Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εγγραφη φωνης δουλευει? Σε μενα με το 640 δεν δουλευει .

Μπα και με το τελευταίο update δεν άλλαξε κάτι

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν έχεις micro SD, βγάλε τη και κάνε ένα soft. Αν δεν διορθωθεί τότε πας για hard.

δεν κάνω hard! δεν πάει και να σκάσει! έχει γίνει το hard reset σαν το πρωινό καφέ ποια! θα περιμένω 2 εβδομάδες και όταν θα έρθει το Redstone μετά θα κάνω!

απλά θυμάμαι τι ωραία ήταν όταν είχα Sony (android) είχες την δυνατότητα να ξαναπεράσεις την αναβάθμιση για διόρθωση σφαλμάτων. θα ήταν πολύ καλά να είχαμε και στα windows κάτι τέτοιο.

640ds δουλεύει και σε μένα,και γενικά μετά το update δουλεύει πολύ καλύτερα γενικώς,ειδικά ο edge.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

δεν κάνω hard! δεν πάει και να σκάσει! έχει γίνει το hard reset σαν το πρωινό καφέ ποια! θα περιμένω 2 εβδομάδες και όταν θα έρθει το Redstone μετά θα κάνω!

απλά θυμάμαι τι ωραία ήταν όταν είχα Sony (android) είχες την δυνατότητα να ξαναπεράσεις την αναβάθμιση για διόρθωση σφαλμάτων. θα ήταν πολύ καλά να είχαμε και στα windows κάτι τέτοιο.

Ναι, αυτό θα ήταν κάτι χρήσιμο. Ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά έχει SD ή όχι;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι, αυτό θα ήταν κάτι χρήσιμο. Ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά έχει SD ή όχι;

ναι εχω. εκανα αυτο που ειπες αλλα τιποτα!

Λοιπόν ας μαζέψω τα θέματα μου.

Η εγγραφή φωνής με την επίσημη εφαρμογή δεν λειτουργεί.Συγκεκριμένα με πάει στο στορ και με λέει ότι την έχω και μου δίνει την επιλογή άνοιγμα αλλά δεν.

Πάμε στην κάμερα.

Αρχικά έχω ένα μαύρο στίγμα στο μέγεθος καρφίτσα όταν βγάζω φωτογραφία ή τραβάω βίντεο και δεν είναι της οθόνης θέμα γιατί και όταν βλέπω τις φωτο στο πισι υπάρχει το στίγμα.

Η κάμερα απ έξω φαίνεται τζάμι.

Living images δεν λειτουργεί παρα μόνο πολύ σπάνια.

Το hdr λειτουργεί αλλα δεν μπορώ να το πειράξω μετά την λήψη δηλαδή να αυξήσω την φωτεινότητα ή να την μειώσω.

Όταν βλέπω μια φωτογραφία,

επεξεργασία δεν μπορώ να κάνω παρα μόνο διαγραφή και κοινή χρήση.Πατάω δηλαδή το κουμπί και δεν ανταποκρίνεται.

Επιλέγω αποθήκευση των φωτογραφιών στη συσκευή και όταν κάνω επανεκκίνηση αλλάζει μόνο του και ξαναπάει στην SD.

Είμαι στην τελευταία επίσημη.

Hard reset έχω κάνει 3 τις τελευταίες 4 μέρες και μάλιστα 2 φορές roll back στα 8.1 και ξανά αναβαθμίσεις μέχρι το τέλος επομένως δεν ξανακάνω.

Έλεος πια.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ώστε να με βοηθήσει γιατί αλλιώς σκοπεύω να το πάω στο σέρβις καθώς κάτι πάει στραβά στο κινητό και δεν μπορώ να παιδεύομαι κάθε μέρα.

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Λοιπόν ας μαζέψω τα θέματα μου.

Η εγγραφή φωνής με την επίσημη εφαρμογή δεν λειτουργεί.Συγκεκριμένα με πάει στο στορ και με λέει ότι την έχω και μου δίνει την επιλογή άνοιγμα αλλά δεν.

Πάμε στην κάμερα.

Αρχικά έχω ένα μαύρο στίγμα στο μέγεθος καρφίτσα όταν βγάζω φωτογραφία ή τραβάω βίντεο και δεν είναι της οθόνης θέμα γιατί και όταν βλέπω τις φωτο στο πισι υπάρχει το στίγμα.

Η κάμερα απ έξω φαίνεται τζάμι.

Living images δεν λειτουργεί παρα μόνο πολύ σπάνια.

Το hdr λειτουργεί αλλα δεν μπορώ να το πειράξω μετά την λήψη δηλαδή να αυξήσω την φωτεινότητα ή να την μειώσω.

Όταν βλέπω μια φωτογραφία,

επεξεργασία δεν μπορώ να κάνω παρα μόνο διαγραφή και κοινή χρήση.Πατάω δηλαδή το κουμπί και δεν ανταποκρίνεται.

Επιλέγω αποθήκευση των φωτογραφιών στη συσκευή και όταν κάνω επανεκκίνηση αλλάζει μόνο του και ξαναπάει στην SD.

Είμαι στην τελευταία επίσημη.

Hard reset έχω κάνει 3 τις τελευταίες 4 μέρες και μάλιστα 2 φορές roll back στα 8.1 και ξανά αναβαθμίσεις μέχρι το τέλος επομένως δεν ξανακάνω.

Έλεος πια.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ώστε να με βοηθήσει γιατί αλλιώς σκοπεύω να το πάω στο σέρβις καθώς κάτι πάει στραβά στο κινητό και δεν μπορώ να παιδεύομαι κάθε μέρα.

Sent from mTalk

Εφόσον έκανες όλα τα παραπάνω, είσαι για σέρβις.

Το hdr το έχεις ενεργοποιημένο ή στο αυτόματο;

καλημέρα σε όλους

Έκανα σήμερα εγκατάσταση στην νέα έκδοση σε lumia 640 xl όμως δεν μου εμφανίζει τις επαφές ( δεν μπορώ να πω αν φταίει η νέα έκδοση διότι δεν τις εμφάνιζε και στο outlook και έκανα επαναφορά διεγραμένων επαφών ) . Στο outlook φαίνονται κανονικά όμως δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο εκτός απο αυτές με αρχικό γράμμα το Α. Επίσης στους λογαριασμούς microsoft και google μου γράφει ''απαιτείται προσοχή'' και βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος . Πως επαναφέρω τις επαφές ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εγώ με την αναβάθμιση παρατήρησα κάποια κρασαρίσματα
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Εφόσον έκανες όλα τα παραπάνω, είσαι για σέρβις.

Το hdr το έχεις ενεργοποιημένο ή στο αυτόματο;

Έχω το lumia 730 dual και δε μου δίνει επιλογή για αυτόματο hdr.

Σ΄ εσένα δίνει τέτοια επιλογή;

Επίσης να πω ότι η επεξεργασία, περιστροφή, περικοπή, και βελτίωση εικόνας δουλεύει κανονικά.

Και η εγγραφή φωνής, λειτουργεί κανονικά.

Το γράφω γιατί διάβασα παραπάνω ότι κάποιο υπάρχει πρόβλημα.

Ακόμη να πω για όποιον ενδιαφέρεται, άλλαξα την micro sd 32gb και έβαλα 128gb δουλεύει κανονικά.

Γενικά με τη μέχρι τώρα χρήση, από εχθές που έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

αρκετες φορες παρατηρησα πτι ο edge κολλαει και ασχημα μαλιστα που με αναγκαζει να την κλεινω και να την ανοιγω παλι, δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Επίσης να πω ότι η επεξεργασία, περιστροφή, περικοπή, και βελτίωση εικόνας δουλεύει κανονικά.

Ακόμη να πω για όποιον ενδιαφέρεται, άλλαξα την micro sd 32gb και έβαλα 128gb δουλεύει κανονικά.

Γενικά με τη μέχρι τώρα χρήση, από εχθές που έβαλα την τελευταία αναβάθμιση, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα.

Οχι δεν δινει επιλογη για αυτοματο.

Το πηγα για σερβις.

Σε καμια 20-25 μερες που θα το εχω πισω βλεπουμε.

Το 950 έχει επιλογή αυτόματο. Μάλλον το έχουν οι συσκευές που ήρθαν με 10ρια.

http://imgur.com/P14ZOuC

Το κάψιμο των καρτών sd είναι μια ευγενική χορηγία του τελευταίου update σε .494, της Microsoft...

Και θέλει και να ανέβει σε ποσοστά....

P.S.: Σε "Ελληνικό" 640ds...

Huawei Nova 5T

Είσαι απλα γκαντέμης ρε αγορίνα δε παίζει....

Όχι γκαντέμης. Η Microsoft δεν ξέρει να φτιάχνει OS και να δίνει updates. Θυμάμαι που και σε παλιότερο update, κάποιοι είχαν πάλι θέμα με τις κάρτες τους (κάψιμο και σε εκείνη την περίπτωση).

3 soft resets και δε διορθώθηκε τίποτα. Για 3 χρόνια καλή ήταν.

Edited by niotheros
Αφαίρεση off topic
Huawei Nova 5T

Όχι γκαντέμης. Η Microsoft δεν ξέρει να φτιάχνει OS και να δίνει updates. Θυμάμαι που και σε παλιότερο update, κάποιοι είχαν πάλι θέμα με τις κάρτες τους (κάψιμο και σε εκείνη την περίπτωση).

Έχω κάψει εγώ δε σημαίνει κάτι αυτό.

Edited by niotheros
Αφαίρεση off topic από παράθεση

Έχω κάψει εγώ δε σημαίνει κάτι αυτό.

Μετά από επίσημο update; Χωρίς να κάνεις τίποτα "περίεργο";

Γιατί, αυτή την τάση την έχει από παλιότερα η ms....

Huawei Nova 5T

Εμένα μου έκαψε ένα Lenovo tab, 2 32αρες κάρτες μέχρι στιγμής με 5.1 android. Με windows phone ποτέ δεν είχα θέμα. Αυτά συμβαίνουν και σε άλλες πλατφόρμες. Όποτε μάλλον είσαι άτυχος.

Edited by niotheros
Αφαίρεση off topic από παράθεση

Εμένα μου έκαψε ένα Lenovo tab, 2 32αρες κάρτες μέχρι στιγμής με 5.1 android. Με windows phone ποτέ δεν είχα θέμα. Αυτά συμβαίνουν και σε άλλες πλατφόρμες. Όποτε μάλλον είσαι άτυχος.

Και πάλι δε νομίζω. Anyway, πολύ μας ζάλισε η ms και δεν είναι το μοναδικό της θέμα. "Καλή" ήταν μέχρι εδώ... Το βλέπω να γίνεται σουβέρ...

Huawei Nova 5T

Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζετε κάποιο τρόπο είτε να ξηλώθεί ο Edge και να μπει ένας άλλος browser στη θεση του είτε αν αυτό δεν γίνεται , πως μπορουν να μπλοκαριστούν οι διαφημίσεις (είτε pop up είτε βιντεο) απο ιστοσελίδες ενημέρωσης ως επι το πλείστον.

Windows 10 λειοτυργικό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πάλι δε νομίζω. Anyway, πολύ μας ζάλισε η ms και δεν είναι το μοναδικό της θέμα. "Καλή" ήταν μέχρι εδώ... Το βλέπω να γίνεται σουβέρ...

Το ξέρεις ότι αυτό που λες δεν στέκει έτσι?

Οι κάρτες έχουν ημερομηνία λήξης... Δεν έχει να κάνει ούτε με το λειτουργικό ούτε με την αναβάθμιση... Είναι καθαρά θέμα εταιρείας της κάρτας, πόσο αξιόπιστη είναι και τι αντοχές έχει....

Άσε που αν είχε κάνει όπως λες τέτοια πατάτα η ΜΣ να καίει τις κάρτες θα είχε βουήξει το ιντερνετ (Windows Central κτλ)...

Και εμένα μου είχε χαλάσει μια Kingstone που είχα πέρσι στο Android tablet... Ε τι σημαίνει αυτό?

Powerd by OnePlus 7 Pro