geoponer Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Έχει βγει Windows 10 Mobile Build 14965 Δεν βλέπω διαφορά. Το πρόβλημα με τις γλώσσες συνεχίζεται. Την πέρασα κι εγώ στο 735 μου και όντως οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες. Όσο για το θέμα με τις γλώσσες είπαν ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη.... εγώ έχω πρόβλημα με τη φωνητική πλοήγηση αλλά δε μπαίνω στη διαδικασία να το στήσω πάλι από την αρχή. :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Σε βασικό τηλέφωνο μόνο σταθερή έκδοση. Στο δεύτερο τηλέφωνο έχω την φαστ που δεν με νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά ρωτάω επειδή δεν ξέρω. Σας ήρθε η Redstone 2 εδώ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά ρωτάω επειδή δεν ξέρω. Σας ήρθε η Redstone 2 εδώ; Η τελευταία φαστ είναι 14965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 εμενα μου έβγαλε μια αναβάθμιση στο 448 και με βγάζει συνεχεια σφάλμα ,πρώτη φορα μου το κάνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Κάνε αποσύνδεση από το insider, επανεκκίνηση και update... Εμένα έτσι δούλεψε. Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, εγκατέλειψα τελείως το πρόγραμμα insider, μετά από επανεκκίνηση περάστηκε η ενημέρωση. Έχει αναφερθεί επίσης και η απενεργοποίηση της κρυπτογράφησης της συσκευής (εάν είναι ενεργή) ως τρόπος παράκαμψης του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έχει κανεις το skype για sms ? Ενώ έχει γίνει ικανοποιητικό δεν μπορώ να στείλω όμως στο τετραψηφιο της Cosmote και επίσης βγάζει κάποιες συνομιλίες με το νουμερο όχι με το ονομα που έχω στις επαφές Έχετε και εσείς αυτά τα προβληματα; Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παιδες καλημερα, το παλιο μου 820 κατεβαζει ενα αναπαντεχο θπδατε αυτη την στιγμη το 10.586.682 απο 545 που ηταν...το τι ειναι και γιατι το εβγαλαν δεν ξερω ακομα διοτι κατεβαινει..ειναι ομως για τις συσκευες που δεν πηραν το καλοκαιρινο Update και τα 10 επισημα υποθετω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Είναι για bug fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδες καλημερα, το παλιο μου 820 κατεβαζει ενα αναπαντεχο θπδατε αυτη την στιγμη το 10.586.682 απο 545 που ηταν...το τι ειναι και γιατι το εβγαλαν δεν ξερω ακομα διοτι κατεβαινει..ειναι ομως για τις συσκευες που δεν πηραν το καλοκαιρινο Update και τα 10 επισημα υποθετω.. Ακριβώς αυτό είναι - το πέρασα στο 720 που έχω, αφού πρώτα εγκατέλειψα το Insider. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (είναι δεύτερη συσκευή πλέον), αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με την τελευταία insider που είχα. Ελπίζω απλά να πάει λίγο πιο στρωτά σε καθημερινή χρήση. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ακριβώς αυτό είναι - το πέρασα στο 720 που έχω, αφού πρώτα εγκατέλειψα το Insider. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (είναι δεύτερη συσκευή πλέον), αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με την τελευταία insider που είχα. Ελπίζω απλά να πάει λίγο πιο στρωτά σε καθημερινή χρήση. Καλησπέρα, ένα update ασφαλειας ειναι μόνο δεν άλλαξε τιποτα αλλο οσες μέρες το χρησιμοποιώ. Απλα θα είδε η MS ότι αρκετοί δεν γυρίσαμε στα 8.1 και έδωσε ετσι ένα update για τα ματια του κόσμου, που λένε και στο χωριο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ήρθε στο Slow η 1001. Αφού εγκαταστάθηκε, δαιμονίστηκε το κινητό κι άρχισε να μιλάει μόνο του σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα. :X Τελικά είχε ενεργοποιηθεί ο Αφηγητής, αλλά για να τον βγάλω πάλεψα αρκετή ώρα, αφού το κινητό έμοιαζε κολλημένο και δεν έπαιρνε εντολές από το touch screen εύκολα. Τώρα δείχνει εντάξει. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τα 2 τελευταία update έχουν κάνει το 535 να σέρνεται και δεν είμαι κανένας σκληροπυρηνικός χρήστης.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Συμφωνώ! Για μένα η πιο σταθερή έκδοση στο Lumia 535 ήταν η 10.0.10586.36 Απο εκει κ πέρα το χάος. Πολύ κατανάλωση μπαταρίας. Κολλάει το Data 3G και για έρθει θέλει Restart, γενικά βάρενε πολύ. Δε μπορώ να πώ ομως , οι καινούργιες εκδόσεις προσφέρουν πολλές δυνατότητες και ευκολίες Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δε μπορώ να πώ ομως , οι καινούργιες εκδόσεις προσφέρουν πολλές δυνατότητες και ευκολίες οπως? Πες κι εμάς τους μη insiders να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 νεα εκδοση fast, 10477. την εγκατεστησα χθες σε 950xl και lumia 1020, φαινεται να εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας. το νεο χαρακτηριστικο με το "app reset" ξερει κανεις σε ποιο υπομενου μπορει να βρισκεται αν διατεθηκε με την εκδοση αυτη ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 οπως? Πες κι εμάς τους μη insiders να ξέρουμε τι να περιμένουμε. δεν βλέπω κάτι νέο τουλάχιστον εγώ με 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 νεα εκδοση fast, 10477. την εγκατεστησα χθες σε 950xl και lumia 1020, φαινεται να εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας. το νεο χαρακτηριστικο με το "app reset" ξερει κανεις σε ποιο υπομενου μπορει να βρισκεται αν διατεθηκε με την εκδοση αυτη ? Fast 14977 την πέρασα σε 640, ενώ σε 550 δεν περνάει ούτε με ρισέτ. Δεν το έχω βρει το app reset. Μάλλον σε μελλοντική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αποφάσισα να εγκαταλείψω το πρόγραμμα Insider μετά από πολλούς μήνες, αφού μετά από σχετικό πρόσφατο hard reset του L735 μου και φρέσκια εγκατάσταση (χωρίς restore κάποιου backup) παρατήρησα τα εξής: 1. Δεν μπορούσα να κατεβάσω νέα language packs (γνωστό πρόβλημα των insider builds), οπότε η φωνητική πλοήγηση με τους χάρτες ήταν ελλιπής 2. Δεν μπορούσα να αναβαθμίσω τις 23+ εφαρμογές που είχαν διαθέσιμα updates μέσω του Store (κολλούσε στο pending) 3. Σταμάτησε να δουλεύει η επίσημη εφαρμογή του Twitter όταν τη χρειαζόμουν για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ωραία εμπειρία, μου αρέσει να έχω πάντα την τελευταία έκδοση λογισμικού, αλλά τελικά η εμπειρία μετά από πολλούς μήνες έγινε προβληματική στο τηλέφωνο που χρησιμοποιώ καθημερινά, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψω στην πλέον σταθερή έκδοση... :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πως αφήνουμε τις δοκιμαστικές εκδόσεις ;; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πως αφήνουμε τις δοκιμαστικές εκδόσεις ;; Δυστυχώς μόνο μέσω υπολογιστή, με επαναφορά σε 8 και μετά σε 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εχω ενα παρα πολύ παραξενο πρόβλημα και ήθελα να δω αν το έχει παρατηρήσει κανένας αλλος. τελευταία Build ο edge δεν ανοίγει καμια σελίδα υπηρεσίας της google. ουτε καν το search αλλα kai gmail. συμπεριφέρεται σαν να μην είχει σύνδεση στο intenet. αλλα όλες τις αλλες διευ, τις ανοίγει κανονικά. Δοκιμάζω με opera και παίζει. Και εχω δοκιμάσει και clear ολα τα data του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εχω το ιδιο προβλημα. Βρηκες λυση; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Τελευταία Slow, πρόβλημα δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts