Jump to content

libitas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by libitas

  1. Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Στο φοιτητικό πακέτο ισχύει διαφορετική διάρκεια αξίας συνδιαλέξεων; Ρωτάω διότι έβαλα πριν από λίγες ημέρες 10€ και το υπόλοιπο λήγει στις 19/2/2019 και όχι σε δύο μήνες, όπως ισχύει. Έψαξα αρκετά τους όρους, δε βρήκα πουθενά να ισχύει κάτι διαφορετικό για τα φοιτητικά πακέτα. Γνωρίζετε κάτι σχετικό; (αν έχετε και το link όπου αναφέρεται κάτι, ακόμα καλύτερα)
  2. Σ'ευχαριστώ. Εκεί όντως μπορείς να αλλάξεις τη διάταξη των κουμπιών. Για το μέγεθος των κουμπιών και το αν μπορούμε να προσθέσουμε κάποια ακόμα ξέρουμε πώς/αν γίνεται;
  3. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε χωρίς root να αλλάξουμε τη διάταξη και το μέγεθος των τριών βασικών κουμπιών; Δεν το βρίσκω, μάλλον δεν υπάρχει επιλογή. Σε άλλες συσκευές μπορείς π.χ. να βάλεις σε άλλη θέση το κουμπί του "πίσω", να προσθέσεις επιπλέον κουμπιά κτλ.
  4. Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Οι Snapdragon σειράς 8 είναι πολύ δυνατοί. Εγώ με τον 801 ακόμα είμαι ικανοποιημένος, υποθέτω κι εσύ με τον 800 σε μεγάλο βαθμό είσαι οκ. Ναι δεν είναι το ίδιο σβέλτοι όπως στην αρχή αλλά έτσι γίνεται με όλους τους επξεργαστές. Ο 821 μια χαρά είναι. Άλλωστε για μη κινέζικη συσκευή, για να βρεις τον 835 πρέπει να ανέβεις +100 ευρώ. Ένα θέμα με το G6 και οποιαδήποτε άλλη συσκευή LG στην Ελλάδα είναι ότι δεν κυκλοφορούν στα μεγάλα καταστήματα με συνέπεια να έχουν λίγες πωλήσεις και ενδεχόμενο να μη βρεις ανταλλακτικά ή να καθυστερεί το σέρβις, σε περίπτωση κάποιας βλάβης.
  5. Εφόσον είσαι ικανοποιημένος από την LG, θα σου πρότεινα το G6. Εξίσου καλό κινητό, πιο εντυπωσιακό από το G2, χωρίς όμως υπέρυθρες και led ειδοποιήσεων (έχει always on display). Το design του s7 είναι λίγο πίσω και είναι μοντέλο 2016 αλλά η amoled οθόνη είναι κάτι που πάντα μου αρέσει στα Samsung κινητά και λείπει από άλλες μάρκες. Επιπλέον, η τιμή του G6 αυτή τη στιγμή (285€) είναι προκλητικά χαμηλή για flagship κινητό, ας είναι μοντέλο 2017. Το G7 είναι προ των πυλών αλλά ξέρουμε ότι η τιμή του για τους επόμενους μήνες θα είναι απαγορευτική, ακολουθώντας όμως έντονα πτωτική πορεία στη συνέχεια. Παρ'όλα αυτά, ως κάτοχος κι εγώ του G3 και με το γνωστό πρόβλημα του flickering screen να εμφανίζεται στο κινητό μετά από 2,5 χρόνια, είμαι σε ένα σταυροδρόμι για το αν αξίζει να ξαναπάω σε LG (με απογοήτευσε λίγο το πρόβλημα που έβγαλε αλλά ήταν πολύ τίμιο κίνητο), όταν υπάρχουν τα midrange Xiaomi που τα έχουν (σχεδόν) όλα, έχουν τρομερή μπαταρία και κάνουν τη δουλειά τους κι αυτά μια χαρά, με λιγότερα χρήματα (βλέπε Redmi 5 Plus και Note 5). Το μόνο που με χαλάει είναι ο πολύ υψηλός SAR, αν και ίσως είναι λίγο ψυχολογικό το θέμα.
  6. Η προσφορά των Public ισχύει για οποιοδήποτε κινητό έχει αρχική τιμή άνω των 200€ και όχι για τελική αξία μετά την έκπτωση. Οι όροι της ενέργειας που υπάρχουν στο site το αναφέρουν ξεκάθαρα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε σε όλα τα κινητά με αρχική τιμή άνω των 200€ εμφανίζει το εικονίδιο "Eurobank επιστροφή 20%".
  7. Αυτό από πού προκύπτει; Δεν αναφέρεται στους όρους της ενέργειας.
  8. Γεια σας παιδιά. Διάβασα όλες τις σελίδες του νήματος και πραγματικά όλες οι πληροφορίες είναι χρήσιμες. Έχω τις κάτωθι ερωτήσεις, οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί έως τώρα. 1. Δουλεύει απροβλημάτιστα το miracast/mirrolink με smart tv; 2. Δουλεύει απροβλημάτιστα το τηλεκοντρόλ; 3. Δουλεύει απροβλημάτιστο το Usb on The Go (OTG); 4. Επειδή προεξέχει ελαφρώς το προστατευτικό της κάμερας και νομίζω ότι θα ακουμπά πάνω στο τραπέζι/γραφείο που θα το αφήνουμε, έχει παρατηρήσει κανείς γρατσουνιές ή χαρακιές στο κάλυμμα της κάμερας που επηρεάζουν τη λήψη φωτογραφιών/βίντεο; 5. Με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ το SAR και ξέρω ότι έχει υψηλές τιμές. Οι τιμές αυτές όμως θεωρητικά έχουν υπολογιστεί για λειτουργία με δύο sim. Λειτουργώντας το κινητό όμως μόνο με μία sim, δεν είναι λογικό να εκπέμπει λιγότερο; 6. Η θήκη έρχεται με κάθε global version ή ενδέχεται κιόλας να είναι global version και να μην υπάρχει θήκη στη συσκευασία; 7. Έχετε να προτείνετε δυο τρία ελληνικά καταστήματα skroutz (εκτός του phonegallery) τα οποία διαθέτουν σίγουρα την global version με τη θήκη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη της υπόθεσης, όταν θα έχω νεότερα.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Έχω Vodafone Home double play +300' κινητά με 23 ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2017 λήγει η διετία και μπήκα στο chat να ζητησω ανανέωση από τώρα και μου δίνουν τιμή για το ίδιο πακέτο 28,31€, ενώ περίμενα να μου προσφέρουν τουλάχιστον την ίδια τιμή. Μου πρότειναν να ζητήσω ανανέωση λίγο πριν κλείσει η διετία, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου, υπονοώντας ότι θα είναι καλύτερη η προσφορά τότε. Με ποιο σκεπτικό όμως δε δίνουν την ίδια τιμή όταν ζητώ πρόωρη ανανέωση ο ίδιος; Κάτι δεν καταλαβαίνω. Τι γνώμη έχετε; Μήπως αν δοκιμάσω τηλεφωνικά πάρω κάτι καλύτερο; (χλωμό βέβαια) Ευχαριστώ.
  11. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς προσφέρει η σειρά Εcolandia της Fujitsu? Κι αν προσφέρει κάτι παραπάνω, πώς είναι πιο φθηνό? Π.χ. γιατί αυτά τα δύο 9αρια έχουν διαφορά στην τιμή; Επιδόσεις, ενεργειακές κλάσεις κτλ. είναι περίπου τα ίδια. https://www.skroutz.gr/comparelists/407?compare=4944738%2C6918238
  12. Ναι σε τσέχικα έχει έρθει κανονικά. Στο δικό μου (τσέχικο) ήρθε και ΟΤΑ και με pc suite. Έχε υπόψη σου ότι με την 6, σε μένα τουλάχιστον, κρασάρει η εφαρμογή του στοκ email με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψω.
  13. Όχι, δεν έφτασα μέχρι εκεί και βαριόμουν τη διαδικασία. Εσύ απ'ότι είδα έκανες και πάλι τίποτα ε!
  14. Κι εγώ δυστυχώς έχω το πρόβλημα με την εφαρμογή του email και την εγκατέλειψα. Με είχε βολέψει. Ξαναπέρασα όλες τις ρυθμίσεις, λογαριασμούς, διαγραφή cache κτλ., δουλεύει για λίγο αλλά κολλάει πάλι. Ίσως σε κάποιο update να το φτιάξουν.
