Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην τελευταία build, γίνεται να βάζουμε μαύρο background, σε εφαρμογές που εξαρχής δεν έχουν; Όπως το facebook και ο messenger.
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπαίνεις myPhone και διαβάζεις: battery drain, αργό σε χρήση σε σχέση με τα 8.1, αργό στο Store κλπ.

Μπαίνεις WindowsCentral και διαβάζεις: "Hopefully, the next release won't take another month. In fact, we would not expect that as Microsoft is set to announce officially Windows 10 Mobile and new flagship phones in just two weeks."

Το ξέρω ότι είναι ένα τελείως άλλο λειτουργικό σε σύγκριση με τα 8.1, αλλά η DP των τελευταίων ήταν stable 2 μήνες πριν το επίσημο roll out. Μακάρι να μην γίνει και στα κινητά ό,τι γίνει και στα PC και έχουμε κάθε μέρα αναβαθμίσεις και bugfixes. :fingerscrossed: :)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το ξέρω ότι είναι ένα τελείως άλλο λειτουργικό σε σύγκριση με τα 8.1, αλλά η DP των τελευταίων ήταν stable 2 μήνες πριν το επίσημο roll out. Μακάρι να μην γίνει και στα κινητά ό,τι γίνει και στα PC και έχουμε κάθε μέρα αναβαθμίσεις και bugfixes. :fingerscrossed: :)

Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ ελπίζω να βγαίνουν συχνά-πυκνά updates των WP10, ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Ειδικά με τα τελευταία που βλέπω (γιατί εξακολουθώ να μην μπορώ να περάσω το τελευταίο build στο Lumia 720 μου), εύχομαι να είναι και ουσιαστικά...αν συνεχίσουμε να μιλάμε για νέα χρώματα στο background των εφαρμογών (δεν υπάρχει αυτό το λευκό!), αν το κουμπάκι θα είναι πάνω αριστερά ή κάτω δεξιά, αν θα παίζουν τα ringtones ή όχι, αν μπορεί επιτέλους να παίζει συνεχόμενα η δόνηση μαζί με τον ήχο κλήσης για να προλαβαίνουμε τις κλήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα κλπ (όλα αυτά είναι όντως θέματα, τα έχω δει σε fora), τότε ας κάνουμε ένα μνημόσυνο στα Windows Phone και να δούμε προς τα πού θα στραφούμε - και αυτά τα λέει κάποιος που είναι ήδη στο 3ο του Windows Phone και κοιτάζει για το 4ο...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μπαταρια ? drain ?

όπως ήταν. με wifi, data, gps on και λίγα τηλ βγάζει 1 1/2 μέρα. με βαρύτερη χρήση μια μέρα

εκτός της προ-προηγούμενης αναβάθμισης που κρατούσε η μπαταρία μισή μέρα με το ζόρι, δεν έχει αλλάξει κάτι απο την 8.1 κατα την αποψή μου στην μπαταρία.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ ελπίζω να βγαίνουν συχνά-πυκνά updates των WP10, ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Ειδικά με τα τελευταία που βλέπω (γιατί εξακολουθώ να μην μπορώ να περάσω το τελευταίο build στο Lumia 720 μου), εύχομαι να είναι και ουσιαστικά...αν συνεχίσουμε να μιλάμε για νέα χρώματα στο background των εφαρμογών (δεν υπάρχει αυτό το λευκό!), αν το κουμπάκι θα είναι πάνω αριστερά ή κάτω δεξιά, αν θα παίζουν τα ringtones ή όχι, αν μπορεί επιτέλους να παίζει συνεχόμενα η δόνηση μαζί με τον ήχο κλήσης για να προλαβαίνουμε τις κλήσεις σε θορυβώδη περιβάλλοντα κλπ (όλα αυτά είναι όντως θέματα, τα έχω δει σε fora), τότε ας κάνουμε ένα μνημόσυνο στα Windows Phone και να δούμε προς τα πού θα στραφούμε - και αυτά τα λέει κάποιος που είναι ήδη στο 3ο του Windows Phone και κοιτάζει για το 4ο...

Αδιανόητο για εταιρία τέτοιου μεγέθους να βγάζει τόσα προβλήματα. Δείχνουν οτι τους ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει μια δωρεάν πλατφόρμα χρήσης του Office (του κύριου προιόντος τους) αντί να πληρώνουν την apple και την google. το 535 είναι το 2ο κινητό με windows που έχω μετά το HD2 και αν μπορούσα και σε αυτό να περάσω android θα το είχα κάνει στον πρώτο μήνα.

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Στην τελευταία build, γίνεται να βάζουμε μαύρο background, σε εφαρμογές που εξαρχής δεν έχουν; Όπως το facebook και ο messenger.

Αν η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει δεν μπορείς να αλλάξεις το background της.

όπως ήταν. με wifi, data, gps on και λίγα τηλ βγάζει 1 1/2 μέρα. με βαρύτερη χρήση μια μέρα

εκτός της προ-προηγούμενης αναβάθμισης που κρατούσε η μπαταρία μισή μέρα με το ζόρι, δεν έχει αλλάξει κάτι απο την 8.1 κατα την αποψή μου στην μπαταρία.

Αδιανόητο για εταιρία τέτοιου μεγέθους να βγάζει τόσα προβλήματα. Δείχνουν οτι τους ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει μια δωρεάν πλατφόρμα χρήσης του Office (του κύριου προιόντος τους) αντί να πληρώνουν την apple και την google. το 535 είναι το 2ο κινητό με windows που έχω μετά το HD2 και αν μπορούσα και σε αυτό να περάσω android θα το είχα κάνει στον πρώτο μήνα.

Φιλικά τελείως άλλα είσαι πολύ λάθος να κρίνεις ένα λογισμικο που δεν είναι έτοιμο.. Δεν τους νοιάζει στο developer preview να χάσουν χρόνο με το να το διορθωσουν άλλα να τρέξουν καινούργιο build με περισσότερα features και να πηγαίνουν ένα βήμα παρά πέρα και όχι να σβήσουν προβλήματα η να ομορφύνουν το λογισμικό και αυτό που μας δίνουν με το ζορη είναι λίγο προσεγμένο για να λέμε την γνώμη μας που πια πιάνει τόπο οσο ποτέ στο outlook mail πια είναι όλα στην κατω μπαρα πάρα που τα θελαν πανω αρχικά οι ίδιοι.. Κλπ

Το έργο που μπορείς να μείνεις είναι τα 8.1 που δεν κολλάνε πότε υπόδειγμα λογισμικού

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση έτσι... Το λέω γιατί είδα και άλλο χρήστη να μπερδευεται...

Ακόμα και η ίδια η Microsoft συμβουλεύει να μην το εγκαταστήσουμε στο βασικό μας smartphone :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Φιλικά τελείως άλλα είσαι πολύ λάθος να κρίνεις ένα λογισμικο που δεν είναι έτοιμο.. Κλπ

Το έργο που μπορείς να μείνεις είναι τα 8.1 που δεν κολλάνε πότε υπόδειγμα λογισμικού

Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση έτσι... Το λέω γιατί είδα και άλλο χρήστη να μπερδευεται...

Ακόμα και η ίδια η Microsoft συμβουλεύει να μην το εγκαταστήσουμε στο βασικό μας smartphone :)

beta testing κάνουμε εδώ και κρίνω πάνω σε αυτό. για beta ένα μήνα πριν απο παραγωγή δεν βλέπω ότι θα ήθελα και απο τέτοιο κολοσσο.

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, με την μέχρι τώρα πορεία είναι ότι οι preview εκδόσεις είναι "στημένες" πάνω στα αρχικά κινητά που θα πάρουν την αναβάθμιση (δηλ 640 640 XL κλπ...) οι υπόλοιπες συσκευές θα "στηθούν" αργότερα. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω κανένα θέμα ούτε με την μπαταρία, κρατάει όσο και με τα 8.1 ούτε κρασαρίσματα ούτε το lag της αρχικής οθόνης. Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μας δίνουν ότι κάτσει και δουλεύει αν το 10540 δεν είναι για χρήση σου λένε θα δούμε πως θα είναι το 10541 βελτιώνουν το λογισμικό με το τροπο που θέλουν και δεν κοιτάνε κάτι που χάλασε να δουλεύει η κάτι που κολλάει να το φτιάξουν και μετά να προχωρήσουν ετσι και αλλιώς θα ξανά χαλάσει κάτι στην συνέχεια.. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με beta σαν alpha περισσότερο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν έχει καμία σχέση η Developers Preview που ήταν έτοιμο το λειτουργικό με την Technical Preview που είναι ένα beta testing πρόγραμμα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Να πω για άλλη μια φορά ότι για να δούμε ακριβώς ποσό καλή είναι μια νέα έκδοση, μετά απο κάθε αναβάθμιση ....

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ HARD RESET (ειδικά αν υπάρχουν διαφορα προβλήματα)

2. Στήσιμο από την ΑΡΧΗ, όχι επαναφορά backup. Για όσους αυτό είναι πρόβλημα τότε καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με τις εκδοσεις αυτές.

Επίσης να θυμίσω οτι η τελική έκδοση δεν θα είναι έτοιμη για όλα τα τηλεφωνα σε 1.5 μήνα.(οι φήμες μιλάνε για μέσα Νοεμβρίου η πρώτη φουρνιά)

Οπότε θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για βελτιώσεις.

Οσο για τον φίλο @Cynaegeirus που θα έβαζε android στο 535 αν μπορούσε, θα ήθελα να του πω ότι αν το τηλ δεν τον ικανοποιούσε ούτε και με την έκδοση 8.1 τότε μάλλον αγορασε λαθος τηλεφωνο. Ίσως έπρεπε να πάει σε android.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, με την μέχρι τώρα πορεία είναι ότι οι preview εκδόσεις είναι "στημένες" πάνω στα αρχικά κινητά που θα πάρουν την αναβάθμιση (δηλ 640 640 XL κλπ...) οι υπόλοιπες συσκευές θα "στηθούν" αργότερα. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω κανένα θέμα ούτε με την μπαταρία, κρατάει όσο και με τα 8.1 ούτε κρασαρίσματα ούτε το lag της αρχικής οθόνης.

τα ιδια και εγω ακριβως

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

επαναλαμβάνω ότι είπα για τα 10ρια, για να μην φεύγουμε απο το θέμα - είμαστε ένα μήνα πριν απο την έκδοση παραγωγής και μιλάμε ακόμα για beta έκδοση, αν είσαστε οκ με αυτό πάω πάσο. Edited by Alex_tz
Αφαίρεση off topic σχολιασμών

επαναλαμβάνω ότι είπα για τα 10ρια, για να μην φεύγουμε απο το θέμα - είμαστε ένα μήνα πριν απο την έκδοση παραγωγής και μιλάμε ακόμα για beta έκδοση, αν είσαστε οκ με αυτό πάω πάσο.

Δεν νομίζεις ότι είναι παράλογο να ζητάς από μια εταιρεία το πότε θα διαθέσει ποια preview εκδοσή και το πως θα δουλεύει αυτή?

μερικοί δεν καταλάβατε ότι η Μ$ κάνει δοκιμές, το αν είναι καλά ή όχι τα 10αρια θα το δούμε όταν τα ανακοινώσει.

μέχρι τότε θα πρεπε να ξέρετε ότι η wp10TP δεν είναι για χρήση αλλά για ΔΟΚΙΜΗ.

Edited by Alex_tz
Αφαίρεση off topic σχολιασμών

Συμφωνω και εγω οτι η DP ειναι δοκιμαστικη εκδοση και οπως ειπωθηκε η MSFT συμβουλευει να μην μπει σε κυριως κινητο.

Τωρα διαβαζω με εκπληξη οτι σε 640 παιζουν ολα πολυ καλυτερα, με βασικοτερο την διαρκεια μπαταριας που στο 830 ειναι τραγικη. Ενα 12ωρα με το ζορι οταν με την 8.1 εβγαζε 1,5 μερα ανετα. Τεσπα ισως τελικα να ισχυει οτι οι τωρινες DP ειναι πιο πολυ στημενες στα 640 και θα ακολουθησουν τα υπολοιπα.

Εγω παντως βλεπω βελτιωσεις σε ολα τα επιπεδα οσον αφορα την χρηστικοτητα του λειτουργικου.

Αναμενω με ανυπομονησια τα 950 να δω χαρακτηριστικα, τιμες και πακετο προσφορας.

Δεν νομίζεις ότι είναι παράλογο να ζητάς από μια εταιρεία το πότε θα διαθέσει ποια preview εκδοσή και το πως θα δουλεύει αυτή?

μερικοί δεν καταλάβατε ότι η Μ$ κάνει δοκιμές, το αν είναι καλά ή όχι τα 10αρια θα το δούμε όταν τα ανακοινώσει.

μέχρι τότε θα πρεπε να ξέρετε ότι η wp10TP δεν είναι για χρήση αλλά για ΔΟΚΙΜΗ.

δεν είπα κάτι διαφορετικό. για την beta μιλάμε και μόνο.

επισης μιας και μιλαμε για technical preview ολοι εσεις που κανετε παραπονα εδώ καλο θα ηταν να τα αναφερετε και στην ms μεσα από την εφαρμογή της γιατι αυτό είναι και το νοημα.να βοηθήσουμε να γινει το λογισμικο καλυτερο.

υ.γ ισως βγει νεα εκδοση σημερα ,αναμενουμε

Τα εκτός θέματος μηνύματα αναφορικά με το Lumia 535 και το Android μεταφέρθηκαν στο θέμα [Off topic] Windows 10 technical preview (Insider Program).

Να υπενθυμίσω πως στο θέμα αυτό γίνονται συζητήσεις μόνο για την TP έκδοση των Windows 10 Mobile.

Ευχαριστώ.

τι διαφορα εχει η insider slow με την insider fast;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

τι διαφορα εχει η insider slow με την insider fast;

Οι αναβαθμίσεις της Technical Preview έκδοσης του λειτουργικού γίνονται πρώτα διαθέσιμες στους χρήστες που έχουν επιλέξει insider fast και αργότερα στους χρήστες που επέλεξαν insider slow.Με την επιλογή Insider Fast θα έχει κάποιος πιο γρήγορες αναβαθμίσεις οι οποίες όμως θα περιέχουν bugs και άλλα προβλήματα (πχ αυξημένη κατανάλλωση μπαταρίας, κολλήματα κλπ) που ίσως κάνουν τη συσκευή δύσχρηστη. Από αυτούς τους χρήστες θα λάβει τα πρώτα feedbacks η εταιρία για τα προβλήματα της έκδοσης μιας και αυτός είναι ο σκοπός -να χρησιμοποιούμε το feedback για bugs και άλλα προβλήματα που συναντάμε. Με το Insider Slow οι εκδόσεις δεν θα είναι οι τελευταίες αλλά θα είναι πιο σταθερές στη χρήση τους με λιγότερα πιθανόν κολλήματα και προβλήματα. Tα γράφει άλλωστε αναλυτικά κάτω από κάθε επιλογή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Οι αναβαθμίσεις της Technical Preview έκδοσης του λειτουργικού γίνονται πρώτα διαθέσιμες στους χρήστες που έχουν επιλέξει insider fast και αργότερα στους χρήστες που επέλεξαν insider slow.Με την επιλογή Insider Fast θα έχει κάποιος πιο γρήγορες αναβαθμίσεις οι οποίες όμως θα περιέχουν bugs και άλλα προβλήματα (πχ αυξημένη κατανάλλωση μπαταρίας, κολλήματα κλπ) που ίσως κάνουν τη συσκευή δύσχρηστη. Από αυτούς τους χρήστες θα λάβει τα πρώτα feedbacks η εταιρία για τα προβλήματα της έκδοσης μιας και αυτός είναι ο σκοπός -να χρησιμοποιούμε το feedback για bugs και άλλα προβλήματα που συναντάμε. Με το Insider Slow οι εκδόσεις δεν θα είναι οι τελευταίες αλλά θα είναι πιο σταθερές στη χρήση τους με λιγότερα πιθανόν κολλήματα και προβλήματα. Tα γράφει άλλωστε αναλυτικά κάτω από κάθε επιλογή.

Ευχαριστω για την απαντηση. Για ενα 640xl που εχω, θα με συμβουλευες να βαλω την insider slow ή θα εχω προβλημα στην χρηση του τηλεφωνου; Εχει πολλα bugs;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Ευχαριστω για την απαντηση. Για ενα 640xl που εχω, θα με συμβουλευες να βαλω την insider slow ή θα εχω προβλημα στην χρηση του τηλεφωνου; Εχει πολλα bugs;

Αν είναι η βασική σου συσκευή, που τη χρησιμοποιείς κάθε μέρα, μη βάλεις καμία. Το γράφει και πριν εγκαταστήσεις τη slow ή τη fast.

Huawei Nova 5T

εγω εχω το 640xl ds και τα 10ρια δουλευουν απροβλημάτιστα και πολύ σταθερα,μπαταρια 1,5 με 2 μερες.δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρίσω στα 8,1.το μονι που χρειαζεται να κανεις είναι οπωςσδηποτε hard reset μετα την εγκατασταση εγω εκανα 3 φορες και από τοτε δουλευουν όλα αψογα γρηγορα και σταθερα
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

πως γινεται το hard reset;