MarkosVL Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ναι αυτο μάλλον. Γιατι απο τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα. Ρυθμίσεις - γλώσσα και εισαγωγή - πληκτρολόγιο και μέθοδοι εισόδου. Επιλέγεις το πληκτρολόγιο που θες και εμφανίζει τις ρυθμίσεις. Εναλλακτικά ξεκίνα κάπου να γράψεις (ενα μνμ πχ) και οταν σου εμφανίσει το πληκτρολόγιο πρέπει να έχει κουμπί για τις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μιας και το εφερε η συζήτηση εγώ από πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το SwiftKey. Πολύ καλή πρόβλεψη με τρεις επιλογές και αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογησεις που έχεις κάνει με αποτέλεσμα να έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μιας και το εφερε η συζήτηση εγώ από πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το SwiftKey. Πολύ καλή πρόβλεψη με τρεις επιλογές και αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογησεις που έχεις κάνει με αποτέλεσμα να έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ. Και εγώ αυτό δουλεύω, δε μπορώ πλέον με άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Μιας και το εφερε η συζήτηση εγώ από πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το SwiftKey. Πολύ καλή πρόβλεψη με τρεις επιλογές και αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογησεις που έχεις κάνει με αποτέλεσμα να έχει ακόμα καλύτερη πρόβλεψη. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ. Και εγώ αυτό δουλεύω, δε μπορώ πλέον με άλλα. Εγώ παιδιά έχω αγοράσει για 0,75€ Swype Keyboard και το έχω βάλει σε όλα τα κινητά μου και ταβλετ. Της Asus είναι απλά απαράδεκτο στην ορθογραφία... Είναι σουπερ γιατί έχει και την dragon engine με φωνητική αναγνώριση και όταν είμαι συνδεμένος στο internet δηλαδή πάντα υπαγορεύω και γράφει τέλεια... καλύτερο και την MLS.. :lol: Edited September 12, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ παιδιά έχω αγοράσει για 0,75€ Swype Keyboard και το έχω βάλει σε όλα τα κινητά μου και ταβλετ. Της Asus είναι απλά απαράδεκτο στην ορθογραφία... Είναι σουπερ γιατί έχει και την dragon engine με φωνητική αναγνώριση και όταν είμαι συνδεμένος στο internet δηλαδή πάντα υπαγορεύω και γράφει τέλεια... καλύτερο και την MLS.. :lol: Πότε δε μπόρεσα να γράψω με swype χαχα εφόσον σε βολεύει τοτε τα έβγαλε τα λεπτά της η εφαρμογή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το έχει το eshop crazy sundays πολύ τζάμι τιμή και είναι από Ελλάδα... ούτε capital control ούτε άλλες βλακείες... χτυπήστε το.... ΚΙΝΗΤΟ ASUS ZENFONE 2 ZE551ML 32GB 4GB Z3580 RAM DUAL SIM SILVER TEL.008664 http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-z3580-ram-dual-sim-silver-p-TEL.008664 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Από αυτονομία πως παει συγκριτικά με τα note 4/nexus 6? Οι δύο sim είναι 4g dual stand by? Τέλος, έχει πάρει 5.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Από αυτονομία πως παει συγκριτικά με τα note 4/nexus 6? Οι δύο sim είναι 4g dual stand by? Τέλος, έχει πάρει 5.1 ? με αρκετη χρήση (gaming, 4g, wifi,youtube) βγάζω 4 ωρες οθόνη) Είναι active, και 4g μόνο η 1ή Θα πάρει σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Παίδες, μετά από συμβίωση δύο περίπου χρόνων με το αγαπημένο μου One αναγκάζομαι να το αφήσω γιατί η μπαταρία πνέει τα λοίσθια και μετά από μία κακή πτώση έχει πρόβλημα η αφή.. Έπεσα πάνω στη προσφορά του e-shop αν και στο skroutz έχει και το 64αρι με 410 ευρώ.Πιστεύετε ότι αξίζει ως μετάβαση; Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι: Αν έχει προβλήματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές λόγω επεξεργαστή (παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν) Μπαταρία Οθόνη Εμπειρία χρήσης, κολλήματα κλπ Υποστήριξη,αναβαθμίσεις ποιότητα κατασκευής, τριξίματα κλπ Για πείτε ρε παιδιά:) Edited September 12, 2015 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Το έχει το eshop crazy sundays πολύ τζάμι τιμή και είναι από Ελλάδα... ούτε capital control ούτε άλλες βλακείες... χτυπήστε το.... ΚΙΝΗΤΟ ASUS ZENFONE 2 ZE551ML 32GB 4GB Z3580 RAM DUAL SIM SILVER TEL.008664 http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-z3580-ram-dual-sim-silver-p-TEL.008664 Έχω πάρει το συγκεκριμένο από το eshop, όλα κομπλέ, ww έκδοση, δε θα έχετε πρόβλημα. @zafos90 Όσες εφαρμογές του έχω βάλει τις δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Οθόνη καλή εκτός όταν χτυπάει ο ήλιος πάνω, βλέπεις αλλά μπορούσε να είναι και καλύτερο. Άψογο σε θέμα ταχύτητας, μηδέν κολλήματα. Η ASUS το υποστηρίζει με συχνές ενημερώσεις το τηλέφωνο και διορθώσεις. Το έχω ένα μήνα και έχει κάνει 5 ενημερώσεις, 2 παραπάνω από ότι οι 2 προηγούμενες συσκευές μου μαζί (LG G2 Mini, Huawei Ascend P7). Για άλλους αυτό είναι καλό για άλλους όχι. Αναμένουμε για 5.1 lolipop ή έστω Android M. Μηδέν τριξίματα παρότι το καπάκι είναι πλαστικό, γενική αίσθηση πολύ καλή εως άψογη. Μπαταρία παρότι μεγάλη (3000 mah) θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση. Αναλόγως τη χρήση του καθενός πάντα. Μέσο όρο με τη χρήση μου βγάζω 3.5 με 4 ώρες SOT. Edited September 12, 2015 by MarkosVL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Παίδες, μετά από συμβίωση δύο περίπου χρόνων με το αγαπημένο μου One αναγκάζομαι να το αφήσω γιατί η μπαταρία πνέει τα λοίσθια και μετά από μία κακή πτώση έχει πρόβλημα η αφή.. Έπεσα πάνω στη προσφορά του e-shop αν και στο skroutz έχει και το 64αρι με 410 ευρώ.Πιστεύετε ότι αξίζει ως μετάβαση; Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι: 1. Αν έχει προβλήματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές λόγω επεξεργαστή (παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν) 2. Μπαταρία 3. Οθόνη 4. Εμπειρία χρήσης, κολλήματα κλπ 5. Υποστήριξη,αναβαθμίσεις 6. ποιότητα κατασκευής, τριξίματα κλπ Για πείτε ρε παιδιά:) 1. Καμιά εφαρμογή δεν έχω βρει που να μην τρέχει και στο pc mark είναι το ποιο γρήγορο τηλέφωνο του κόσμου... 2. Η μπαταριά είναι κάτι εντελώς σχετικό. Εγώ που το δουλεύω μόνημα με 3g/4g ανοιχτό στην sim 1 μου βγάζει οθόνη 5 - 5,5 ώρες 3. Η οθόνη έχει καλή ευκρίνεια άλλα είναι λιγότερο φωτεινή από το note 4 μου. 4. Αυτό ούτε για αστείο δεν έπρεπε να το ρωτήσεις. Το note 4 nai το zenfone με τα 4 gb ποτέ... 5. Συνεχείς αναβαθμίσεις που δεν πρόκειται να βρεις σε καμιά άλλη εταιρία. Έως και 5 αναβαθμίσεις σε ένα μήνα... Καμιά σχέση με ότι άλλο έχεις συναντήσεις. Ένας ακόμη λόγος που είμαι πλέον fun την συγκεκριμένης εταιρίας. 6. Πολύ καλή κατασκευή και πολύ γερό (έχει φάει κάτι τούμπες και με την οθόνη προς τα κάτω).... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 5.5 ώρες με 4g; TEACH ME MASTER :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) 5.5 ώρες με 4g; TEACH ME MASTER :lol: Δεν σε πιάνω τι το αστείο... μόνο 3g / 4g στο auto το έχω. Εάν στην περιοχή που είσαι δεν έχει δυνατό σήμα την ρουφάει με το καλαμάκι. Το ίδιο ισχύει και για το note 4 μου μην νομίζεις ότι δίνει παραπάνω. Edited September 12, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Πότε δε μπόρεσα να γράψω με swype χαχα εφόσον σε βολεύει τοτε τα έβγαλε τα λεπτά της η εφαρμογή :P Απλα κατέβασε το Google keyboard που απλά είναι τέλειο και το λεξικό του είναι κορυφή. Το έχει το eshop crazy sundays πολύ τζάμι τιμή και είναι από Ελλάδα... ούτε capital control ούτε άλλες βλακείες... χτυπήστε το.... ΚΙΝΗΤΟ ASUS ZENFONE 2 ZE551ML 32GB 4GB Z3580 RAM DUAL SIM SILVER TEL.008664 http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-z3580-ram-dual-sim-silver-p-TEL.008664 Πολύ καλό! 2 χρόνια εγγύηση κιόλας με ευρωπαϊκή ρομ αξίζει σε αυτά τα λεφτά Edited September 13, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όταν λέει "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού" τι εννοεί ακριβώς; Αφού στο Android υπάρχει η αλλαγή γλώσσας. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Η παραγγελία έφυγε! Μένει να δούμε τώρα αν θα έρθει! Πάνω που σκεφτόμουν την αγορά από το Amazon!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημερα, ψηνομαι κι εγω για αγορα απο eshop. Διαβαζω οτι ειναι πιο γρηγορο κι απο note 4! Πως παει απο ενταση κ ποιοτητα ακουστικου κ ηχειου? Επισης καπου ειδα για χαμηλο sar, καπου 0.35, ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Δεν σε πιάνω τι το αστείο... μόνο 3g / 4g στο auto το έχω. Εάν στην περιοχή που είσαι δεν έχει δυνατό σήμα την ρουφάει με το καλαμάκι. Το ίδιο ισχύει και για το note 4 μου μην νομίζεις ότι δίνει παραπάνω. 5.5 ώρες SOT ή 5.5 ώρες γενικά; ακριβώς επειδή τραβάει πολύ θέλω να μάθω. Αν εννοείς SOT τι ρυθμίσεις έχεις; το μέγιστο SOT που έχω πιάσει είναι 5 ώρες με WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα ! Παρακουλουθω το θεμα απο την αρχη... δεν ειμαι κατοχος ακομα του συγκεκριμενου κινητου αλλα με εχει ψησει πολυ να το παρω... Μια απορια ομως... Απο θεμα service (μιλαω για το ευρωπαικο μοντελο) μονο μεσω RMA και αποστολη Ιταλια(απο οσο εχω καταλαβει) ή παιζει να υπαρχει υποστηριξη και εδω Ελλαδα? Η αλλιως εχει ακουστει τιποτα για το αν θα ανοιξει κανενα service εδω Ελλαδα και αν ναι ποτε? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όταν λέει "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού" τι εννοεί ακριβώς; Αφού στο Android υπάρχει η αλλαγή γλώσσας. Ναι, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Εννοεί ότι πρέπει να μπεις στο μενού να την αλλάξεις εσύ; Ας απαντήσεις κάποιος κάτοχος να ξέρουμε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ναι, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Εννοεί ότι πρέπει να μπεις στο μενού να την αλλάξεις εσύ; Ας απαντήσεις κάποιος κάτοχος να ξέρουμε. Ευχαριστώ. Έχει να επιλέξεις κανονικά γλώσσα οταν το πρώτο ξεκινήσετε μην αγχώνεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα ! Παρακουλουθω το θεμα απο την αρχη... δεν ειμαι κατοχος ακομα του συγκεκριμενου κινητου αλλα με εχει ψησει πολυ να το παρω... Μια απορια ομως... Απο θεμα service (μιλαω για το ευρωπαικο μοντελο) μονο μεσω RMA και αποστολη Ιταλια(απο οσο εχω καταλαβει) ή παιζει να υπαρχει υποστηριξη και εδω Ελλαδα? Η αλλιως εχει ακουστει τιποτα για το αν θα ανοιξει κανενα service εδω Ελλαδα και αν ναι ποτε? Σε επικοινωνια που ειχα το καλοκαιρι με το σερβις της ασους μου ειπαν οτι θα υπαρχει κεντρο της ασους για σερβις υπολογιστων και κινητων στην αθηνα απο σεπτεμβριο. Αν αρχισε να λειτουργει δεν το γνωριζω γιατι τελικα δεν χρειαστηκε να το στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) 5.5 ώρες SOT ή 5.5 ώρες γενικά; ακριβώς επειδή τραβάει πολύ θέλω να μάθω. Αν εννοείς SOT τι ρυθμίσεις έχεις; το μέγιστο SOT που έχω πιάσει είναι 5 ώρες με WiFi Δεν ξέρω εάν επηρεάζει στο τι εφαρμογες τρέχουν στο background. Εχω απενεργοποιημένα καιρούς κλπ και ότι άχρηστο τρώει ενέργεια. Η στην χαμηλότερη δυνατή φωτεινότητα. Εχω ανοιχτές, fb,skype,viber, gmail ... τα άλλα ταπωμένα μου δίνει SOT 5 - 5.5 και στην sim 1 είναι μια mobile broadband με πολλά gb και στην δεύτερη μια sim μόνο για τηλεφωνία και sms. Οταν όμως βάζω την οθόνη στο αυτόματο και το χρησιμοποιήσω στον Ήλιο που δυναμώνει την φωτεινότητα πέφτει στις 4,5 με 5. Εχω πάει και σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα και εκεί να δεις πως τα ρουφάει με το καλαμάκι. Το note 4 που έχω δεν δίνει παραπάνω σε 3g/4g δίνει όμως σε wifi καμιά ώρα παραπάνω. Παντως με το zenfone με 3g/4g μόνημα ανοιχτό (γιατί τρέχω voip νούμερο) μου βγάζει την ημέρα. Θα ήθελα καλύτερη απόδοση αλλά μόνο αν έβαζαν μια ακριβότερη οθόνη που έκαιγε λιγότερα ρεύμα. Ξεχναμε πάντα και κάτι πολύ σημαντικό. Το τηλέφωνο είναι dual sim active που σημαίνει ότι τρώνε ρεύμα 2 modems παρά ένα όπως στα dual standby. Το θέμα είναι ότι κινητό και εάν έχεις, εαν είσαι heavy user το power bank πρέπει να το έχεις στην τσέπη όπως και τον φορτιστή. Φυσικα επειδή το χρησιμοποιώ και για tethering εκεί τρώει μπαταρία όπως όλα άλλα έτσι και αλλιώς το έχω στην μπρίζα εκείνη την στιγμή. Αυτο που είναι σουπερ είναι ο ταχύφορτιστής. Edited September 13, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Μάλιστα, ευχαριστώ για το χρόνο σου, θα δοκιμάσω κάτι από τα παραπάνω και θα δω πως θα πάει. Φωτεινότητα την έχω πάντα στο αυτόματο, θα απενεργοποιήσω και το καιρό +συν 2-3 πράγματα ακόμα. Τώρα σαν καθημερινή χρήση κάτι fb, skype κλπ έχω ανοιχτά αλλά έχω και 2 sim, και οι 2 για ομιλία (μία για φίλους/οικογένεια και μία για τη δουλειά) +δεδομένα της βασικής, οπότε μπορεί να είναι από αυτό. 3/4G χρησιμοποιώ στη δουλειά που έχουν φουλ σήμα, σπίτι μόνο wifi. Όταν λείπω λόγο δουλειάς δουλεύω μόνο δεδομένα π.χ. σήμερα έφυγα 7 το πρωί με 100% μπαταρία και γύρισα σπίτι με 35% στις 5 το απόγευμα. Δεδομένα ενεργοποιημένα στη μεγαλύτερη διάρκεια + μουσική στα πέρα δώθε με το λεωφορείο + fb, skype κλπ. Είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή 2 ώρες και 20 λεπτά SOT Edited September 13, 2015 by MarkosVL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ψαχνόμουν για κατι σαν και αυτο και προσπαθούσα να βρω invite για Οme plus two. Τελικα παρηγγειλα αυτο. Φαντάζομαι ειναι κοντά σε απόδοση ετσι; Θεωρώ οτι κανει ποιοτικά προϊόντα η asus αλλα ένα tablet με Intel που εχω μου κανει κατι νούμερα με το wifi .... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts