AgelosMo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω και που το είχα ρωτήσει και πάλι αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, είναι εάν απενεργοποιείται και η δόνηση από το πλαϊνό πλήκτρο έντασης. Στα 8.1 όταν ήθελα να κλείσω τον ήχο το βράδυ, τον έκλεινα από το πλήκτρο και μάλιστα όταν πατούσα τη μείωση πάλι μετά το κλείσιμο του ήχου, έκλεινε και η δόνηση. Τώρα με την technical preview δεν το κάνει, ή κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ από τις ρυθμίσεις. Με ενδιαφέρει για το βράδυ γιατί μιας και δεν κλείνω καθόλου το wifi, ή τα δεδομένα, όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή email ακούγεται η δόνηση και το βράδυ είναι λίγο ενοχλητικό ( από τη σύζυγο κυρίως ;)) Άμα πατήσεις το πλαινό κουμπί αυξομείωσης έντασης και μετά το βελάκι, σου έχει στα αριστερά την επιλογή της δόνησης. Αν θες να το κλείνεις αμέσως, πάτα το πλαινό κουμπί και μετά απευθείας πάνω στο εικονίδιο του ήχου και στο ένα και στο άλλο. και όταν το ξανακάνεις το πρωί επανέρχεται στα επίπεδα που το είχες. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Άμα πατήσεις το πλαινό κουμπί αυξομείωσης έντασης και μετά το βελάκι, σου έχει στα αριστερά την επιλογή της δόνησης. Αν θες να το κλείνεις αμέσως, πάτα το πλαινό κουμπί και μετά απευθείας πάνω στο εικονίδιο του ήχου και στο ένα και στο άλλο. και όταν το ξανακάνεις το πρωί επανέρχεται στα επίπεδα που το είχες. Οκ, το είδα δεν το είχα προσέξει τόσες φορές, σ' ευχαριστώ αν και βλακεία μου μιας και ήταν μπροστά στα μάτια μου :O Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ πάλι έχω βολευτεί απίστευτα με το quiet hours. Από τις 11 το βράδυ έως τις 8 το πρωί το κινητό δεν βγάζει κιχ ( ούτε δονείται). Το μόνο κακό είναι ότι η επιλογή προϋποθέτει την ενεργοποίηση της Cortana με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Οκ, το είδα δεν το είχα προσέξει τόσες φορές, σ' ευχαριστώ αν και βλακεία μου μιας και ήταν μπροστά στα μάτια μου :O Να ξέρες πόσα είχα μπροστά μου και δεν τα έβλεπα.. χαχαχαχα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ πάλι έχω βολευτεί απίστευτα με το quiet hours. Από τις 11 το βράδυ έως τις 8 το πρωί το κινητό δεν βγάζει κιχ ( ούτε δονείται). Το μόνο κακό είναι ότι η επιλογή προϋποθέτει την ενεργοποίηση της Cortana με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Εννοείς την εφαρμογή στο store; Αν δεν κάνω λάθος, γράφει ότι είναι συμβατή μόνο με windows 8.1 και όχι με τα 10, ή κάνω λάθος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εννοείς την εφαρμογή στο store; Αν δεν κάνω λάθος, γράφει ότι είναι συμβατή μόνο με windows 8.1 και όχι με τα 10, ή κάνω λάθος; Όχι αυτή η εφαρμογή ΔΕΝ είναι συμβατή από τα 8.1 τότε που με την ίδια ονομασία προστέθηκε η ίδια λειτουργία στα 8.1 μέσω της Cortana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ πάλι έχω βολευτεί απίστευτα με το quiet hours. Από τις 11 το βράδυ έως τις 8 το πρωί το κινητό δεν βγάζει κιχ ( ούτε δονείται). Το μόνο κακό είναι ότι η επιλογή προϋποθέτει την ενεργοποίηση της Cortana με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Αυτό ελπίζω να μην περιλαμβάνει 3rd party εφαρμογές για ξυπνητήρια Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αυτό ελπίζω να μην περιλαμβάνει 3rd party εφαρμογές για ξυπνητήρια Όχι δεν είναι 3rd party. Απλά ενεργοποιείται η Cortana, και μπορείς να βάλεις το τηλέφωνο σε κατάσταση ύπνου, όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, και να σπάει η "σιωπή" μόνο από άτομα που ανήκουν σε μια ομάδα που θα ορίσεις εσύ. Βολικό, αλλά τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Όχι δεν είναι 3rd party. Απλά ενεργοποιείται η Cortana, και μπορείς να βάλεις το τηλέφωνο σε κατάσταση ύπνου, όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, και να σπάει η "σιωπή" μόνο από άτομα που ανήκουν σε μια ομάδα που θα ορίσεις εσύ. Βολικό, αλλά τρώει πολύ μπαταρία. Εννοούσα να μην απενεργοποιεί ξυπνητήρια κλπ. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Οι ΤΡ καλυτερευουν και βελτιωνονται συνεχεια και αυτο ειναι ενα θετικο δειγμα οτι τα 10αρια μπορει να μη ηταν απολυτα ετοιμα για Public release αλλα με 1-2 updates θα στρωσουν τα 950αρια. Αυτο ομως που δεν βλεπω να βελτιωνεται ακομα ειναι ο Edge και ο Dialer. Ο Edge ωρες ωρες ειναι απλα τραγικος. Δεν ακουει το πατημα στην οθονη, δεν κανει refresh κοκ. Γενικα ο edge δειχνει να ειναι το μαυρο προβατο των MSFT εφαρμογων αυτη την στιγμη. Καμια ουσιαστικε βελτιωση σε κανενα απο τα τελευταια ΤΡ builds. Οσον αφορα των dialer, οταν πας λοιπον να πληκτρολογησεις εναν αριθμο πρεπει να περιμενεις απο 2 εως 5 δευτερολπετα για να τρεξει καλα. Επισης αν εισαι πολυ γρηγορος ειναι σιγουρο οτι καποια νουμερα δεν θα εμφανιστουν ποτε. Πρεπει να διορθωθει αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εννοούσα να μην απενεργοποιεί ξυπνητήρια κλπ. Δεν απενεργοποιεί τα ξυπνητήρια απλά κόβει τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εμένα δεν μου αρέσει που έχει μικρύνει η γραμματοσειρά τόσο γενικά, όσο και στον edge. Πολύ χαζό. Στον explorer φαίνονται πιο ωραία τα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Οι ΤΡ καλυτερευουν και βελτιωνονται συνεχεια και αυτο ειναι ενα θετικο δειγμα οτι τα 10αρια μπορει να μη ηταν απολυτα ετοιμα για Public release αλλα με 1-2 updates θα στρωσουν τα 950αρια. Αυτο ομως που δεν βλεπω να βελτιωνεται ακομα ειναι ο Edge και ο Dialer. Ο Edge ωρες ωρες ειναι απλα τραγικος. Δεν ακουει το πατημα στην οθονη, δεν κανει refresh κοκ. Γενικα ο edge δειχνει να ειναι το μαυρο προβατο των MSFT εφαρμογων αυτη την στιγμη. Καμια ουσιαστικε βελτιωση σε κανενα απο τα τελευταια ΤΡ builds. Οσον αφορα των dialer, οταν πας λοιπον να πληκτρολογησεις εναν αριθμο πρεπει να περιμενεις απο 2 εως 5 δευτερολπετα για να τρεξει καλα. Επισης αν εισαι πολυ γρηγορος ειναι σιγουρο οτι καποια νουμερα δεν θα εμφανιστουν ποτε. Πρεπει να διορθωθει αμεσα. Για τον edge συμφωνώ ότι θέλει δουλειά ακόμη, όπως κατά τη γνώμη μου και ο edge στους υπολογιστές. Σχετικά με τον dialer πιστεύω ότι αυτή η μικρή καθυστέρηση, οφείλεται στο γεγονός ότι όταν αρχίζεις να πληκτρολογείς τα νούμερα, η συσκευή προσπαθεί να κάνει αντιστοίχιση με τις επαφές σου για να σου εμφανίσει αυτή στην οποία ταιριάζουν τα νούμερα που πληκτρολογείς και έτσι δημιουργείται αυτή η μικρή καθυστέρηση στο πάτημα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μεγάλωσε τα από τις ρυθμίσεις... Όπως και στα Win 10 για PC... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για τον edge συμφωνώ ότι θέλει δουλειά ακόμη, όπως κατά τη γνώμη μου και ο edge στους υπολογιστές. Σχετικά με τον dialer πιστεύω ότι αυτή η μικρή καθυστέρηση, οφείλεται στο γεγονός ότι όταν αρχίζεις να πληκτρολογείς τα νούμερα, η συσκευή προσπαθεί να κάνει αντιστοίχιση με τις επαφές σου για να σου εμφανίσει αυτή στην οποία ταιριάζουν τα νούμερα που πληκτρολογείς και έτσι δημιουργείται αυτή η μικρή καθυστέρηση στο πάτημα. Αυτό απενεργοποιείται; Ουσιαστικά είναι μία άχρηστη λειτουργία διότι δεν δουλεύει στα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μεγάλωσε τα από τις ρυθμίσεις... Όπως και στα Win 10 για PC... Άλεξ έχεις περάσει την τελευταία preview; Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ακόμη θέμα με το κόλλημα στην startscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ήρθε και update στο Insider... Από αύριο υποτίθεται πως κάτι ξεκινά, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Άλεξ έχεις περάσει την τελευταία preview; Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ακόμη θέμα με το κόλλημα στην startscreen. Μόνο μια-δυο φορές το είδα... Είναι σαφώς πολύ καλύτερα.... Ήρθε και update στο Insider... Από αύριο υποτίθεται πως κάτι ξεκινά, έτσι? Και για Facebook Beta: See what friends are up to Share updates, photos and videos Get notified when friends like and comment on your posts See what’s new with your Facebook friends from inside the People app Sync Facebook friends to your People app Sync Facebook events to your Calendar app Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ήρθε και update στο Insider... Από αύριο υποτίθεται πως κάτι ξεκινά, έτσι? Εγώ πάλι που είμαι με την πιο πρόσφατη build σε fast ring δεν μπορώ να κατεβάσω τη νέα έκδοση του Insider (το οποίο όταν τρέχω μου εμφανίζει μήνυμα ότι για να προχωρήσει πρέπει να γίνει η αναβάθμιση στη νέα έκδοση) αλλά ούτε και του Facebook Beta. Και στα δύο δε μου εμφανίζει νέα έκδοση μέσω του Store... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχουν αναβαθμιστεί τότε και δεν το πήρες χαμπάρι :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Όχι, το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Καταρχάς έχει βγει minor insider update διαθέσιμο από το phone update. Μετά έκανα απεγκατάσταση το windows insider και το ξανακατέβασα από το store. Το windows central λέει ότι είναι προετοιμασία για την έκδοση Redstone ενώ από σήμερα θα αρχίσει η διάθεση της .63 στους non insiders. Άρα η .63 θα είναι η επίσημη για τους κατόχους 8.1. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Έχουν αναβαθμιστεί τότε και δεν το πήρες χαμπάρι :p Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια, γιατί πλέον δεν ξέρεις τι έχει αναβαθμιστεί και πότε, αλλά είναι αυτό το μήνυμα που παίρνω από το Insider όταν πάω να το τρεξω που σημαίνει ότι απλά δεν βλέπει την αναβαθμισμένη έκδοση...είμαι με Lumia 735 αν έχει σημασία. https://onedrive.live.com/redir?resid=D17CDBF16DC310E5!128861&authkey=!AAEUD3TLUWHNpIE&v=3&ithint=photo%2cpng Όχι, το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Καταρχάς έχει βγει minor insider update διαθέσιμο από το phone update. Μετά έκανα απεγκατάσταση το windows insider και το ξανακατέβασα από το store. Το windows central λέει ότι είναι προετοιμασία για την έκδοση Redstone ενώ από σήμερα θα αρχίσει η διάθεση της .63 στους non insiders. Άρα η .63 θα είναι η επίσημη για τους κατόχους 8.1. Ούτε στο Phone Update μου βγάζει κάτι, οπότε θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω ξανά το Insider μήπως και πάρει τη νέα έκδοση... σας ευχαριστώ και τους δύο. Edited January 12, 2016 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δοκίμασε πάλι το phone update. Μπορεί να είναι φορτωμένοι οι servers. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δοκίμασε πάλι το phone update. Μπορεί να είναι φορτωμένοι οι servers. Τελικά το θέμα με το Windows Insider λύθηκε με απεγκατάσταση, restart και εγκατάσταση της εφαρμογής από την αρχή - ήταν πιο απλό από ότι περίμενα και σε ευχαριστώ για το tip! Μετά δοκίμασα phone update αλλά πάλι δεν βρήκε κάτι αλλά λογικά θα έρθει αργά ή γρήγορα. Για το Facebook Beta δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μπορεί να έχει γίνει, μπορεί και όχι. Το εκνευριστικό (που μου έχει συμβεί παλιότερα και με το Twitter) πάντα σε insider είναι ότι μπορεί να κάνεις απεγκατάσταση μιας εφαρμογής αλλά η εφαρμογή να φαίνεται ακόμα εγκατεστημένη όταν προσπαθήσεις να την περάσεις από το Store. Χρειάζεται ένα restart της συσκευής αλλά είναι λίγο υπερβολικό - και παλιότερα δεν χρειαζόταν. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Άρχισε να γεμίζει το store με εφαρμογές και δεν μπορεί να διαχειριστεί τα updates... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts