Jump to content

ultravox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ultravox

  1. Και με το τελωνείο τι παίζει;
  2. Τόσο χάλια έχει γίνει η κάμερα; Επιπέδου p40 lite; Αξίζει τελικά η αγορα του ή του απλού p40 για την καμερα; Είμαι από αυτούς που βλέπουν τις φωτος σε μεγάλες οθόνες
  3. ultravox

    Huawei P40

    Τελικά έχει OIS η κύρια κάμερα ή όχι;
  4. ultravox

    LG G6

    Ναι ειδικά σε νυχτερινές!
  5. ultravox

    LG G6

    Είναι αμελητέα στην κύρια αλλά αισθητή στη σελφι.
  6. Μήπως οι κορεατες δεν ασχολούνται με αυτό το τηλέφωνο γενικά;
  7. ultravox

    LG G6

    Οκ! Συγκριτικά υπάρχουν αρκετά. Ο καθένας βλέπει και κρίνει οπως νομίζει
  8. ultravox

    LG G6

    Φαίνεται καθαρά ότι επιλέγεις φωτογραφίες και σημεία που κάνεις crop, που ΔΕΝ έχει γίνει focus στα samsung. Η μία μάλιστα είναι και κουνημένη. Δε γίνονται έτσι τα συγκριτικά στις κάμερες! Δείτε εδώ ένα συγκριτικό από αξιόπιστο reviewer. Συχνά οι διαφορές δεν είναι ορατές στην οθονιτσα του κινητού.
  9. Άψογο σε όλα αλλά η κάμερα δεν είναι από τις καλύτερες. Σε αυτή την τιμή την καλύτερη κάμερα και με διαφορά απο τα άλλα την έχει το g5 se. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστεις με τη μικρή διαρκεια μπαταριας και σε κάποιες περιπτώσεις θέματα ir της οθόνης.
  10. Το G930V λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα;
  11. Βλεπω 16mp OIS. Ειναι ιδια με s6 η καμερα;
  12. Δυστυχώς αυτά που ανέφερες παραπάνω είναι η σκληρή πραγματικότητα.
  13. J3 2016 εκτος αν δώσεις κάτι παραπάνω για j5 2016.
  14. Σε αυτό το μπάτζετ νομίζω η καλύτερη κάμερα ειναι του g5 se και με διαφορά απο τους υπόλοιπους
  15. Μεσα στο μηνα Μάρτιο έκανα 14 παραγγελιες oι περισσότερες απο aliexpress. Οι 2 τελευταιες ήταν με tracking number και εχουν φτάσει ηδη στο ταχυδρομείο. Οι υπόλοιπες 12 αφαντες! Στα ΕΛΤΑ που ρώτησα μου είπαν οτι δεν ήρθαν στο κατάστημα. Μενω Ηράκλειο Κρήτης. Έχει κανεις ιδεα τι μπορεί να έχει συμβει; Δε μου εχει τυχει κατι παρόμοιο ποτε.
  16. Καλό τηλεφωνακι. Καλή μας επιτυχία!
  17. Το έχω και εγώ αλλά δε μου το έχει κάνει ποτέ. Μοιάζει με πρόβλημα hardware πάντως. Στο δικό μου το μόνο μειονέκτημα είναι το αδύναμο WiFi, κατά τα άλλα είναι σούπερ
  18. Ίσως η μπαταρία τα βρίσκει σκούρα με αυτό το φορτιστη. Εγώ χρησιμοποιώ πλέον του LG g4 στα 1.8A που είναι μικρότερος και προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα γενικά.
  19. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy s7 Καλύτερο tablet: Samsung tab s2 8" (2016) Value for Money device: Samsung tab A 7" (2016) Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  20. Καλά, κάτσε να έρθει το καλοκαίρι, να σφίξουν οι ζέστες και τότε θα δούμε εμείς οι κάτοχοι g4 στην πράξη τα softwarικα και hardwarικα φτιαξιματα της LG.
×
×
  • Create New...