Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμένω και εγώ την αναβάθμιση για το 730 που έχω. Βέβαια το έχω σαν δεύτερη συσκευή γιατί με έχουν κουράσει τα Windows ( αν και fun τους) σχετικά με τις λίγες εφαρμογές που έχουν. Και δεν φτάνουν όλα αυτά καταργούν και το ράδιο :) :lol:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εν αναμονή της Anniversary στο 640, τα πέρασα σ'ένα 930 κανονικά με το roll out και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

1) Αυτό που έχω σιχαθεί 4 χρόνια σαν χρήστης Windows Phone είναι α) να ψάχνω για εφαρμογές β) να βρίσκω χάλια ποιοτικά και γ) να πρέπει να πληρώσω για κάτι που θεωρείται δωρεάν στα άλλα OS. Όλα αυτά τα βρήκα μπροστά μου με την αφαίρεση του FM Radio. Μπράβο, MSFT, τα κατάφερες πάλι! Λόγω Insider, έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές από αυτές που έχουν ήδη αναφερθεί και καμία δεν μπορεί να κάνει το απλό πράγμα του ραδιοφώνου με την ευκολία και την απλότητα του stock. Βρεθήκαμε να δοκιμάζουμε εφαρμογές για ένα απλό πράγμα. Και δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα πληρώναμε για μία εφαρμογή που θα ενσωμάτωνε επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ηχογράφηση και δυνατότητα εύρεσης ενός τραγουδιού μέσα από την εφαρμογή όπως έχει συνδέσει η Sony το Radio app με το TrackID.

ότι είπες +1000 από μένα σε αυτό το θέμα γιατί πραγματικά σαν να τα είπα εγώ!

Edited by niotheros
Αφαίρεση off topic σχολιασμών

Παρακαλώ μείνετε σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Για συγκρίσεις λειτουργικών και VS υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Διαγράφηκαν off topic μηνύματα και σχολιασμοί.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Από σήμερα που έβγαλα τις πρώτες φωτογραφίες μετά την επετειακή αναβάθμιση, μετά από λίγο μου τις διαγραφεί μόνο του το κινητό. Αν βάλω να τις αποθηκεύσει στο κινητό είναι μια χαρά. Τελικά μετά την αναβάθμιση πολλά προβλήματα. Αύριο hard reset και αν δεν στρώσει μόνιμη επιστροφή στα 8.1 που το κινητό λειτουργούσε υποδειγματικά. Το gps δεν λειτουργεί επίσης. Μου αρέσει που έκανα και καθαρή εγκατάσταση και νέα κάρτα μνήμης γιατί την προηγούμενη μου την χάλασε στην αναβάθμιση από 8.1 στα 10. Μάλλον τελικά θα σταματήσω να ασχολούμαι όσο και να μου αρέσει το λειτουργικό και θα ψαχτώ για αλλού. Νομίζω ότι μας δουλεύει η Microsoft.

Καλησπέρα στην παρέα. Επανέρχομαι για τα παραπάνω. Κάνω hard reset χωρίς επαναφορά του back up και μορφοποίηση την SD και το πρόβλημα της αποθήκευσης των φωτογραφιών στην κάρτα επιλύθηκε. Το gps εξακολουθεί να μην μπορεί να με βρει και δείχνει κανένα χλμ μακριά από την κανονική μου θέση. Για την απώλεια του gps και επειδή βαρέθηκα να ασχολούμε με το κινητό γιατί υποτίθεται το έχω για να κάνει ευκολότερη την ζωή μου και όχι το αντίθετο και επειδή βαρέθηκα πότε θα κάνει η Microsoft το επόμενο update και να πρέπει να μαντέψω τι άλλο θα μου χαλάσει(bug) στο κινητό γύρισα στα 8.1 και όλα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ και το gps κλειδώνει σωστά σε 2 δευτερόλεπτα!!! Οπότε λοιπόν ΔΕΝ φταίει η συσκευή μου αλλά το καραΒΕΤΑ λειτουργικό που δεν λειτουργεί σωστά σε όλους(Ίσως τα κινητά με τα 10 on the box να μην έχουν τόσα προβλήματα). Εννοείτε ότι όλα τα παραπάνω τα έκανα αφού έβγαλα την sd γιατί δεν θέλω να μου χαλάσει και 2η. Σίγουρα οι εφαρμογές είναι κατώτερες των 10 αλλά έχω τουλάχιστον το κεφάλι μου ήσυχο και ένα αξιόπιστο κινητό που δεν θα με κρεμάσει ποτέ. 14 μήνες με τα 8.1 και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Όταν φτάσουν τα 10 την σταθερότητα των 8.1 ίσως κάνω πάλι προσπάθεια.

EDIT: Απέκτησα και πάλι το ραδιόφωνο με μουσική από το ηχείο και μάλιστα χαμηλώνω την ένταση όσο θέλω και όχι τον μπακαλίστικο τρόπο των third εφαρμογών με το βίσμα.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Έμενα ρε παιδιά με bugs ή χωρίς με τρελαίνει το κινητό (Lumia 950). Μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι έχει μέλλον γιατί το 90% των ανθρώπων χρησιμοποιούν W10 λειτουργικό στο PC και θεωρώ ότι είναι το μέλλον αυτή η αλληλεπίδραση στις συσκευές . Το android το βαρέθηκα σαν λειτουργικό είναι πολύ στημένο και στεγνό, όλα ίδια μου φαίνονται από το 4 και μετά. Δεν ξέρω αν είναι επειδή τώρα πήρα windows 10mobile συσκευή αλλά γουστάρω όσο δε πάει. Ναι, λείπουν εφαρμογές αλλά για να έρθουν χρειάζεται κόσμος να αγοράσει w10 κινητά και ο μεγαλύτερος πόλεμος γίνεται από τους λεγόμενους reviers όπως verge,pockernow κλπ., η microsoft φταίει στο ότι δεν τα προωθεί όσο πρέπει και όταν τα έβγαλε δεν ήταν έτοιμα και χαντακώθηκε. Μακάρι η πλατφόρμα να μην αποτύχει γιατί μόνο κακό θα κάνει, όσο πιο πολλοί στο παιχνίδι τόσο καλύτερα.

Έμενα ρε παιδιά με bugs ή χωρίς με τρελαίνει το κινητό (Lumia 950). Μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι έχει μέλλον γιατί το 90% των ανθρώπων χρησιμοποιούν W10 λειτουργικό στο PC και θεωρώ ότι είναι το μέλλον αυτή η αλληλεπίδραση στις συσκευές . Το android το βαρέθηκα σαν λειτουργικό είναι πολύ στημένο και στεγνό, όλα ίδια μου φαίνονται από το 4 και μετά. Δεν ξέρω αν είναι επειδή τώρα πήρα windows 10mobile συσκευή αλλά γουστάρω όσο δε πάει. Ναι, λείπουν εφαρμογές αλλά για να έρθουν χρειάζεται κόσμος να αγοράσει w10 κινητά και ο μεγαλύτερος πόλεμος γίνεται από τους λεγόμενους reviers όπως verge,pockernow κλπ., η microsoft φταίει στο ότι δεν τα προωθεί όσο πρέπει και όταν τα έβγαλε δεν ήταν έτοιμα και χαντακώθηκε. Μακάρι η πλατφόρμα να μην αποτύχει γιατί μόνο κακό θα κάνει, όσο πιο πολλοί στο παιχνίδι τόσο καλύτερα.

Φίλε μου και εμένα με τρελαίνει το λειτουργικό και ειδικά τα 10. Αλλά τι να τα κάνω αν κάθε λίγο δεν λειτουργεί το κινητό σωστά και μου σπάει τα νεύρα; Και εγώ πιστεύω ότι έχει μέλλον το λειτουργικό και δεν θα μείνει στο 1% . Αλλά ακόμα το mobile κομμάτι δεν είναι έτοιμο και πιστεύω ότι είναι ο λόγος που το 650 ήταν το τελευταίο κινητό της χρονιάς γιατί ξέρει η Microsoft ότι τα 10 δεν είναι έτοιμα και θα χαντάκωνε όποιο μοντέλο και να έβγαζε συν απογοητευμένους πελάτες. Για αυτό και η στασιμότητα σε συσκευές.

TCL 40 NXTPAPER

Το ξυπνητήρι λειτουργεί κανονικά όπως περιέγραψα παραπάνω. Το δοκιμαζω συνέχεια παίζει κανονικά ανεξαρτήτως έντασης ξεκινάει αργά και δυναμώνει.

Με τη κάμερα βλέπω πολυ ωραία πράγματα μετά το update. Δεν έχω ανεβάσει στο φόρουμ ακόμα φωτο μετά το update την τσεκάρω ακόμα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

σχετικά με διάφορα προβλήματα που έχουμε ο καθένας έχω καταλάβει ότι τα κινητά που ήρθαν με τα 10 στο κουτί οπως το 550,650 και τα 950/xl έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά μετά την αναβάθμιση παρα τα παλιά κινητά που ήρθαν από το windows 8,1

EDIT: Απέκτησα και πάλι το ραδιόφωνο με μουσική από το ηχείο και μάλιστα χαμηλώνω την ένταση όσο θέλω και όχι τον μπακαλίστικο τρόπο των third εφαρμογών με το βίσμα.

Μπορείς να μας πεις πώς;

Μπορείς να μας πεις πώς;

Με hard reset γίνεται αυτό, γιατί επαναφέρει τις εφαρμογές από τα 8ρια.

σχετικά με διάφορα προβλήματα που έχουμε ο καθένας έχω καταλάβει ότι τα κινητά που ήρθαν με τα 10 στο κουτί οπως το 550,650 και τα 950/xl έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά μετά την αναβάθμιση παρα τα παλιά κινητά που ήρθαν από το windows 8,1

Πάντως και ένα 640 που έχω, παίζει άψογα...

- There is no place like 127.0.0.1 -

ε;;; τι λες ότι έχεις το anniversary και έκανες hard reset και σου επανάφερε το ραδιόφωνο;;;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως και ένα 640 που έχω, παίζει άψογα...

μέχρι τώρα ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο 735 μου. μένει να δω πως θα είναι μετά το anniversary οποτε θα έρθει με το καλό....

ε;;; τι λες ότι έχεις το anniversary και έκανες hard reset και σου επανάφερε το ραδιόφωνο;;;

Ραδιόφωνο, εφαρμογές here, εφαρμογές Microsoft τις παλιές. Δεν ξέρω γιατί τις επαναφέρει, αλλά το κάνει. Αλλά ισχύει για τα παλιά Lumia.

Ραδιόφωνο, εφαρμογές here, εφαρμογές Microsoft τις παλιές. Δεν ξέρω γιατί τις επαναφέρει, αλλά το κάνει. Αλλά ισχύει για τα παλιά Lumia.

α...κάτσε γιατί και εγώ όταν έκανα hard μου επανέφερε τους χάρτες Here όμως δεν δούλευαν! μου έβγαζε μήνυμα ότι λήξαν η σταματάει την λειτουργία τους αν θυμαμαι καλα. μακάρι να δουλεύει το ραδιόφωνο.

Πάντως στο 1520 λειτουργούν όλα άψογα κι ας μην είχε βγει με 10ρια αρχικά.

Σε ποια εκδοση λειτουργικου εισαι? Αμα εισαι στην τελευταια αυτό που λες στο 640 τουλάχιστον δεν γινεται.

Το hard reset θα επαναφερει το heredrive και το heremaps τα οποια δεν δουλευουν(εγω τα διεγραψα) ακομα επαναφερει εφαρμογες της lumia camera που τις διεγραψα χωρις να δω αν δουλευουν.

Ραδιοφωνο όμως δεν επαναφερει.

Edited by st1313

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Εννοώ απέκτησα και πάλι το ραδιόφωνο γιατί γύρισα πίσω στα 8.1.

TCL 40 NXTPAPER

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Εννοώ απέκτησα και πάλι το ραδιόφωνο γιατί γύρισα πίσω στα 8.1.

Α μπραβο τωρα το ξεκαθαρισες

α...επειδή είπες hard reset και όχι rollback όντως νόμιζα ότι είσαι με win10 και σου επανεφερε το ραδιόφωνο.

α...επειδή είπες hard reset και όχι rollback όντως νόμιζα ότι είσαι με win10 και σου επανεφερε το ραδιόφωνο.

Στην αρχή έκανα hard reset μήπως και δουλέψει σωστά το κινητό. Μετά έγραψα ότι γύρισα στα 8.1 γιατί το GPS μου δεν λειτουργούσε στα 10 μετά την περίφημη επετειακή αναβάθμιση...

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Στην αρχή έκανα hard reset μήπως και δουλέψει σωστά το κινητό. Μετά έγραψα ότι γύρισα στα 8.1 γιατί το GPS μου δεν λειτουργούσε στα 10 μετά την περίφημη επετειακή αναβάθμιση...

Το πρόβλημα με το gps το εχω και εγω, Δεν κλειδωνει όπως κλειδωνε στην προηγουμενη επισημη εκδοση των 10.

Ελπιζω να το διορθωσουν με καποια αναβαθμιση

Αν εξαιρέσεις αυτό και το πλακιδιο που δεν αλλαζει την ημερομηνια το κινητο παει σφαιρα

μια που το λες τώρα για το GPS ένα παρόμοιο θέμα έχω και εγώ τώρα. όταν ανοίγω τους χάρτες δεν με βρίσκει αμέσως και όταν με βρίσκει με δείχνει μακριά από το μέρος που είμαι. αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν νομίζω να φταίει το windows 10 αλλά τα windows maps! το λέω αυτό γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό που δούλευαν ακόμα τα Here maps το Gps ήταν μια χαρά και πάνω στους χάρτες ήμουν σε ακριβές σημείο και από τότε δεν πείραξα καθόλου το κινητό,ενημέρωση η hard-r.

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τους branded ήρθε η αναβάθμιση της redstone1;

μπα...στο περιμενε ακομα.....

Για όσους έχετε πρόβλημα με το gps, περιηγηση κάνετε με σύνδεση στο ίντερνετ; Όταν πατάτε το κουμπί της τοποθεσίας, τι κάνει.

Το 640 έχω και πραγματικά, όταν έχω ανοιχτά δεδομένα, σε 2-3 δευτερόλεπτα με βρίσκει.

Σε έκτος σύνδεσης αναζήτησης πάντως αργεί περισσότερο , αλλα με βρίσκει.

μια που το λες τώρα για το GPS ένα παρόμοιο θέμα έχω και εγώ τώρα. όταν ανοίγω τους χάρτες δεν με βρίσκει αμέσως και όταν με βρίσκει με δείχνει μακριά από το μέρος που είμαι. αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν νομίζω να φταίει το windows 10 αλλά τα windows maps! το λέω αυτό γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό που δούλευαν ακόμα τα Here maps το Gps ήταν μια χαρά και πάνω στους χάρτες ήμουν σε ακριβές σημείο και από τότε δεν πείραξα καθόλου το κινητό,ενημέρωση η hard-r.

Φταιει η Microsoft για το gps δεν είναι θεμα των maps γιατι και μια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιώ (speedometer+)που θελει gps με αυτή την εκδοση των 10 μου κανει νερα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όσους έχετε πρόβλημα με το gps, περιηγηση κάνετε με σύνδεση στο ίντερνετ; Όταν πατάτε το κουμπί της τοποθεσίας, τι κάνει.

Το 640 έχω και πραγματικά, όταν έχω ανοιχτά δεδομένα, σε 2-3 δευτερόλεπτα με βρίσκει.

Σε έκτος σύνδεσης αναζήτησης πάντως αργεί περισσότερο , αλλα με βρίσκει.

Αυτό ισχυει. Δεν ηταν όμως ετσι στις προηγούμενες εκδοσεις και δεν πρεπει να είναι ετσι.

Edited by Alex_tz
Διόρθωση κώδικα παράθεσης