκετη απο g2 αλλα ειναι πρωτη φορτιση βεβαια. Απο 100% με 10-15 φωτο στο σαλονι επεσε στο 91%. Καθως και η φωτογραφικη του αρκετα καλυτερη απο του g2 οχι ομως σε σημειο που να πεις μερα με νυχτα. Εκτος αν ειχα υποτιμησει πολυ του g2! Πρωιμες σκεψεις βεβαια και καθως και λογω δουλειας δεν εχω ασχοληθει πανω απο 2 ωρες με το κιν!
  22. Κοιτα προσωπικα και γω πιστευω πως amazon ειναι κορυφη. Αλλα μονο μεσω επιδοτησης ειχα την δυνατοτητα να το παρω. Αυτα με την οθονη ειναι καινουργια? Δοξα το θεο δεν εχω παρατηρησει κατι. Καλα σε τετοια θεματα το αλλαζεις χωρις σκεψη. Το αλλο με το κουμπι τωρα θα δειξει. Απο την στιγμη που ειναι λειτουργικο παιζει να μου το παιξουν ιστορια! Αυτο με το doa σημαινει οτι το παω και μου δινουν καινουργιο κουτα χωρις να περασει απο σερβις? Το τσεκαρει ο τεχνικος γερμανου η θα πρεπει να περιμενω να το στειλουν service και αν το παραδεχτουν θα μου δωσουν καινουργιο? Σορρυ για το σεντονι!
×
×
  • Create New...