boston34 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κοίταξα στις ρυθμίσεις,υπάρχει ο λογ/σμός μου ,πατάω διαχείριση αλλά εκεί δεν λέει τίποτα για επαφές. Τελικά έκανα επαναφορά τηλεφώνου και εμφανίστηκαν οι επαφές.Τώρα όλα φαίνονται να δουλεύουν ρολόι.Να είστε καλά παίδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Για οσους εχουν προβλημα να κατεβασουν το upgrade advisor αλλαξτε περιοχη σε Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης. Μετα ειναι διαθεσιμο με αναητηση upgrade advisor στο store κανονικα! Παρακαλωωωωω :-) Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411926&page=143 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonace Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όταν σου έρθει ένα μήνυμα θα πας στις ρυθμίσεις του κέντρου ειδοποιήσεων και θα τον ρυθμίσεις από εκεί.... σε ευχαριστώ! εφαρμογές που τρέχουν από πίσω; όγκος δεδομένων wifi/πακέτα; αυτά πού βρίσκονται; στις επαφές στην καρφίτσα μπορούμε να βλέπουμε μόνο τις εικόνες (live που αλλάζουν) από επαφές outlook κ όχι facebook, skype, viber κλπ; τα έχω απενεργοποιήσει αλλά συνεχίζει κ δείχνει εικόνες επαφών και από αυτά επίσης βλέπω πτώση στη ποιότητα της κάμερας, θολά και χωρίς σταθερότητα, ισχύει; τέλος όταν μπεις στις κλήσεις κ πατήσεις το εικονίδιο του καταλάγου σε βάζει μέσα στις επαφές όμως για 1 δευτ. σου δείχνει τις επαφές πάλι απόλα τα μέσα (facebook, skype, msn κλπ) κ μετά στο γυρνάει στις επαφές που μπορεί να έχεις επιλέξει μόνο να βλέπεις πχ outlook.. προτάσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά λίγο υπομονή με τις αρχικές ελλέιψεις και δυσλειτουργίες. Δώθηκε μαζικά το Upgrade και αυτό θέλαμε άλλωστε όλοι. Καλύτερα που ήρθε και update στο update να διορθωθούν τα περισσότερα. Χαρείτε το νέο λειτουργικό αξίζει! :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS1991 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 μετά την αναβάθμιση στα 10 το viber δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με lumia selfie ώστε να μπορείς να τις στείλεις ! το κάνει και σε άλλους ? δοκίμασα να απεγκαταστησω και να ξανά εγκαταστήσω και τις 2 εφαρμογές και δεν υπήρξε λύση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 μετά την αναβάθμιση στα 10 το viber δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με lumia selfie ώστε να μπορείς να τις στείλεις ! το κάνει και σε άλλους ? δοκίμασα να απεγκαταστησω και να ξανά εγκαταστήσω και τις 2 εφαρμογές και δεν υπήρξε λύση :( Αναγκαστικά θα περιμένεις update για την εν λόγω εφαρμογή για να διορθωθεί οποιοδήποτε bug. Υποθέτω ότι πολλές άλλες εφαρμογές θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για Βαρύ update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS1991 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αναγκαστικά θα περιμένεις update για την εν λόγω εφαρμογή για να διορθωθεί οποιοδήποτε bug. Υποθέτω ότι πολλές άλλες εφαρμογές θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για Βαρύ update βασική μου απορία είναι αν το έχουν και άλλοι αυτό το θέμα ή πήγε κάτι λάθος με τη δική μου συσκευή :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros107 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εχω ενα lumia 640 ds και στο upgrade advisor μου λεει να περιμενω να ερθει ενημερωση απο τον κατασκευαστη και κατι τετοια... ξερετε ποτε θα ερθει αυτη η ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εχω ενα lumia 640 ds και στο upgrade advisor μου λεει να περιμενω να ερθει ενημερωση απο τον κατασκευαστη και κατι τετοια... ξερετε ποτε θα ερθει αυτη η ενημερωση; Και εμένα το ίδιο και από ότι διάβασα στο νήμα του 640 το ίδιο συμβαίνει σε όσους έχουμε γερμανικό τηλέφωνο . Απάντηση για το πότε και πως θα κάνουμε αναβάθμιση εμείς δεν έχω βρει... Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έκανα χθες την αναβάθμιση! Το κινητό άλλαξε προς το καλύτερο. Πάει ακόμα πιο γρήγορα, πολύ πιο όμορφο και πιο εύχρηστο μενού. Παρατήρησα ότι το ράδιο παίζει και χωρίς ακουστικά άπλα δεν χαμηλώνει ο ήχος. Με τα ακουστικά χαμηλώνει κανονικά. Έχω 2 απορίες. Χάθηκε το εικονίδιο της μπαταρίας επί τις % που ήταν στην αρχική οθόνη. Πως το βάζω ξανά; Επίσης που πάω για να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση για να δείχνει εκεί ότι βλέπω στο κινητό; Τα 10 έκατσαν μια χαρά πάνω στα 8.1 και δεν έχω κάνει hard reset. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα κυλάνε απίστευτα γρήγορα! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χάθηκε το εικονίδιο της μπαταρίας επί τις % που ήταν στην αρχική οθόνη. Πως το βάζω ξανά; Το battery saver tile έχει αλλάξει στα 10 και δε δείχνει % πλέον. Τουλάχιστον, έτσι ήταν σε όλες τις tp που δοκίμασα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το battery saver tile έχει αλλάξει στα 10 και δε δείχνει % πλέον. Τουλάχιστον, έτσι ήταν σε όλες τις tp που δοκίμασα... και έτσι είναι ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το battery saver tile έχει αλλάξει στα 10 και δε δείχνει % πλέον. Τουλάχιστον, έτσι ήταν σε όλες τις tp που δοκίμασα... και έτσι είναι ακόμα. Επιβεβαιώνω και εγώ. Είμαι με Technical preview...164 και το stock live tile της μπαταρίας δεν υπάρχει στα 10. Εγώ έχω βάλει την εφαρμογή Battery+ για να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 και έτσι είναι ακόμα. Να γκρινιάξω; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Να γκρινιάξω; :lol: Αααα όλα και όλα,γιαυτό γκρινιάζω και εγώ.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχει μια ντουζίνα εφαρμογές με live tile μπαταρίας. Αν δεν αφήσει και τους φουκαράδες τους developers να κατασκευάζουν κάτι στο τέλος θα τους δείρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αααα όλα και όλα,γιαυτό γκρινιάζω και εγώ.:lol: Θα γκρινιαξω και εγώ . :p Έψαξα πάλι να δω πως θα συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση μέσω wifi όπως έκανα με τα 8.1 αλλα δεν βρήκα τίποτα. Καμία βοήθεια; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θα γκρινιαξω και εγώ . :p Έψαξα πάλι να δω πως θα συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση μέσω wifi όπως έκανα με τα 8.1 αλλα δεν βρήκα τίποτα. Καμία βοήθεια; εδώ με πιάνετε αδιάβαστο,δεν έχω smart tv.:O Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 επιλογη να αλλαζει 3g και 2g εχει πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 άντε να γκρινιάζω λίγο και εγώ...τελικά ήρθαν τα windows 10 επίσημα αν και τα ανεπίσημα που είχα τα preview ήταν σαν επίσημα καμία διάφορα δεν βλέπω προς το παρόν άλλα δυστυχώς το περιβόητο notification led δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και ούτε πρόκειται. απλά θυμάμαι που μήνες πριν μέσω twitter από την Microsoft το είπαν ξεκάθαρα ότι μερικές συσκευές όπως 730/735,830 υποστηρίζουν led και θα ενεργοποιηθεί μελλοντικά με κάποιο preview.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 επιλογη να αλλαζει 3g και 2g εχει πουθενα? Ρυθμίσεις - Δίκτυο και ασύρματη σύνδεση - Κινητή τηλεφωνία και SIM - Ρυθμίσεις SIM - Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μετά από απανωτά soft reset κατάφερα και έκανα το live tile των δεδομένων να δουλεύει καθώς και η εφαρμογή φυσικά. Πάει αυτό το κάναμε..... Όσον αφορά την φωτεινότητα, τίποτα. Η φωτεινότητα πάει χάθηκε και δεν ξέρω πως να την επαναφέρω. Και αυτό που έχω δει ακόμα είναι η μπαταρία, μιλάμε ότι την τρώει νεράκι. Σήμερα είναι η τρίτη για που το βάζω για φόρτιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όταν η preview έκδοση, βαπτίζεται επίσημη, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Έφαγα τον τόπο να βρω την ενεργοποίηση του μετρητή βημάτων. Στο store δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις για εφαρμογές που έχουν ενημέρωση κ.α. κωμικοτραγικά. Αλλά εδώ ισχύει το hear no evil, see no evil, speak no evil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μετά από απανωτά soft reset κατάφερα και έκανα το live tile των δεδομένων να δουλεύει καθώς και η εφαρμογή φυσικά. Πάει αυτό το κάναμε..... Όσον αφορά την φωτεινότητα, τίποτα. Η φωτεινότητα πάει χάθηκε και δεν ξέρω πως να την επαναφέρω. Και αυτό που έχω δει ακόμα είναι η μπαταρία, μιλάμε ότι την τρώει νεράκι. Σήμερα είναι η τρίτη για που το βάζω για φόρτιση. Δεν υπάρχει ζήτημα με την μπαταρία στα 10. Απλώς κάποια εφαρμογή ή κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Θα το βρεις σίγουρα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts