Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες flashάρουμε τι εννοείς? Το επαναφέρω με το recover tools?

...ακριβώς,επαναφορά με windows device recovery tool...

Για την μπαταρία πόσο διαρκεί?

...δεν μετράω...

...αλλά δίνει αίσθηση μεγαλύτερης διάρκειας από την 8.1...

Hate Me Now Bite Me Later

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περνάς Fast Ring και μετά Relase Preview μόλις εγκατασταθούν χωρίς επαναφορά από back up.

Το Relase Preview τι είναι, και που θα το βρω για να το εγκαταστήσω;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το Relase Preview τι είναι, και που θα το βρω για να το εγκαταστήσω;

Στην εφαρμογή Windows Insider, είναι το "κανάλι" που δίνει αναβαθμίσεις και drivers για "σταθερές" εκδόσεις. Από το Fast Ring κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να δίνονται οι RedStone εκδόσεις των Windows 10 Mobile, οπότε το Release έχεις και πρώιμες εκδόσεις/ενημερώσεις και είσαι Insider και έχεις και drivers. Όλα σ'ένα , νοικοκυρεμένα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Διαγράφηκαν τα off topic μηνύματα... Το θέμα μας αφορά τις Technical Preview εκδόσεις και μόνο... Ούτε επιλογές συσκευών, ούτε το μέλλον εταιρειών...

Συνεχίζουμε κανονικά....

Powerd by OnePlus 7 Pro

είχα την 71 αλλά λόγω που είχα αρκετά θέματα έκανα rollback στο 8,1 και τώρα που βγήκε το 107 ακούω αρκετά θετικά σχόλια και σκέφτομαι να περάσω ξανά τα 10. θέλω μια γνώμη αν όντως είναι πιο σταθερή και δεν έχει θέματα με μπαταρία και ειδοποιήσεις όπως το 71.

Μέχρι στιγμής στο δικό μου 640,λειτουργεί απροβλημάτιστα.

+1 και από μένα.

Απροβληματιστο και πολύ σταθερό το 640, ειδικά με την τελευταια αναβαθμιση

Sent from mTalk

+1 και από μένα.

Απροβληματιστο και πολύ σταθερό το 640, ειδικά με την τελευταια αναβαθμιση

Sent from mTalk

Μεχει στιγμης και απο εμενα με .107 slow και απο πανω release preview ενα μμικρο update!!το μονο οτι το motion data βρισκει αναβαθμιση αλλα μου βγαζει error!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Μεχει στιγμης και απο εμενα με .107 slow και απο πανω release preview ενα μμικρο update!!το μονο οτι το motion data βρισκει αναβαθμιση αλλα μου βγαζει error!

Τσεκαρε που ειναι εγκατεστημενο το motion data. Οι εφαρμογες συστηματος πρεπει να ειναι στην εσωτερικη μνημη για να παρουν αναβαθμιση. Αν το βγαζει στην sd καρτα επελεξε να μετακινηθει.

Πως λειτουργεί το live image; το έχω ενεργό αλλα καμία φωτογραφία δεν βγαίνει με κίνηση.

Ούτε σε εμένα είχαν κίνηση μέχρι που μεταπήδησα στην Release Preview. Μόλις εγκαταστάθηκε το configuration update που συνοδεύει την έκδοση λύθηκε και το πρόβλημα των live images...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

παιδιά ευχαριστώ πολύ αλλά έχω ακόμα μια ερώτηση!

μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν τώρα μπορώ να ανοίξω αρχεία TXT (αρχεία κείμενου)

τα χρειάζομαι πολύ!

εγω που εχω την .71 και ειχα πατισει fast τι πρεπει να κανω τωρα για να βαλω την .107???Να ξανακατεβασω το insider και τι να πατησω??πρεπει να κανω παλι hard reset??

εγω που εχω την .71 και ειχα πατισει fast τι πρεπει να κανω τωρα για να βαλω την .107???Να ξανακατεβασω το insider και τι να πατησω??πρεπει να κανω παλι hard reset??

Μέσα απο το insider πάλι fast και λογικά θα στη βγάλει εκει

Έχω θέμα με τον ήχο ειδοποίησης του email. Δεν ακούγεται ποτέ. Θυμάμαι κάπου είχε ξανα αναφερθεί πριν καιρό. Βρήκε λύση κανείς;

Μπες στην εφαρμογή των μηνυμάτων, πήγαινε settings/notifications και ενεργοποίησε πάνω πάνω αυτό που λέει Group notifications by account in the action center. Εμένα έτσι δούλεψε.

Ελληνικά σαν insider υποστηρίζει, γιατί μπήκα και είδα πως δεν την έχει σαν υποστηριζόμενη γλώσσα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ελληνικά σαν insider υποστηρίζει, γιατί μπήκα και είδα πως δεν την έχει σαν υποστηριζόμενη γλώσσα.

τι εννοείς; το win10 preview; αν ναι έχει κανονικά και μενού και πληκτρολόγιο ελληνικό!

Καλησπέρα παίδες,''πέρασα'' την .107 και δεν μου εμφανίζει τις επαφές που έχω στο OUTLOOK, καμιά ιδέα;

Εάν με καλέσει κάποιος μου εμφανίζει την επαφή που έχω και στο ΟUTLOOK αλλά δεν μου εμφανίζει τον τηλεφωνικό κατάλογο...

Γενικώς δεν συγχρονίζει με το λογαριασμό μου (email κλπ)...

Edited by SP71

Είχα την .107 slow και είχα δύο προβλήματα, ένα mix up των εικόνων των επαφών μου όπου στην φωτογραφία της πεθεράς μου εμφανίζει κάποιον Κώστα χωρίς μαλλιά, και κάνα δυο άλλα τέτοια, και ότι δεν μπορούσα να επιλέξω φωτογραφίες για να τις διαγράψω. Στην 5η - 6η μου τις ξε-κλικάριζε.

Πέρασα από πάνω release preview και αυτό με την επιλογή των φωτογραφιών έστρωσε, ελπίζω να μην φτιάξει και η φωτογραφία στην επαφή της πεθεράς μου γιατί την συνήθισα έτσι...

Προς το παρόν κάνω μια ''επαναφορά τηλεφώνου'' για να περάσω από την αρχή το λογαριασμό του mail που χρησιμοποιώ για το STORE ,ΕΠΑΦΕΣ ΚΛΠ και βλέπουμε...

Προς το παρόν κάνω μια ''επαναφορά τηλεφώνου'' για να περάσω από την αρχή το λογαριασμό του mail που χρησιμοποιώ για το STORE ,ΕΠΑΦΕΣ ΚΛΠ και βλέπουμε...

ok Δούλεψε...

Είμαι στην .107 slow με release preview, έπαψε να μου συγχρονίζει το yahoo mail, το απεγκατέστησα, έκανα restart και τώρα ενώ του βάζω εκ νέου τα στοιχεία του λογαριασμού δεν μου το εμφανίζει στο outlook tile, βασικά δεν μου το εμφανίζει πουθενά.

Καμιά ιδέα?

Είχα την .107 slow και είχα δύο προβλήματα, ένα mix up των εικόνων των επαφών μου όπου στην φωτογραφία της πεθεράς μου εμφανίζει κάποιον Κώστα χωρίς μαλλιά, και κάνα δυο άλλα τέτοια, και ότι δεν μπορούσα να επιλέξω φωτογραφίες για να τις διαγράψω. Στην 5η - 6η μου τις ξε-κλικάριζε.

Πέρασα από πάνω release preview και αυτό με την επιλογή των φωτογραφιών έστρωσε, ελπίζω να μην φτιάξει και η φωτογραφία στην επαφή της πεθεράς μου γιατί την συνήθισα έτσι...

Καταρχήν δεν βάζουμε ποτέ φωτογραφία της πεθεράς στο κινητό... Τι θες να καεί? Πέρα από αυτό, εεννοείς ότι σου πέρασε το configuration update όταν γύρισες σε insider release preview υποθέτω... σωστά? Γιατί δεν έχει βγει κάτι άλλο...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ούτε σε εμένα είχαν κίνηση μέχρι που μεταπήδησα στην Release Preview. Μόλις εγκαταστάθηκε το configuration update που συνοδεύει την έκδοση λύθηκε και το πρόβλημα των live images...

Το ίδιο έκανα και εγώ αλλα ακόμα τίποτα.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: