chios Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Το p9 lite το πήρα δώρο τα Χριστούγεννα στην γυναίκα μου όντως είναι καταπληκτική συσκευή για τα 203€ που έδωσα. Είπα να μην πάρω το ίδιο. Αλλά ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Xiaomi από Ελλάδα. Best vfm Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 χαιρετω την παρεα.νεος κατοχος.πως μπορω να γυρισω στην lollipop?εχω το 4 gb ram,64 gb.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 χαιρετω την παρεα.νεος κατοχος.πως μπορω να γυρισω στην lollipop?εχω το 4 gb ram,64 gb.ευχαριστω Καταρχήν σε τι είσαι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 λιγη υπομονη τωρα το πηρα.τι να σου πω ακριβως? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- android 6 τρεχει τωρα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Πρόβλημα!!!! Μετα απο 1 χρονο χρησης το κινητό μου εβγαλε πρόβλημα. Δεν δουλεύει σωστα η καμερα. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να εστιάσει. Και εξαιτίας αυτου δεν βγάζει κ φωτογραφίες. Ουτε με autofocus ουτε αγγίζοντας την οθόνη. Τι γίνεται τωρα; είναι κινέζικο κ δεν έχει εγγύηση.. Στη χειρότερη ποσο κοστίζει αλλαγη κάμερας ; Δεν νομιζω να ειναι ακριβό το ανταλλακτικο. Και επισης απο ενα βιντεο που ειχα δει, ανοιγει ευκολα η συσκευη.,, θα μπορεις να την αλλαξεις κ μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Δεν νομιζω να ειναι ακριβό το ανταλλακτικο. Και επισης απο ενα βιντεο που ειχα δει, ανοιγει ευκολα η συσκευη.,, θα μπορεις να την αλλαξεις κ μονος σου. ξαφνικά το πρόβλημα σταμάτησε να υπάρχει!! Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστει! Edited January 7, 2017 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αντικατασταση μπαταρίας. Ίσως το χρειαστούμε... https://youtu.be/f84b-Zmu2D4 Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ενδιαφέρον! https://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/mokee-rom-t3351177/post70397562#post70397562 Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Καλησπέρα κ παλι.. Πιθανόν αυτο που θα ρωτησω έχει αναλυθεί παλιότερα αλλα επειδή εχει παρα πολλες σελιδες το θεμα δεν μπορω να ψαξω τοσο πολύ. Λοιπον εχω το κινεζικο με WW εκδοση εχω μεινει στην android 5.0 εκδοση γιατί δεν κάνει OTA αναβάθμιση. Αξίζει να ασχοληθώ παραπανω και να βαλω την 6 ; ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το πως δουλεύει ετσι το κινητό. Δεν κολλάει ποτε το UI μου αρέσει.. Αξίζει να βαλω την 6 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Παιδιά ξέρει κανεις που θα βρω το .apk απο το keyboard της google? Δοκιμασα την Mokee rom και δεν είχε πληκτρολογιο... Mokee rom (Nougat 7.1): https://infinitus-rom.com/downloads/?dir=uploads/Mokee/Z00A Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 Edited January 8, 2017 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καλησπέρα κ παλι.. Πιθανόν αυτο που θα ρωτησω έχει αναλυθεί παλιότερα αλλα επειδή εχει παρα πολλες σελιδες το θεμα δεν μπορω να ψαξω τοσο πολύ. Λοιπον εχω το κινεζικο με WW εκδοση εχω μεινει στην android 5.0 εκδοση γιατί δεν κάνει OTA αναβάθμιση. Αξίζει να ασχοληθώ παραπανω και να βαλω την 6 ; ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το πως δουλεύει ετσι το κινητό. Δεν κολλάει ποτε το UI μου αρέσει.. Αξίζει να βαλω την 6 ; αν εισαι ευχαριστημενος αστο ως εχει ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρει κανεις που θα βρω το .apk απο το keyboard της google? Δοκιμασα την Mokee rom και δεν είχε πληκτρολογιο... Mokee rom (Nougat 7.1): https://infinitus-rom.com/downloads/?dir=uploads/Mokee/Z00A Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-keyboard/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-keyboard/ Thnxx jimmy ;) Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Έχει αλλάξει κάποιος οθόνη στο τηλεφωνάκι μας? Είτε μόνος του ή με βοήθεια ή σε κάποιο service να μου πει πληροφορίες? Κόστος ανταλλακτικού , εργασίας , από που προμηθεύτηκε οθόνη κ.λ.π Επίσης είναι μαζί η οθόνη με το digitizer ή χωριστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Δεν ξερω αν σε προλαβα,εγω πηρα μια απο ebay και την ωρα της αποσυναρμολογησης καρφωσα το κατσαβιδι στην μπαταρια κι πηρε ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΤΙΑ,οπως και το τραπεζομαντηλο,τραπεζι,χαλι και νεροχυτης,πανικος κι ομιχλη.... δες βιντεο στο youtube και ακολουθα πιστα της οδηγιες,με ηρεμια θα το καταφερεις,δεν ειναι δυσκολο. την περασα προχθες και περιμενω μπαταρια και το καλωδιο με το sim holder για να δω αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δεν ξερω αν σε προλαβα,εγω πηρα μια απο ebay και την ωρα της αποσυναρμολογησης καρφωσα το κατσαβιδι στην μπαταρια κι πηρε ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΤΙΑ,οπως και το τραπεζομαντηλο,τραπεζι,χαλι και νεροχυτης,πανικος κι ομιχλη.... δες βιντεο στο youtube και ακολουθα πιστα της οδηγιες,με ηρεμια θα το καταφερεις,δεν ειναι δυσκολο. την περασα προχθες και περιμενω μπαταρια και το καλωδιο με το sim holder για να δω αν δουλευει. Mε πρόλαβες με πρόλαβες... αν σου δουλέψει πες μου εντυπώσεις και από που... Και πρόσεχε λίγο παραπάνω , δεν αργεί να γίνει το κακό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πιστεύω αν κάνεις τρύπα και στην αυθεντική πάλι φωτιά θα παρει ... Και εγώ θέλω να αλλάξω αλλά ακόμα ακριβά την πουλανε πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καινουριο WW firmware: UL-Z00A-WW-4.21.40.223 στο zentalk, εδω: https://www.asus.com/zentalk/thread-124713-1-1.html Δεν το εβαλα ακομα, απλα ενημερωνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εδώ και λίγο καιρό αποχωρίστηκα το zenfone 2, έχουν μείνει ορφανές οι 3 θηκες του, το έγραψα εδώ αλλά σβήστηκε γιατί θεωρήθηκε αγγελία (αν και τις χαρίζω)....:lol: Ελπίζω τώρα να είναι ποιο διακριτικό και να μην λογοκριθεί παλι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μια μλκ και μισή η Mokee rom 7.1, η οποία είναι unofficial μιας και η επίσημη εκδοση έμεινε στην 6. Δεν ρυθμίζεται η εξοικονόμηση της μπαταρίας σε ποσοστά πχ 15% καθώς και το κουμπί της κάμερας δεν λειτουργει παράμονο σε πανοραμική λήψη και βιντεο Asus Zenfone 2 | Nougat 7.1.1| Lineage-14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εδώ και λίγο καιρό αποχωρίστηκα το zenfone 2, έχουν μείνει ορφανές οι 3 θηκες του, το έγραψα εδώ αλλά σβήστηκε γιατί θεωρήθηκε αγγελία (αν και τις χαρίζω)....:lol: Ελπίζω τώρα να είναι ποιο διακριτικό και να μην λογοκριθεί παλι :lol: εχεις μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Για φίλο από τη δουλειά, αν το πάρουμε από εδώ, κάνει update μόνο του όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ή πρέπει να πειραχτεί? Για απλή χρήση το θέλει... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230531.html?wid=21 Edited January 11, 2017 by TNTGOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Για φίλο από τη δουλειά, αν το πάρουμε από εδώ, κάνει update μόνο του όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ή πρέπει να πειραχτεί? Για απλή χρήση το θέλει... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230531.html?wid=21 Τέλος οι αναβαθμίσεις για αυτό το τηλέφωνο έχει καιρό που βγήκε πρέπει να το κάνεις μόνος σου αναβάθμιση και θα είναι μία χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καινουριο WW firmware: UL-Z00A-WW-4.21.40.223 στο zentalk, εδω: https://www.asus.com/zentalk/thread-124713-1-1.html Δεν το εβαλα ακομα, απλα ενημερωνω :) Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά… Έχεις κανείς δοκιμάσει την νέα έκδοση: Version WW-4.21.40.223(andriod M);; Αν ναι, έχει κάτι να παρατηρήσει σχετικά με το τι έφτιαξε, τι χάλασε και την εξοικονόμηση ή όχι μπαταρίας/ενέργειας; Ευχαριστώ Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά… Έχεις κανείς δοκιμάσει την νέα έκδοση: Version WW-4.21.40.223(andriod M);; Αν ναι, έχει κάτι να παρατηρήσει σχετικά με το τι έφτιαξε, τι χάλασε και την εξοικονόμηση ή όχι μπαταρίας/ενέργειας; Ευχαριστώ Την έβαλα χτες. Έκανα και wipe case dalvic. Δεν μου φάνηκε να άλλαξε κάτι προς το καλύτερο αλλά είναι νωρίς ακόμα. Πάντως είχα το πρωί καποια θέματα. Δεν λειτουργούσε η περιστροφή οθόνης και αλλού πατούσα αλλού έπιανε. Με reboot διορθώθηκε. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα ghost touch. Τώρα όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Από περιέργεια, το service της Asus στην Ελλάδα για τα κινητά ποιος το έχει? Επειδή βλέπω πως σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων δεν υπάρχει κινητικότητα παρά μόνο στο skroutz, αν αγοραστεί από εξωτερικό, πχ κίνα, το service το καλύπτει? Edited January 13, 2017 by TNTGOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts