pangaman Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Με το gps εχει κανενας προβλημα; Απο τοτε που εβαλα τα 10ρια δεν δουλευει κανενα προγραμμα, ακομα και τωρα στην 122. Ανοίγω το here και το στιγμα μου μενει ακίνητο στο σημειο που το ανοιξα, χωρις να εχει κολλησει το προγραμμα. Δεν βλεπει την κινηση δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 To office είναι δωρεάν για συσκευές με οθόνη μικρότερη των 8 ιντσών (κινητά και μικρά ταμπλετ). Η μόνη περίπτωση να σου ζητηθεί συνδρομή στο office 365 είναι αν συνδεθείς με continuum σε μεγάλη οθόνη. Κατά συνέπεια υποψιάζομαι ότι κάτι μπέρδεμα έχει γίνει με το log in σου στην συσκευή ή κάτι άλλο μπλέξιμο υπάρχει στον λογαριασμό. Αν σου ζητάει πληρωμή όταν πας να φτιάξεις έγγραφο word πάτα πάνω δεξιά που έχει τα στοιχεία του λογαριασμού σου, κάνε log out και μετά ξαναπρόσθεσε τον λογαριασμό σου. BRAVO ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Και μου ειχαν σπάσει τα νευρα από προχθες... @worksat κάνε αυτό που σου λέει ο georgb και δώστου 2-3 λεπτά. Μετά όλα ΟΚ και θα μπορείς να δημιουργείς κανονικά έγγραφα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων και e-mail η κάτι δεν πάει καλά με εμένα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων και e-mail η κάτι δεν πάει καλά με εμένα?? Κάνε soft reset Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εμένα σήμερα με την .122 όταν έβαλα 2 φορες για λίγο τους χάρτες της μικρομαλακης και άνοιξα το gps κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε βγάλσιμο μπαταρία για να στρώσει..ενω με τους here μια χαρά! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 πως θα γινει ομως τωρα παιζει καμια εφαρμογη για αυτη τη δουλεια ξερεις; Όπως σου είπε Chryssostomos, μόνο στη notification bar πλέον. Όλοι ευελπιστούν, κάποια πράγματα που ήταν standard στα 8.1, να επιστρέψουν στα 10. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάνε soft reset Έκανα.....αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 πως κάνουμε βιντεοκλιση μέσα από το Facebook?δεν υπάρχει το εικονίδιο του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 πως κάνουμε βιντεοκλιση μέσα από το Facebook?δεν υπάρχει το εικονίδιο του τηλεφώνου; δεν κάνουμε.δεν υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 BRAVO ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Και μου ειχαν σπάσει τα νευρα από προχθες... @worksat κάνε αυτό που σου λέει ο georgb και δώστου 2-3 λεπτά. Μετά όλα ΟΚ και θα μπορείς να δημιουργείς κανονικά έγγραφα :) και εμενα μου είχε σπάσει τα νεύρα αλλα έκανα όπως μας είπε ο φίλος μας πιο πάνω και είμαστε ok:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εμένα σήμερα με την .122 όταν έβαλα 2 φορες για λίγο τους χάρτες της μικρομαλακης και άνοιξα το gps κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε βγάλσιμο μπαταρία για να στρώσει..ενω με τους here μια χαρά! Εμενα δεν διαβάζει την ταχύτητα.... Σε κανένα πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Η μπαταρία στην .122 κρατάει σε εμένα παραπάνω και οι χάρτες μια χαρά δουλεύουν, παρατηρώ όμως αυξημένη κατανάλωση data κινητής όταν χρησιμοποιώ τον Egde. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Οι uc browser και opera πως λειτουργούν στα 10ρια? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 δεν κάνουμε.δεν υπάρχει ακόμα αυτή η επιλογή.λες θα βγει μελλοντικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 λες θα βγει μελλοντικά? Έτσι ελπιζουμε... Ούτε το Viber εχει βιντεοκληση! Προς το παρόν μονο με Skype! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έτσι ελπιζουμε... Ούτε το Viber εχει βιντεοκληση! Προς το παρόν μονο με Skype! ;) Γιατί σε android υπάρχει βιντεοκλήσης στο viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλημερα δοκιμασε κανεις να πεερασει την Redstone 14267 για αλλο κινητο περα απο 950? οπως εδω http://www.nokiapoweruser.com/hack-to-get-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia/ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Κάνε soft reset Ναι... Υπάρχει.αναφέρομαι στο θέμα με sms ειδοποιήσεις. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Γιατί σε android υπάρχει βιντεοκλήσης στο viber? Ναι, υπάρχει η δυνατότητα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 λες θα βγει μελλοντικά? ελπίζω να βγει ένα καλό facebook και messenger βασικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 πως θα γινει ομως τωρα παιζει καμια εφαρμογη για αυτη τη δουλεια ξερεις; Επειδή έχω και εγώ το ίδιο θέμα και θέλω να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας σε life tile, εκτός από τη notification bar, έχω βάλει από το store την εφαρμογή «μπαταρία+». Γενικά εάν ψάξεις για μπαταρία στο store, θα βρεις πολλές επιλογές. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutskas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει ρυθμιση και που, για απενεργοποιηση της δονησης για την γραμμη περιηγησης (τα 3 κουμπια μπροστα) οπως υπηρχε στα windows 8.1;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ρυθμισεις-αφη-γραμμη περιηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο θέμα και θέλω να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας σε life tile, εκτός από τη notification bar, έχω βάλει από το store την εφαρμογή «μπαταρία+». Γενικά εάν ψάξεις για μπαταρία στο store, θα βρεις πολλές επιλογές. Το ποσοστό της μπαταρίας για να φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας υπάρχει ρύθμιση με την εφαρμογή toolkit pro. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutskas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ρυθμισεις-αφη-γραμμη περιηγησης Eυχαριστω πολυ φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts