lastbaron Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αργα το βραδυ πηρα την .218 στο 735. Φαινεται καπως πιο smooth η χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 to 640 ήταν από τα πρώτα στη λίστα για αναβάθμιση,όπως και έγινε. Εντυπώσεις? Παίζει να το πάρει φίλους μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πάντως η .218 έχει κάτσει εξαιρετικά στο δικό μου 640 XL όσο αφορά την διαχείριση ενέργειας, τολμώ να πω ότι βλέπω νούμερα καλύτερα από 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εντυπώσεις? Παίζει να το πάρει φίλους μου. πολύ καλά μέχρι στιγμής. Δεν βλέπω το νόημα να μένει κανείς σε 8.1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πάντως η .218 έχει κάτσει εξαιρετικά στο δικό μου 640 XL όσο αφορά την διαχείριση ενέργειας, τολμώ να πω ότι βλέπω νούμερα καλύτερα από 8.1. Το ίδιο και στο 640ds, που έχω. Ειδικά στο θέμα θερμοκρασιών. Βλέπω πολλά βίντεο 720p, με streaming, και δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Γιατί μωρέ πότε σου ανέβαζε; Σε εμένα πάντα δροσερό ήταν από την μέρα που το αγόρασα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Γιατί μωρέ πότε σου ανέβαζε; Σε εμένα πάντα δροσερό ήταν από την μέρα που το αγόρασα. Μερικές φορές, στο mytube. Ή στον browser, που βλέπω σειρές. Βλέπω και ώρες μερικές φορές... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Όντως η .218 έχει αρκετές βελτιώσεις. Με σημαντικότερη νομίζω στον edge που εχει γίνει πιο σβέλτος και με καλύτερη διαχείριση των ανοιγμένων σελίδων στην μνήμη. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να κάνει επαναφορτωση όταν κάνεις εναλλαγή στα tabs. Και γενικότερα η συσκευή είναι πλέον πιο smooth στην λειτουργία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 η εφαρμογη ''βηματα'' με τη μορφη που ηταν στα 8.1 , τελικα πλεον στα 10 δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλησπερα κατοχος 640 μολις περασα τα 10ρια. ξαφνικα δεν φευγουν τα sms κ δεν βρισκω εκεινη την επιλογη με την ρυθμιση της αφης καθως κ το τι ποιοτητα εικονας θα ειχα στο σερφαρισμα για να γινεται οικονομια στα data. ξερουμε κατι γιαυτα; Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλησπερα κατοχος 640 μολις περασα τα 10ρια. ξαφνικα δεν φευγουν τα sms κ δεν βρισκω εκεινη την επιλογη με την ρυθμιση της αφης καθως κ το τι ποιοτητα εικονας θα ειχα στο σερφαρισμα για να γινεται οικονομια στα data. ξερουμε κατι γιαυτα; Καλησπέρα, έκανες κάποιο hard reset-επαναφορά αφού πέρασες την αναβάθμιση; Συστήνεται μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις η επαναφορά καθώς λύνονται έτσι αρκετά προβλήματα. Για το θέμα της αφής δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή SysApp Pusher και θα βρεις από εκεί όποιες εφαρμογές συστήματος σου λείπουν (γρήγορη ματιά, αφή κλπ). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Καλησπέρα, έκανες κάποιο hard reset-επαναφορά αφού πέρασες την αναβάθμιση; Συστήνεται μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις η επαναφορά καθώς λύνονται έτσι αρκετά προβλήματα. Για το θέμα της αφής δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή SysApp Pusher και θα βρεις από εκεί όποιες εφαρμογές συστήματος σου λείπουν (γρήγορη ματιά, αφή κλπ). γεια...οχι δεν εκανα.κολλαω στον να μην χασω τις επαφες. για την εφαρμογη που λες δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη.ουφ... edit εβγαλα την μπαταρια (ζητω οι αποσπωμενες) κ στελνει πλεον μνμτα το ρημαδι. 100 φορες εκανα σοφτρισεξ κ ανοιγοκλεισα τη συσκευη κ τιποτα.τι αλλο θα δουμε!!! Edited April 16, 2016 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 τελικά η Microsoft ποτε θα δώσει firmware για της συσκευές ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 τελικά η Microsoft ποτε θα δώσει firmware για της συσκευές ξεχωριστά; Τη Δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 την Δευτέρα Παρουσία ε;:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 στο win 8,1 στην κάμερα είχε μια επιλογή να βγάλεις πολλές φωτογραφίες με ένα κινούμενο αντικείμενο και μετά να αποθήκευες την φωτογραφία επιλέγοντας να εμφανιστεί 2,3,4 φορές το αντικείμενο μέσα στην φωτογραφία.αυτό το έχουν αφαίρεση τώρα στο 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Όπως έχω πεί αρκετές φορές πιο πριν, όλα μπαίνουν σε σειρά σιγά σιγά: Latest internal Windows 10 Mobile Build brings back app update notifications Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Τη Δευτέρα Σίγουρα; Κάποιο λινκ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σίγουρα; Κάποιο λινκ; Mη τσιμπάς... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 στον browser οταν κανεις zoom σε κειμενα γινετε να προσαρμοζονται τα γραμματα και οι σειρες του κειμενου στην οθονη , ετσι ωστε να εμφανιζετε ολο το κειμενο στην οθονη με μεγαλυτερα γραμματα σε περισσοτερς σειρες? το ρωτησα και μερικες σελιδεσ πιο πισω ,και καποιος ειπε μρ διπλο πατημα πανω γινετε. σε μενα σε καποιεσ περιπτωσεισ με διπλο πατημα οντως μεγαλωνουν υα γραμματα ,αλλα δεν κανει την αναλογη προσαρμογη στισ σειρες του κειμενου ,και ολο το κειμενο δεν εμφανιζετε παρα μονο εαν το συρεις δεξια η αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Mη τσιμπάς... Έλα ρε, εγώ τσίμπησα. Έστω για λίγο. Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλα και εγώ αν το έβλεπα από κάπου πιο σίγουρα θα τσιμπούσα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μπορειτε να μου πειτε πως βρηκε η εφαρμογη του ημερολογιου το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης μου.Αυτα τα στοιχεια τα εχει μονο η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μπορειτε να μου πειτε πως βρηκε η εφαρμογη του ημερολογιου το ονομα μου και την ημερομηνια γεννησης μου.Αυτα τα στοιχεια τα εχει μονο η cosmote. Τα εχεις περασει σε καποιον απο τους λογαριασμους outlook ή gmail που συγχρονιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Mη τσιμπάς... ....γι αυτό ζήτησα λινκ!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts