Jump to content

berdux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by berdux

  1. ναι ήδη περιμένω το πολυπόθητο sms επιβεβαίωσης για το ξεκλείδωμα :P μέχρι τότε βέβαια θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσα να ανακτήσω κάπως τις επαφές μου, χωρις να ξαναφλασάρω άλλες ρομ.. έχει κανείς κάποια ιδέα?
  2. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος του εν λόγω κινητού, και εδω και περίπου 1.5 μήνα το είχε ήδη και η γυναίκα μου. Το δικό της ήρθε από την αρχή με την dev rom, χωρίς καθόλου κινέζικες εφαρμογές, έχει Playstore, κάνει updates κάθε εβδομάδα κλπ (έκανε και σήμερα), και λειτουργεί τέλεια. Εμένα για κάποιο λόγο το έστειλαν με λάθος rom, και ήταν μια stable 8.0.1.0.0, που δεν αναβαθμιζόταν με τους απλούς τρόπους, ήθελε φλασάρισμα. Πέρασα λοιπόν την "Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version", η οποία προφανώς έχει πολλά κινέζικα κατάλοιπα, δεν έχει playstore κλπ. Το Playstore το εγκατέστησα με τον τρόπο που δείχνει ένας κινέζος στο youtube (το link το βρήκα από εδώ), και λειτούργησε, κατέβασα εφαρμογές, έβαλα gmail το οποίο συγχρονίστηκε κανονικά κλπ Αυτό που δεν έχω με τίποτα προς το παρόν καταφέρει να βρώ είναι πως κάνει sync τα contacts, δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή μέσα από τα contacts να συγχρονιστεί με το google, ούτε από τις ρυθμίσεις του κινητού, στο google account έχει να επιλέξω να συγχρονίσει τα contacts... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εύκολος τρόπος να σβήσω όλα τα κινέζικα κατάλοιπα, και να το φέρω ακριβώς όπως είναι της γυναίκας μου! Και μόλις μου ήρθε μια ιδέα, μπορώ να πάρω την rom από το κινητό της γυναίκας μου?
  3. berdux

    Jiayu S3

    Καλησπέρα παιδες, είχα την ατυχία την προηγούμενη εβδομάδα να μου σπάσει η οθόνη (το τζάμι). Από ali που κοίταξα, το τζάμι μαζί με την οθόνη (λέει είναι ένα κομάτι, δεν πάνε ξεχωριστά) πάει γύρω στα 50e. Βρήκα όμως και οθόνη μαζί με το frame 57e. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσος μπελάς είναι να βγάλω την παλιά οθόνη από το παλιό frame για να βάλω την καινούρια! Αξίζουν τα 7e ή να επιχειρήσω να την αλλάξω μόνος μου? edit: επίσης μιας και είναι ήδη σπασμένη στην άκρη, δοκίμασα να την γρατσουνίσω με κλειδιά, κατσαβίδι, φαλτσέτα κλπ, και μετά από αρκετή προσπάθεια με πολλή δύναμη, εμφανίστηκε μαι ανεπαίσθητη γρατσουνίτσα μόνο!
  4. η κανονική sim card είναι όπως την βγάζεις από την ζελατίνα, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, η mini είναι αυτή που θεωρούμε κανονική τόσα χρόνια,η micro είναι η αμέσως μικρότερη που παίρνουν πολλά καινούρια κινητά όπως και το Meizu M1 Note, και υπάρχει και η nano για το iphone5, nexus6 κλπ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/GSM_SIM_card_evolution.svg/220px-GSM_SIM_card_evolution.svg.png
  5. berdux

    Jiayu S3

    Προφανώς δεν μπορεί να σου πει κάποιος κάτι τέτοιο με σιγουριά. Από hardware το υποστηρίζει και η Jiayu γενικά δεν παρατάει τα κινητά της, οπότε είναι αρκετά πιθανό πιστεύω. Πάντως με ένα googlάρισμα σε διάφορα σαιτ από δω κι από κει γράφουν "OS: Android 4.4 KitKat upgradable to Android 5.0 Lollipop"
  6. berdux

    Lenovo A850+

    ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω τον dialer από την MIUI ROM και να τον βάλω στην AOSP?
  7. berdux

    Jiayu S3

    Μηπως οταν λέει WCDMA only εννοεί οτι δεν λειτουργει με εκεινη τη ρομ το 4G?
  8. προτείνω στο πρώτο Post να μπει σημείωση ότι στη σελίδα 48 έγινε η πρώτη παραλαβή, ώστε όποιος το ψάχνει από εδώ και πέρα να γλυτώνει χρόνο.. :)
  9. καλημέρα παίδες, έχω 2 tracking number (2 διαφορετικές παραγγελίες εννοώ), το ένα με postNL έχει τελευταία καταχώρηση: 2014-11-07 18:45 The item has arrived in the country of destination και το άλλο απο κίνα κατευθείαν: 2014-10-27 04:50 PEK, 希腊 - GR, 交航 και στα 2 τα ΕΛΤΑ γράφουν ότι είναi ακόμα ΟΛΛΑΝΔΙΑ και ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ... νομίζω ότι έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός, ειδικά για το 2ο.. έχουν κάποιο πρόβλημα τα ΕΛΤΑ και έχουν καθυστερήσει τόσο? υπάρχει νόημα να πάω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω?
  10. berdux

    Lenovo A850+

    Μόλις μου έβγαλε να κάνω ένα update στο contacts manager (έχω περάσει την ρομ που προτείνουν στα αρχικά ποστ) και το καινούριο δεν μου αρέσει και τόσο πολύ.. είναι αρκετά διαφορετικό. Αντί να περάσω πάλι αυτή τη ρομ, προτιμώ να βάλω πάλι την αρχική. Γνωρίζει κανείς πώς θα ξαναπεράσω την αρχική ρομ που είχε όταν ήρθε από minideal? (αυτή με τη περίεργη εφαρμογή security που βγαίνει εύκολα)
  11. berdux

    Lenovo A850+

    όχι, δεν θα πάει πιο πίσω από ότι σου βάλανε, θα συνεχίσει να είναι rooted κανονικά. Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, που μπορώ να βρω την αρχική ρομ που είχε όταν το έστειλαν απο minideal? δεν την είχα πάρει backup, και θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές..
  12. berdux

    Lenovo A850+

    Όσον αφορά το google maps που έχει πρόβλημα με το κινητό μας, διάβασα πιο πίσω και έβαλα την έκδοση 8 που λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα με αυτήν την έκδοση είναι ότι δεν αποθηκεύει τους χάρτες ώστε να μην χρησιμοποιεί το 3G όταν βρίσκομαι στον δρόμο. Έχει ψάξει κανείς για κάποια έκδοση που να λειτουργεί στο κινητό μας και να έχει την δυνατότητα αυτή? :)
  13. berdux

    Lenovo A850+

    οκ ακολουθώντας τις οδηγίες δούλεψε! χρειάστηκε να βάλω χειροκίνητα drivers σε win7 (λογικά επειδή δεν είχα ξανασυνδέσει κινητό κλπ) σε win8 που δοκίμασα αρχικά δεν με άφηνε να βάλω χειροκίνητα τους drivers γιατί δεν είναι digitally signed (δεν έψαξα περαιτέρω αν έχουν κάποια κρυφή ρύθμιση που να το επιτρέπει..) οπότε όλα καλά ;)
  14. berdux

    Lenovo A850+

    λίγη βοήθεια plz! έβαλα το αγγλικό update μέσα στο Lenovo_A850+_Mutil_language_70_Flash.zip βρήκα ένα flash_tool.exe το άνοιξα (ήταν στα κινέζικα, βρήκα πως να το βάλω στα αγγλικα) επέλεξα το MT6592_Android_scatter.txt, κλείνω το κινητό και πατάω download. αλλά δεν κάνει τίποτα... τί έκανα λάθος?
  15. berdux

    Lenovo A850+

    λογικά ναι, απλά έχω ήδη κατεβάσει πάρα πολλές εφαρμογές, και όταν πήγα να επιλέξω την SD μου είπε ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ αυτές που είναι στη μνήμη του κινητού, οπότε από βαρεμάρα σκέφτηκα μήπως παίζει κάποια εφαρμογή να το κάνει :O
  16. berdux

    Lenovo A850+

    έχει κανείς περάσει εφαρμογές στην SD? 2 εφαρμογές που υποτίθεται το κάνουν αυτό δεν τις πέρναγαν..
  17. berdux

    Lenovo A850+

    στο rootάρανε από minideal? αν δεν βαριέσαι, πάρε κάποια στιγμή ένα backup την ROM και ανέβασέ την κάπου να υπάρχει, να έχουμε μια καβάντζα σε περίπτωση που έρθει με τα κινέζικα ή πατήσει κανείς κανα update :)
  18. berdux

    Lenovo A850+

    από screen protector βρήκα μόνο αυτό εδώ: http://www.ebay.com/itm/Genuine-NILLKIN-Front-Camera-Screen-Protector-LCD-Film-for-Lenovo-A850-/251500883196?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3a8e9eecfc από το σκέτο Α850 θα κάνει άραγε?
  19. berdux

    Lenovo A850+

    Μην ξεχνάς ότι S4 και Nexus5 έχουν FullHD ανάλυση ενώ το lenovo έχει QHD, δηλαδή 1/4 των Pixel προς διαχείριση απ'την κάρτα γραφικών. Οπότε οι χρόνοι μειώνονται πάρα πολύ και η βαθμολογία στο antutu μεγαλώνει αντίστοιχα! προσωπικά πιστεύω ότι η Full HD είναι πλεονασμός ακόμα και σε 32" τηλεόραση, πόσο μάλλον σε 5" οθόνη.. απλώς στην 5" δεν μπορείς καν να διακρίνεις τα pixel ούτε στα 2cm από το πρόσωπό σου.. Σε 5 χρόνια η QHD θα μας φαίνεται λίγη, αλλά τώρα ακόμα δεν έχουμε συνηθίσει σε τεράστιες αναλύσεις στις λίγες ίντσες οπότε πιστεύω ότι είναι αρκετή!
  20. berdux

    Lenovo A850+

    μόλις το παρήγγειλα από minideal! για να δούμε τι λέει το τερατάκι!
  21. berdux

    Lenovo A850

    καλησπέρα παιδιά, έχετε ιδέα για το a850i? η μόνη διαφορά φαίνεται να είναι η εσωτερική μνήμη 8gb αντί για 4gb.. θα παίρνει τις ίδιες rom κλπ ή πρέπει να το ψάξουμε από την αρχή? (επίσης είδα και το τερατάκι a850+ 8core σε πολύ κοντινή τιμή αλλά γι αυτό υποθέτω θα αλλάζουν όλα..)
  22. berdux

    Lenovo A850+

    Στην Ελλάδα λειτουργεί με όλους τους παρόχους? Οι παραπάνω χρονισμοί τρώνε παραπάνω μπαταρία σίγουρα, καθώς και δημιουργούν περισσότερη θερμοκρασία. Οι παραπάνω πυρήνες απενεργοποιούνται όταν δεν χρησιμοποιούνται. Επίσης οι εφαρμογές είναι Multithread, δηλαδή έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν παραπάνω πυρήνες από έναν. Αν πιάσεις στα χέρια σου 2πύρηνο κινητό και 4πύρινο ταυτόχρονα, ακόμα και ο χρονισμός του 2πύρινου να είναι μεγαλύτερος, βλέπεις σημαντική διαφορά υπέρ του 4πύρινου!
  23. berdux

    Lenovo A760

    λοπόν, κατάφερα και έβαλα την ρομ signed_GAPPS_RU_A760_1_S_2_001_0133_130828_v2.zip όλα δουλεύουν τέλεια! δεν έχει κανένα ίχνος κινέζικων, η wind κάρτα παίζει κανονικά σε 3g, το θέμα με το touch έχει σχεδόν εξαφανιστεί, και γενικώς δεν έχει κανένα πρόβλημα. (το πρόβλημα με το wifi που έχει αναφερθεί δεν το έχω παρατηρήσει προσωπικά σε κάποιο από τα router που συνδέομαι οπότε δεν μπορώ να το ελέγξω) Η εφαρμογή για τις κλήσεις και τα μηνύματα είναι πιο όμορφη, και δουλεύει κανονικά για κλήσεις και μηνύματα και από τις 2 SIM. Δεν έχω το θεματάκι που ανέφερε ο Mark_k που δεν του δείχνει το σήμα και για τις 2 κάρτες, εμένα μου το δείχνει κανονικά και στις 2. Μόνο που δεν έχει ελληνικό μενού, αλλά γενικά για τους περισσότερους υποθέτω δεν είναι πρόβλημα. Εγώ και να είχε το αγγλικό θα έβαζα. :) δεν μου είχε στην αρχή τις εν λόγω εφαρμογές οπότε δεν έχω ιδέα αν θα πάθει κάτι αν τις βγάλεις.. εγώ θα τις έβγαζα και αν κάτι χαλούσε τότε factory reset ή ακόμα εγκατάσταση άλλης ρομ. αν δεν σε πειράζει να τις έχεις μέσα μπορείς απλώς να τις εξαφανίσεις από το μενού. από τα υπόλοιπα, τα που μπορώ να βοηθήσω είναι: 1) για το apex, είναι ουσιαστικά το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η rom σου για να δείχνει την επιφάνεια εργασίας, το μενού με τις εφαρμογές κλπ. το apex menu είναι το μενού που τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά, το πως θα φαίνονται, το πόσα εικονίδια θα χωράνε σε κάθε οθόνη, τα εφέ ενναλαγής οθονών κλπ. 2)για το 3g απλά τραβάς το μενού στην κορυφή της οθόνης, πηγαίνεις ανάλογα δεξια/αριστερά να βρεις τη ρύθμιση για τα data, και την απενεργοποιείς.
  24. berdux

    Lenovo A760

    γίνεται να δώσει κάποιος φίλος οδηγό πιο φιλικό για σχετικά αρχάριους για να βάλουν το νέο αυτό ρομ? :D
×
×
  • Create New...