Jump to content

dimtosios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimtosios

  1. Καλησπέρα αυτο http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=42983 είναι το global με την b20?? Επίσης αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να πάω στο 4/64 δεδομένου οτι κάνω χρηση μονο για broswing mail κλπ η δεν θα δω διαφορά??
  2. Καλησπέρα δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη... υπάρχει κάπου στη Ελλάδα οθόνη που να τεριαζει για να την αλλάξω???πόλοι λένε ότι είναι για το international αλλά τελικά δεν τεριαζει... Εχει κάποιος τσεκαρισμένη πρόταση????
  3. Καλησπέρα.Εχω το εξής θεμα.Δεν μπορώ να μπω στο google site από τα δεδομενα.Μου βγαίνει error.Απο wifi μπενει κανονικά.Και από chrome και από άλλο μπροουσερ συμβαίνει το ίδιο.Επισης ρο κανει και σε καποιες εφαρμογες πχ linkedin.Καμια ιδέα???
  4. Καλησπέρα.Λιγο τα φώτα σας για ενα πρόβλημα με το λάπτοπ.Καθώς δούλευα το απόγευμα κάνει ενα κλακ(σαν τον θόρυβο που κάνει οταν πατάς το power παρατεταμένα για να κλείσει οταν εχει κολλήσει) και σβήνει. Απο τότε δεν ανοίγει ούτε με φορτιστή ουτε με μπαταρία μόνο.Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι απο τα 2(το ενα του ρεύματος και το αλλο της φόρτησης).Η μπαταρία ειναι ενσωματωμένη αν σας βοηθάει σε κατι. Μπορείτε να με διαφωτήσετε για το τί έχει???Ευχαριστώ
  5. καλησπέρα εχω ενα θέμα με τα παιχνίδια sto 535 που εχω!!μετα τα windows 10 τα παιχνιδια ειναι εκτος περιθωριων του κινητου και δεν μπορω ουσιαστικα να παιξω και να πατήσω τα κουμπια γιατι δεν φένονται??ειναι καποιο bug απο insider η λυνετε με καποιο τροπο?
  6. παιδια εχω την .73 και κατεβαζω τωρα την .107 πρεπει να κανω παλι hard reset μολις μπει??
  7. εγω που εχω την .71 και ειχα πατισει fast τι πρεπει να κανω τωρα για να βαλω την .107???Να ξανακατεβασω το insider και τι να πατησω??πρεπει να κανω παλι hard reset??
  8. ρε παιδια εβαλα τα 10αρια και εχει κολισει στη μετεγκατασταση δεδομενων στο 64% εδω και κανα μισαορο δεν κανει τιποτα..τι να κανω? Edit:Ακυρο το εκανα
  9. Παιδια στο 535 θελω να βαλω απο insider τα 10...να κανω πρωτα hard reset και μετα να καταιβασω το insider η γινετε κατευθιαν χωρις reset??
  10. ευχαριστω για την απάντηση φιλε μου να εισαι καλα!!!
×
×
  • Create New...