aptaliko Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Τη δυνατότητα DOA σου την προσφέρει το εκάστοτε κατάστημα και όχι η Samsung απ'όσο γνωρίζω. Οπότε πηγαίνοντας το εκεί "απλά" θα στο επισκευάσουν. Μα τότε έπρεπε απλά με το που το πηγαίνεις το τηλέφωνο στο κατάστημα και τους δείχνεις το πρόβλημα αμέσως να στο αλλάξουν. Δηλαδή τώρα περιμένουμε να μας απαντήσει το service αν η ζημιά επισκευάζεται; και αν επισκευάζεται γιατί ο πελάτης να το αποδεχτεί; η μόνη περίπτωση που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει υπαιτιότητα του πελάτη στη ζημιά. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μα τότε έπρεπε απλά με το που το πηγαίνεις το τηλέφωνο στο κατάστημα και τους δείχνεις το πρόβλημα αμέσως να στο αλλάξουν. Δηλαδή τώρα περιμένουμε να μας απαντήσει το service αν η ζημιά επισκευάζεται; και αν επισκευάζεται γιατί ο πελάτης να το αποδεχτεί; η μόνη περίπτωση που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει υπαιτιότητα του πελάτη στη ζημιά. Καμια υπαιτιότητα δική μου και ποτε να προλάβω Δευτέρα το πήρα Τετάρτη έσβησε !δεν τίθεται θέμα service απ´ την δική μου πλευρά θα το τραβήξω μεχρι εκει που φτάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 καλημερα !!! πως κανουμε αποκρυψη περιεχομενου των sms οταν μας καλει καποιος ?? δεν μπορω να βρω την ρυθμιση ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 καλημερα !!! πως κανουμε αποκρυψη περιεχομενου των sms οταν μας καλει καποιος ?? δεν μπορω να βρω την ρυθμιση ! :( Ρυθμ - Συσκευη - Ηχοι και ειδοπ - Ειδοπ στη οθονη κλειδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Καλησπέρα, Το δικό μου S6 άρχισε πριν μια εβδομάδα να κάνει κάτι περίεργο. Στα καλά καθούμενα πατιέται το back button απο μόνο του, ανάβει και το led του κουμπιού και δονείται η συσκευή σαν να το πατάς κανονικά... Τα έσβησα όλα, πέρασα και την 5.1.1 αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν το κάνει συνέχεια, μπορεί 2-3 φορές την βδομάδα αλλά είναι πολύ περίεργο:wacko: Edited June 29, 2015 by Lotus_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioKaran Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ποτε θα ερθει αυτη η αναβαθμιση ξερουμε τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Καμια υπαιτιότητα δική μου και ποτε να προλάβω Δευτέρα το πήρα Τετάρτη έσβησε !δεν τίθεται θέμα service απ´ την δική μου πλευρά θα το τραβήξω μεχρι εκει που φτάνει Και μέχρι εκεί που δε φτάνει μη σου πω!!! Είναι απαράδεκτο υπό όρους doa να σου πουν για επισκευη Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 :!:Ενημέρωση:!: Μυνήματα που αφορούσαν την κάμερα του s6 μετακινήθηκαν στο κατάλληλο θέμα. Θα παρακαλέσω να μην βγαίνετε off topic Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosGs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Με πήραν απο το κατάστημα και μου ειπαν οτι έγινε επανεγκατάσταση λογισμικού και το κινητό ειναι οκ!!!! Εσεις τι θα κάνατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Με πήραν απο το κατάστημα και μου ειπαν οτι έγινε επανεγκατάσταση λογισμικού και το κινητό ειναι οκ!!!! Εσεις τι θα κάνατε ? από την στιγμή που έχει DOA δεν το δέχεσαι... και συνεχίζεις να επιμένεις.... για καινούρια συσκευή... σε περίπτωση που δεν βγάλεις άκρη κάνε καταγγελία...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παιδια η Ρωσικη 5.1.1 που βγηκε σημερα εχει Ελληνικα? Δεν θα χω θεμα να την περασω ετσι εφοσον ειναι G920F? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Λογικα ναι αφου και στο note edge που ειχαν περασει φιλοι ειχε κανονικα εννοειται ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξιζει να την δεις γιατι εχει νεωτερο chaingelist Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Λογικα ναι αφου και στο note edge που ειχαν περασει φιλοι ειχε κανονικα εννοειται ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξιζει να την δεις γιατι εχει νεωτερο chaingelist Το ιδιο μου φανηκε οτι ειναι με τη γαλλικη, το changelist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εχεις δικιο..συγνωμη....η Ισραηλινη ειναι νεωτερη Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Λογικα ναι αφου και στο note edge που ειχαν περασει φιλοι ειχε κανονικα εννοειται ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξιζει να την δεις γιατι εχει νεωτερο chaingelist Το ιδιο μου φανηκε οτι ειναι με τη γαλλικη, το changelist Εχεις δικιο..συγνωμη....η Ισραηλινη ειναι νεωτερη Ουτε η Ισραιλινη ειναι νεωτερη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62658&stc=1&d=1435777119 Νεωτερες ειναι αυτες που βγηκαν για παροχους (Vodafone κλπ.) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62659&stc=1&d=1435777283 Edited July 1, 2015 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Eχει και ελληνικη vodafone 5.1.1 Πως γινεται; Σας εχει ερθει ΟΤΑ οσοι εχετε vodafone? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Με πήραν απο το κατάστημα και μου ειπαν οτι έγινε επανεγκατάσταση λογισμικού και το κινητό ειναι οκ!!!! Εσεις τι θα κάνατε ? τιποτα δεν εχουν κανει..καλο να επιμεινεις για αντικατασταση..κοιταξε το πρωτα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ουτε η Ισραιλινη ειναι νεωτερη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62658&stc=1&d=1435777119 Νεωτερες ειναι αυτες που βγηκαν για παροχους (Vodafone κλπ.) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62659&stc=1&d=1435777283 Την ημερομηνια του build number θυμομουν..εχεις δικιο... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εγγύηση χωρίς απόδειξη αγοράς , μόνο με το serial number υποστηρίζει ή samsung ? Θελω να αγοράσω ένα s6 κερδισμένο από διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς . Ή apple ξέρω ότι δεχεται εγγύηση με τον σειριακό αριθμό μόνο , το κάνει και ή samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εγγύηση χωρίς απόδειξη αγοράς , μόνο με το serial number υποστηρίζει ή samsung ? Θελω να αγοράσω ένα s6 κερδισμένο από διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς . Ή apple ξέρω ότι δεχεται εγγύηση με τον σειριακό αριθμό μόνο , το κάνει και ή samsung ? Μιλας με εξυπηρετηση και σου λενε σιγουρα τι κανεις σε αυτην την περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ναι γινεται μονο με το imei κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Eχει και ελληνικη vodafone 5.1.1 Πως γινεται; Σας εχει ερθει ΟΤΑ οσοι εχετε vodafone? Μόλις μου ήρθε, κατεβάζω και αναφέρω:cool: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Μόλις μου ήρθε, κατεβάζω και αναφέρω:cool: Εγώ έχω ιταλική bodafone Ξέρει κάνεις πότε θα την έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ναι γινεται μονο με το imei κανονικα Ελπίζω να το λες με σιγουριά φιλε μου . Θα πάρω και το πρωί να ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ελπίζω να το λες με σιγουριά φιλε μου . Θα πάρω και το πρωί να ρωτήσω Στην arvato ισχύει, το έχω δει μπροστά μου,στην smartec λογικά θα είναι το ίδιο,αλλά πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts