vagosvts7 Δημ. June 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) ρυθμίσεις...video...(εδώ βάλε setting level ...advance...για να εμφανιστούν όλες οι ρυθμίσεις) ..playback..display 4:3 videos as ...stretch 16:9 μετά όταν παίζεις ταινία (μια φορά θα γίνει ) πάρα το εικονίδιο που μοιαζει με μπομπίνα φιλμ...στρογγυλό με 5 τρύπες :lol: ..κάνε με τικ το crop Black bars..και view mod ..stretch 16:9 ..τέρμα κάτω πάτα το set as default for all videos .. είσαι έτοιμος Να σαι καλά βρε alex , που με καλύπτεις και απαντάς στα παιδιά , που συναντούν δυσκολίες ..ξέρω ότι κάποιος που θα δώσει σίγουρα βοήθεια εδώ μέσα είσαι εσύ :happy: repository.kodipopcorntime-1.0.2.zip Το καλό στο popcorn time addon του kodi , είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις από το addon , να σου βάζει κατευθείαν τους Ελληνικούς υπότιτλους .. Edited June 13, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Να σαι καλά βρε alex , που με καλύπτεις και απαντάς στα παιδιά , που συναντούν δυσκολίες ..ξέρω ότι κάποιος που θα δώσει σίγουρα βοήθεια εδώ μέσα είσαι εσύ :happy: Το καλό στο popcorn time addon του kodi , είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις από το addon , να σου βάζει κατευθείαν τους Ελληνικούς υπότιτλους .. Με ποιο τροπο ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. June 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Με ποιο τροπο ? Πας πρόσθετα - λήψη πρόσθετων -kodi popcorn time repository - Πρόσθετα βίντεο , βρίσκεις εκεί το popcorntime και πάτα διαμόρφωση και μπαίνεις έτσι στις ρυθμίσεις του πρόσθετου .. Εκεί μέσα θα βρεις μια επιλογή Content και από κάτω έχει μια επιλογή που λέει Subtitle language priority.. Θα κανείς πάνω η κάτω το βελάκι μέχρι να βρεις τη γλώσσα Greek..Μετά πατάς εντάξει και είσαι έτοιμος :happy: ΥΓ. Alex σε πρόλαβα :p Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Πας πρόσθετα - λήψη πρόσθετων -kodi popcorn time repository - Πρόσθετα βίντεο , βρίσκεις εκεί το popcorntime και πάτα διαμόρφωση και μπαίνεις έτσι στις ρυθμίσεις του πρόσθετου .. Εκεί μέσα θα βρεις μια επιλογή Content και από κάτω έχει μια επιλογή που λέει Subtitle language priority.. Θα κανείς πάνω η κάτω το βελάκι μέχρι να βρεις τη γλώσσα Greek..Μετά πατάς εντάξει και είσαι έτοιμος :happy: ΥΓ. Alex σε πρόλαβα :p κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.....το είχα δει.....(για τους άπειρους....ρε παιδιά ψάχνουμε και λίγο τα προγράμματα που κάνουμε εγκατάσταση .....δεν δαγκώνουν ....:lol: ....δεν θα μάθετε διαφορετικά .... καλοπροαίρετα το γράφω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Κάνοντας πρώτα backup με το titanium και μετά εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής kodi δεν μου επαναφέρει με restore τις ρυθμίσεις και γενικά τα add-ons που είχα βάλει. Δοκίμασα και με nandroid backup που είχα πάρει εχθές αλλά και πάλι τίποτα. Πάω για εγκατάσταση από την αρχή ή μπορεί να γίνει κάτι για να επαναφερθεί όπως το είχα στήσει; Υ.Γ Τελικά το έστησα πάλι από την αρχή, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω το addon Backup. Edited June 16, 2015 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το kodi πλέον επίσημα στο playstore !! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Έχω περασμένη την 14.2, αν κάνω εγκατάσταση αυτή του play store ή την αντίστοιχη από το site του kodi μετά πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Έχω περασμένη την 14.2, αν κάνω εγκατάσταση αυτή του play store ή την αντίστοιχη από το site του kodi μετά πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή; είναι η 15 beta 2 ....είναι το ίδιο με το site (την περνάς από επάνω ..δεν χάνεται τίποτα...Η καινούργια έκδοση έχει κάποιες βελτιώσεις + "βλέπει" κατευθείαν την εξωτερική κάρτα ... στην 14.2 δεν γίνεται...έπρεπε να μπεις στο φάκελο root....κτλ ) και ας το ελαφρύνουμε λίγο... ζέστη κάνει..... Βγάλε το Καμπάνες θα καμπανίζουν, κανόνια θα κανονίζουν...ερχόμαστεεε ρεεε...το νου σας!!! (παλιωσε) Καλός ήρθατε στην Σούπερ Λίγκ .....ΣΑΣ περιμένουμε.... (φυσικά με ανοικτές αγκάλες....) Edited June 16, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 είναι η 15 beta 2 ....είναι το ίδιο με το site (την περνάς από επάνω ..δεν χάνεται τίποτα...Η καινούργια έκδοση έχει κάποιες βελτιώσεις + "βλέπει" κατευθείαν την εξωτερική κάρτα ... στην 14.2 δεν γίνεται...έπρεπε να μπεις στο φάκελο root....κτλ ) και ας το ελαφρύνουμε λίγο... ζέστη κάνει..... Βγάλε το Καμπάνες θα καμπανίζουν, κανόνια θα κανονίζουν...ερχόμαστεεε ρεεε...το νου σας!!! (παλιωσε) Καλός ήρθατε στην Σούπερ Λίγκ .....ΣΑΣ περιμένουμε.... (φυσικά με ανοικτές αγκάλες....) θα την κάνω τότε το βράδυ και το κρίμα στον λαιμό σου Alex :) (ok , την άλλαξα την υπογραφή :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά...Έχω ένα θέμα με τους υπότιτλους...Πάντα μου βγάζει σφάλμα στην λήψη από τους υπότιτλους του subtitles.gr...Από τα άλλα δυο (όπως υπάρχουν και στον οδηγό) δεν έχω ποτέ θέμα...Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site γενικά, ή να έχω κάνει καμία λαλακία??? Ευχαριστώ.... Edited June 20, 2015 by Dj_Foris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και γω ποτέ δε μπόρεσα να κατεβάσω υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά...Έχω ένα θέμα με τους υπότιτλους...Πάντα μου βγάζει σφάλμα στην λήψη από τους υπότιτλους του suntitle.gr...Από τα άλλα δυο (όπως υπάρχουν και στον οδηγό) δεν έχω ποτέ θέμα...Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site γενικά, ή να έχω κάνει καμία λαλακία??? Ευχαριστώ.... Το subtitles.gr δουλεύει!! το greeksubtitles.eu δεν δουλεύει ( το greeksubtitles.eu δεν υπάρχει σαν site πλέον ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αυτό μου βγάζει συνέχεια..... http://i.imgur.com/3oQcwoG.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αυτό μου βγάζει συνέχεια..... http://i.imgur.com/3oQcwoG.jpg δουλεύει κανονικά! μόλις τώρα το ξαναδοκίμασα με game of thrones episode 10...με υπότιτλους από φώτο που ανέβασες.. (είμαι σε kodi 15 beta 2 και έκδοση του subtitles.gr 1.1.1) ..δοκίμασε να κάνεις unistall το subtitles.gr και μετά ξανά install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αυτό μου βγάζει συνέχεια..... http://i.imgur.com/3oQcwoG.jpg Κάνε απεγκατάσταση πλήρης .. και ξανά κάνε εκγατάσταση το kodi .. Έχει τύχει σε ένα φιλαράκι μου αυτό στα windows 8.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έκανα πάλι εγκατάσταση τους υπότιτλους, αλλά τα ίδια...Θα ξανασετάρω όλο το πρόγραμμα.....Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα σε μια συγκεκριμένη σειρά (homeland) κάνει έναν αιώνα να βρει υπότιτλους. Μιλάμε περνάει κάνα πεντάλεπτο, ίσως και παραπάνω, τους βρίσκει, επιλέγω έναν, βγάζει αποτυχία λήψης αλλά αν κάνω back παρατηρώ ότι τους έχει κατεβάσει κανονικά και παίζουν. Δεν ξέρω τι κουφό είναι αυτό αλλά δεν συμβαίνει με καμιά άλλη σειρά η ταινία πάρα μόνο με το homeland. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα σε μια συγκεκριμένη σειρά (homeland) κάνει έναν αιώνα να βρει υπότιτλους. Μιλάμε περνάει κάνα πεντάλεπτο, ίσως και παραπάνω, τους βρίσκει, επιλέγω έναν, βγάζει αποτυχία λήψης αλλά αν κάνω back παρατηρώ ότι τους έχει κατεβάσει κανονικά και παίζουν. Δεν ξέρω τι κουφό είναι αυτό αλλά δεν συμβαίνει με καμιά άλλη σειρά η ταινία πάρα μόνο με το homeland. season ; ποιο επεισόδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σε όλα τα seasons σε όλα τα επεισόδια μέχρι στιγμής (είμαι στο τέλος της τρίτης σεζον). Σήμερα έκανα Uninstall τα subtitles.gr και greeksubtitles.eu και ξανά install μόνο το subtitles.gr και το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν βγάζει σφάλμα λήψης. Η 5λεπτη και βάλε αναμονή για εύρεση υποτίτλων παραμένει κανονικά. Εντάξει δεν με πειράζει πια, το συνήθισα, άλλη μια σεζόν μένει άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σε όλα τα seasons σε όλα τα επεισόδια μέχρι στιγμής (είμαι στο τέλος της τρίτης σεζον). Σήμερα έκανα Uninstall τα subtitles.gr και greeksubtitles.eu και ξανά install μόνο το subtitles.gr και το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν βγάζει σφάλμα λήψης. Η 5λεπτη και βάλε αναμονή για εύρεση υποτίτλων παραμένει κανονικά. Εντάξει δεν με πειράζει πια, το συνήθισα, άλλη μια σεζόν μένει άλλωστε. δοκιμή... genesis ..homeland ...season 1... episode 2... 720p...subtitles.gr.. 45 δεύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κι εμένα παίζει κανονικά το subtitles.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τι να πω, πολύ περίεργο. Θα έλεγα ότι φταίει κάποια ρύθμιση αλλά αν ήταν έτσι θα συνέβαινε με όλες τις σειρές ή/και ταινίες. Δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι έχω το Xbmc που υπήρχε στο zip της finless rom. Θα δοκιμάσω να βάλω το kodi μήπως είναι κάνα bug που διορθώθηκε πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αν σου το κάνει μόνο σε μία σειρά είσαι τυχερός. Εμένα μου το κάνει σε τουλάχιστο 4 μέχρι στιγμής και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ποιες είναι οι 4 σειρές που σου το κάνει εσένα? Να τις δοκιμάσω στο δικό μου να δούμε αν κάνει το ίδιο μπας και καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Walking dead season 4, house of cards all seasons, blacklist S2, fortitude Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts