Jump to content

dimitrisxoust

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisxoust

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

dimitrisxoust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. Είναι κανεις κάτοχος Le max 2 από Ηράκλειο να μου δειξει/βοηθήσει με το φλασάρισμα; Θα ήμουν ευγνώμων.
  2. Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούριος με κινεζικά κινητά. Πήρα το le max 2 x821. Δεν δουλεύει το fingerprint. Δεν έχω ιδέα πως φλασαρουν. Φοβάμαι μη χαλασω το κινητό που είναι κατά τ' αλλά υπέροχο. Μία βοήθεια παρακαλώ.
  3. Homtom Ht5. Στιβαρο, καλή οθόνη, Σούπερ μπαταρία, δεν κολλάει, πρωτότυπη σχεδίαση.Τίμια κάμερα. Καπου στα 80 Ευρω σε καποια κααστηματα online. Ελπίζω να βοήθησα.
  4. dimitrisxoust

    Jiayu S3

    Και κανει για την εκδοση 2gb ram? Ευχαριστω.
  5. dimitrisxoust

    Jiayu S3

    Παιδιά μια ερώτηση. Εχω ακόμη την παλιά 4.4.4. Αξίζει να πάω σε lollipop; και αν ναι, που να ψαχτω να την εγκατάστησω;
  6. Το έχω δουλέψει μόνο κανα 2 ώρες και το βρίσκω αυτό που λένε smooth. Δεν κολλάει όσες εφαρμογες κι αν ανοιξα. Οσον αφορά την μπαταρία , το έχω φορτισει μια φορά και σε μια ώρα (χωρίς φόρτιστη) μου έχει φάει 2% (και internet Wi-Fi). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευαγγελε οι κριτικές που έχει σαν κινητό είναι μέτριες και έτσι πολλοί το αποφευγουν. Σου λέει "homtom ", "τι είναι αυτό;" Ομως το αδικουν.
  7. Το πήρα για την κοπέλα μου αλλά με βλεπω να της το τρωω. Εγώ έχω το jiayu s3, το οποίο πραγματικά ειναι θαυμάσιο( με διπλάσια τιμή βέβαια ) αλλά το homtom με εντυπωσιάζει, δεν το περίμενα. Ειδικά η κάμερα νομιζα θα ήταν μέτρια ενώ είναι πολύ τίμια. Το ίδιο η οθόνη. Και τα ηχεια μια χαρά.
  8. Evangele του έβαλες κάρτα; Η μπαταρία; Αλλη παρατήρηση;
  9. Παιδια εχω το κινητο απο το πρωι. Παρα πολυ ωραια κατασκευη. Στιβαρη, με καλο σχεδιασμο. Η οθονη θαυμασια. Η καμερα πανω του αναμενομενου για τα λεφτα που εδωσα (70). Παρα πολυ καλη. Το wi-fi δυνατο. Η ταχυτητα επεξεργασιας αψογη. Θα βαλω την sim μολις την κοψω στο σωστο μεγεθος και θα σας πω για ποιοτητα κλησης. Παντως προς στιγμην αψογο.
  10. Κανα αλλο νεο ευαγγελε; ποιοτητα κλησεων; καμερα; οθονη; τρωει κολληματα; ηχειο;
  11. Το παραγγειλα σημερα απο tomtop. Ελπιζω να ειναι αξιοπιστο site store. Μου κοστισε με μεραφορικα 82 ευρω. Τι λες; εκανα καλα;
  12. Μπαταρια πανω κατω τα ιδια. 5-6 ωρες οθονη μου βγαζει το jiayu s3 ακομα και τωρα (ενα χρονο μετα). Πολυ καλι και το meizu.
×
×
  • Create New...