sony76 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έβαλα και εγώ την 189 και αποτι φαίνεται πάει καλά μέχρι τώρα. Αν και είναι νωρίς δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τις Τρίτες τις κάναμε Πέμπτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Οι χάρτες όχι απλά δε λοκάρουν αλλά με βγάζει 2 km εκτός τοποθεσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τι ακριβεια δειχνει οταν πατησεις το κυκλακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τι ακριβεια δειχνει οταν πατησεις το κυκλακι; Όταν τους ανοίγω ενώ δεν τρέχουν στο background δείχνουν ότι να ναι My location (within 3km). Μετά από κάνα 3-4λέπτο μου το πάει μία στα 7 μέτρα μία στα 11 μία στα 18 μία στα 52 μετά 22 ενώ έχω ανοικτή την εφαρμογή. Δηλαδή δε κάνει lock ενώ είμαι ακίνητος. Και είμαι ανοικτά όχι ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Δηλαδή άμα οδηγάω πως θα με βρίσκει? Απαράδεκτα πράγματα. Ίσως γράφω σε λάθος θέμα. Αλλά μετά το update το έπαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τα 3 χιλιομετρα ειναι θεση που εκτιμα απο κυψελη τηλεφωνιας, δεν εχει κλειδωσει στιγμα gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι κακό. Στην λίγη ώρα που την πέρασα, όπως και πριν φαίνεται. Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έκανα και εγώ το update και σε μερικά σαιτ τα γράμματα είναι σα να πάω πρώτη δημοτικού.....(είχα κάνει στις ρυθμίσεις τα γραμματα πιο χαμηλά ωστοσο παλι στο ιντερνετ δεν αλλαξαν παρα μονο σε μενου και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση πριν μισή ώρα και δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα αλλά και τίποτα καινούριο. Όλα δουλεύουν αψεγάδιαστα, όπως και με την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όλα οκ μετά την αναβάθμιση. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι το εάν τελικά το gps θα κλειδώσει ποτέ κάτω από 20μ μήπως και ξεκινήσει η φωνητική πλοήγηση , όπως όταν το κινητό έτρεχε 8.1 (ναι, είχα επιστρέψει το κινητό σε 8.1 και κλείδωνε κάτω απο 20μ και κανονικά είχε φωνητική πλοήγηση. Μετά την αναβάθμιση σε 10, τίποτα. Το μεγαλύτερο μείον για εμένα στο λειτουργικό της windows) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όλα οκ μετά την αναβάθμιση. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι το εάν τελικά το gps θα κλειδώσει ποτέ κάτω από 20μ μήπως και ξεκινήσει η φωνητική πλοήγηση , όπως όταν το κινητό έτρεχε 8.1 (ναι, είχα επιστρέψει το κινητό σε 8.1 και κλείδωνε κάτω απο 20μ και κανονικά είχε φωνητική πλοήγηση. Μετά την αναβάθμιση σε 10, τίποτα. Το μεγαλύτερο μείον για εμένα στο λειτουργικό της windows) Εγώ κανονικά είχα φωνητική πλοήγηση από την αρχή των 10! Δεν μου έλλειψε ποτέ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όλα οκ μετά την αναβάθμιση. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι το εάν τελικά το gps θα κλειδώσει ποτέ κάτω από 20μ μήπως και ξεκινήσει η φωνητική πλοήγηση , όπως όταν το κινητό έτρεχε 8.1 (ναι, είχα επιστρέψει το κινητό σε 8.1 και κλείδωνε κάτω απο 20μ και κανονικά είχε φωνητική πλοήγηση. Μετά την αναβάθμιση σε 10, τίποτα. Το μεγαλύτερο μείον για εμένα στο λειτουργικό της windows) Αφού έκλεισα το WiFi και άνοιξα την Τοποθεσία, βγήκα έξω από το γραφείο μου και άνοιξα τους Χάρτες (δεν το είχα ανοίξει μετά την επανεκκίνηση λόγω της πρωινής αναβάθμισης). Έκανε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο να με βρει και δεν μετακινήθηκε από εκεί καθόλου για το 1 λεπτό που το κράτησα εκεί. Και η δική μου φωνητική πλοήγηση δουλεύει άψογα από την πρώτη ημέρα. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον ηχο. Στη δουλεια επιτρεπεται να έχεις κινητό αλλά να είναι στη σίγαση. Πριν την Anniversary έβγαζα τα ακουστικά χαμηλωνα την ήχο στο τέρμα έβαζα τα ακουστικά και όλα καλά. Μετά το περίφημο update κάνω το ίδιο πράγμα αλλά τώρα μετα ακουστικά η σίγαση δεν λειτουργεί και το τηλέφωνο χτυπάει κανονικα. Έχω φάει 2 παρατηρήσεις γι'αυτό το πράγμα :mad: μεχρι να το παρω χαμπαρι . Έχει κανείς καμιά ιδέα εκτός από το προφανές να βγάλεις τα ακουστικά ..... Ακριβώς το ίδιο μου συνέβη πριν λιγο και εμένα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εχθές με τα ίδια ακουστικά ο ήχος ακουγόταν από τα ακουστικά, σήμερα από το ηχείο. Δεν ξέρω πως θα του ξημερώσει, τι διάθεση θα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν με την ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Είμαι στο myphone, μέσω edge, εδώ και κάνα 20λεπτο (?) και έχει ανεβάσει αρκετή θερμοκρασία, από την πλευρά των πλήκτρων. Μόνο surfing, χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Επίσης, όσο έγραφα το post, έπαιξε και η φωτεινότητα της οθόνης. Lumia 640ds, με official w10m, με hard reset πριν και μετά, χωρίς το χτεσινό update. P.S.: Κατέβασε και το χτεσινό update και μου ζήτησε restart. Τώρα δε "γλυτώνουμε", από επόμενα updates; Edited September 16, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είμαι στο myphone, μέσω edge, εδώ και κάνα 20λεπτο (?) και έχει ανεβάσει αρκετή θερμοκρασία, από την πλευρά των πλήκτρων. Μόνο surfing, χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Επίσης, όσο έγραφα το post, έπαιξε και η φωτεινότητα της οθόνης. Lumia 640ds, με official w10m, με hard reset πριν και μετά, χωρίς το χτεσινό update. P.S.: Κατέβασε και το χτεσινό update και μου ζήτησε restart. Τώρα δε "γλυτώνουμε", από επόμενα updates; Είμαι στον edge συνέχεια δουλεύω το τηλέφωνο σαν υπολογιστή και στην .67 αλλά και από εχθές στην .189 όλα είναι καλά,θερμοκρασία καθόλου. Μήπως κάτι δεν έχει περάσει καλά στο τηλέφωνο σου από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είμαι στον edge συνέχεια δουλεύω το τηλέφωνο σαν υπολογιστή και στην .67 αλλά και από εχθές στην .189 όλα είναι καλά,θερμοκρασία καθόλου. Μήπως κάτι δεν έχει περάσει καλά στο τηλέφωνο σου από την αρχή. Μήπως δεν ξέρει να περνάει updates η Microsoft; Είχα κάνει αρκετά soft resets μετά το update στα 10, γιατί έχω πολλά πράγματα στη συσκευή. Δεν έκαναν τίποτα και έκανα hard reset, τελικά. Αν με ένα update χαντακώνονται κάθε φόρα μερικές συσκευές, καλά κάνει και σταματάει τη Lumia σειρά. Μη σου πω, καλύτερα να σταματήσει γενικότερα. Από τα 7 παίρνω συσκευές της και δε δείχνει να "το έχει" με τα smartphones.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μήπως δεν ξέρει να περνάει updates η Microsoft; Είχα κάνει αρκετά soft resets μετά το update στα 10, γιατί έχω πολλά πράγματα στη συσκευή. Δεν έκαναν τίποτα και έκανα hard reset, τελικά. Αν με ένα update χαντακώνονται κάθε φόρα μερικές συσκευές, καλά κάνει και σταματάει τη Lumia σειρά. Μη σου πω, καλύτερα να σταματήσει γενικότερα. Από τα 7 παίρνω συσκευές της και δε δείχνει να "το έχει" με τα smartphones.... Αυτό που λες δεν ισχύει, γιατί σε όλα τα οικοσυστήματα μπορεί να πάει κάτι στραβά και να μην κάτσει καλά η αναβάθμιση. Μήπως οι μερικές συσκευές που χαντακώνονται φταίει ο χρήστης, με το πώς έχει στήσει τι συσκευή του;;; Τι έχει περάσει, πόσα, τον τύπο της sd κτλ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αυτό που λες δεν ισχύει, γιατί σε όλα τα οικοσυστήματα μπορεί να πάει κάτι στραβά και να μην κάτσει καλά η αναβάθμιση. Μήπως οι μερικές συσκευές που χαντακώνονται φταίει ο χρήστης, με το πώς έχει στήσει τι συσκευή του;;; Τι έχει περάσει, πόσα, τον τύπο της sd κτλ;;; Μόνο που στα w10 έχουμε γίνει "φίλοι" με τα soft και τα hard resets. Το screenshot δε θέλει να ανέβει.... Έχω 4.83gb χρησιμοποιημένα, από τα 7.28gb της συσκευής, ενώ 2.02gb χρησιμοποιημένα, από τα 29gb της κάρτας (επειδή βαρέθηκα να περνάω ξανά και ξανά αυτά που είχα πριν). Η κάρτα είναι 32gb, class 10 και την έχω πάρει αποκλειστικά για χρήση με τη συγκεκριμένη συσκευή, από τα 8.1. Εκεί δεν υπήρχε όντως κανένα πρόβλημα. P.S.: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ SCREENSHOTS ΣΤΟ MYPHONE. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 1 BYTE; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μόνο που στα w10 έχουμε γίνει "φίλοι" με τα soft και τα hard resets. Το screenshot δε θέλει να ανέβει.... Έχω 4.83gb χρησιμοποιημένα, από τα 7.28gb της συσκευής, ενώ 2.02gb χρησιμοποιημένα, από τα 29gb της κάρτας (επειδή βαρέθηκα να περνάω ξανά και ξανά αυτά που είχα πριν). Η κάρτα είναι 32gb, class 10 και την έχω πάρει αποκλειστικά για χρήση με τη συγκεκριμένη συσκευή, από τα 8.1. Εκεί δεν υπήρχε όντως κανένα πρόβλημα. P.S.: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ SCREENSHOTS ΣΤΟ MYPHONE. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 1 BYTE; Δεν έχουμε γίνει όλοι φίλοι. Κάποιοι τα έχουμε ξεχάσει (μάτια που δεν βλέπονται)......:) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που λες δεν ισχύει, γιατί σε όλα τα οικοσυστήματα μπορεί να πάει κάτι στραβά και να μην κάτσει καλά η αναβάθμιση. Μήπως οι μερικές συσκευές που χαντακώνονται φταίει ο χρήστης, με το πώς έχει στήσει τι συσκευή του;;; Τι έχει περάσει, πόσα, τον τύπο της sd κτλ;;; Εγώ δεν θα πω κάτι για το στήσιμο αλλά πχ στο ios 10 κάποιοι αναφέρουν θέματα που απλά δεν υπάρχουν στην πλειονότητα. Το παρακολουθώ λόγω συζύγου. Και λες "τι στον Κόρακα, άλλη συσκευή έχω"? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 P.S.: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ SCREENSHOTS ΣΤΟ MYPHONE. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 1 BYTE; Αν θυμάμαι καλά τα screenshot έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Μόνο με εξωτερικό λινκ μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mετά την τελευταία αναβάθμιση δεν λειτουργεί η εφαρμογή windows phone στον υπολογιστή που χρησιμοποιούμε για μεταφορά αρχείων,επίσης όταν κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων εμφανίζεται από πάνω κομμάτι από την οθόνη :p Αστεία πράγματα εντάξει δεν είναι να ασχολείσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν έχουμε γίνει όλοι φίλοι. Κάποιοι τα έχουμε ξεχάσει (μάτια που δεν βλέπονται)......:) Δε σε αμφισβητώ. Μάλλον η Microsoft νομίζει ότι μόνο 2 συσκευές της πρέπει να λειτουργούν σωστά και για τις άλλες δεν της "καίγεται καρφί".... Αν θυμάμαι καλά τα screenshot έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Μόνο με εξωτερικό λινκ μπορείς. Α, βήμα προς τα πίσω κι εδώ.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Mετά την τελευταία αναβάθμιση δεν λειτουργεί η εφαρμογή windows phone στον υπολογιστή που χρησιμοποιούμε για μεταφορά αρχείων,επίσης όταν κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων εμφανίζεται από πάνω κομμάτι από την οθόνη :p Αστεία πράγματα εντάξει δεν είναι να ασχολείσαι.. Το ανέφερε και χθες κάποιος και εστρωσε με soft reset. Δοκίμασε γιατί σε μένα δεν συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Με το ράδιο τι παίζει στην .189? Από το ηχείο δεν παίζει,πάλι? Μόνο με την πατέντα? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts