niotheros Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Καλησπέρα! Πολύ καιρό με DP στη δεύτερη συσκευή μου και δεν έχω κανένα θέμα με κάποια από τις εφαρμογές. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω και την Technical Preview των W10. Πρώτα, βέβαια, κάποιες ερωτήσεις. 1. Υπάρχει κάποιο θέμα δυσλειτουργίας, σχετικά με εφαρμογές; Ή με όλο το OS (π.χ. υπερθέρμανση, battery drain); 2. Μπορώ να γυρίσω πίσω στα 8.1 Preview for Developers, μόνο μέσω της ΣΥΣΚΕΥΗΣ; Εννοείται ότι δεν είναι κύρια συσκευή μου. Τέτοια πειράματα δε γίνονται σε κύριες συσκευές. Εντάξει, εκτός από την Preview for Developers. :lol: Κάποια θεματάκια σίγουρα υπάρχουν μιας και είναι δοκιμαστική η έκδοση του λειτουργικού και διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή. Για να επιστρέψεις στα 8.1 μόνο μέσω συσκευής δεν γίνεται. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Lumia Software Recovery Tool από τον υπολογιστή σου. Τώρα για το αν θα μπορέσεις να περάσεις DP έκδοση λειτουργικού , μετά την επαναφορά σε 8.1, την στιγμή που είναι διαθέσιμη η επίσημη έκδοσή του είναι κάτι που με κάνει να αμφιβάλλω. Edited July 14, 2015 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Κάποια θεματάκια σίγουρα υπάρχουν μιας και είναι δοκιμαστική η έκδοση του λειτουργικού και διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή. Για να επιστρέψεις στα 8.1 μόνο μέσω συσκευής δεν γίνεται. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Lumia Software Recovery Tool από τον υπολογιστή σου. Τώρα για το αν θα μπορέσεις να περάσεις DP έκδοση λειτουργικού , μετά την επαναφορά σε 8.1, την στιγμή που είναι διαθέσιμη η επίσημη έκδοσή του είναι κάτι που με κάνει να αμφιβάλλω. Χμ.. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το Lumia Software Recovery Tool εγκαθίσταται σε υπολογιστές με Windows 7 και άνω. Μπορεί να γίνει εγκατάσταση του εν λόγω προγράμματος σε tablet; Α, αν υπάρχει και σε επίσημη, ακόμα καλύτερα. Η τελευταία επίσημη έκδοση των WP8 είναι η GDR2; Εννοώ και για παλιές συσκευές, όπως το 820. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Χμ.. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το Lumia Software Recovery Tool εγκαθίσταται σε υπολογιστές με Windows 7 και άνω. Μπορεί να γίνει εγκατάσταση του εν λόγω προγράμματος σε tablet; Α, αν υπάρχει και σε επίσημη, ακόμα καλύτερα. Η τελευταία επίσημη έκδοση των WP8 είναι η GDR2; Εννοώ και για παλιές συσκευές, όπως το 820. Θα μπορεί να γίνει εγκατάσταση αν το λειτουργικό σύστημα του tablet δεν είναι Windows 8.1 RT. Αν δηλαδή το tablet σου τρέχει full Windows 8.1 θα μπορείς να το εγκαταστήσεις κανονικά. H GDR2 δεν έχει έρθει επίσημα σε όλες τις Lumia συσκευές. Είναι διαθέσιμη για τα Lumia 540 Dual SIM, 640, 640 XL, 735 και 830. Η τελευταία επίσημη έκδοση για τις υπόλοιπες συσκευές είναι η Lumia Denim (GDR1). Θα διατεθεί όμως για τις υπόλοιπες συσκευές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6208015#post6208015 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα! Πολύ καιρό με DP στη δεύτερη συσκευή μου και δεν έχω κανένα θέμα με κάποια από τις εφαρμογές. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω και την Technical Preview των W10. Πρώτα, βέβαια, κάποιες ερωτήσεις. 1. Υπάρχει κάποιο θέμα δυσλειτουργίας, σχετικά με εφαρμογές; Ή με όλο το OS (π.χ. υπερθέρμανση, battery drain); 2. Μπορώ να γυρίσω πίσω στα 8.1 Preview for Developers, μόνο μέσω της ΣΥΣΚΕΥΗΣ; Εννοείται ότι δεν είναι κύρια συσκευή μου. Τέτοια πειράματα δε γίνονται σε κύριες συσκευές. Εντάξει, εκτός από την Preview for Developers. :lol: Δυο ερωτήσεις έχω μονο? 1.Σε ποια συσκευή θα το βάλεις ? 2. Είσαι έτοιμος για φασαρίες ? :p:p:p Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Θα μπορεί να γίνει εγκατάσταση αν το λειτουργικό σύστημα του tablet δεν είναι Windows 8.1 RT. Αν δηλαδή το tablet σου τρέχει full Windows 8.1 θα μπορείς να το εγκαταστήσεις κανονικά. H GDR2 δεν έχει έρθει επίσημα σε όλες τις Lumia συσκευές. Είναι διαθέσιμη για τα Lumia 540 Dual SIM, 640, 640 XL, 735 και 830. Η τελευταία επίσημη έκδοση για τις υπόλοιπες συσκευές είναι η Lumia Denim (GDR1). Θα διατεθεί όμως για τις υπόλοιπες συσκευές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6208015#post6208015 Και η GDR1, νομίζω, είναι υπεραρκετή, για τη συσκευή μου. Δυο ερωτήσεις έχω μονο? 1.Σε ποια συσκευή θα το βάλεις ? 2. Είσαι έτοιμος για φασαρίες ? :p:p:p 1. Lumia 820 2. Αν είναι φασαρίες που μπορώ να αντέξω, ναι! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μετά την αναβάθμιση τόσων εφαρμογών είναι λες και πήραμε καινούρια αναβάθμιση λογισμικού, όλα είναι καλύτερα!!! Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Με βάζετε σε σκέψεις για την κυρία συσκευή μου το 930! Έχω και άδεια και αυτό ίσως το κάνει ευκολότερο. Μόνο την πρόοδο κάποιων παιχνιδιών που δεν είναι στο Xbox σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) εγω που τα εβαλα τελευταια φορα πριν 2 μερες και εκανα reset δεν ειχα το battery saver, στα μνμ δεν εβγαινε ειδοποιηση και δεν βρηκα επιλογη για το glance screen Υ.Γ τελικα βρηκα το battery saver και με τα μηνύματα οκ. Το battery saver δεν δειχνει ποση ωρα ειναι το κινητο μετα την φορτηση, και το glance screen που μπαινω απο το lock screen οποτε βαζω φωτογραφια στο lock screen, την βγαζει και στο glance screen ασπρομαυρη. Edited July 16, 2015 by niotheros Γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 ...καλησπέρα... ...τάχει καταφέρει κανείς με την κορτάνα ;; ...και αν ναί, πώς ;; ...σε κανένα build των 10αριών δεν την κατάφερα, ενώ πάντα στο roll back στα 8άρια την είχα υπάκουη... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδες στα 10αρια το office μπορει να επεξεργαστεί αρχεία office 2003 πχ DOC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Το μονο που χρειαζεται ειναι Hard reset και ολα στρωνουν...to battery saver που λες ειναι το καταλοιπο απο τα 8.1σβηστο και πηγαινε στα settings και θα το βρεις,,,Οσο για το glance screen στο settings και στα extras θα το βρεις...!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...καλησπέρα... ...τάχει καταφέρει κανείς με την κορτάνα ;; ...και αν ναί, πώς ;; ...σε κανένα build των 10αριών δεν την κατάφερα, ενώ πάντα στο roll back στα 8άρια την είχα υπάκουη... απλα δεν σου κατεβαζει την γλωσσα την σωστη...βαλε Windows insider και κανε update να κατεβασει τις γλωσσες και θα εμφανιστει..(region και language ειτε united states ειτε united kingdom εννοειται) Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Έχω κάνει hard reset οκ βρήκα το νέο battery saver, άπλα δεν λέει πόση ώρα είναι εκτος φορτησης . Η γρηγορη ματιά πλέον δεν υπάρχει μeta το reset στα extras. Edited July 16, 2015 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να δηλώσετε όλοι σαν πρόβλημα ότι στα ελληνικά μόλις κάνεις κλίση τα ονόματα με ς τα αφήνει με ς αντί Σ Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έχω κάνει hard reset οκ βρήκα το νέο battery saver, άπλα δεν λέει πόση ώρα είναι εκτος φορτησης . Η γρηγορη ματιά πλέον δεν υπάρχει μeta το reset στα extras. Για να εμφανιστεί το Glance πήγαινε σε αυτο λινκ και μετά πήγαινε ρυθμίσεις και θα το δεις https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-screen/106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Για να εμφανιστεί το Glance πήγαινε σε αυτο λινκ και μετά πήγαινε ρυθμίσεις και θα το δεις https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-screen/106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb ....!!!...??? Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τα update απο το store σας γίνονται κανονικά? Όλο διαβάζω για καινούργιες update και δεν μου έχει κάνει καμμία. Μόνο το touch και το nokia account που έχουνε κολλήσει προφανώς..! :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Για να εμφανιστεί το Glance πήγαινε σε αυτο λινκ και μετά πήγαινε ρυθμίσεις και θα το δεις https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-screen/106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb Δεν υπάρχει πλέον η σελίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δεν υπάρχει πλέον η σελίδα! Σκάναρε το QR code: http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapps%2F%25CE%25BF%25CE%25B8%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B7-%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25AE%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B7%25CF%2582-%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2582%2F9wzdncrfj3ds Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) ...αλλάξανε τη διεύθυνση... ...τέρμα το windowsphone store... ...microsoft store πλέον... https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/glance-screen/9wzdncrfj3ds ...και αυτόματα σου ανοίγει και η universal app Store στην ίδια σελίδα, αν είσαι στο desktop με windows 10 ... ! ...παρεπιμπτόντως αυτή τη στιγμή είμαι με το build 10240 & πάει σφαίρα με τον ταχύτατο edge που είναι dark... ! Edited July 16, 2015 by jazzu4ia Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες πριν κάποιες μέρες, αλλά δεν το θυμάμαι. Στο να πάει κάποιος προς τα εμπρός, δηλαδή να αναβαθμιστεί σε W10M TP, αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 ...αλλάξανε τη διεύθυνση... ...τέρμα το windowsphone store... ...microsoft store πλέον... https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/glance-screen/9wzdncrfj3ds ...και αυτόματα σου ανοίγει και η universal app Store στην ίδια σελίδα, αν είσαι στο desktop με windows 10 ... ! ...παρεπιμπτόντως αυτή τη στιγμή είμαι με το build 10240 & πάει σφαίρα με τον ταχύτατο edge που είναι dark... ! Μπορείς να μου πεις αν παίζει το zoo.gr??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Μπηκα στο site εκανα open και μου εβγαλε μήνυμα να κανω restart. Αφου ανοιξε το κινητο πηγα στα εξτρα αλλα και παλι δεν υπηρχε. Περναω παλι την 8.1 γιατι εχει θεματακια που με νευριαζουν. Edited July 16, 2015 by niotheros Γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Μπηκα στο site εκανα open και μου εβγαλε μήνυμα να κανω restart. Αφου ανοιξε το κινητο πηγα στα εξτρα αλλα και παλι δεν υπηρχε. Περναω παλι την 8.1 γιατι εχει θεματακια που με νευριαζουν. Θα στο πέρναγε σε ανύποπτο χρόνο. Και εμένα με το touch έτσι έκανε και ήμουν ένα βήμα πριν την επιστροφή. Αλλά το άφησα μια μέρα και εμφανίστηκε. Edited July 16, 2015 by niotheros Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Δεν είναι μόνο αυτό πριν μου έβγαζε μήνυμα ότι τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο και μόλις πατουσα το κουμπί από το μήνυμα να πάω στο battery saver έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Επίσης η μπάρα θέλει δουλειά γιατί αργεί να κατεβει, Το store αργεί να ανοίξει, Στο ξεκλείδωμα αργεί λίγο μετά το διπλό χτύπημα. Τα 8.1 έχουν ακόμα προβάδισμα στο άνοιγμα εφαρμογών και μενού αλλά ο edge είναι πραγματικά πολύ γρήγορος. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 16, 2015 by niotheros Γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δεν είναι μόνο αυτό πριν μου έβγαζε μνμ ότι τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο και μόλις πατουσα το κουμπί από το μνμ να πάω στο battery saver έκανε επανεκκίνηση το κινητό. Επίσης η μπάρα θέλει δουλειά γιατί αργεί να κατεβει, Το store αργεί να ανοίξει, Στο ξεκλείδωμα αργεί λίγο μετά το διπλό χτύπημα. Τα 8.1 έχουν ακόμα προβάδισμα στο άνοιγμα εφαρμογών και μενού αλλά ο edge είναι πραγματικά πολύ γρήγορος. Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Έχω την καινούργια έκδοση εδώ και 10 μέρες (μπορεί και λιγότερο) και είναι πολύ καλή. Έχω κάποια προβληματάκια αλλά είναι αμελητέα μπροστά σε αυτά που λες. Έχω κάνει post (μεταξύ άλλων) για την αλλαγή του γράμματος "ς" σε "Σ" στο insider, αλλά δεν μπορώ να βρώ πως γίνετια να το βάλω εδώ και για να κάνουμε ομαδικό Like για να πάρει πολλούς ψήφους. Ξέρει κανείς? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts