AgelosMo Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Δοκίμασε πρώτα ένα soft reset, μπας και γίνει τίποτα πρώτα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Έκανα 4-5. Άλλα τίποτα.. Για αυτό είπα κατευθείαν hard reset.. Από ότι κοίταξα (όσο μπορώ απο το κινητό) είναι κάποιου είδους bug. Επίσης, δεν είναι και ιδιαίτερα φιλική έκδοση για τα data. Σήμερα είδα πως το σύστημα κατέβασε αρχεία 600mb με 3g. Και λέω και εγώ πως εξαφανίστηκαν κατευθείαν τα Mb :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ούτε και για τη μπαταρία είναι ιδιαίτερα φιλική έκδοση, κάθε βράδυ, με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση χάνω 20-30%. Φυσικά μετά από hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ούτε και για τη μπαταρία είναι ιδιαίτερα φιλική έκδοση, κάθε βράδυ, με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση χάνω 20-30%. Φυσικά μετά από hard reset. εγω με το 640xl χτες βραδυ χωρις οικονομια μπαταριας εχασα 4%.με wifi συνδεδεμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλημερα, μπορει καποιος να μου πει αν στο μενου του Βluetooth εχει επιλογη οταν συνδεεις headset να επιλεγεις αν το θελεις για κλησεις μονο και οχι για πολυμεσα οπως στα android? Φυσικα εννοοω τη απυθμενη βλακεια οταν συνδεεις ενα ΒΤ ακουστικο σε windows phone να παιζει τις ειδοποιησεις απο μυνηματα και email ΠΑΝΤΑ στο ακουστικο και οχι στο ηχειο. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Θα δοκιμάσω για τελευταία φορά τα 10. Η δυνατότητα να τρέξω android εφαρμογές είναι πολύ πολύ δελεαστική. Το κακό είναι πως έμεινα μόνο με το 930 σαν κύριο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) όποιος δοκιμάσει να τρέξει εφαρμογές android, να μην κάνει reboot με την επιλογή για προγραμματιστές στο ON. Προσοχή. Το γράφει βέβαια στις οδηγίες που υπάρχουν δυο σελίδες πίσω. Έχει κανείς το apk της vodafone; Γίνεται update η εφαρμογή που βάλαμε στο τηλέφωνο μόνο με το νέο apk και τον ίδιο τρόπο; Edited August 16, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 δοκιμασει κανεις να τρεξει android με συσκευή που δεν περιεχεται στη λιστα?ρωταω γιατ εχω το 640xl και με ξυνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 δοκιμασει κανεις να τρεξει android με συσκευή που δεν περιεχεται στη λιστα?ρωταω γιατ εχω το 640xl και με ξυνει Δοκίμασα με το 625 να τρέξω .apk και δεν λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Δοκίμασα με το 625 να τρέξω .apk και δεν λειτούργησε. χρειαστηκες επαναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 χρειαστηκες επαναφορά? Τι εννοείς, αν μετά από τη διαδικασία αυτή που δεν πέτυχε έπρεπε να κάνω hard reset; Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Κάποιο καλό παιδί μπορεί να κοιτάξει στο υπομενου του ΒΤ αυτό που περιγράψω; :-) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τι εννοείς, αν μετά από τη διαδικασία αυτή που δεν πέτυχε έπρεπε να κάνω hard reset; Όχι. που εχει οδηγο ν δοκιμασω και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 που εχει οδηγο ν δοκιμασω και γω Εδώ υπάρχει οδηγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Μετά απο το τρίτο hard reset τις τελευταιες 3 μέρες καταφερα να βρω πρόβλημα Το τηλέφωνο έχει κολλήσει στο "Almost done", αμέσως μόλις έκανε επαναφορα το back up. Δεν διορθώθηκε με soft reset. Του έκανα hard reset και ξανακόλλησε στο ίδιο σημείο. Έχει κανείς καμια ιδέα; EDIT: Μετα απο επίκληση στο συναίσθημα και μια ακομα επανεκκίνηση έστρωσε. Edited August 16, 2015 by Vag02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έχετε εγκαταστήσει κάποιον Android browser; Λειτουργεί σωστά; Ο Chrome; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 SMS 160 χαρακτήρων, έχετε; Δεν βλέπω (και αυτη) τη ρύθμιση Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Διάβασα πως λειτουργεί ο dolphin. Θα τον δοκιμάσω αργότερα. Edit: Λειτουργεί. Όχι όμως και οι χειρονομίες. Τελικά, αυτό που κατάλαβα, είναι ότι τρεις εφαρμογές όλο και όλο μου έλειπαν απ' το android και οι δυο δεν λειτουργούν. Καλό να υπάρχει η δυνατότητα, άλλα καλύτερο να προσαρμόσουν οι devs τις εφαρμογές τους στο λειτουργικό και να αφήσουν τα προβλήματα που αναφέρουν σαν δικαιολογία. Να καταλάβουν πως υπάρχει πλέον πλάγιος τρόπος και μόνο να χάσουν έχουν. Πρέπει να πάνε μπροστά και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Edited August 17, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα!Μετά από κάποιες μέρες χρήσης να πω πρώτα τα θετικά,η κάμερα τον windows έχει βελτιωθεί δεν βγάζει πια τις οριζόντιες γραμμές σε hdr ληψη,οι εφαρμογές και τα tiles δουλεύουν καλά,δεν κάνει το τηλ επαναφορές όπως έκανε πριν και δεν κολλάει πχ όταν σε περνούν τηλ.Τώρα τα αρνητικά,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό με την lock screen δεν στρώνει με τίποτα,στο ξεκλείδωμα ακόμα ώρα και ημερομηνία αργούν λίγο να εμφανιστούν ενώ στην προηγούμενη έκδοση ήταν καλύτερα,επίσης οι ώρες αναστολής ακόμα αναβοσβήνουν,δεν μου έρχονται στο μυαλό άλλα αρνητικά,εντάξει τελείως σταθερό δεν είναι,άλλα ok..Μήπως σε κάποιον έχει στρώσει η lock screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα!Μετά από κάποιες μέρες χρήσης να πω πρώτα τα θετικά,η κάμερα τον windows έχει βελτιωθεί δεν βγάζει πια τις οριζόντιες γραμμές σε hdr ληψη,οι εφαρμογές και τα tiles δουλεύουν καλά,δεν κάνει το τηλ επαναφορές όπως έκανε πριν και δεν κολλάει πχ όταν σε περνούν τηλ.Τώρα τα αρνητικά,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό με την lock screen δεν στρώνει με τίποτα,στο ξεκλείδωμα ακόμα ώρα και ημερομηνία αργούν λίγο να εμφανιστούν ενώ στην προηγούμενη έκδοση ήταν καλύτερα,επίσης οι ώρες αναστολής ακόμα αναβοσβήνουν,δεν μου έρχονται στο μυαλό άλλα αρνητικά,εντάξει τελείως σταθερό δεν είναι,άλλα ok..Μήπως σε κάποιον έχει στρώσει η lock screen? Aκριβως τα ιδια και σε μενα. Τουλαχιστον δεν κανει reboots(Τουλαχιστον 5-6 τη μερα με 10166)ΚΑι επισης εμενα οταν αλλαζα το δικτυο απο 4g πχ σε 3g ή 2g αναβοσβηναν ολα τα quicktoggles μαζι και εστρωνε μονο με reboot.Aυτο τουλαχιστον λυθηκε. Παντως το scrolling στη home screen μεταξυ εφαρμογων και αρχικης laggarei ..κυριως stuttering θα το χαρακτηριζα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σε μένα, όταν προσπαθώ να δω τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να τις επεξεργαστώ, κάνει reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα!Μετά από κάποιες μέρες χρήσης να πω πρώτα τα θετικά,η κάμερα τον windows έχει βελτιωθεί δεν βγάζει πια τις οριζόντιες γραμμές σε hdr ληψη,οι εφαρμογές και τα tiles δουλεύουν καλά,δεν κάνει το τηλ επαναφορές όπως έκανε πριν και δεν κολλάει πχ όταν σε περνούν τηλ.Τώρα τα αρνητικά,αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό με την lock screen δεν στρώνει με τίποτα,στο ξεκλείδωμα ακόμα ώρα και ημερομηνία αργούν λίγο να εμφανιστούν ενώ στην προηγούμενη έκδοση ήταν καλύτερα,επίσης οι ώρες αναστολής ακόμα αναβοσβήνουν,δεν μου έρχονται στο μυαλό άλλα αρνητικά,εντάξει τελείως σταθερό δεν είναι,άλλα ok..Μήπως σε κάποιον έχει στρώσει η lock screen? Αυτό με τη lock screen το έχουν πεί απο την αρχή ότι καθυστερεί. Λογικά θα φτιαχτεί. έχω πρατηρήσει ότι όταν κάτι δεν δουλεύει καλά σε μια έκδοση, στην επόμενη προσθέτουν κάτι. Για να δούμε, μήπως βάλουμε επιτέλους msn weather στην lock screen. Τα υπόλοιπα ναι και εγώ έτσι είμαι. Κολλάει λίγο απο home screen σε εφαρμογές, αλλά όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν μια χαρά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πολλά update σε app της Microsoft άλλα αυτο με το store που μετά το update ανοίγει αμέσως πολύ το χάρηκα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πολλά update σε app της Microsoft άλλα αυτο με το store που μετά το update ανοίγει αμέσως πολύ το χάρηκα Έκανα και εγώ τα update, όντως το store ανοίγει σφαίρα αν και εμφανίζει για κλάσματα του δευτερολέπτου μια μπλε οθόνη δεν ξέρω αν στο κάνει και εσένα αυτό?Να κάνω μια ερώτηση στην εφαρμογή movies εμφανίζονται τα βίντεο της κάμερας και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Το store δεν έχει κανένα πρόβλημα σε μένα.. Το movies δεν το έχω δοκιμάσει μην σου πω και πότε.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πολλά update σε app της Microsoft άλλα αυτο με το store που μετά το update ανοίγει αμέσως πολύ το χάρηκα εγω στο store δεν ειχα αναβαθμιση στο κινητο.μονο στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts