Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to 640 ήταν από τα πρώτα στη λίστα για αναβάθμιση,όπως και έγινε.

Εντυπώσεις? Παίζει να το πάρει φίλους μου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πάντως η .218 έχει κάτσει εξαιρετικά στο δικό μου 640 XL όσο αφορά την διαχείριση ενέργειας, τολμώ να πω ότι βλέπω νούμερα καλύτερα από 8.1.

Εντυπώσεις? Παίζει να το πάρει φίλους μου.

πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Δεν βλέπω το νόημα να μένει κανείς σε 8.1

Xiaomi 12 Pro

Πάντως η .218 έχει κάτσει εξαιρετικά στο δικό μου 640 XL όσο αφορά την διαχείριση ενέργειας, τολμώ να πω ότι βλέπω νούμερα καλύτερα από 8.1.

Το ίδιο και στο 640ds, που έχω. Ειδικά στο θέμα θερμοκρασιών. Βλέπω πολλά βίντεο 720p, με streaming, και δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία. :happy:

Huawei Nova 5T

Γιατί μωρέ πότε σου ανέβαζε;

Σε εμένα πάντα δροσερό ήταν από την μέρα που το αγόρασα.

Xiaomi 12 Pro

Γιατί μωρέ πότε σου ανέβαζε;

Σε εμένα πάντα δροσερό ήταν από την μέρα που το αγόρασα.

Μερικές φορές, στο mytube. Ή στον browser, που βλέπω σειρές. Βλέπω και ώρες μερικές φορές...

Huawei Nova 5T

Όντως η .218 έχει αρκετές βελτιώσεις. Με σημαντικότερη νομίζω στον edge που εχει γίνει πιο σβέλτος και με καλύτερη διαχείριση των ανοιγμένων σελίδων στην μνήμη. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να κάνει επαναφορτωση όταν κάνεις εναλλαγή στα tabs.

Και γενικότερα η συσκευή είναι πλέον πιο smooth στην λειτουργία της.

καλησπερα κατοχος 640 μολις περασα τα 10ρια.

ξαφνικα δεν φευγουν τα sms κ δεν βρισκω εκεινη την επιλογη με την ρυθμιση της αφης καθως κ το τι ποιοτητα εικονας θα ειχα στο σερφαρισμα για να γινεται οικονομια στα data.

ξερουμε κατι γιαυτα;

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

καλησπερα κατοχος 640 μολις περασα τα 10ρια.

ξαφνικα δεν φευγουν τα sms κ δεν βρισκω εκεινη την επιλογη με την ρυθμιση της αφης καθως κ το τι ποιοτητα εικονας θα ειχα στο σερφαρισμα για να γινεται οικονομια στα data.

ξερουμε κατι γιαυτα;

Καλησπέρα,

έκανες κάποιο hard reset-επαναφορά αφού πέρασες την αναβάθμιση;

Συστήνεται μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις η επαναφορά καθώς λύνονται έτσι αρκετά προβλήματα.

Για το θέμα της αφής δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή SysApp Pusher και θα βρεις από εκεί όποιες εφαρμογές συστήματος σου λείπουν (γρήγορη ματιά, αφή κλπ).

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα,

έκανες κάποιο hard reset-επαναφορά αφού πέρασες την αναβάθμιση;

Συστήνεται μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις η επαναφορά καθώς λύνονται έτσι αρκετά προβλήματα.

Για το θέμα της αφής δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή SysApp Pusher και θα βρεις από εκεί όποιες εφαρμογές συστήματος σου λείπουν (γρήγορη ματιά, αφή κλπ).

γεια...οχι δεν εκανα.κολλαω στον να μην χασω τις επαφες.

για την εφαρμογη που λες δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη.ουφ...

edit εβγαλα την μπαταρια (ζητω οι αποσπωμενες) κ στελνει πλεον μνμτα το ρημαδι.

100 φορες εκανα σοφτρισεξ κ ανοιγοκλεισα τη συσκευη κ τιποτα.τι αλλο θα δουμε!!!

Edited by satsok1979

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

στο win 8,1 στην κάμερα είχε μια επιλογή να βγάλεις πολλές φωτογραφίες με ένα κινούμενο αντικείμενο και μετά να αποθήκευες την φωτογραφία επιλέγοντας να εμφανιστεί 2,3,4 φορές το αντικείμενο μέσα στην φωτογραφία.αυτό το έχουν αφαίρεση τώρα στο 10;

Όπως έχω πεί αρκετές φορές πιο πριν, όλα μπαίνουν σε σειρά σιγά σιγά:

Latest internal Windows 10 Mobile Build brings back app update notifications

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

στον browser οταν κανεις zoom σε κειμενα γινετε να προσαρμοζονται τα γραμματα και οι σειρες του κειμενου στην οθονη , ετσι ωστε να εμφανιζετε ολο το κειμενο στην οθονη με μεγαλυτερα γραμματα σε περισσοτερς σειρες? το ρωτησα και μερικες σελιδεσ πιο πισω ,και καποιος ειπε μρ διπλο πατημα πανω γινετε. σε μενα σε καποιεσ περιπτωσεισ με διπλο πατημα οντως μεγαλωνουν υα γραμματα ,αλλα δεν κανει την αναλογη προσαρμογη στισ σειρες του κειμενου ,και ολο το κειμενο δεν εμφανιζετε παρα μονο εαν το συρεις δεξια η αριστερα

Mη τσιμπάς...

Έλα ρε, εγώ τσίμπησα. Έστω για λίγο.

Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Μπορειτε να μου πειτε πως βρηκε η εφαρμογη του ημερολογιου το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης μου.Αυτα τα στοιχεια τα εχει μονο η cosmote.

Μπορειτε να μου πειτε πως βρηκε η εφαρμογη του ημερολογιου το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης μου.Αυτα τα στοιχεια τα εχει μονο η cosmote.

Τα εχεις περασει σε καποιον απο τους λογαριασμους outlook ή gmail που συγχρονιζουν.