evmenis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Επεσες σε ταμια προβληματικη ,επρεπε να φωνξεις τον διευθηντη. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι αν το καταστημα δεν παει να παραλαβει το paypal θα ζητησει αποδειξη οτι το εστειλες στην διευθηνση που σου δωθηκε και η αποδειξη του ΕΛΤΑ δεν αναφερει την διευθηνση του παραληπτη οποτε το μονο αποδεικτικο οτι το εστειλες σωστα ειναι αυτη η φωτο με τον αριθμο αποστολης και την διευθηνση του παραληπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Επεσες σε ταμια προβληματικη ,επρεπε να φωνξεις τον διευθηντη. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι αν το καταστημα δεν παει να παραλαβει το paypal θα ζητησει αποδειξη οτι το εστειλες στην διευθηνση που σου δωθηκε και η αποδειξη του ΕΛΤΑ δεν αναφερει την διευθηνση του παραληπτη οποτε το μονο αποδεικτικο οτι το εστειλες σωστα ειναι αυτη η φωτο με τον αριθμο αποστολης και την διευθηνση του παραληπτη. Δλδ να εχουμε σε φωτογραφια το δεμα που εχει κολλημενο το ασπρο χαρτακι με το tracking number?ποσα χρηματα καλυπτει το paypal για τα εξοδα επιστροφης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ναι χρειαζεται η φωτο που θα φαινονται μαζι το tracking number και η διευθηνση του παραληπτη αλλα μονο στην περιπτωση που το καταστημα "παιζει" βρωμικα.Εγω τους λεω απο την αρχη οταν δινω το tracking number οτι εχω βγαλει 10 φωτο του δεματος για να καταλαβουν οτι ξερω το παιχνιδι και να μην μου κανουν μαγκιες. Το κοστος που δικαιολογει νομιζω ειναι 30 ευρω που σε καλυπτει ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgn Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Επεσες σε ταμια προβληματικη ,επρεπε να φωνξεις τον διευθηντη. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι αν το καταστημα δεν παει να παραλαβει το paypal θα ζητησει αποδειξη οτι το εστειλες στην διευθηνση που σου δωθηκε και η αποδειξη του ΕΛΤΑ δεν αναφερει την διευθηνση του παραληπτη οποτε το μονο αποδεικτικο οτι το εστειλες σωστα ειναι αυτη η φωτο με τον αριθμο αποστολης και την διευθηνση του παραληπτη. δέν ξέρω τι σου πώ... δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα,ούτε με την επιστροφή χρημάτων τον μεταφορικών..ούτε όταν έγινε παραλαβή/παράδοση απο vickmall.(είχα στείλει email στο vickmall,ότι είναι ταχυδρομείο..πηγαίνετε να το παραλάβετε) το είδα "άμεσα" όταν παρέλαβαν,και σε λιγότερο απο 10 ημέρες,επέτρεψε τα χρήματα μου το Paypal. Edited February 13, 2016 by kostasgn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ε καλα το vickmall δεν κανει τετοια πραγματα ,εγω αναφερομουν γενικα στα κινεζομαγαζα και ειδικα στα "κατω απο την βαση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgn Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ε καλα το vickmall δεν κανει τετοια πραγματα ,εγω αναφερομουν γενικα στα κινεζομαγαζα και ειδικα στα "κατω απο την βαση". κοίτα,επειδή είναι χρήματα στην μέση..φύλαγε τα ρούχα,να έχεις τα μισά. όλες η απόψεις/διευκρινίσεις είναι "πολύτιμες",για να μην την πατήσουν οι επόμενοι..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εγώ την πάτησα το έγραψα εδώ αλλά χάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σήμερα έστειλα ένα δέμα πίσω αλλά δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτάκι να συμπληρώσω την αξία του δέματος κτλπ. Μου είπε η υπάλληλος ότι δεν χρειάζεται αναγκαστικά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σωστά σου είπε. Εχω στείλει χωρίς δηλωμένη αξία, κινητό για επισκευή, χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αν δεν εχει το πρασινο χαρτακι αυξανει την πιθανοτητα να σταματησει στο τελωνειο της κινας ,αν σταματησει στο τελωνειο ο κινεζος θα αρνηθει να το παραλαβει και θα το παιξει κινεζος γιατι το τελωνειο θα του βγαλει ενα απιθανο ποσο για φορο οποτε το δεμα θα ξαναγυρισει σε εσενα με δοξα και τιμη. Απλα ειναι τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αν δεν εχει το πρασινο χαρτακι αυξανει την πιθανοτητα να σταματησει στο τελωνειο της κινας ,αν σταματησει στο τελωνειο ο κινεζος θα αρνηθει να το παραλαβει και θα το παιξει κινεζος γιατι το τελωνειο θα του βγαλει ενα απιθανο ποσο για φορο οποτε το δεμα θα ξαναγυρισει σε εσενα με δοξα και τιμη. Απλα ειναι τα πραγματα. Αυτό που με επηρεάζει εμένα; απ'την στιγμή που εγώ το στέλνω είναι ευθύνη του παραλήπτη ( πωλητή ) να το παραλάβει, όπως κι όταν είχε συμβεί το αντίστροφο και δεν το παρέλαβα εγώ λόγω τελωνίου, το paypal δεν μου έδωσε τα λεφτά πίσω. Το λέω μιας και δεν θυμάμαι να είναι όρος για τις αποστολές η δήλωση χαμηλής αξίας. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω ευχαριστώς να μου το πεις για να μάθω φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φιλε το συστημα του πειπαλ εχει τεραστιο προβλημα με τις επιστροφες ,πρακτικα αν δεν το παραλαβει ο κινεζος ΧΑΝΕΙΣ την υποθεση ,εγω εχασα υποθεση παροτι 1)ειχα φωτο του δεματος 2)ο κινεζος παρελαβε και μαλιστα ειχα και μειλ του αλλα το συστημα τρακινκγ του κινεζικου ταχυδρομειου (αλλη πικρη ιστορια) το εδειχνε ως μη παραδωμενο. Εκαναν εφεση και μιλησα με εκπρωσοπο στο τηλεφωνο για να βρω ακρη και να παρω πισω τα λεφτα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ πάντως βλέπω να μου λέει στο email που μου έστειλαν μόλις έβαλα το tracking, ότι αν δεν ενημερώσει ο πωλητής ότι το παρέλαβε θα αρκεστούν στην πληροφορία του tracking If your seller doesn't confirm receipt of the merchandise, we will continue our review and evaluate your shipment tracking information. Once the delivery destination is confirmed, we will issue a refund. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω κάτι λάθος, αλλά κι εγώ μετά από τηλέφωνο μαζί τους άρχισα την όλη διαδικασία μιας και μου έστειλαν ελλατωματικό refurbished κι όχι καινούργιο όπως περίμενα. Στην αρχή μου έδωσαν partial αλλά έκανε appeal ο πωλητής και ύστερα μου ζήτησαν να στείλω το δέμα πίσω για να πάρω full refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φιλε μακαρι να μην σου τυχει. Παρατηρησες τον διφορουμενο χαρακτηρα της προτασης στα αγγλικα ,ετσι? If your seller doesn't confirm receipt of the merchandise, αν δεν τους το πει ο πωλητης οτι παρελαβε we will continue our review and evaluate your shipment tracking information θα πεταμε ταπες στο βαρελι μεχρι .. Once the delivery destination is confirmed, we will issue a refund. ... εδω ειναι η αοριστια της αοριστιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σήμερα έστειλα ένα δέμα πίσω αλλά δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτάκι να συμπληρώσω την αξία του δέματος κτλπ. Μου είπε η υπάλληλος ότι δεν χρειάζεται αναγκαστικά. :confused: Κι εγώ ένα κινητό που έστειλα πίσω στην Κίνα δεν συμπλήρωσα αυτό το CN22 έγγραφο και παραδόθηκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Φιλε μακαρι να μην σου τυχει. Παρατηρησες τον διφορουμενο χαρακτηρα της προτασης στα αγγλικα ,ετσι? Τι να πώ, ελπίζω πως είναι λογικοί. ( στο τηλ ήταν ) Κι εγώ ένα κινητό που έστειλα πίσω στην Κίνα δεν συμπλήρωσα αυτό το CN22 έγγραφο και παραδόθηκε κανονικά. Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Mετα απο escalate στο paypal το ελαττωματικο lg g4 παει για επιστροφη στο fastcardtech.Το καταστημα μεσω email με συμβουλευει να γραψω αξια 65usd για το τελωνειο. Δεν ειναι καπως μεγαλο το ποσο αυτο; Φακελο - συσκευασια βρισκουμε στο ταχυδρομειο ή αγοραζουμε απο εξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έστειλα πίσω στο βικμολ ένα xiaomi redmi note 2 που είχε πρόβλημα φόρτισης από usb. Όλα καλά, το παρέλαβαν πριν τις διακοπές τους και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην xiaomi για επισκευή. Κσλυπτομαι από την εγγύηση ή θα έχω κόστος επισκευής; Αξίζει να απευθυνθω στο πειπαλ ή να περιμένω; Ευχαριστώ Απλά να ενημερώσω ότι η ζημιά δεν καλύφθηκε από την εγγύηση. Μιας που τα λεφτά της επισκευής ήταν λίγα και το βικμολ δέχτηκε να τα μοιρασουμε στη μέση, αποφάσισα να μην μπλεξω με το πειπαλ. Η επισκευή μου κόστισε 8$. Τώρα περιμένω να δω τι θα παραλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Mετα απο escalate στο paypal το ελαττωματικο lg g4 παει για επιστροφη στο fastcardtech.Το καταστημα μεσω email με συμβουλευει να γραψω αξια 65usd για το τελωνειο. Δεν ειναι καπως μεγαλο το ποσο αυτο; Φακελο - συσκευασια βρισκουμε στο ταχυδρομειο ή αγοραζουμε απο εξω; Οτι σου ειπαν γραψε ξερουν αυτοι.Στο description γραψε defective device.Σιγα μην αγορασεις και συσκευασια για να το στειλεις πισω ,με αυτο που ηρθε στειλε το πισω. Μην ξεχασεις στο ταχυδρομειο να βγαλεις τις φωτο που να φαινεται το tracking number και η διευθηνση παραδοσης ,βγαλε 2-3 απο διαφορετικες γωνιες για να εισαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πάντως Ελλάδα-Κίνα απίστευτα γρήγορα πάνε, 4 ημέρες κι έφτασε Κίνα το δικό μου, για να δούμε πότε θα το παραλάβει. Το paypal άλλαξε την κατάσταση σε Being Reviewed By PayPal ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ειναι μεγαλη η κινα φιλε ,τωρα αρχιζει το ταξιδι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ειναι μεγαλη η κινα φιλε ,τωρα αρχιζει το ταξιδι :lol: Όχι Σενζέν ήταν να πάει, σενζέν έφτασε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδια θελω να στειλω ενα redmi note 2 στο vickmall και εχω 2 αποριες , 1. στο εμαιλ που μου εστειλε η selina , ελεγε να μη το στειλω με το κουτι και τα αξεσουαρ αλλα μονο το κινητο καλα συσκευασμενο κλπ 2. κατι εγραφε για τα εξοδα μεσω paypal , αλαλ δε το καταλαβα , μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να παρω τα εξοδα απο το paypal ? ευχαριστω Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλα σου λεει η selina. Εχω στειλει για επισκευη στο vickmall, δεν θα χεις προβλημα. Μονο το κινητο στειλε, χωρις συμπραγκαλα μεσα. Οσο αφορα τα εξοδα απο το paypal, δεν εμπλεξα. Πληρωσα κατω απο 10 ευρω και το εστειλα μονος μου. Απλα οταν το στειλεις να ζητησεις tracking number. Κατα τα αλλα μην φοβασαι, ολα θα πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 "Log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to provide proof of delivery before 3/6/2016." Τι απόδειξη παράδοσης εννοεί το paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts