sony76 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Έχοντας Lumia 640 DS [3G] και έχοντας αναβαθμίσει σε 10 μέσω Σύμβουλου Αναβάθμισης και κάνοντας κανονικά τις αναβαθμίσεις [πλέον, με Anniversary] σε κάποιες φάσεις το τηλέφωνο κόλλαγε κ έβγαζε πως έχει σφάλμα η SD και να γίνει αντίστοιχη σάρωση. Μια, δυο, τρεις, άλλαξα SD πιστεύοντας πως φταίει αυτή μα, φευ!, πάλι τα ίδια σε σημείο να αχρηστεύονται πολλές εφαρμογές και να μην απενεργοποιείται καν το τηλέφωνο χωρίς αφαίρεση μπαταρίας. Σημειωτέον, στα 8.1 δεν έγινε ποτέ αυτό. Είναι θέμα 10 οπότε... πρέπει να περιμένω πότε θα επιλυθεί; Συνήθως αυτό γίνεται μετά από soft reset και δεν είναι πρόβλημα. Άπλα πατάς οκ για σαρώση και σε κανένα 5 λεπτό είσαι κομπλέ. Ερώτηση…μετά την πρώτη αναβάθμιση από 8,1 σε 10 έκανες hard reset και φορματ την SD; Αν όχι μπορεί να φταίει και αυτό. Edited September 5, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μπα, μου κολλάει εντελώς το τηλέφωνο. Δεν τελειώνει καν τη σάρωση [εξαφανίζει τις εφαρμογές]. 2 διαφορετικές ολοκαίνουριες SD, μόνο στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μπα, μου κολλάει εντελώς το τηλέφωνο. Δεν τελειώνει καν τη σάρωση [εξαφανίζει τις εφαρμογές]. 2 διαφορετικές ολοκαίνουριες SD, μόνο στα 10. Ναι έτσι γίνεται όταν σαρωνει την SD εξαφανίζονται τα πράγματα που είναι στην καρτα κατά την διάρκεια της σαρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μπα, μου κολλάει εντελώς το τηλέφωνο. Δεν τελειώνει καν τη σάρωση [εξαφανίζει τις εφαρμογές]. 2 διαφορετικές ολοκαίνουριες SD, μόνο στα 10. Και τυχερός είσαι που δε στο κάνει από τα 8,1. 3 κάρτες έχω αλλάξει(λόγο χώρου) και μου το έχει κάνει και στις 3 ουκ ολίγες φορές. Και δεν βάζω και καμιά φτηνιάρα κάρτα. Στρώνει πάντως για αρκετό διάστημα μετά την σάρωση. Αν κολλάει στην σάρωση,άλλαξε κάρτα ή στην χειρότερη είσαι για σέρβις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ναι έτσι γίνεται όταν σαρωνει την SD εξαφανίζονται τα πράγματα που είναι στην καρτα κατά την διάρκεια της σαρωση. Καλως ορισες στην Παρέα!Ετσι μου ξεκινησε η ολη ιστορια. Και τυχερός είσαι που δε στο κάνει από τα 8,1. 3 κάρτες έχω αλλάξει(λόγο χώρου) και μου το έχει κάνει και στις 3 ουκ ολίγες φορές. Και δεν βάζω και καμιά φτηνιάρα κάρτα. Στρώνει πάντως για αρκετό διάστημα μετά την σάρωση. Αν κολλάει στην σάρωση,άλλαξε κάρτα ή στην χειρότερη είσαι για σέρβις. 3 Καρτούλες έχω χάσει και εγω.1 32αρα και 2 64αρες.Βέβαια με τα Lumia δε έκαναν χωριο,όπου αλλου μπήκαν έπαιξαν μιά χαρα!Τώρα με την επαιτειακη,τα πράγματα σίγουρα διορθώθηκαν προς το καλύτερο.Να υποθέσω έχουμε μέλλον μπροστά μας για την πλήρη διορθωση :-) Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 δεν έχω χάσει καμία,όλες δουλεύουν,σε άλλες συσκευές πλέον... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα στα 8.1 μετά από κάθε restart του κινητού. Όταν πέρασα τα 10άρια και έκανα και φορμάτ την SD σταμάτησε να το κάνει. Εδώ και λίγες ημέρες μετά από ένα soft reset που έκανα μου το πέταξε ξανά. Τώρα που βγάζει το μήνυμα κάθε φορά που γίνεται restart το τηλέφωνο. Μόνο μία φορά επέλεγα να κάνει έλεγχο, αλλά δεν άλλαξε κάτι, την επόμενη φορά το ξαναπέταξε το μήνυμα. Όλες τις άλλες φορές έχω επιλέξει να μην κάνει έλεγχο και δεν έχω δει κάποια διαφορά. Οι εφαρμογές οι οποίες ΟΛΕΣ είναι περασμένες στην κάρτα, δουλεύουν μια χαρά. Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό είναι βαθύτερο, διότι δεν γίνεται το ίδιο πράγμα να συμβαίνει και στα 8 και στα 10, και να μην είναι θέμα hardware της κάρτας. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλως ορισες στην Παρέα!Ετσι μου ξεκινησε η ολη ιστορια. βασικά δεν έχω εγώ το πρόβλημα άλλα άλλος μέλος τις παρέας εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 λοιπον παιδια ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την sd!!καθε φορα που εκανα restart τσουπ το μηνυμα....ομως δεν μου κολλουσε το κινητο οπως καποιος ανεφερε...λοιπον εγω δεν εκανα φορματ παρολο που το ζητουσε..εκανα scan την sd 2 φορες(με την πρωτη δεν αλλαξε κατι)και λυθηκε το προβλημα..ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Θα γίνω σπαστικός,αλλά νομίζετε πως λύνεται έτσι το πρόβλημα. Είναι μέχρι να φάει κάποιο ζόρι και να σας το ξαναβγάλει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγώ έχω αύτη https://www.skroutz.gr/s/4821626/Samsung-Evo-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter.html και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε έχω δει ποτέ μήνυμα για σάρωση κλπ. Δεν έχω καμία εφαρμογή σε αύτη παρά μόνο αρκετές φωτογραφίες και mp3 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Όταν ζητησει σαρωση της καρτας καντε το. Σε μενα εφτιαξε. Οσο δεν το αφηνα να σαρωσει την καρτα μου το ξαναζητουσε ανα διαστήματα. Τωρα που το σκέφτομαι διαβαζοντας και αυτά που γράφονται ποιο πανω σαρωση καρτας ζηταει μετα από softreset. Edited September 7, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγώ έχω αύτη https://www.skroutz.gr/s/4821626/Samsung-Evo-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter.html και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε έχω δει ποτέ μήνυμα για σάρωση κλπ. Δεν έχω καμία εφαρμογή σε αύτη παρά μόνο αρκετές φωτογραφίες και mp3 Και εγώ αυτή έχω. 4-5 φορές μου το έχει βγάλει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πως γίνεται να μη μου έχει ζητήσει ποτέ σάρωση όπως διαβάζω σε σας; Μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έχω εγκαταστήσει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε αυτή; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πως γίνεται να μη μου έχει ζητήσει ποτέ σάρωση όπως διαβάζω σε σας; Μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έχω εγκαταστήσει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε αυτή; Εγώ τις έχω όλες στην κάρτα μνήμης τις εφαρμογές και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ. Οπότε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Στης 3 φορές που κάνω soft της 2 μου ζητάει σαρωση. Εγώ δεν το βλέπω τόσο τραγικό το κάνω και μετά όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Το scan το ζηταει οταν κανει προσβαση στην καρτα την ωρα που σβηνει απο το soft reset. Για να ελαχιστοποιησετε την πιθανοτητα να χρειαστει το καλυτερο ειναι στις συσκευες που βγαινει η μπαταρια πρωτα να κλεινετε την συσκευη και να βγαζετε για μερικα δευτερολεπτα την μπαταρια. Παλι σοφτ ρεσετ γινεται με αυτον τον τροπο αλλα εξασφαλιζεις πως δεν γινονταν εγγραφες στην καρτα οταν εσβηνε η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πως γίνεται να μη μου έχει ζητήσει ποτέ σάρωση όπως διαβάζω σε σας; Μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έχω εγκαταστήσει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε αυτή; ε για μάντεψε....:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγώ έχω μια class 6 που την είχα και στο προηγούμενο android τηλέφωνο. Από τότε που το είχα στο προηγούμενο κάποια στιγμή μου ζήτησε να κάνει σάρωση, μου ζήταγε μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού. Εξακολουθεί να το κάνει και στο 640 από τη πρώτη στιγμή που την έβαλα σε αυτό. Επίσης, έχω και ένα στικάκι που μου κάνει το ίδιο σε όποιο PC και να το βάλω. Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά είναι θέμα-κόλλημα της SD και δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό ή το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού. Δεν γίνεται οι ίδιες κάρτες να δουλεύουν τέλεια μέχρι και στην πιο φτηνή καρακινέζικη συσκευή και να κολλάνε σε αυτά τα κινητά μόνο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού. Δεν γίνεται οι ίδιες κάρτες να δουλεύουν τέλεια μέχρι και στην πιο φτηνή καρακινέζικη συσκευή και να κολλάνε σε αυτά τα κινητά μόνο. Λογισμικού είναι καθαρά πιστεύω. Είναι πολλά τα παραδειγματα για να φταίνε πάντα οι κάρτες Τωρα ασυμβατότητα,bug κάτι έχει γίνει λάθος. Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 ασυμβατότητα να να το βγάλει σε μια μάρκα,άντε σε δύο.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πως γίνεται να μη μου έχει ζητήσει ποτέ σάρωση όπως διαβάζω σε σας; Μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έχω εγκαταστήσει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε αυτή; και εγώ δεν έχω καμία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης και όμως μου ζητάει σάρωση για να διορθώσει σφάλματα, όπως γράφει. η κάρτα που έχω είναι Samsung SDHC Class 10 32GB EVO. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εγώ δεν έβαλα καν κάρτα μνήμης ακόμα, παρ' όλο που αγόρασα μια. Απέφυγα αυτά τα ζητήματα τουλάχιστον! Κάποια στιγμή θα πρέπει να τη βάλω όμως... :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Έχω αλλάξει ήδη 4 κάρτες [που παίζουν οπουδήποτε αλλού, έχω και ένα Android και ένα Lumia 630 με 8.1] και συνεχίζουμε. Σε μένα συμβαίνει μόνο στα 10, έχοντας εφαρμογές στην SD. Στα 8.1 [που είμαι τώρα, αφού δεν παλευόταν η κατάσταση] το τηλέφωνο πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα -με τις ίδιες εφαρμογές στην SD. ΥΓ. Δεν θυμάμαι στοιχεία μάρκας των καρτών αλλά ποτέ δεν ήταν noname - used ή οτιδήποτε άλλο που να εξηγεί καταπόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts