Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντυπώσεις:

1. Πολύ καλύτερη μπαταρία, και κρατάει περισσότερο στην αναμονή. Με κάθε update εφαρμογών βελτιώνεται και άλλο.

2. Η ταχύτητα είναι ασύλληπτη. Φορτώνουν όλα σφαίρα, κατάλογος, μηνύματα, ρυθμίσεις.

3. Η κάμερα έχει βελτιωθεί πολύ. Η φωτογραφίες στο αυτόματο είναι πολύ καλες, σε σχέση με Lumia camera.

Προσωπικά περιμένω μόνο το USB on the go. Και να μου φύγει και η απορία για το LED. Κατά τα αλλά πολύ ευχαριστημένος από τα 10, και ήδη δυο τρία άτομα που τα είδαν, σκέφτονται να αγοράσουν windows. Περιμένω και τις εντυπώσεις από μέλη του forum μεθαύριο στο meeting.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, μου αναβαθμίστηκε και το δικό μου Lumia 640XL LTE στην 10586.36 επιτυχώς. Το μόνο μικρό κόλλημα που βλέπω είναι στις επαφές. Μόλις ανοίγω τις επαφές, για δευτερόλεπτα μου εμφανίζει πρώτα τις επαφές που αρχίζουν από ξένα γράμματα και αμέσως μετά τις ελληνικές κανονικά. Δεν το έκανε πριν, γι΄αυτό και είπα να το γράψω εδώ. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο κόλλημα;

Πάντως, αυτή την ασύλληπτη ταχύτητα που λέτε, δεν την έχω δει... Hard reset δεν έκανα και δε θα κάνω.
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα, μου αναβαθμίστηκε και το δικό μου Lumia 640XL LTE στην 10586.36 επιτυχώς. Το μόνο μικρό κόλλημα που βλέπω είναι στις επαφές. Μόλις ανοίγω τις επαφές, για δευτερόλεπτα μου εμφανίζει πρώτα τις επαφές που αρχίζουν από ξένα γράμματα και αμέσως μετά τις ελληνικές κανονικά. Δεν το έκανε πριν, γι΄αυτό και είπα να το γράψω εδώ. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο κόλλημα;

Μια από τα ιδια και σε μένα με 640. Βέβαια δεν προβληματίζει αφού φορτώνει γρήγορα...

Sent from mTalk

Στο 520 με 10586.36 όχι δεν υπάρχει αυτό το κόλλημα.

Και σε εμένα το ίδιο κάνει...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Καλημέρα.εμενα δεν έχει έρθει ακόμα η .36. πρέπει να κάνω κάτι η άπλα να περιμένω να έρθει? Είμαι isider fast

Απλά phone update - λογικά έτσι θα σου ερθει, όπως ήρθε και σε μένα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

αποτι διαβάζω και στα ξένα site και σε διαφορα blog είναι μεγάλο σφάλμα που δεν κατάφερε η Microsoft να δώσει το τελικό win10 προς όλους μέσα στο 15.το ετοιμάζει εδώ και 1 χρόνο και ακόμα δεν είναι έτοιμο! προσωπικά απογοητευτικά αρκετά.

:(:mad:

Καλημέρα παιδιά, έκανα hard reset χθες σε 640 και δεν μπορώ να κατεβάσω τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο, βγάζει σφάλμα, ξερετε πως διορθώνεται;

Έβαλα κι εγώ επιτέλους την τελευταία έκδοση. Πρώτη επαφή με 10αρια στο κινητό. Τα σπάνε, άλλη συσκευή τελείως. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι, ότι έχω δουλέψει.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Παίδες στο 550 αναβαθμίζω από το insider ή από τις ενημερώσεις; Στο insider δεν μου βγάζει κάτι και στις ενημερώσεις μου δίνει σαν διαθέσιμη την 10586.29 αλλά έχει κολλήσει στο 0%. Να υπενθυμίσω ότι το 550 έρχεται με win 10 απ τη μάνα του (η δικιά μου συσκευή ήρθε με 10586.0

Καλημέρα παιδιά, έκανα hard reset χθες σε 640 και δεν μπορώ να κατεβάσω τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο, βγάζει σφάλμα, ξερετε πως διορθώνεται;

Ακριβός το ίδιο έπαθα και εγώ παίδες μετά από hard resert που έκανα χθες δεν κατεβάζει ελληνικά στο keyboard βασικά καμιά γλώσσα δεν κατεβάζει. Και ούτε το speech στα αγγλικά κατεβάζει. Την έβγαλα την εφαρμογή insider και την ξαναεγκατέστησα 2 φορές, έκανα leave στο πρόγραμμα και ξαναμπήκα και τίποτα. Μήπως δεν έχει σχέση η εφαρμογή ;; Πριν από 2-3 Builds πάντως έπρεπε να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή για να μπορέσεις να κατεβάσεις γλώσσες στο keyboard.

Καμιά ιδέα ;;

Ακριβός το ίδιο έπαθα και εγώ παίδες μετά από hard resert που έκανα χθες δεν κατεβάζει ελληνικά στο keyboard βασικά καμιά γλώσσα δεν κατεβάζει. Και ούτε το speech στα αγγλικά κατεβάζει. Την έβγαλα την εφαρμογή insider και την ξαναεγκατέστησα 2 φορές, έκανα leave στο πρόγραμμα και ξαναμπήκα και τίποτα. Μήπως δεν έχει σχέση η εφαρμογή ;; Πριν από 2-3 Builds πάντως έπρεπε να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή για να μπορέσεις να κατεβάσεις γλώσσες στο keyboard.

Καμιά ιδέα ;;

Τα ιδια ακριβως και εγω με το πακετο γλωσσας. Σε 640 με clean install κιολας. Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα αλλα αρνειαι να κατεβει το πακετο γλωσσας.....

Κατι παιζει με το build.....πολυ ενοχλητικο.

Τουλαχιστον γραφει ελληνικα απλος χωρις swipe και χωρις ορθογραφικο ελεγχο. Αντε να δουμε.... :-(

Τα ιδια ακριβως και εγω με το πακετο γλωσσας. Σε 640 με clean install κιολας. Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα αλλα αρνειαι να κατεβει το πακετο γλωσσας.....

Δεν παίζει τίποτα με το build,το έχει κάνει και παλαιότερα.

Περιμένετε μερικές μέρες και ξαναδοκιμάστε.

Xiaomi 12 Pro

Ακόμα να το διορθώσουν αυτό;

Huawei Nova 5T

Και εγώ έχω ένα θεματάκι με την .39 που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα το πρωί. Εμφανίζονται τα banners των ειδοποιήσεων αλλά όταν ανοίγω το notification center και παρόλο που υπάρχει το εικονίδιο ότι έχω ειδοποίηση, δεν βλέπω κανένα notification.
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Καλησπέρα,

έχω το 1020 και ενω κάνω υπομονή περιμένοντας το επίσημο release των W10 η ανακοίνωση προχτές για περαιτέρω καθυστέρηση με απογοήτευσε, οπότε έχω αρχίσει και σκέφτομαι την technical...

Καταρχήν θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την κάμερα? Έχει την ίδια απόδοση των 41megapixel στα 8.1 ή θα γυρίσει σε καμία generic ανάλυση και απόδοση λόγω έλλειψης drivers κλπ?

Επίσης επειδή θα ήθελα να αποφύγω το hard reset, χάνω τίποτα αρχεία/φωτογραφίες με την αναβάθμιση?

Τέλος πολύ σημαντικό για μένα, χρησιμοποιώ τον microsoft authenticator για verification σε διάφορες υπήρεσιες (outlook, origin, GW2 κλπ.) θα δουλεύει κανονικά μετά την αναβάθμιση ή θα μείνω κλειδωμένος έξω απο τα accounts μου?

Ευχαριστώ

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καλησπέρα,

έχω το 1020 και ενω κάνω υπομονή περιμένοντας το επίσημο release των W10 η ανακοίνωση προχτές για περαιτέρω καθυστέρηση με απογοήτευσε, οπότε έχω αρχίσει και σκέφτομαι την technical...

Καταρχήν θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την κάμερα? Έχει την ίδια απόδοση των 41megapixel στα 8.1 ή θα γυρίσει σε καμία generic ανάλυση και απόδοση λόγω έλλειψης drivers κλπ?

Επίσης επειδή θα ήθελα να αποφύγω το hard reset, χάνω τίποτα αρχεία/φωτογραφίες με την αναβάθμιση?

Τέλος πολύ σημαντικό για μένα, χρησιμοποιώ τον microsoft authenticator για verification σε διάφορες υπήρεσιες (outlook, origin, GW2 κλπ.) θα δουλεύει κανονικά μετά την αναβάθμιση ή θα μείνω κλειδωμένος έξω απο τα accounts μου?

Ευχαριστώ

Φίλε όσον αφορά το authenticator στο 640XL μου δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα :)

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Φίλε όσον αφορά το authenticator στο 640XL μου δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα :)

Είχες accounts περασμένα και επι εποχής 8.1 και μετα την αναβάθμιση σε 10 συνέχισε να δουλεύει κανονικά? Εννοώ οι κωδικοί που συνέχισε να δίνει ήταν έγκυροι?

Όποιος μπορεί να απαντήσει και στα υπόλοιπα θα το εκτιμούσα καθώς Σαββατόβραδο απόψε βολεύει να κάτσω να κάνω το update :)

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Είχες accounts περασμένα και επι εποχής 8.1 και μετα την αναβάθμιση σε 10 συνέχισε να δουλεύει κανονικά? Εννοώ οι κωδικοί που συνέχισε να δίνει ήταν έγκυροι?

Όποιος μπορεί να απαντήσει και στα υπόλοιπα θα το εκτιμούσα καθώς Σαββατόβραδο απόψε βολεύει να κάτσω να κάνω το update :)

Μια φορά νομίζω που το χρειάστηκε πρέπει να τον δέχτηκε τον κωδικό, αλλά χωρίς να κόβω δεξί χέρι.

Χρησιμοποιώ και εγώ την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας κανονικά. Την είχα στα 8.1 και τώρα και με τα Windows 10 μου δουλεύει κανονικά. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τώρα με τα 10άρια.