klearchos123 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για την καμερα την πισω και τη μπροσινη?(σε τι αναλυση γινεται η εγγραφη βιντεο,fps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για την καμερα την πισω και τη μπροσινη?(σε τι αναλυση γινεται η εγγραφη βιντεο,fps) χλωμο το βλεπω για την ώρα, μεχρι να παραλαβει αρκετος κοσμος. Ο φίλος που το πήρε δεν ειναι για τον εαυτο του και δεν ασχολεται με πολλα πλην της τοποθετησης google apps από οτι καταλαβα. Και εγω έκανα διαφορες ερωτησεις αλλα δεν πηρα απαντησεις... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) χλωμο το βλεπω για την ώρα, μεχρι να παραλαβει αρκετος κοσμος. Ο φίλος που το πήρε δεν ειναι για τον εαυτο του και δεν ασχολεται με πολλα πλην της τοποθετησης google apps από οτι καταλαβα. Και εγω έκανα διαφορες ερωτησεις αλλα δεν πηρα απαντησεις... Sorry ρε παιδιά. Πετάω. αεροδρόμιο είμαι και εχτές που παρέλαβα έδινα μάθημα 3 για πτυχίο έχω να μην περάσω για να βγάζω βίντεο? Και πολύ ασχολήθηκα δεδομένης της κατάστασης. Από βράδυ που θα φτάσω στο σπίτι μου και στο pc μου περισσότερα. Και όταν σου λέω πως δεν κάνουν update τα gapps όπως τα έβαλα δεν κάνουν. Πολύ παλιά άσχημη έκδοση που είναι με μικρή ανάλυση και ακόμα και το playstore που έβαλα το τελευταίο είναι με λίστες όπως ήταν πριν δύο χρόνια, περαστικε και ένα Gmail αρχαίο και ούτε αυτό μου έκανε update. Τεσπα. Αν δε πιστεύετε δε με νοιάζει κιόλας ούτε screenshot θα κάτσω να βγάλω, μπήκαν αλλά είναι λάθος για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Θα προσπαθήσω ξανά flashtools στο δικό μου pc όταν μπορώ και βλέπουμε. Edited February 6, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Υπάρχει και ρομ 4-2-2015 http://bbs.ejiayu.com/thread-1244092-1-1.html Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ξερει κανεις μεχρι τι καρτα sd δεχεται?Θελω να βαλω 64gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Follow-up στο του Colonel Zap: . Προφανώς το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι το φλάσαρε με ROM που έχει μέσα και τα gapps, τα οποία και μας επιδεικνύει ότι παίζουν μια χαρά! Δε μας λέει πού τη βρήκε όμως... (πιθανώς αυτή από το Needrom...?) Η έκδοση απ' ό,τι βλέπω δεν είναι κάτι "καινούριο", είναι η S3W 20150123-22853. Κάτι που νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε (και όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο) είναι η ονοματολογία των εκδόσεων, S3W, S3B κλπ - τι σημαίνει το κάθε τι και τελικά ποιο (θα) κάνει για τις συσκευές μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 μπηκε στο needrom και η καινουρια εκδοση που εχει και gapps Update ROM 3 – S3W 20150205-141543 – mt6752_h560_s3w_jyt_cc_kk_lte_5m-cs_mul_tphone – KTU84P – Basic – 2G Ram - gapps – Multilang Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 μπηκε στο needrom και η καινουρια εκδοση που εχει και gapps Update ROM 3 – S3W 20150205-141543 – mt6752_h560_s3w_jyt_cc_kk_lte_5m-cs_mul_tphone – KTU84P – Basic – 2G Ram - gapps – Multilang Τι εννοει "ONLY WCDMA"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τι εννοει "ONLY WCDMA"??? οτι ειναι μονο για την ευρωπαικη εκδοση του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οτι ειναι μονο για την ευρωπαικη εκδοση του κινητου Δλδ, μπορεί να τη φλασάρει κάποιος που είχε πάρει την κινέζικη έκδοση χωρίς google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δλδ, μπορεί να τη φλασάρει κάποιος που είχε πάρει την κινέζικη έκδοση χωρίς google play? Φυσικα και μπορει μεσω το flash tools νομιζω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berdux Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μηπως οταν λέει WCDMA only εννοεί οτι δεν λειτουργει με εκεινη τη ρομ το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μηπως οταν λέει WCDMA only εννοεί οτι δεν λειτουργει με εκεινη τη ρομ το 4G? οχι το λενε και στο needrom δουλευει κανονικα το 4g απλα ειναι η ευρωπαικη εκδοση. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οχι το λενε και στο needrom δουλευει κανονικα το 4g απλα ειναι η ευρωπαικη εκδοση. Μια ερώτηση παιδιά διότι δεν γνωρίζω. Το κινητό το αγόρασε φίλος μου για μένα απο Κίνα ( ο φίλος μου μένει εκεί) και θα μου το στειλει σε λιγες μέρες. Δεν έχει google play. Πως θα το περασω; Απο Needrom θα δουλεύει; ή μήπως ειναι αλλη εκδοση (κινέζικη) και θέλει κάτι άλλο; δηλαδή θα κατεβασω απλα το αρχείο απο needrom και θα κάνω τη διαδικασία όπως περιγράφεται ή θα πρεπει να κάνω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) ITS ALIVEEEE!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ΔΙΚΟ μου PC μετα απο πολλά βαλε-βγάλε ΔΟΥΛΕΨΑΝ τα flashtools. Δεν ειχα το κινητο στα χερια μου απο προχτες που το ειδε το παλικαρι και το πηρε και ηρθε πριν λιγο και το φλασαρα. δεν το αναγνώριζε το flashtools ξήλωνα και ξαναβαζα vcom port και preloader (τα ιδια του 6592,65xx ) ως που τη τριτη τεταρτη φορα πειρε μπρος. Τη ρομ 3 απο το needrom πέρασα ,εχει μεσα google settings,maps,gmail,playstore και κινεζια δεν ειδα τιποτα σε αντίθεση με πριν που ηταν τιγκα. Περάστηκε με τη μπαταριά πάνω απλα σβηστό. και ειδα πως στο jiaju.es το apk εχουν βαλει μπολικα καλουδια απο σημερα 8-2. Με τη ρομ ειναι μια χαρα ολα.Η καμερα τελικα μια χαρα ειναι, ηταν απλα ρυθμισμένη στα 4mp default οταν την έβλεπα εγω (ουπς...) Edited February 8, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 καλα τα νεα απο το μετωπο δηλαδη σιγα σιγα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ITS ALIVEEEE!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ΔΙΚΟ μου PC μετα απο πολλά βαλε-βγάλε ΔΟΥΛΕΨΑΝ τα flashtools. Δεν ειχα το κινητο στα χερια μου απο προχτες που το ειδε το παλικαρι και το πηρε και ηρθε πριν λιγο και το φλασαρα. δεν το αναγνώριζε το flashtools ξήλωνα και ξαναβαζα vcom port και preloader (τα ιδια του 6592,65xx ) ως που τη τριτη τεταρτη φορα πειρε μπρος. Τη ρομ 3 απο το needrom πέρασα ,εχει μεσα google settings,maps,gmail,playstore και κινεζια δεν ειδα τιποτα σε αντίθεση με πριν που ηταν τιγκα. Περάστηκε με τη μπαταριά πάνω απλα σβηστό. και ειδα πως στο jiaju.es το apk εχουν βαλει μπολικα καλουδια απο σημερα 8-2. Με τη ρομ ειναι μια χαρα ολα.Η καμερα τελικα μια χαρα ειναι, ηταν απλα ρυθμισμένη στα 4mp default οταν την έβλεπα εγω (ουπς...) Καλημέρα τι καλούδια εχει το app jiayu.es? Οποτε με αυτήν την ρομ είμαστε εντάξει?απο θέμα GPs μήπως δοκιμασατε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πιο πολύ διάρκεια μπαταρίας έχει σημασία να δούμε. Τι χρήση κάνετε και πόση ώρα βγάζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ITS ALIVEEEE!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ΔΙΚΟ μου PC μετα απο πολλά βαλε-βγάλε ΔΟΥΛΕΨΑΝ τα flashtools. Δεν ειχα το κινητο στα χερια μου απο προχτες που το ειδε το παλικαρι και το πηρε και ηρθε πριν λιγο και το φλασαρα. δεν το αναγνώριζε το flashtools ξήλωνα και ξαναβαζα vcom port και preloader (τα ιδια του 6592,65xx ) ως που τη τριτη τεταρτη φορα πειρε μπρος. Τη ρομ 3 απο το needrom πέρασα ,εχει μεσα google settings,maps,gmail,playstore και κινεζια δεν ειδα τιποτα σε αντίθεση με πριν που ηταν τιγκα. Περάστηκε με τη μπαταριά πάνω απλα σβηστό. και ειδα πως στο jiaju.es το apk εχουν βαλει μπολικα καλουδια απο σημερα 8-2. Με τη ρομ ειναι μια χαρα ολα.Η καμερα τελικα μια χαρα ειναι, ηταν απλα ρυθμισμένη στα 4mp default οταν την έβλεπα εγω (ουπς...) sam28 μήπως θέλεις να φτιάξεις ένα οδηγό με link του, για να βοηθήσεις και μας που δυσκολευόμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εκτός τον sam28 υπάρχει άλλος που έχει παραλάβει? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Λοιπόν πιστεύω ότι τον Μάρτη θα είναι η καλύτερη εποχή για αγορά του κινητού αυτού. Θα έχουν βγει σίγουρα updates που να βελτιώνουν την μπαταρία που τώρα έχει θεμα και ίσως να έχει πέσει και η τιμή. Το παρακολουθώ τόσο καιρό το θέμα με το κινητό και ακόμα τρέχει ο κόσμος να βρει μια σωστή rom με τα βασικά πράγματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Μηπως βιαζομαστε χωρις καν να εχει παραλαβει κανεις να βγαζουμε αχρηστες τις μαμισιες ρομ? αν το τηλεφωνο έχει περασμένο το google play store απο το μαγαζι ποιος ο λογος να αλλαξεις ντε και καλα με την μια την ρομ ? το οποιο θεμα με την μπαταρια όπως διαβαζουμε θα λυθει με update το οποιο φυσικα θα το χασει οποιος φλασαρει ρομ που παιζουν δεξια και αριστερα.... Σχετικα με την τιμη μακαρι να πεσει αλλα θεωρω οτι το κινητο ηδη στα 160 ευρω το 2gb για τις προδιαγαφες που εχει ειναι τζαμπα! και αντε να πεσει που να παει? 150? 140? αξιζει η αναμονη μηνων για 10-20 ευρώ? εδω δεν μιλαμε οτι περιμενω το note 4 να πεσει από τα 650 ευρω στα 500 για να το παρω! οκ εκει κερδιζεις 150 ευρω! εδω τι ? 10 ευρώ? Edited February 9, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μηπως βιαζομαστε χωρις καν να εχει παραλαβει κανεις να βγαζουμε αχρηστες τις μαμισιες ρομ? αν το τηλεφωνο έχει περασμένο το google play store απο το μαγαζι ποιος ο λογος να αλλαξεις ντε και καλα με την μια την ρομ ? το οποιο θεμα με την μπαταρια όπως διαβαζουμε θα λυθει με update το οποιο φυσικα θα το χασει οποιος φλασαρει ρομ που παιζουν δεξια και αριστερα.... Σχετικα με την τιμη μακαρι να πεσει αλλα θεωρω οτι το κινητο ηδη στα 160 ευρω το 2gb για τις προδιαγαφες που εχει ειναι τζαμπα! και αντε να πεσει που να παει? 150? 140? αξιζει η αναμονη μηνων για 10-20 ευρώ? εδω δεν μιλαμε οτι περιμενω το note 4 να πεσει από τα 650 ευρω στα 500 για να το παρω! οκ εκει κερδιζεις 150 ευρω! εδω τι ? 10 ευρώ? Συμφωνώ σε όλα. Η τιμή μάλλον προς τα πάνω θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το δικο ειναι αεροδρομιο απο το Σαββατο. Ελπιζω μεχρι παρασκευη να παραλαβω. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το δικο ειναι αεροδρομιο απο το Σαββατο. Ελπιζω μεχρι παρασκευη να παραλαβω. Εμένα απο Παρασκευή εφυγε απο Ευρώπη για εδω λες μεχρι Παρασκευή να το εχω και εγώ? ή απο βδομάδα και βλέπουμε? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts