Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες το diamond build μου εβγαλε ενημερωση και μετα δεν μου ζητησε password. Ισως καταργηθηκε

Στο Diamond build θα βγεί κανονικά μήνυμα για αναβάθμιση (update) στην v3.0a

Αλλαγές

- Διορθώσεις στις συντομεύσεις του ATLAS σε διάφορες κατηγορίες του κεντρικού μενού.

- Απενεργοποίηση του κωδικού στο Premium pack μενού.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Atlas, το νέο ελληνικό addon από την ομάδα του GreeKodi.

Για εγκατάσταση βάζουμε την πηγή http://repo.greekodi.com και μετά κάνουμε install from zip από την παραπάνω πηγή το repository.hermes-1.0.zip

Μετά με install from repository βρίσκουμε το Hermes repository και κάνουμε εγκατάσταση το Atlas.

Ευχαριστω πολυ,φιλε!

Στο Diamond build θα βγεί κανονικά μήνυμα για αναβάθμιση (update) στην v3.0a

Αλλαγές

- Διορθώσεις στις συντομεύσεις του ATLAS σε διάφορες κατηγορίες του κεντρικού μενού.

- Απενεργοποίηση του κωδικού στο Premium pack μενού.

Αυτο εννοουσα με το password. Οτι δεν μου το ζητησε στο premium μετα που εκανα αναβαθμιση. Παντως και το atlas ειναι πολυ καλο. Μπραβο. Ειδικα οι παλιες ξενες σειρες που εχει μαζεμενες ολες μαζι.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017)

Ανοίγουμε το kodi και πάμε να προσθέσουμε πηγή .. Πάμε στο File manager - Add source διπλό κλικ και πατάμε πάνω στο <none> και βάζουμε την πηγή http://repo.greekodi.com και για όνομα βάζουμε ότι θέλουμε, παράδειγμα GReek..

Τώρα αν έχουμε την έκδοση του kodi από 17 και πάνω , πρέπει να πάμε να ενεργοποιήσουμε τις άγνωστες πηγές .. Settings - Addons - Unknown sources ..

Μετά από την προσθήκη πηγής πάμε να κάνουμε την εγκατάσταση μέσω zip.. Install from zip file - GReek - plugin.program.G.K.N.Wizard-1.0.5a.zip και πατάμε ΟΚ.. Και σε λίγο θα κάνει εκκίνηση από μόνο του το πρόγραμμα..

Αλλιώς πάμε Program Add-ons - G.K.N Builds Wizard - Builds - Krypton ή Jarvis(ανάλογα την έκδοση kodi που έχουμε) - Simplicity M - (v 1.2 ) μετά fresh install και continue και θα αρχίσει να κατεβάζει το build και να το κάνει και αυτόματη εγκατάσταση .. Όταν τελειώσει την εγκατάσταση να περάσετε και το Ελληνικό theme για να έχετε το περιβάλλον του Θέματος στο Kodi στα Ελληνικά αν θέλετε ..

Κάνουμε επανεκκίνηση το Kodi και τώρα είμαστε έτοιμοι για χρήση :)

...εχω κολλήσει στο "προσθηκη πηγης"...που στο καλο είναι αυτο?

...το zip αρχειο το κατεβάζουμε απο καπου και εγκαθηστατε απο μονο του ή πρέπει να το βρω στο δυκτιο και να το βάλω με καρτουλα ή ότι άλλο...???

...προσπαθω να το εγκαταστήσω σε κινητο Elite5.

...το Kodi ειναι το 17.4

:O

Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017)

Ανοίγουμε το kodi και πάμε να προσθέσουμε πηγή .. Πάμε στο File manager - Add source διπλό κλικ και πατάμε πάνω στο <none> και βάζουμε την πηγή http://repo.greekodi.com και για όνομα βάζουμε ότι θέλουμε, παράδειγμα GReek..

Τώρα αν έχουμε την έκδοση του kodi από 17 και πάνω , πρέπει να πάμε να ενεργοποιήσουμε τις άγνωστες πηγές .. Settings - Addons - Unknown sources ..

Μετά από την προσθήκη πηγής πάμε να κάνουμε την εγκατάσταση μέσω zip.. Install from zip file - GReek - plugin.program.G.K.N.Wizard-1.0.5a.zip και πατάμε ΟΚ.. Και σε λίγο θα κάνει εκκίνηση από μόνο του το πρόγραμμα..

Αλλιώς πάμε Program Add-ons - G.K.N Builds Wizard - Builds - Krypton ή Jarvis(ανάλογα την έκδοση kodi που έχουμε) - Simplicity M - (v 1.2 ) μετά fresh install και continue και θα αρχίσει να κατεβάζει το build και να το κάνει και αυτόματη εγκατάσταση .. Όταν τελειώσει την εγκατάσταση να περάσετε και το Ελληνικό theme για να έχετε το περιβάλλον του Θέματος στο Kodi στα Ελληνικά αν θέλετε ..

Κάνουμε επανεκκίνηση το Kodi και τώρα είμαστε έτοιμοι για χρήση :)

...εχω κολλήσει στο "προσθηκη πηγης"...που στο καλο είναι αυτο?

...το zip αρχειο το κατεβάζουμε απο καπου και εγκαθηστατε απο μονο του ή πρέπει να το βρω στο δυκτιο και να το βάλω με καρτουλα ή ότι άλλο...???

...το Kodi ειναι το 17.4

https://youtu.be/-btgHiT3pMU

Καλημέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το alfawise h96, (το οποίο είναι ένα πολύ αξιοπρεπές κουτάκι by the way).

Ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει, εκτός του kodi το οποίο σέρνεται χαρακτηριστικά... 3+λεπτά να ανοίξει ένα οποιοδήποτε addon.

Σημειωτέον οτι

Το απεγκατεστησα και το ξανακατεβασα καθαρο με αποτέλεσμα να το ξανασεταρω από την αρχη χωρις κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα... Κάποια πρόταση;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

Καλημέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το alfawise h96, (το οποίο είναι ένα πολύ αξιοπρεπές κουτάκι by the way).

Ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει, εκτός του kodi το οποίο σέρνεται χαρακτηριστικά... 3+λεπτά να ανοίξει ένα οποιοδήποτε addon.

Σημειωτέον οτι

Το απεγκατεστησα και το ξανακατεβασα καθαρο με αποτέλεσμα να το ξανασεταρω από την αρχη χωρις κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα... Κάποια πρόταση;

δοκίμασες με google dns?

Σημειωτέον οτι

Πολύ κουλό.

Ποια έκδοση έχεις βάλει του KODI;

Δοκίμασε και καμία πιο παλιά

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δοκίμασες με google dns?

ok σκαμπάζω μερικά πραγματάκια αλλά τώρα με έχασες... οταν λές google dns?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ κουλό.

Ποια έκδοση έχεις βάλει του KODI;

Δοκίμασε και καμία πιο παλιά

την καινούργια 17.4 πέρασα απο google play...

σε κάποιο site διάβασα ότι έκαναν factory reset στο μηχάνημα και όλα δουλευαν σωστά μετά... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει να το κάνω...

ok σκαμπάζω μερικά πραγματάκια αλλά τώρα με έχασες... οταν λές google dns?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την καινούργια 17.4 πέρασα απο google play...

σε κάποιο site διάβασα ότι έκαναν factory reset στο μηχάνημα και όλα δουλευαν σωστά μετά... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει να το κάνω...

Σιγουρέψου ότι το παλιό Kodi έφυγε εντελώς.

Κάνε μια απεγκατάσταση ξανά, βεβαιώσου ότι με αναζήτηση της λέξης KODI δεν υπάρχουν υπολείμματα μέσω file explorer και μετά δοκίμασε πρώτα με την 17.3 και αν έχει θέμα πάλι, βάλε την 16.1

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σιγουρέψου ότι το παλιό Kodi έφυγε εντελώς.

Κάνε μια απεγκατάσταση ξανά, βεβαιώσου ότι με αναζήτηση της λέξης KODI δεν υπάρχουν υπολείμματα μέσω file explorer και μετά δοκίμασε πρώτα με την 17.3 και αν έχει θέμα πάλι, βάλε την 16.1

τέλεια σε ευχαριστώ,

θα το κάνω και θα σας πω.

:up:

παιδια ειμαι με real de bird και diamond builds ολα ηταν σουπερ μεχρι τωρα μεχρι προχθες που αρχισε να μου κανει τρελα ο ηχος ..

τρεμοπαιζει συνεχως και σπανια βρισκω αρχειο που να λειτουργει σωστα ο ηχος ..(σε αντιθεση με την εικονα ..)!

μπορει κανεις να υποθεσει τι φταιει ?

ειμαι με με την τελευταια εκδοση σε pc με windows 10 ./.

παιδια ειμαι με real de bird και diamond builds ολα ηταν σουπερ μεχρι τωρα μεχρι προχθες που αρχισε να μου κανει τρελα ο ηχος ..

τρεμοπαιζει συνεχως και σπανια βρισκω αρχειο που να λειτουργει σωστα ο ηχος ..(σε αντιθεση με την εικονα ..)!

μπορει κανεις να υποθεσει τι φταιει ?

ειμαι με με την τελευταια εκδοση σε pc με windows 10 ./.

Δοκίμασε να ξαναβάλεις την 17.3

...εγω καταφεραβκαι το εγκατεστησα με ολα τα σεταρησματα που προετινοντε στα link που δωσατε...ομωωωωωωωςςςς...

...με το που παω να επιλεξω ταινια με πεταει μπιμ και "ελέγξτε το αρχείο καταγραφής"...

...ψαχτηκα να δω τι ειναι αλλα δε βγαζω ακρη...

...θα προσπαθησω να το επαναεγκαταστησω και θα δω...

...μπορει εμεις οι δυο να μη τεριαζουμε...!!!

...ααααααχχχχ...!!!

...εγω καταφεραβκαι το εγκατεστησα με ολα τα σεταρησματα που προετινοντε στα link που δωσατε...ομωωωωωωωςςςς...

...με το που παω να επιλεξω ταινια με πεταει μπιμ και "ελέγξτε το αρχείο καταγραφής"...

...ψαχτηκα να δω τι ειναι αλλα δε βγαζω ακρη...

...θα προσπαθησω να το επαναεγκαταστησω και θα δω...

...μπορει εμεις οι δυο να μη τεριαζουμε...!!!

...ααααααχχχχ...!!!

Τι ακριβώς εγκατέστησες, σε τι μηχάνημα, με ποια έκδοση kodi?

...το Kodi ειναι το 17.4

...ολη την διαδικασια την εκανα για να πειραματηστω και να καταλαβω πως λειτουργει ετσι ωστε οταν ερθει το ταινιοκουτι (tv box ) να μπορεσω να το τοιμασω γρηγορα...

...θα ξανα προσπαθησω αυριο μετα το βαθη ξηλωμα που εκανα στο kodi χωρις να αφησω κανενα αρχειακι, νομιζω...

...θα δουμε...αν οι δυο μας θα ταιριαξουμε...

...το κινητο στο streaming παει πολυ καλα...

...το Kodi ειναι το 17.4

...ολη την διαδικασια την εκανα για να πειραματηστω και να καταλαβω πως λειτουργει ετσι ωστε οταν ερθει το ταινιοκουτι (tv box ) να μπορεσω να το τοιμασω γρηγορα...

...θα ξανα προσπαθησω αυριο μετα το βαθη ξηλωμα που εκανα στο kodi χωρις να αφησω κανενα αρχειακι, νομιζω...

Πολλες......φιλε,τι σημαινουν?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

...το Kodi ειναι το 17.4

Εάν αναφέρεσαι σε αυτό το κινητό https://www.devicespecifications.com/en/model/58d635ab καλύτερα κάνε εγκατάσταση ΤΟ SPMC

.....https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.1-spmc θα σου τρέχει καλύτερα !

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολλες......φιλε,τι σημαινουν?

Πολλά και τίποτα .Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις ....(πολλοί μπορεί να το βλέπουν σαν ένα φάκελο ...και άλλοι μπορεί να υπολογίζουν και τον αριθμό των αρχείων που έχει ο φάκελος :lol: )

Edited by alex222800

Δεν μπορώ να καταλάβω, εδώ και μερικές μέρες δεν έχει ροές ούτε από covenant,Elysium,bob unleashed, και άλλα, μου εμφανίζει ειδικά στο covenant 5,6 ταινίες και τέλος. 17.4 έκδοση σε μηχανάκι 6.0.1.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιο πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.

...βαριεμαι να εναλλασω στο πληκτολογιο του κινητου τα κεφαλαια με τα μικρα γιαυτο.

...εεεεεε και μετα μου εμεινε κουσουρι... Αχααααααααααα

...ααααα και σορι με την ορθογραφια μου...

...εχω στειλει πολλους στον οφθαλμιατρο με τα λαθη που κανω... Και ξανα αχααααααα...

...με εχουν σπασει τα νευρα το ταινιοκουτι το πηρα 24 αυγουστου...

...κολλησε στην Ολανδια...

Αντε να δουμε,(τωρα χωρις ....) !

Ναι Αλεξ αυτο ειναι. Θενξ για την προταση, θα το ψαξω.

Το βασικοτερο ειναι να βρω κατι που για μενα και τους δικους μου θα ειναι κηριος πρακτηκο και γρηγορο...και το βασικοτερο θα μπορουν να το δουλευουν χωρις να ειμαι παρον...!!!

Γιαυτο το λογο κανω δοκιμες στο κινητο με διαφορανωστε να δω σε πιο θα καταληξω.

...και φυσικα αν δεν εισασταν εσεις εγω θα εγραφα με καλεμι σε πετρες...

...τα σεβη μου...!!!

...βαριεμαι να εναλλασω στο πληκτολογιο του κινητου τα κεφαλαια με τα μικρα γιαυτο.

...εεεεεε και μετα μου εμεινε κουσουρι... Αχααααααααααα

...ααααα και σορι με την ορθογραφια μου...

...εχω στειλει πολλους στον οφθαλμιατρο με τα λαθη που κανω... Και ξανα αχααααααα...

...με εχουν σπασει τα νευρα το ταινιοκουτι το πηρα 24 αυγουστου...

...κολλησε στην Ολανδια...

Αντε να δουμε,(τωρα χωρις ....) !

Ναι Αλεξ αυτο ειναι. Θενξ για την προταση, θα το ψαξω.

Το βασικοτερο ειναι να βρω κατι που για μενα και τους δικους μου θα ειναι κηριος πρακτηκο και γρηγορο...και το βασικοτερο θα μπορουν να το δουλευουν χωρις να ειμαι παρον...!!!

Γιαυτο το λογο κανω δοκιμες στο κινητο με διαφορανωστε να δω σε πιο θα καταληξω.

...και φυσικα αν δεν εισασταν εσεις εγω θα εγραφα με καλεμι σε πετρες...

...τα σεβη μου...!!!

Απλά για ταινίες σειρές βάλε Terrarium ! Απλο λιτό και απέριττο για αρχάριους ... Για kodi υπάρχουν άπειρα video tutorial στα ελληνικά για τα πάντα

Edited by alex222800

Απλά για ταινίες σειρές βάλε Terrarium ! Απλο λιτό και απέριττο για αρχάριους ... Για kodi υπάρχουν άπειρα video tutorial στα ελληνικά για τα πάντα
Πώς συνδέουμε πηγές υποτίτλων στο terrarium εκτός από opensubtitles;

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς συνδέουμε πηγές υποτίτλων στο terrarium εκτός από opensubtitles;

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορείς !

Αυτο δε λες?

https://terrariumtv.com

....δοκιμασα και εβαλα εβγαλα πολλα add ons και και...

Τα link που δωσατε παραπανω ειναι κατατοπιστηκα.

Τωρα οπως προ ειπα πειραματιζομαι βαζοντας βγαζοντας διαφορα add ons και εκδοσεις...

Επισης παρατηρησα πως δεν θπαρχει εννοιεα μεθοδος σεταρησματος... Σε κανα δυο σημεια διαφερουν αλλα η λογικη ειναι ιδια...

:O