  15. Αναγκαστικά πήγα κι εγώ στην εφαρμογή του Gmail. Δε θέλω να αρχίζω να περνάω ρομς. Στο εικονίδιο του Gmail πάντως δεν εμφανίζεται το κίτρινο σηματάκι που λέει πόσα μη αναγνωσμένα emails έχεις... Και αυτό δεν είναι bug, έτσι είναι γενικά.
  16. Παιδιά το πρόβλημα με την εφαρμογή του stock email που κρασαρει το έχουμε μόνο εγώ κι άλλο ένα παιδί που έγραψε πριν μερικές σελίδες; Πέρασα ξανά τις ρυθμίσεις των λογαριασμών αλλά πάλι κρασαρει. Καμιά πρόταση;
  17. Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Στη δουλειά μου πιάνει μόνο 2g και βγάζει την ένδειξη Ε. Όταν σχολάω και βγαίνω έξω, εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο Ε και πρέπει χειροκίνητα να πάω στις ρυθμίσεις, να επιλέξω ξανά 3g ή 4g, δεν το βρίσκει μόνο του, σαν να έχει κολλήσει στο Ε και λόγω πολύωρης παραμονής στο 2g δεν ψάχνει για 3g/4g. Συμβαίνει και σε σας;
  18. Το δικό μου με Lollipop από το κουτί του τρέχει το GPS άψογα και κλειδώνει τάχιστα. Όπως και τα πάντα στο κινητό τρέχουν απροβλημάτιστα. Παραγωγή Σεπτέμβριος 2015.
  19. Παιδιά έχω Vodafone κι έχω παρατηρήσει ότι δεν έχω ίντερνετ ενώ μιλάω στο τηλέφωνο. Μόλις κλείνω τη γραμμή επανέρχεται. Καμιά βοήθεια;
  20. Volume down + Κεντρικό κουμπί
  21. Αν αναφέρεσαι στο ότι δεν χτυπάει το ξυπνητήρι, διάβασα σε ξένα sites και συμβαίνει και σε μένα, είναι bug του Lollipop. Αν το βάλεις στο αθόρυβο ή στη δόνηση, δεν το βλέπει σαν προτεραιότητα και δε χτυπάει. Ο μόνος τρόπος είναι να πας στο αθόρυβο ή δόνηση μέσω του κουμπιού της έντασης χαμηλώνοντάς την και πατώντας την "Προτεραιότητα"΄ όταν εμφανιστεί.
  22. Δεν υπάρχουν lag, κάποιεις φορές όταν είναι αδρανές για πολλή ώρα, μπορεί να κάνει κάτι κλάσματα να εμφανισθούν τα εικονίδια του μενού ή της αρχικής οθόνης. Αλλά αυτό νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλά κινητά λόγω της αδράνειας και δεν είναι κάτι σοβαρό. Το δικό μου τρέχει Lollipop out of the box και είναι κατασκευή 9/2015. Ξέρω να κάνω root κλπ. αλλά δεν πρόκειται να του κάνω διότι δε χρειάζεται. Του έχω βάλει 40 εφαρμογές, δεν έχει κολλήσει ή παγώσει ποτέ και το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στην ημέρα. Ίσως παλαιότερες συσκευές να είχαν κάποια θέματα, δεν ξέρω. Άσε που μου αρέσει πολύ το ui της LG, τηλεκοντρόλ, quickmemo κλπ. Η συσκευή νομίζω ότι είναι πολύ καλό value for money ακόμα στα 300 ευρώ.
  23. Διάβασε το ποστ μου #12091 5-6 σελίδες πίσω, απαντάει σε όλα τα ερωτήματά σου. Το κινητό είναι καλό σε όλα του, δε χρειάζεται custom roms. Το βρίσκω ίσως το καλύτερο value for money κινητό όχι μόνο στα 300 αλλά και στα 350, όχι επειδή το πήρα εγώ, καθαρά λόγω ονόματος και συνόλου χαρακτηριστικών. Αναφέρομαι μόνο για αγορά από Ελλάδα κι όχι σε κινέζικα.
×
×
  • Create New...