evagelos Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 παιδια, με κλικ πανω στην εφαρμογη "καιρος", στο tile της δηλαδη, σας κανει κ εσας αμεσως επανεκκινηση ? lumia 1020. Ξανακανε τη εγκατασταση Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ξανακανε τη εγκατασταση Στην ερώτηση σου έχω απάντηση ακριβώς από πάνω στην προηγούμενη σελιδα γιατο people Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό ? Δεν το βρίσκω καλό, βέβαια τα νούμερα το δικαιολογούν, αλλά θα πάμε σε σχεδόν μονοπωλιακή κατάσταση, που δεν μου αρέσει... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ποια είναι η πηγή; Αυτές τις μέρες η τρολλιά πάει σύννεφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εμένα σε Lumia 625 πάει το λειτουργικό απίστευτα αργά. Όχι σε scrolling, αλλά από εφαρμογή σε εφαρμογή. ΑΚόμη και στις ρυθμίσεις να μπω, κάνει "loading"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό ? απλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ποιος ο λόγος; εδώ αγόρασε ολόκληρη εταιρεία για να βάλει το λειτουργικό της, βγάζει τα 10αρια, ανακοινώνει συσκευές. Η ms είναι εταιρία software λετε να αφήσει το δικό της και να πάει σε android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Δεν το βρίσκω καλό, βέβαια τα νούμερα το δικαιολογούν, αλλά θα πάμε σε σχεδόν μονοπωλιακή κατάσταση, που δεν μου αρέσει... Βγάζουν τα 10, τα πολυδιαφημιζουν και τώρα λένε ότι θα πανε σε Android; Δεν νομίζω να είχε τέτοιες προθέσεις ποτέ ο Nadella!!!! ;) Φήμες, φήμες φήμες.... Ουπς λάθος παράθεση.... Πως το διορθώνω αυτό;;;; :(:confused: Edited July 2, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Απλά κάνε edit και σβήσε το «QUOTE» :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 δεν ισχυει κατι τετοιο.. οτι ειναι να κανει σε αντροιντ το κανει ηδη να πουλαει τις δικες της εφαρμογες.. δικο της λογισμικο δεν μπορει να το κανει, και αν δεν προχωρησει το δικο της απλα θα πουλησει το εργοστασιο της Νοκια αλλα σιγουρα θα τρεξει οσο δεν παει την προσπαθεια που ηδη εχει αρχησει.. και δεν θα την αφησει και ευκολα.. και ηδικα τωρα που ειναι το ιδιο λογισμικο και οι εφαρμογες ιδιες δεν κανει μεγαλο κοπο να αναβαθμιζει και το mobile Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) εγκαθιστώντας το insider και επιλέγοντας fast (την μόνη επιλογή) δίνει την gdr2 των 8.1 ή σταμάτησε?? το πάσχα μπόρεσα να το κάνω κανονικά, αλλά διάβασα για κάτι περί "κλεισίματος τρύπας". edit: απαντάω μόνος μου και μόλις έκανε το πρωτό reboot εμφανίζει ενημέρωση για windows 10 tp Edited July 4, 2015 by iStewie Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Προφανώς από ότι διαβάζω τα 10 δεν είναι για καθημερινή χρήση; Θέλω να τα βάλω αλλά δεν θέλω να έχω προβλήματα στην κάμερα, email και επαφές που ενδιαφέρουν περισσότερο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Προφανώς από ότι διαβάζω τα 10 δεν είναι για καθημερινή χρήση; Θέλω να τα βάλω αλλά δεν θέλω να έχω προβλήματα στην κάμερα, email και επαφές που ενδιαφέρουν περισσότερο. Όπως είπε ο άγγελος, η κάμερα έχει βελτιωθεί..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Προφανώς από ότι διαβάζω τα 10 δεν είναι για καθημερινή χρήση; Θέλω να τα βάλω αλλά δεν θέλω να έχω προβλήματα στην κάμερα, email και επαφές που ενδιαφέρουν περισσότερο. Όπως είπε ο άγγελος, η κάμερα έχει βελτιωθεί..... http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20788_The_Nokia_Lumia_1020_FAQ_for_W.php αν έχετε χρόνο, διαβάστε το. Λύνει πολλές απορίες σχετικά με τη συμπεριφορά της κάμερας στο 1020. Διαβάστε και τα σχόλια. Περιληπτικά, να πώ ότι, δεν αλλάζει κάτι στην κάμερα παρά μόνο αν χρησιμοποιείτε την microsoft camera. Είναι λίγο πιο γρήγορο απο ότι λέει αλλά τραβάει σε full μέγεθος μόνο. Η lumia Camera παραμένει η ίδια, λόγω παλαίοτητας chipset. Κατά τα άλλα νομίζω πως περισσότερο προσοχή θέλει το πως θα εγκατασταθεί απο την αρχή γιατί επηρρεάζει όλα τα υπόλοιπα. Μέρα με τη μέρα φτιάχνει και περισσότερο σαν build, αλλά πρέπει να έχεις την πολυτέλεια του χρόνου. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει η build 10158 της Technical Preview. The built-in camera app includes rich capture by default and video has options up to 120fps. Microsoft Edge and Store apps both have transparent tiles instead of the default blue color. Very smooth transitions for opening and switching apps. The People app’s live tile uses circles where your contact’s pictures roll around instead of square tiles that flip. The volume slider is back to being rounded again. Wallet is back and is capable of adding “loyalty cards and passes by linking apps from the store to your wallet”. Both the Music app and the Photos app are updated, but without a Microsoft account they seem to be nearly identical. Ορίστε και πώς θα είναι το tile των επαφών με στρογγυλά πλέον εικονίδια για την φωτογραφία της κάθε επαφής. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/RXkNdol_zps54ipi3gr.gif Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 επειδή θα βάλω τα windows 10 tp σε κινητό που δεν θα μπορεί στη συνέχεια να γυρίσει σε 8.1, συνοψίζω λίγο τα γραφόμενα όλων για να δω αν είναι σωστά τα όσα έχω καταλάβει και ζητώ από τώρα συγγνώμη αν είναι μακροσκελές το post. α) αν γίνει εγκατάσταση των 10 πάνω στα 8.1 έχω πληκτρολόγιο και όλες τις εφαρμογές κομπλέ (store beta κτλ) β) αν γίνει factory reset των 10, χάνω πληκτρολόγιο και οι εφαρμογές δεν θα λειτουργούν. γ) αν κάνω reset πάνω στο reset (πάντα factory) έχω και πληκτρολόγιο και εφαρμογές αλλά θα πρέπει να το αφήσω κάποια ώρα να "ηρεμήσει" μετά από τόσα reset. σωστά ή κάτι δεν ισχύει? συγκεκριμένα θέλω πληκτρολόγιο, να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα το whatsapp και οι επαφές (αν και όσα νούμερα επείγουν τα θυμάμαι απ'έξω). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει η build 10158 της Technical Preview. The built-in camera app includes rich capture by default and video has options up to 120fps. Microsoft Edge and Store apps both have transparent tiles instead of the default blue color. Very smooth transitions for opening and switching apps. The People app’s live tile uses circles where your contact’s pictures roll around instead of square tiles that flip. The volume slider is back to being rounded again. Wallet is back and is capable of adding “loyalty cards and passes by linking apps from the store to your wallet”. Both the Music app and the Photos app are updated, but without a Microsoft account they seem to be nearly identical. Ορίστε και πώς θα είναι το tile των επαφών με στρογγυλά πλέον εικονίδια για την φωτογραφία της κάθε επαφής. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/RXkNdol_zps54ipi3gr.gif Το λινκ δεν ανοίγει στο κινητό μου!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το λινκ δεν ανοίγει στο κινητό μου!!!! :( δοκίμασε αυτό: http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/RXkNdol_zps54ipi3gr.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ρε παιδιά τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις στο store (beta);Στις περισσότερες βγάζει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 δοκίμασε αυτό: http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/RXkNdol_zps54ipi3gr.gif Το λινκ ανοίγει μεν, αλλά η εικόνα δεν ανοίγει! Γυρίζει το αστεράκι γύρω γύρω συνέχεια χωρίς αποτελεσμα!!!!! Τόσο βαρύ είναι; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το λινκ ανοίγει μεν, αλλά η εικόνα δεν ανοίγει! Γυρίζει το αστεράκι γύρω γύρω συνέχεια χωρίς αποτελεσμα!!!!! Τόσο βαρύ είναι; :lol: τα wp έχουν θέμα με τα gif που επιτέλους θα λυθεί με τον edge (έχει ήδη λυθεί και τρέχουν ομαλά στην tp) οπότε περιμένεις μέχρι το release για να δεις την εικόνα. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εμένα με 8.1 μια χαρά την ανοίγει την φωτογραφία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Εμένα με 8.1 μια χαρά την ανοίγει την φωτογραφία. και μένα σήμερα άνοξε, χθες δεν άνοιγε. έκανα factory reset στα 8.1, διέγραψα όλες τις εφαρμογές του κινητού και έβαλα μόνο το insider, κατέβασα τα 10 αλλά δεν κάνει εγκατάσταση γιατί θέλει 1gb χώρο κι έχω μόνο 760mb και τίποτε άλλο να διαγράψω. μπορώ να κάνω κάτι? edit: ο χώρος αυξήθηκε από μόνος του στα 1gb και τώρα η ενημέρωση ζητάει 1,22 ελεύθερο χώρο. :worry: Edited July 5, 2015 by iStewie Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 τα wp έχουν θέμα με τα gif που επιτέλους θα λυθεί με τον edge (έχει ήδη λυθεί και τρέχουν ομαλά στην tp) οπότε περιμένεις μέχρι το release για να δεις την εικόνα. :lol: Προφανώς θα θέλει Wi-Fi με περισσότερα Mbps ή 4G!!!! ;) Σιγά μη περιμένω τα 10 για να δω την εικόνα!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει η build 10158 της Technical Preview. The built-in camera app includes rich capture by default and video has options up to 120fps. Microsoft Edge and Store apps both have transparent tiles instead of the default blue color. Very smooth transitions for opening and switching apps. The People app’s live tile uses circles where your contact’s pictures roll around instead of square tiles that flip. The volume slider is back to being rounded again. Wallet is back and is capable of adding “loyalty cards and passes by linking apps from the store to your wallet”. Both the Music app and the Photos app are updated, but without a Microsoft account they seem to be nearly identical. Ορίστε και πώς θα είναι το tile των επαφών με στρογγυλά πλέον εικονίδια για την φωτογραφία της κάθε επαφής. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/RXkNdol_zps54ipi3gr.gif Ξέρουμε ποτε θα βγει? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts