giachtas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά για να παραμείνω στα 10 δεν κάνω leave στο insider και με το hard reset η αλλοιώς επαναφορά τηλεφώνου δεν αλλάζουν τα 10 και στις δύο συσκευές. Σωστά;; Διορθώστε και μένα αν κάνω λάθος, αλλά πίσω στα 8.1 γυρίζεις μόνο αν κάνεις rollback με το Microsoft Windows toolkit και εκεί δεν είμαι σίγουρος, γιατί το εργαλείο σε γυρίζει πίσω στην τελευταία επίσημη αναβάθμιση, οπότε μιας και τα 10 είναι πλέον η επίσημη έκδοση λειτουργικού, μάλλον σε αυτά θα γυρίσεις. Εάν φύγεις από τους insider, θα παραμείνεις στην τελευταία αναβάθμιση που έχεις κατεβάσει. Επίσης και εάν κάνεις εργοστασιακή επαναφορά, θα μείνεις στην ίδια έκδοση λειτουργικού. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Διορθώστε και μένα αν κάνω λάθος, αλλά πίσω στα 8.1 γυρίζεις μόνο αν κάνεις rollback με το Microsoft Windows toolkit και εκεί δεν είμαι σίγουρος, γιατί το εργαλείο σε γυρίζει πίσω στην τελευταία επίσημη αναβάθμιση, οπότε μιας και τα 10 είναι πλέον η επίσημη έκδοση λειτουργικού, μάλλον σε αυτά θα γυρίσεις. Εάν φύγεις από τους insider, θα παραμείνεις στην τελευταία αναβάθμιση που έχεις κατεβάσει. Επίσης και εάν κάνεις εργοστασιακή επαναφορά, θα μείνεις στην ίδια έκδοση λειτουργικού. To εργαλείο σε γυρίζει στην τελευταία αναβάθμιση αναλόγως πιό μοντέλο έχεις. Εγώ π.χ με το 1020 θα με γυρίσει στα 8.1 , άλλος με το 930 θα τον γυρίσει στα 10 κ.ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 To εργαλείο σε γυρίζει στην τελευταία αναβάθμιση αναλόγως πιό μοντέλο έχεις. Εγώ π.χ με το 1020 θα με γυρίσει στα 8.1 , άλλος με το 930 θα τον γυρίσει στα 10 κ.ο.κ Οκ, κατάλαβα, ανάλογα δηλαδή με την τελευταία έκδοση που είχε η συσκευή όταν το πήρα (out of the Box). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αναλόγως με την τελευταία επίσημη αναβάθμιση... Π.χ το 435 ή το 532 out of the Box είχαν 8άρια. Μετά αναβαθμίστηκαν επίσημα σε 10άρια. Ε , αυτή την εκδοση θα τους δώσει το Windows Device Recovery Tool , τα 10άρια δηλαδή. Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εσείς με το 1020 απαντήστε μου αυτο με το viber ειναι σημαντικό.εχεται και εσείς το ιδιο θέμα;ειμαι έτοιμος να ξαναπάω στα οχταρια μονο και μονο για αυτο το θέμα η θα τα ξαναπεραςω τα δεκαριά με καλώδιο.αλλιως θα παρω το 950 να ησυχάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 https://iguru.gr/2016/08/14/60487/dht-windows-10-mobile-anniversary-update/ Βρέθηκε τρόπος να περάσετε τα Windows 10 το 14393.5 σε Nokia lumia και Microsoft lumia παλιάς κυκλοφορίας. 512 RAM ακόμα δεν βγήκε αλλά η προγραμματιστες είπαν ότι θα είναι εφικτό και αυτό. Το Update είναι και για μια sim αλλά και για Dual sim. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πληρης απογοήτευση , σε καμια απο τις 10586 δεν ειχα θεμα με την πλοηγηση. Τωρα με τις 14393 δεν ξεκινα καθολου. Lumia 535 ΥΓ: Το ζουμ στις φωτο συνεχίζει να μη δουλεύει. Υπάρχει τροπος να γυρισω σε 10586; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Εσείς με το 1020 απαντήστε μου αυτο με το viber ειναι σημαντικό.εχεται και εσείς το ιδιο θέμα;ειμαι έτοιμος να ξαναπάω στα οχταρια μονο και μονο για αυτο το θέμα η θα τα ξαναπεραςω τα δεκαριά με καλώδιο.αλλιως θα παρω το 950 να ησυχάσω. Βασικά ασε το 1020 με 8.1 και πάρε το 950. Άλλη κατηγορία. Το ιδιο έκανα κι εγω. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πληρης απογοήτευση , σε καμια απο τις 10586 δεν ειχα θεμα με την πλοηγηση. Τωρα με τις 14393 δεν ξεκινα καθολου. Lumia 535 ΥΓ: Το ζουμ στις φωτο συνεχίζει να μη δουλεύει. Υπάρχει τροπος να γυρισω σε 10586; Μέσω Recovery Tool να πας στα 8.1 και να κανεις εκ νέου αναβάθμιση στη 10586.545 ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην έκδοση 10.0.14393.67 ακόμη δεν διορθώθηκε το θέμα με την μπαταρία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 [/color]Στην έκδοση 10.0.14393.67 ακόμη δεν διορθώθηκε το θέμα με την μπαταρία. Σε εμένα πολυ καλύτερα. Πλέον κρατάει 2,5 μέρες. Στα επίπεδα των 8ριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για το 635 δεν υπάρχει ούτε πλέον σαν insider αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αναλόγως με την τελευταία επίσημη αναβάθμιση... Π.χ το 435 ή το 532 out of the Box είχαν 8άρια. Μετά αναβαθμίστηκαν επίσημα σε 10άρια. Ε , αυτή την εκδοση θα τους δώσει το Windows Device Recovery Tool , τα 10άρια δηλαδή. Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός... ;) Λαθος φιλε μου θα δωσει τα 8αρια.Δοκιμασε το σου λεει το εργαλειο ποια εκδοση εχεις και ποια θα σου δωσει χωρις να προχωρήσεις στην επαναφορά. Στα 10 γυριζουν οσα ηρθαν με 10αρια δηλαδή το 550 650 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 https://iguru.gr/2016/08/14/60487/dht-windows-10-mobile-anniversary-update/ Το είδατε αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά ασε το 1020 με 8.1 και πάρε το 950. Άλλη κατηγορία. Το ιδιο έκανα κι εγω. Τι εννοείς;θεωρω οτι το 950 ειναι απλα πιο γρήγορο και εχει το κόλπο με το ξεκλείδωμα με την ίριδα.θεωρω το 1020 υπερτερεί πολυ στην κάμερα ειδικα στο ζουμ της.οχι οτι το 950 πάει πίσω βεβαια.εσυ τι λες που έχεις και τα δυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 https://iguru.gr/2016/08/14/60487/dht-windows-10-mobile-anniversary-update/ Το είδατε αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς;θεωρω οτι το 950 ειναι απλα πιο γρήγορο και εχει το κόλπο με το ξεκλείδωμα με την ίριδα.θεωρω το 1020 υπερτερεί πολυ στην κάμερα ειδικα στο ζουμ της.οχι οτι το 950 πάει πίσω βεβαια.εσυ τι λες που έχεις και τα δυο; Το έστειλα εγώ ποιο πανω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το έστειλα εγώ ποιο πανω Sorry.πως γίνεται ομως δεν καταλαβα,που πατάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Sorry.πως γίνεται ομως δεν καταλαβα,που πατάω; http://forum.xda-developers.com/windows-10/windows-10-mobile/app-dht-upgrade-advisor-redstone-lumias-t3434774 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το Groove music; Δε μπορώ να παίξω καθόλου mp3. Δείχνει να τα περνάει όλα στο Player αλλά δεν αναπαράγει. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λαθος φιλε μου θα δωσει τα 8αρια.Δοκιμασε το σου λεει το εργαλειο ποια εκδοση εχεις και ποια θα σου δωσει χωρις να προχωρήσεις στην επαναφορά. Στα 10 γυριζουν οσα ηρθαν με 10αρια δηλαδή το 550 650 950 Έχεις δίκιο , μπερδεύτηκα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μέσω Recovery Tool να πας στα 8.1 και να κανεις εκ νέου αναβάθμιση στη 10586.545 ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην έκδοση 10.0.14393.67 ακόμη δεν διορθώθηκε το θέμα με την μπαταρία. Αν γυρίσει στα 8.1 μάλλον δεν θα μπορέσει να ξαναπάει στα 10ρια. Η ms έκλεισε την πόρτα. Εκτός κι αν το link του φίλου παραπάνω λύνει το θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έστειλα εγώ ποιο πανω Το δοκίμασε κανένας; Θέλω να το κάνω στο 925 της αδερφης μου που "ξέμεινε" στα 8.1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 το νεο build 14393.82 το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Σε 640ds όλα καλά... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Καινούργια έκδοση 14905.. Edited August 17, 2016 by takglos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καινούργια έκδοση 14905.. Windows 10 Insider Preview Build 14905 for PC AND Mobile to Windows Insiders in the Fast ring! https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/08/17/announcing-windows-10-insider-preview-build-14905-for-pc-mobile/ Here’s what’s new in Build 14905 for Mobile We are introducing a newly refined sound set in this build, uniting the best of our past and present. We aspire to set a new bar for mobile sound set quality, and are trying to make the soundscape of technology more beautiful and harmonious. This also helps align with new sound design direction of the Windows platform as a whole, so that mobile sounds will family with desktop and tablet and be feel instantly familiar to all Windows users. We will continue to evolve – head to Settings > Personalization > Sounds to see the updated list of available sounds and let us know what you think! Improvements and fixes for Mobile - Missed call notifications are now more actionable, with inline options to call back, text or remind yourself to do something about it later. - We fixed an issue where videos played in Windows Phone 8 apps might not pause when an incoming call was received. - We fixed an issue where, if “Show my caller ID” is set to “My contacts”, the contact being called might still see a blocked caller ID. - We fixed an issue where the Lock screen might fail to update to the new time after a time zone change. - We fixed an issue resulting in music not resuming after a call was finished, if Turn-by-Turn directions were being read out from the Maps app when the phone call came in. Known issues for Mobile - If you move apps between a SD card and internal storage (either direction), those apps will get stuck in a pending state. The workaround to get your apps working again is to uninstall the app through Settings > System > Storage (apps cannot be uninstalled from All apps list). Then you can re-install the app from the Store. - Cortana’s text to speech capabilities is not working in this build. For example, Cortana won’t be able to read text messages out loud for you, tell jokes, sing, or give verbal prompts. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melios26 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδιά καλημέρα!!! Έχω μία απορία, έχω το microsoft lumia 535 και θέλω να το κάνω update σε windows 10 μέσω του windows insider, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα το update γιατί ένας φίλος μου που είχε το ίδιο κινητό μου είπε ότι από το update και μετά είχε προβλήματα αφής με την οθόνη. Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδιά καλημέρα!!! Έχω μία απορία, έχω το microsoft lumia 535 και θέλω να το κάνω update σε windows 10 μέσω του windows insider, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα το update γιατί ένας φίλος μου που είχε το ίδιο κινητό μου είπε ότι από το update και μετά είχε προβλήματα αφής με την οθόνη. Ευχαριστώ!!!!! Αν εισαι σε windows 8 και θελεις να περασεις τα windows 10 θα χρησιμοποιησεις το windows upgrade advisor για να περασεις την επισημη εκδοση. Το insider ειναι για πειραματικες εκδοσεις. Η μονη σχετικα ασφαλης επιλογη του insider ειναι να επιλεξεις να λαμβανεις τις εκδοσεις release preview. Προβλημα με την οθονη δεν εχω στο 535 με τα δεκαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts