Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν δουλεύει πλέον έτσι το MixRadio. Τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που δοκίμαζα.

Όπως και να 'χει, χρόνια πολλά σε όλους και όλες, υγεία και δουλειά σε όλους.

Γενικα τις τελευταιες εβδομαδες το mixradio δεν δουλευει γενικα οπωε παλια..μονο τα οφλαιν μιξ παιζουν..δεν ξερω αν αξιζει να το εχεις ακομα.....:(:mad:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορω να κατεβασω την greek language.

Τελικά μπήκε!

Ξανάτρεξα το insider.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ακόμα να πάρεις το 950????

Πιο 950, εδώ έβαλε τα 10tp σε 930 και 925 και πετάνε!

Μάλλον του είναι περιττό.... :p

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αρχίζει να έχει τις παθογένειες των κανονικών windows.

Το σφάλμα το έβγαλε κατά το άνοιγμα της κάμερας.

Error 0xA00F4246(0xE8010001)

Δε μπορώ να ανεβάσω το screenshot τώρα βασικά.

Edited by Pehlis
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Δεν μπορω να κατεβασω την greek language.

Τελικά μπήκε!

Ξανάτρεξα το insider.

Πως τα κατάφερες... Το δικό μου βγάζει error συνέχεια...

the show must go on...

Γενικα τις τελευταιες εβδομαδες το mixradio δεν δουλευει γενικα οπωε παλια..μονο τα οφλαιν μιξ παιζουν..δεν ξερω αν αξιζει να το εχεις ακομα.....:(:mad:

Σε μένα πάλι, δεν έχει πρόβλημα. Μόνο αν αλλάξω region, όποτε θα θέλει μετά την αλλαγή σε us, σβήσιμο η εφαρμογή, πέρασμα από την αρχή και βγάλσιμο την SIM.

Ακόμα να πάρεις το 950????

Το ειχα παραγγείλει από Αγγλία αλλα κάτι στραβώσε και το ακύρωσαν. Θα περιμένω λίγο και για την τιμή αλλα κυρίως να δω τι γίνεται με το surface phone.

Κάποιοι ψυθιροι που ακούω από την άλλη άκρη του ατλαντικου μιλάνε για παρουσίαση στην Μπαρτσελόνα οπότε μάλλον θα περιμένω αν είναι όντως έτσι. Προς το παρόν το μόνο που μου λείπει είναι το continuum, και το λειτουργικο θα γίνει καλυτερο σε λίγο με την επίσημη που θα εχει και drivers.

Πιο 950, εδώ έβαλε τα 10tp σε 930 και 925 και πετάνε!

Μάλλον του είναι περιττό.... :p

Χαχαχαχαχα ... Όντως είμαι πολυ ευχαριστημένος..

Κανοντας hard reset την με την .36 ειχα διαφορα θεματα τα οποια δεν θα επρεπε να υπαρχουν αλλα τελοσπαντον. Άπλος θελω να επισημανω ενα θεμα που εχω με το skype video για να δω αμα το εχουνε και αλλοι η ειμαι ο μονος (η .29 ηταν τελεια σχεδον τι ηθελα και εκανα hard reset μετα με την .36...... :p ) Καθε φορα που ανοιγω το skype video app εκτος του οτι δεν δουλευει το preview (δεν μπορει να ανιχνευση την καμερα) σταματαει μετα να λειτουργει και η καμερα των windows βγαζοντας error 0xA00F4246(0xE8010001), αλλα ουτε και καμια αλλη εφαρμογη καμερας λειτουργει (δειχνοντας μαυρο μονο). Το προβλημα αυτο λυνεται μονο με restart αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη δηλ. καθε φορα που ανοιγω το skype video να κανω μετα restart.

Καμια ιδεα παιδια ;; Μηπως αμα κανω ξανα hard reset φτιαξει ;; Παντος ακομα να κατεβασει το speech στα αγγλικα και το keyboard στα ελληνικα.

Αυτη η .36 ολο προβληματα ειναι.... ελεος......

Edited by bep1995

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Κάνω λήψη με τον edge ένα αρχείο βίντεο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το έβλεπα μέσα στη συλλογή μου ή έστω στην "Ταινίες & Τηλεόραση";

Ο μόνος τρόπος να δω το βιντεάκι είναι μέσα από την εξερεύνηση;

3>4

Κανοντας hard reset την με την .36 ειχα διαφορα θεματα τα οποια δεν θα επρεπε να υπαρχουν αλλα τελοσπαντον. Άπλος θελω να επισημανω ενα θεμα που εχω με το skype video για να δω αμα το εχουνε και αλλοι η ειμαι ο μονος (η .29 ηταν τελεια σχεδον τι ηθελα και εκανα hard reset μετα με την .36...... :p ) Καθε φορα που ανοιγω το skype video app εκτος του οτι δεν δουλευει το preview (δεν μπορει να ανιχνευση την καμερα) σταματαει μετα να λειτουργει και η καμερα των windows βγαζοντας error 0xA00F4246(0xE8010001), αλλα ουτε και καμια αλλη εφαρμογη καμερας λειτουργει (δειχνοντας μαυρο μονο). Το προβλημα αυτο λυνεται μονο με restart αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη δηλ. καθε φορα που ανοιγω το skype video να κανω μετα restart.

Καμια ιδεα παιδια ;; Μηπως αμα κανω ξανα hard reset φτιαξει ;; Παντος ακομα να κατεβασει το speech στα αγγλικα και το keyboard στα ελληνικα.

Αυτη η .36 ολο προβληματα ειναι.... ελεος......

Για μένα το μόνο που αξίζει να δοκιμάσεις, είναι rollback στα 8.1 και μετά να περάσεις κατ ευθείαν στην .36. Τα hard reset μπορεί να λύνουν κάποια προβλήματα αλλά συνήθως δημιουργούν και άλλα.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Αυτό έκανα αλλά δεν μου έβγαλε την .36 αλλά την .29 δεν ξέρω γιατί, το θέμα είναι άντε να περιμένεις άλλη μία ώρα+ να περαστεί η .36

Χαλια ο edge. Χτες ήμουν στη σελίδα του my phone και ξαφνικά η οθόνη αναβόσβηνε. Πατάω το home button, όλα καλά. Γυρνάω στον edge πάλι τα ίδια. Κάτι χάλασαν. Μια χαρά λειτουργούσε μέχρι πριν λιγες μέρες.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Θεωρώ τον edge καλύτερο . Κάποια κολλήματα μου παρουσιάζει στην αφη μονο
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Εχω δυο-τρία μικρά προβληματάκια σε Νοκια 730 με την τελευταία εκδοση της technical preview version 1511, os build: 10.0.10586.36,

1) προσπαθώ να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό για outlook mail τους ήδη υπάρχοντες και ενώ είναι σίγουρα σωστά τα στοιχεία που βάζω, εντούτοις αποτυγχάνω, κλείνει το πρόγραμμα και ξαφνικα εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος,

2) το double η triple tap to wake up δεν λειτουργεί,( υπάρχει γυαλάκι οθόνης με φυσιολογικά απόκριση σε ολα τα άλλα)

3) κατα την έναρξη κάποιας κλήσης μαυρίζει η οθόνη και μόνο από τον ήχο έχω ένδειξη για τα τεκτενόμενα στο τηλέφωνο, ενώ πρέπει να πατήσω κανα δυό φορές το power button για να δω ξανά την οθόνη με την κλήση σε εξέλιξη,

το ερώτημά μου είναι αν πρόκειται για bugs της συγκεκριμένης έκδοσης λογισμικού, το οποίο και εύχομαι να είναι γιατί πιθανότατα να λυθούν αργότερα, η συμβαίνει κάτι άλλο?, την ίδια έκδοση έχω και στο 930 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Εχω δυο-τρία μικρά προβληματάκια σε Νοκια 730 με την τελευταία εκδοση της technical preview version 1511, os build: 10.0.10586.36,

1) προσπαθώ να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό για outlook mail τους ήδη υπάρχοντες και ενώ είναι σίγουρα σωστά τα στοιχεία που βάζω, εντούτοις αποτυγχάνω, κλείνει το πρόγραμμα και ξαφνικα εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος,

2) το double η triple tap to wake up δεν λειτουργεί,( υπάρχει γυαλάκι οθόνης με φυσιολογικά απόκριση σε ολα τα άλλα)

3) κατα την έναρξη κάποιας κλήσης μαυρίζει η οθόνη και μόνο από τον ήχο έχω ένδειξη για τα τεκτενόμενα στο τηλέφωνο, ενώ πρέπει να πατήσω κανα δυό φορές το power button για να δω ξανά την οθόνη με την κλήση σε εξέλιξη,

το ερώτημά μου είναι αν πρόκειται για bugs της συγκεκριμένης έκδοσης λογισμικού, το οποίο και εύχομαι να είναι γιατί πιθανότατα να λυθούν αργότερα, η συμβαίνει κάτι άλλο?, την ίδια έκδοση έχω και στο 930 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δοκίμασες κάποιο hard reset μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στο δικό μου 730 αν εξαιρέσεις το 1 που δεν εχω δεύτερο λογαριασμό outlook για να το δοκιμασω, στα αλλά δυο που αναφέρεις δεν έχω πρόβλημα...

Είχα τις αμφιβολίες μου για τα 10αρια αν θα είναι έτοιμα για καθημερινή χρήση κύριας συσκευής(Lumina 640 4G dual sim), άλλα τελικά έμεινα κατενθουσιασμένος.

Οποίες σκέψεις για επιστροφή στο android εξαφανίστηκαν.

Δουλεύει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, άλλο τηλέφωνο.

Συγνώμη λάθος δικό μου, εφταιγε το τζαμάκι για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου είχε ξανατύχει είναι η αλήθεια, δεν μπορούσα να το φανταστώ κι όχι τίποτα άλλο του έκανα και ένα ρισέτ ως νέα συσκευή χωρίς επαναφορά αντιγράφου και άδικα χάλασα το ωραίο στήσιμο που του είχα κάνει, τι να έκανα μετά το σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το τζαμάκι, τεσπα ότι έγινε έγινε, μικρό το κακό.
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Συγνώμη λάθος δικό μου, εφταιγε το τζαμάκι για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου είχε ξανατύχει είναι η αλήθεια, δεν μπορούσα να το φανταστώ κι όχι τίποτα άλλο του έκανα και ένα ρισέτ ως νέα συσκευή χωρίς επαναφορά αντιγράφου και άδικα χάλασα το ωραίο στήσιμο που του είχα κάνει, τι να έκανα μετά το σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το τζαμάκι, τεσπα ότι έγινε έγινε, μικρό το κακό.

Piece of cake το στήσιμο όμως στα WP.

Διαφωνεί κανείς;

3>4

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά! Αγόρασα πριν 3 μέρες το 640 LTE ερχόμενος από το θρυλικό S2. Τα Windows 8.1 πιστεύω πως δεν είναι ολοκληρωμένα για χρήση σε κινητή συσκευή. Δεν τα άντεξα και ήδη από εχθές πέρασα τα 10 τα οποία ως τώρα δεν μου έχουν κολλήσει καθόλου καθώς επίσης τα βλέπω πιο ολοκληρωμένα για κινητή συσκευή. Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις είναι θεαματικές, στο πληκτρολόγιο υπέροχες (αν κ μου κάνει κάτι νερά - προφανώς λόγω technical preview) άλλα και το γεγονός ότι θυμίζει πια Windows 10 Desktop είναι πάρα μα πάρα πολύ θετικό! Μακάρι η MS να κρατήσει αυτή την όρεξη προς το καλύτερο. Προσωπικά το βλέπω και σαν ευκαιρία να ασχοληθώ και με το windows phone app development. Χρόνια πολλά!
Αυτά...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Όταν χρησιμοποιώ το here maps δεν γίνεται χρήση 3g για να βρίσκει άμεσα τοποθεσία. έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρήκα τέτοια ρύθμιση. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω τη χρήση 3g?

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Όταν χρησιμοποιώ το here maps δεν γίνεται χρήση 3g για να βρίσκει άμεσα τοποθεσία. έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρήκα τέτοια ρύθμιση. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω τη χρήση 3g?

Δεν χρειάζεται ίντερνετ για να σε βρει, είναι off line οι χάρτες.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δεν χρειάζεται ίντερνετ για να σε βρει, είναι off line οι χάρτες.

@duc Θέλει να κάνει χρήση 3G για μεγαλύτερη ακρίβεια μάλλον (αν και χωρίς δεν έχω δει πρόβλημα).

@Johnious13 Λογικά αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G και δεν έχεις την εφαρμογή στις ρυθμίσεις να δουλεύει offline,

τότε θα πρέπει να είσαι εντάξει.

@duc Θέλει να κάνει χρήση 3G για μεγαλύτερη ακρίβεια μάλλον (αν και χωρίς δεν έχω δει πρόβλημα).

@Johnious13 Λογικά αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G και δεν έχεις την εφαρμογή στις ρυθμίσεις να δουλεύει offline,

τότε θα πρέπει να είσαι εντάξει.

Είχα ανοιχτό 3g και wifi. Όταν ήμουν στα 8.1, σε 1" έβρισκε στίγμα ακριβέστατο. Τώρα αργεί λίγο να βρει στίγμα, και όταν βρίσκει είναι με απόκλιση...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Ως γενική απάντηση σε όλους, μέχρι να δούμε την τελική και επιμέρους παραμετροποιημένες

εκδόσεις για το κάθε μοντέλο μη περιμένετε τη "τελειότητα" άλλο η Βeta και οι Generic Previews

και άλλο η final official.

Αναμονή από τα μέσα Γενάρη και τη Vodafone που θα πάρει για δοκιμή και release κάποιες build.