Dekaohtoura Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Χτες βράδυ πήρα αναβάθμιση για κάμερα και για φωτογραφίες. Ξέρουμε κάτι ή είναι θέμα της Release Preview (αν και είστε πιο μπροστά οι "κανονικοί", πλέον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Γιατί? Έχεις θέμα? Ναι το mail εχει θέμα σε όλες τις συσκευές. Έρχονται μεν τα emails αλλα όταν κάνεις με το χέρι συγχρονισμό χτυπάει ένα σφάλμα. Επιπλέον έχουν χαθεί οι φωτογραφιες από τις επαφές. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Κανένα πρόβλημα με τις επαφές και τις φωτογραφίες τους, κανένα πρόβλημα και με τους λογαριασμούς email που παρακολουθώ (3). Το ίδιο και στα άλλα 3 (!) κινητά της οικογενείας μου. Αν δεν είχα ο ίδιος το κινητό, με αυτά που διαβάζω κάθε μέρα εδώ μέσα, θα είχα κόψει κάθε σχέση με το θέμα. Πρέπει να είχα ΆΓΙΟ όταν το (τα) αγόραζα!!! Εγώ και οι υπόλοιποι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Κανένα πρόβλημα με τις επαφές και τις φωτογραφίες τους, κανένα πρόβλημα και με τους λογαριασμούς email που παρακολουθώ (3). Το ίδιο και στα άλλα 3 (!) κινητά της οικογενείας μου. Αν δεν είχα ο ίδιος το κινητό, με αυτά που διαβάζω κάθε μέρα εδώ μέσα, θα είχα κόψει κάθε σχέση με το θέμα. Πρέπει να είχα ΆΓΙΟ όταν το (τα) αγόραζα!!! Εγώ και οι υπόλοιποι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Απορώ,συγκεκριμένα άτομα, έχουν πρόβλημα... Στους άλλους τίποτε... Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου στο όλα ομαλά... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδιά δεν έχουν θέμα τα κινητά. Κάτι έχει παιχτεί με κάποια microsoft accounts. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδιά δεν έχουν θέμα τα κινητά. Κάτι έχει παιχτεί με κάποια microsoft accounts. Ναι ρε παιδιά. Το ότι οι επαφές μου που συγχρονίζονται με το μέιλ μου χασαν τις εικόνες δεν είναι θέμα της συσκευής και ούτε εγώ πείραξα κάτι Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Πάντως, για να μη γράφουν μερικοί ότι μόνο γκρινιάζουμε (ξέρετε εσείς :shifty: :lol: ), με το τελευταίο forced update, επιτέλους μπορώ και κρατάω τη συσκευή μου ξανά με το δεξί μου χέρι.. :lol: Είμαι αρκετή ώρα στον edge, μέσω WiFi, και παραμένει χλιαρό. Αλλά, με πολλούς λογαριασμούς mail, χωρίς κάρτες sim και χωρίς να είναι ενεργοποιημένα viber, whatsapp. Οι φωτογραφίες στις επαφές μου είχαν ******* παλιότερα, οπότε δεν έχω να ψάχνομαι εκεί. :lol: Το facebook beta εννοείται ότι έχει τουλάχιστον 1 fc. Lumia 640 ds, 14393.189 update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Στο θέμα με τις φωτογραφίες στης επαφές βρήκατε καμία λύση; Σήμερα μου εξαφανίστηκαν όλες από όλες τις επαφές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Στο θέμα με τις φωτογραφίες στης επαφές βρήκατε καμία λύση; Σήμερα μου εξαφανίστηκαν όλες από όλες τις επαφές!!! Πως εξαφανίστηκαν; Εγώ τις έχω όλες σε όσες έβαλα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Πως εξαφανίστηκαν; Εγώ τις έχω όλες σε όσες έβαλα! δεν έχω ιδέα αλλά ξέρω ότι το είχαν αναφέρει και άλλοι τις προηγούμενες μέρες και εγώ δεν είχα πρόβλημα τότε, αλλά πριν καμία ώρα το είδα ότι χάθηκαν όλες από τις επαφές. Edited September 19, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν είναι θέμα συσκευών. Είναι θέμα του σέρβερ του outlook. Έχουν χαθεί φώτος επαφών σε κάποιους που τους μετέφεραν στον καινούργιο σέρβερ ανεξάρτητα αν είναι στα 8.1 ή στα 10 η συσκευή τους. Αν είσαστε ακόμα στο παλιό site όταν μπαίνετε στο outlook.com (αυτό που η μπάρα πάνω φαίνεται μπλε), δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα εξαφανιστούν οι φώτος επαφών μόλις μεταφέρουν τον λογαριασμό σας στο καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν είναι θέμα συσκευών. Είναι θέμα του σέρβερ του outlook. Έχουν χαθεί φώτος επαφών σε κάποιους που τους μετέφεραν στον καινούργιο σέρβερ ανεξάρτητα αν είναι στα 8.1 ή στα 10 η συσκευή τους. Αν είσαστε ακόμα στο παλιό site όταν μπαίνετε στο outlook.com (αυτό που η μπάρα πάνω φαίνεται μπλε), δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα εξαφανιστούν οι φώτος επαφών μόλις μεταφέρουν τον λογαριασμό σας στο καινούργιο. Κι εμενα στο outlook.com επάνω η μπάρα είναι μπλε. Ενδέχεται να χάσω κι εγώ τις εικόνες των επαφών μου; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Yahoo έχω από το 2003 και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα ως τώρα! Εγώ έχω όπως και άλλοι βλέπω και νομίζω πως θα το καταργήσω γενικώς το yahoo μια βδομάδα τώρα οι ρυθμίσεις είναι παλιές και οι ρυθμίσεις είναι παλιές μας ζάλισε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν πιστεύω ότι θα το έγραφα ποτέ, αλλά δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το 930. Ή μπαταρία του μου φαίνεται καλύτερη από 8.1, αν και πέρασε καιρός από τότε. Κάτι χαζά θέματα με το store που δεν ειδοποιεί για ενημερώσεις και ότι είναι πιο αργό από την καθυστέρηση. Φωτογραφίες από gmail στις επαφές κανονικά. Μόνο που δεν έχω Facebook. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Στο θέμα με τις φωτογραφίες στης επαφές βρήκατε καμία λύση; Σήμερα μου εξαφανίστηκαν όλες από όλες τις επαφές!!! Απο σημερα το ιδιο προβλημα εμφανιστηκε και σε μενα με Lumia 650. Εξαφανίστηκαν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες απο τις επαφες μου τόσο απο το τηλέφωνο όσο και απο την εφαρμογή People στον υπολογιστη. Γνωρίζετε αν προκειται να επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον ή χάθηκαν οριστικά??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Απο σημερα το ιδιο προβλημα εμφανιστηκε και σε μενα με Lumia 650. Εξαφανίστηκαν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες απο τις επαφες μου τόσο απο το τηλέφωνο όσο και απο την εφαρμογή People στον υπολογιστη. Γνωρίζετε αν προκειται να επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον ή χάθηκαν οριστικά??? Δεν νομίζω γιατί εγώ περίμενα μέχρι και σήμερα το πρωί και τίποτα! της έβαλα ξανά εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμενα ακόμα δεν χάθηκαν οι εικόνες των επαφών μου. Λες να παίζει ρόλο που δεν τις συγχρόνισα με το Facebook; ;) Λέω τώρα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμενα ακόμα δεν χάθηκαν οι εικόνες των επαφών μου. Λες να παίζει ρόλο που δεν τις συγχρόνισα με το Facebook; ;) Λέω τώρα... Για τις επαφές του Facebook μιλάνε τα παιδιά.. Όχι γενικά για τις εικόνες που έχεις βάλει εσύ στις επαφές σου. Σε όσους συνέβη απλά ξανασυγρονίστε τις επαφές. Το ξέρω ότι είναι βαρετή διαδικασία αλλά είναι η μόνη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για τις επαφές του Facebook μιλάνε τα παιδιά.. Όχι γενικά για τις εικόνες που έχεις βάλει εσύ στις επαφές σου. Σε όσους συνέβη απλά ξανασυγρονίστε τις επαφές. Το ξέρω ότι είναι βαρετή διαδικασία αλλά είναι η μόνη λύση. Για τις εικόνες γενικά που έχουμε βάλει στις επαφές λέμε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για τις επαφές του Facebook μιλάνε τα παιδιά.. Όχι γενικά για τις εικόνες που έχεις βάλει εσύ στις επαφές σου. Σε όσους συνέβη απλά ξανασυγρονίστε τις επαφές. Το ξέρω ότι είναι βαρετή διαδικασία αλλά είναι η μόνη λύση. Όχι δεν λέμε για τις επαφές του Facebook αλλά για τις κανονικές επαφές του κινητου. Χάνονται από παντού,κινητό,outlook και από το people στο pc. Δεν φταίει κάπου το Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Όχι δεν λέμε για τις επαφές του Facebook αλλά για τις κανονικές επαφές του κινητου. Χάνονται από παντού,κινητό,outlook και από το people στο pc. Δεν φταίει κάπου το Facebook. Φταίει και το fb, κάθε φορά που βάζεις την εφαρμογή θέλει χειροκίνητο συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για τις επαφές του Facebook μιλάνε τα παιδιά.. Όχι γενικά για τις εικόνες που έχεις βάλει εσύ στις επαφές σου. Σε όσους συνέβη απλά ξανασυγρονίστε τις επαφές. Το ξέρω ότι είναι βαρετή διαδικασία αλλά είναι η μόνη λύση. Απ' ότι φαίνεται εσύ κατάλαβες λάθος! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 εμένα πάντως δεν έχει χάσει καμία εικόνα επαφής. Ούτε αυτές που έβαλα,ούτες αυτές που συγχρόνισε από το φατσοβιβλίο. Μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά αυτή η ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Επειδή είμαι προβληματισμένος θα ήθελα την άποψη σας. Είχα wp από τα 7αρια, πέρασα στα lumia 800 και από εκεί μετά από αγορές πολλών συσκευών wp έφτασα πριν από 2 μήνες στο 950 που μετά το AU με κάλυπτε πάρα πολύ εκτός από 2 με 3 εφαρμογές. Πχ το twitter δεν έχει push notifications όταν κάποιος που θέλεις να δεις τα τουίτς του τουιτάρει, αγόρασα το tweetium αλλά ούτε αυτό έχει αυτή τη δυνατότητα. Μου λείπει επίσης μια συγκεκριμένη εφαρμογή που υπάρχει στο android. Η φωτογραφική μηχανή του 950 ήταν νομίζω η καλύτερη που υπάρχει σε οποιοδήποτε smartphone και γενικότερα είμαι ερωτευμένος με το λειτουργικό αυτό. Έκανα το λάθος και το πούλησα και αγόρασα ένα nexus 5x. Το τηλέφωνο μια χαρά, οι εφαρμογές του μια χαρά επίσης, τα έχει όλα αλλά δεν... Τώρα είμαι και πάλι σε αλλαγή συσκευής και είμαι έτοιμος να πάω σε lumia 950 xl. Ωστόσο επειδή στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω ότι γράφεται για το windows mobile σε όλα τα sites που υπάρχουν wpcentral, wmpoweruser, winbeta....όπως και στην ενότητα windowsphones στο reddit έχω πλέον τρομάξει με την κατάσταση που επικρατεί, με τους χρήστες που εγκαταλείπουν την πλατφόρμα και με το εάν θα συνεχίσει η υποστήριξη ακόμα και των υφιστάμενων εφαρμογών. Θα ήθελα την άποψή σας δηλώνοντας πως θεωρώ ότι τα 950 και 950 xl είναι όχι μόνο ισάξια αλλά και καλύτερα από όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν. Σας ευχαριστώ πολύ! Edited September 20, 2016 by dalailama1 Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για συγκρίσεις συσκευών και λειτουργικών εδώ... Μπορείς να απευθυνθείς στην ενότητα Τεχνολογικοί Διαξιφισμοί είτε σε κάποιο από τα υπάρχον θέματα είτε σε κάποιο καινούριο... Συνεχίζουμε στο θέμα μας Edited September 20, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts