Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι είχε ακουστεί ό,τι τις πρώτες Technical Preview εκδόσεις της Redstone θα μπορούν να τις εγκαταστήσουν -αριχκά- μόνο Insider με συσκευές που κυκλοφόρησαν απευθείας με τα W10M, δηλαδή με L950/950XL και L550.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Insider Release μόλις μου κατεβάζει update !! (lumia 1020 .107 )

ναι και απο οτι φαινετε μαλλον σε αυτο θα δηλωσουμε απο δω και στο εξης για νεα update

το έχετε καταλάβει ότι αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες,δεν έχουν αναφερθεί πουθενά και τα λέτε από μόνοι σας;

Xiaomi 12 Pro

το έχετε καταλάβει ότι αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες,δεν έχουν αναφερθεί πουθενά και τα λέτε από μόνοι σας;

εγω δεν το διαβασα πουθενα απλα υπεθεσα ετσι δεν ξερω για αυτο ρωταω :)

Καλησπέρα, ήμουν σε slow ring, αφού πρώτα είχα κατεβάσει την ...71 και πριν από λίγο, διαβάζοντας και εδώ, επέλεξα την insider release όπου και μου κατεβάζει την ..107. Είχα επιλέξει την slow μιας και μετά την ...71 αντιμετώπισα πρόβλημα με την κάρτα SD. Δεν επιρρίπτω βέβαια ευθύνες στο insider program, ούτε θέλω να γυρίσω σε 8.1, απλώς είπα να μείνω στο slow για να παίρνω έτσι λίγο αργότερα τις νέες builds. Το 640 XL LTE είναι η κύρια συσκευή μου και δεν θα ήθελα να μπαίνω σε συχνή διαδικασία hard resets. Οπότε όπως κατάλαβα, μιας και δεν θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν τις νέες εκδόσεις του Redstone, μένω και εγώ στην insider release και απλώς θα παίρνω ενημερώσεις των 10 περιμένοντας να βγουν, όταν βγουν, πιο σταθερές οι εκδόσεις Redstone;

Εγώ παιδιά κατέβασα την 107 με fast και μετά διαβάζοντας εδώ μέσα επέλεξα την release και μου έκανε ένα μικρό update..Τι ήταν αυτό,γνωρίζει κάποιος?

Εγώ παιδιά κατέβασα την 107 με fast και μετά διαβάζοντας εδώ μέσα επέλεξα την release και μου έκανε ένα μικρό update..Τι ήταν αυτό,γνωρίζει κάποιος?

To configuration update της insider εφαρμογής ήταν.

To configuration update της insider εφαρμογής ήταν.

Ναι αυτό ήταν ευχαριστώ.Το θέμα από εδώ και πέρα η Microsoft να γίνει πιο σύντομη και αποφασιστική..Είναι λίγο εκτός θέματος,αλλά το είδε κάποιος?http://wmpoweruser.com/evleaks-teases-something-mindblowing-for-the-windows-faithful/

Από την στιγμή που η Nokia επιστρέφει σε αυτόν τον κλάδο, δεν είναι καθόλου περίεργο η Microsoft να θέλει μία καθαρά δική της σειρά συσκευών.

Μα δεν είναι καθόλου περίεργο. Κάθε μεγάλη (επιπέδου Microsoft) εταιρεία, οφείλει να έχει παρουσία σε όσο περισσότερους κλάδους της αγοράς μπορεί. Ο τρόπος της είναι λίγο.. περίεργος...

Ε ρε και να έχει έστω ένα bug στα επίσημα 10.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν...

Δεν φταίω εγώ που η μάικροσοφτ βγάζει με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά. Απλά απάντησα για πιο λόγο δεν παρατάει την mobile πλατφόρμα. Από την στιγμή που δεν έχει σοβαρό εισόδημα από διαφημίσεις δεν επειρεάζει την κερδοφορία της η προτίμηση των χρηστών στο mobile κομμάτι. Οπότε ακόμα και αν έχει μικρό ποσοστό στους ιδιώτες πελάτες δεν αλλάζει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της.

Μα, εννοείται ότι δε φταις εσύ. Η Microsoft φταίει, με τον τρόπο που "προσπαθεί" να εδραιωθεί στη mobile αγορά.

Edit: Για να μην πάρουμε κάποιο Redstone update, ποια επιλογή βάζουμε τελικά; :worry:

Huawei Nova 5T

Κατεβασα την 107. Ενα bug που ειχα κανει αναφορα στην παρουσιαση καταναλωσης της μπαταριας με λεπτομερειες ποτε και πως παρουσιαζεται το διορθωσαν. Οποτε μην δισταζεται να τους στελνετε feedback :lol: . Δεν προλαβα να τσεκαρω αν υπαρχει καποιο θεμα στην εκδοση αλλα σε πρωτη ματια φαινεται οκ.

Κατεβασα την 107. Ενα bug που ειχα κανει αναφορα στην παρουσιαση καταναλωσης της μπαταριας με λεπτομερειες ποτε και πως παρουσιαζεται το διορθωσαν. Οποτε μην δισταζεται να τους στελνετε feedback :lol: . Δεν προλαβα να τσεκαρω αν υπαρχει καποιο θεμα στην εκδοση αλλα σε πρωτη ματια φαινεται οκ.

απο οτι φαινετε και εγω που το δοκιμασα ολα ειναι μια χαρα στην εκδοση .107

Δύο πράγματα:

slow ring: Έκδοση των πιο σταθερών εκδόσεων από τις ανεπίσημες αναβαθμίσεις.

fast ring: Όλες οι εκδόσεις με το που βγαίνουν και γίνονται διαθέσιμες

Insider preview: Οι νεώτερες εκδόσεις που αφοράν την build που φοράτε, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. Δηλαδή, αν έχετε την 10586, θα παίρνετε μόνο την 10586 (10586.71, 10586.107 κοκ). Εάν έχετε την 10700 (πχ) θα παίρνετε μόνο αυτής τα build (10700.1, 10700.2 κοκ) και ας έχεβγει νεότερη.

Production: Επαναφορά σε κανονική ροή. Έξοδος από το πρόγραμμα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Η 107 ειναι τωρα και στο slow ring οποτε μαλλον γενικα δεν υπηρξαν προβληματα με αυτη την εκδοση. Σε αυτη την εκδοση βλεπω και πιο ομαλη λειτουργια στα live tiles και πιθανον εχει δουλευτει ο κωδικας να καταναλωνουν λιγοτερη μπαταρια.

Δύο πράγματα:

slow ring: Έκδοση των πιο σταθερών εκδόσεων από τις ανεπίσημες αναβαθμίσεις.

fast ring: Όλες οι εκδόσεις με το που βγαίνουν και γίνονται διαθέσιμες

Insider preview: Οι νεώτερες εκδόσεις που αφοράν την build που φοράτε, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. Δηλαδή, αν έχετε την 10586, θα παίρνετε μόνο την 10586 (10586.71, 10586.107 κοκ). Εάν έχετε την 10700 (πχ) θα παίρνετε μόνο αυτής τα build (10700.1, 10700.2 κοκ) και ας έχεβγει νεότερη.

Production: Επαναφορά σε κανονική ροή. Έξοδος από το πρόγραμμα.

αγγελε εσυ που τα γνωριζεις ποιο να επιλεξω λες το fast ring η το insider preview?

Από χθες με την .107 και βλέπω τα εξής:

- Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από τα 8.1 (ειδικά με data και Edge)

- Το data toggle και τα δεδομένα δουλεύουν όποτε θέλουν. Πχ μπορεί να ανοίξω 2-3 φορές τα δεδομένα μέσω του toggle και από την 4η φορά να μην καταλαβαίνει καθόλου το πάτημα. Αλλά και από τις ρυθμίσεις αν τα ανοίξω, πάλι δεν θα ανοίξουν. Ομοίως, αν σταματήσει να δουλεύει το toggle με τα δεδομένα ανοικτά. Λύνεται μόνο με reboot/soft reset

Αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλα τα υπομενού, μπορεί να δουλέψουν κανονικά τις πρώτες φορές, αλλά άμα τα ανοιγοκλείνεις συνέχεια σε πετάνε έξω (κάτι που το είχα και στα 10 στο PC).

Κατά τ'άλλα, είναι καλή έκδοση, λίγο το σκρολάρισμα του μενού όταν βγαίνεις/πας από full screen σε μισή, το Groove δεν καταλαβαίνει τα αρχεία μουσικής που κατεβαίνουν από τον Edge και θα πρέπει να τα μεταφέρω από τα Downloads στο Music και άλλα μικρά τέτοια. Θα πρέπει όμως, η MSFT για να μην θαφτεί το λειτουργικό της από την πρώτη μέρα στα official να δώσει όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τα app συστήματος μαζί με την κύρια ενημέρωση. Δεν γίνεται να περιμένεις 1,5 ώρα να κατεβάσει και να εγκαταστήσει τα 10 και χωρίς ενημέρωσεις να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε την αριθμομηχανή πχ. Αυτή τη βλακεία την έκανε και στα PC κι αν δεν ενημέρωνα τις εφαρμογές, δεν λειτουργούσαν σε αντίθεση με τα Windows 8 που ενώ υπάρχουν ενημέρωσεις για όλες τις metro apps της MSFT στο Store και χωρίς να έχω κάνει ούτε μία, δουλεύουν στην αρχική τους μορφή.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Η 107 ειναι τωρα και στο slow ring οποτε μαλλον γενικα δεν υπηρξαν προβληματα με αυτη την εκδοση. Σε αυτη την εκδοση βλεπω και πιο ομαλη λειτουργια στα live tiles και πιθανον εχει δουλευτει ο κωδικας να καταναλωνουν λιγοτερη μπαταρια.

πιστευω πως αν εχεις φεισμπουκ εφαρμογη καταναλωνει πολλη μπαταρια :)

Από χθες με την .107 και βλέπω τα εξής:

- Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από τα 8.1 (ειδικά με data και Edge)

- Το data toggle και τα δεδομένα δουλεύουν όποτε θέλουν. Πχ μπορεί να ανοίξω 2-3 φορές τα δεδομένα μέσω του toggle και από την 4η φορά να μην καταλαβαίνει καθόλου το πάτημα. Αλλά και από τις ρυθμίσεις αν τα ανοίξω, πάλι δεν θα ανοίξουν. Ομοίως, αν σταματήσει να δουλεύει το toggle με τα δεδομένα ανοικτά. Λύνεται μόνο με reboot/soft reset

Αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλα τα υπομενού, μπορεί να δουλέψουν κανονικά τις πρώτες φορές, αλλά άμα τα ανοιγοκλείνεις συνέχεια σε πετάνε έξω (κάτι που το είχα και στα 10 στο PC).

Κατά τ'άλλα, είναι καλή έκδοση, λίγο το σκρολάρισμα του μενού όταν βγαίνεις/πας από full screen σε μισή, το Groove δεν καταλαβαίνει τα αρχεία μουσικής που κατεβαίνουν από τον Edge και θα πρέπει να τα μεταφέρω από τα Downloads στο Music και άλλα μικρά τέτοια. Θα πρέπει όμως, η MSFT για να μην θαφτεί το λειτουργικό της από την πρώτη μέρα στα official να δώσει όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τα app συστήματος μαζί με την κύρια ενημέρωση. Δεν γίνεται να περιμένεις 1,5 ώρα να κατεβάσει και να εγκαταστήσει τα 10 και χωρίς ενημέρωσεις να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε την αριθμομηχανή πχ. Αυτή τη βλακεία την έκανε και στα PC κι αν δεν ενημέρωνα τις εφαρμογές, δεν λειτουργούσαν σε αντίθεση με τα Windows 8 που ενώ υπάρχουν ενημέρωσεις για όλες τις metro apps της MSFT στο Store και χωρίς να έχω κάνει ούτε μία, δουλεύουν στην αρχική τους μορφή.

Πω... Νομίζω μας δουλεύει η Microsoft...

Posted via IE, on Lumia 640ds, WP8.1 update 2.. :lol:

Huawei Nova 5T

Πω... Νομίζω μας δουλεύει η Microsoft...

Posted via IE, on Lumia 640ds, WP8.1 update 2.. :lol:

σιγα σιγα θα φτιαξουν το λογισμικο των windows phone 10 ειδη παει προς το καλυτερο απλα θελει

πολυ δουλεια και στις εφαρμογες της microsoft και στην εφαρμοφη του facebook στα checkin λειπει μια φατσουλα

(πειτε τι κανετε η το πως νιωθετε) αυτο λειπει δυστυχως

θα το διαπιστωσετε και μονοι σας παντως το καλο ειναι οτι προσπαθει η microsoft

αγγελε εσυ που τα γνωριζεις ποιο να επιλεξω λες το fast ring η το insider preview?

Αν και δεν είμαι ο Άγγελος, θα σου πω εγώ... Με το fast ring μόλις κυκλοφορήσει η πρώτη insider Redstone θα την λάβεις, με ότι προβλήματα μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο (όπως οι πρώτες εκδόσεις των 10). Αν επιλέξεις το insider preview τότε θα λάβεις τις μελλοντικές ενημερώσεις πάνω στην έκδοση που φοράς δηλαδή θα έχεις πιο σταθερές εκδόσεις...

Εσύ επιλέγεις, αν το τηλέφωνο το έχεις για καθημερινή χρήση και όχι ως δεύτερη συσκευή ή για δοκιμές, εγώ προτείνω την insider preview....

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

:lol: δεν ξέρω ρε παιδιά , εγώ προσπαθώ από χθες το βραδυ να κάνω το 535 να κολλήσει σε κάτι και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Τώρα που διάβασα για το μνμ με το κόλλημα στην επιλογή των mobile data το ανοιγόκλεινα λες και έριχνα σφαίρες στο "space invaders" αλλά δεν κόλλησε.

Αν και δεν είμαι ο Άγγελος, θα σου πω εγώ... Με το fast ring μόλις κυκλοφορήσει η πρώτη insider Redstone θα την λάβεις, με ότι προβλήματα μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο (όπως οι πρώτες εκδόσεις των 10). Αν επιλέξεις το insider preview τότε θα λάβεις τις μελλοντικές ενημερώσεις πάνω στην έκδοση που φοράς δηλαδή θα έχεις πιο σταθερές εκδόσεις...

Εσύ επιλέγεις, αν το τηλέφωνο το έχεις για καθημερινή χρήση και όχι ως δεύτερη συσκευή ή για δοκιμές, εγώ προτείνω την insider preview....

τι θα αλλαξει η redstone?

τα παιχνιδια προς το παρον κοβει καποια εικονα δεξια αυτο θα το διορθωσουν ποτε?

πως κανουμε feedback?

τι θα αλλαξει η redstone?

τα παιχνιδια προς το παρον κοβει καποια εικονα δεξια αυτο θα το διορθωσουν ποτε?

πως κανουμε feedback?

Σε όσα παιχνίδια δεν είναι σωστά τα περιθώρια μπορεί να διορθωθεί μόνο από αυτόν που έφτιαξε το παιχνίδι. Αν δεν βγάλει έκδοση που να υποστηρίζει τα windows 10 θα παραμείνει το πρόβλημα.

Σε όσα παιχνίδια δεν είναι σωστά τα περιθώρια μπορεί να διορθωθεί μόνο από αυτόν που έφτιαξε το παιχνίδι. Αν δεν βγάλει έκδοση που να υποστηρίζει τα windows 10 θα παραμείνει το πρόβλημα.

θα σου πω συγκεκριμενα ποιο παιχνιδι το cloud raiders ειναι ωραιο παιχνιδακι στρατηγικης κατεβασε το και δες τι εννοω

σιγα σιγα θα φτιαξουν το λογισμικο των windows phone 10 ειδη παει προς το καλυτερο απλα θελει

πολυ δουλεια και στις εφαρμογες της microsoft και στην εφαρμοφη του facebook στα checkin λειπει μια φατσουλα

(πειτε τι κανετε η το πως νιωθετε) αυτο λειπει δυστυχως

θα το διαπιστωσετε και μονοι σας παντως το καλο ειναι οτι προσπαθει η microsoft

Αυτό το "σιγά σιγά" που γράφεις, δεν το έχει πλέον η Microsoft. Όσο "βασίλισσα" είναι στα pc/laptop/hybrid OSs, άλλο τόσο δεν είναι στα mobile OSs. Κάπου γίνεται κουραστικό να "περιμένεις τη Microsoft να διορθώσει το OS της". Κι αυτό στο γράφει κάποιος που έχει συνεχώς συσκευές με WP ως κύριες, από τα 7...

Huawei Nova 5T

θα σου πω συγκεκριμενα ποιο παιχνιδι το cloud raiders ειναι ωραιο παιχνιδακι στρατηγικης κατεβασε το και δες τι εννοω

Θα το κατεβάσω να το δω. Έχω πετύχει και εγώ κάποια που δεν απλώνει σωστά το παιχνίδι στην οθόνη. Αυτό πχ δείχνει σωστά και χειρίζεται σωστά και την ύπαρξη μπάρας πλοήγησης κάνοντας την διαφανή

http://s28.postimg.org/cox342jdp/Untitled_1.png

Έχω πετύχει και κάποια που αφήνει μαύρο κενό εκεί που θα ήταν η μπάρα πλοήγησης και κάποια που έχει γίνει λάθος το άπλωμα και έχουν θέμα με την απεικόνιση ή που καταχωρεί το touch. Γενικά το λειτουργικό δίνει δυο τρόπους να απεικονίσεις πράγματα στην οθόνη, ο ένας είναι να καταλαμβάνουν καθορισμένες διαστάσεις και ο άλλος είναι να καταλαμβάνουν σχετικές διαστάσεις (πχ το 90% του ελεύθερου χώρου της οθόνης) οπότε όσα δεν τα βγάζει σωστά μάλλον θα διορθωθούν μόνο αν ασχοληθεί αυτός που έφτιαξε το παιχνίδι να το ρυθμίσει να δουλεύει σε σχετικές διαστάσεις.